Het verraad van de VN

Screenshot_97

(Door: “bozeoudeman”)

Gelovige mensen zijn opeens veel meer waard dan ongelovige menselijke honden en varkens. Dat hebben we eerder gekend in het Übermensch-tijdperk. De gelovige mag alles en staat boven de wet. Vrouwen en kinderen zijn oorlogsbuit waar een gelovige zich onbeperkt aan mag vergrijpen. Omgekeerd zullen ongelovige menselijke honden en varkens het niet in hun hoofd moeten halen een gelovige iets te doen, dit dient onmiddellijk met de dood van deze ongelovige bestraft te worden. 

Het is de gelovige verder hoe langer hoe meer bij wet toegestaan in het belang van het geloof naar gelieven ongelovigen te bedriegen, uit te buiten, aan te vallen en zelfs te doden. Juridisch wordt dit hoe langer hoe meer afgehandeld via een soort ‘eigen schuld, dikke bult rechtspraak’. Dan had het slachtoffer maar geen islamhater moeten zijn, krijsen ‘linkse intellectuelen’.

Maar wat kunnen zij ook, wat kan je doen als het de Verenigde Naties zijn die achter dit alles zitten. Dus als je machteloos bent, dan trap je toch ook maar mee op het slachtoffer, daar zijn veel politici erg goed in. Braaf meedoen is het credo, roken is bijvoorbeeld niet halal en moet wereldwijd worden bestreden. Roken wordt wereldwijd ook al jaren bestreden vanuit de Verenigde Naties, die zich hebben ontwikkeld tot nieuwe nazi’s. Een rookverbod in kroegen heeft als prettig bijeffect dat ook de niet halal alcohol wordt aangepakt zonder dat dit direct gebeurt, veel kroegen zullen op termijn verdwijnen door teruglopend bezoek door dat rookverbod. Een eerste soort aanslag op onze cultuur dus waar linkse en christelijke geheelonthouders zich gaarne bij aansluiten.

Ook op andere terreinen zullen de ongelovige honden en varkens moeten toegeven. In supermarkten moet halal vlees liggen en moet drank uit de schappen worden verbannen. In de nabije toekomst zullen we dat ook zien gebeuren. Er is al halal Kentucky Fried Chicken en wie zullen volgen? Onder druk van onze gelovige broeders en zusters zullen diverse niet halal producten uit winkels worden verwijderd. Alcohol mag enkel nog worden verkocht in speciale winkels, slijterijen dus, die door gelovige broeders en zusters mogen worden aangevallen, ruiten ingeslagen en brandbommen binnen gegooid. Zoals al is gebeurd en in de toekomst zal toenemen. Hoezo nieuwe Kristallnachten van de kant van ultrarechts, linkse wegkijkers?

Ruiten inslaan bij Joodse restaurants is ook al gebeurd en zal nog meer plaatsvinden. Honden mogen in het openbaar worden gestenigd als zijnde onreine dieren. Zomaar wat gebeurtenissen die al hebben plaatsgevonden of in de toekomst zullen plaatsvinden. En dan lopen deze gelovige figuren ook nog aan één stuk door te krijsen dat wij, de Europeanen, hen discrimineren en zelfs genocide op hen wensen te plegen?! Discriminatie, en straks ook genocide, komt van hun kant en zal toenemen, zodat uit angst het aantal Europese vrouwen met hoofddoeken zal toenemen, dat nog meer laffe rechters en politici hun eigen bevolking verder zullen afvallen, wat al in de praktijk gebeurt, zodat meer ongelovige honden en varkens hun hoofden buigen en zich bekeren als zij bemerken dat zij tweederangs burgers zijn geworden in hun eigen landen.

Allemaal vuile fascistische praatjes? Allemaal gore ultrarechtse verzinsels? Volgens laffe en of corrupte linkse en progressieve collaborateurs wel, maar ook in werkelijkheid? En dit alles wordt gepromoot door de Verenigde Naties. De Verenigde Naties hebben tabaksproducenten op dezelfde zwarte lijst gezet als die van landmijnen en clusterbommen. De Verenigde Naties eisen net als de Jihadist Obama dat Europa alle vluchtelingen en immigranten opneemt, wat Europa onder leiding van de landverrader Merkel braaf doet. Ondanks alle ellende die zij daarmee hun eigen volkeren aandoen. Ondanks alle ellende die zij in de toekomst hiermee scheppen.

En eerstdaags komt het sluitstuk: de Verenigde Naties stellen voor dat immigratie een van de universele mensenrechten wordt. Dit laatste gaat in praktijk inhouden dat een volksverhuizing van tientallen of zelfs van honderden miljoenen immigranten wettelijk dan niet meer tegen te houden is. Kassa ring voor de Sorossen en andere criminelen onder ons die deze stromen bijvoorbeeld logistiek zullen bijstaan. Dit betekent het einde van de wereld zoals wij die nu nog kennen. Europa zal worden overspoeld met geld- en geluk zoekende immigranten die, hoe kan het ook anders, grotendeels islamitisch zullen zijn. Genocide op Europeanen op een schaal zoals die nog nimmer heeft plaatsgevonden zal niet ondenkbaar zijn. Een genocide die al is ingezet met de talloze aanslagen. Ook zullen op termijn hieruit volgend burgeroorlog en de Derde Wereldoorlog niet langer ondenkbaar zijn.

Waarom wensen die Verenigde Naties de wereld op de rand van totale vernietiging te brengen? Waarom komt deze Raad aan één stuk door met eisen die de hele wereld op zijn kop zetten en tweedracht zaaien. Wil deze VN een Derde Wereldoorlog? Antwoord: JA! De VN wordt gedomineerd door de groep van islamitische landen en het meest restrictieve islamland Saoedi-Arabië bepaalt momenteel vrijwel het totale beleid. Dit land, waar vrouwen, homoseksuelen en mensenrechten in het algemeen niet of nauwelijks bestaan, is voorzitter van de commissie mensenrechten van de Verenigde Naties. Dit zegt genoeg over wat er loos is bij die Verenigde Naties. Een ieder die dit niet ziet als volledig tegenstrijdig met die mensenrechten is niet goed in de bovenkamer of totaal corrupt.

Wat wil Saoedi-Arabië via de Verenigde Naties bereiken? Een korte zoektocht op internet laat niet veel goeds zien. Het moslim-imperialisme gijzelt de Verenigde Naties. Fundamentalisten zien door slaafse internationale instanties de ene na de andere resolutie van hen aangenomen worden. Hun bedoeling is onder andere om de geschiedenis van de mensheid te herschrijven. Vooral alle sporen van het Jodendom en het christendom moeten worden vernietigd. Wat het meest treurig is, is dat dit gebeurt met veelal slaafse medewerking van het Westen. Druiloren die dromen van “Chrislam”. Het alle sporen van andere religies uitwissen is wat eerder zal plaatsvinden. Uitwissen zoals we hebben gezien in Afghanistan, waar al culturele verwijzingen, zoals Boeddha-beelden, op grote schaal zijn opgeblazen en vernietigd om zo getuigenissen van een religie voorgoed te verwijderen.

De Saoedische vorm van islam wenst via de Verenigde Naties de wereld over te nemen met zowel de harde jihad van geweld, via dus ook oorlogen gevoerd door hun westerse slavenlegers tegen landen die de radicale islam uit Saoedi-Arabië niet welgezind zijn, zoals het eens min of meer democratische Irak, het idem Syrië en de min of meer progressieve islamvorm uit Libië. En via de zachte jihad van massa-immigratie en geschiedvervalsing, die door met name groepen zwarte haatactivisten op grove schaal al via leugen en bedrog plaatsvindt, en tevens, indien noodzakelijk, op de achtergrond via dreiging met terrorisme en ander geweld.

Via de Verenigde Naties neemt deze vorm van islam de wereld over en het Westen laat het gebeuren. Laffe en veelal ook corrupte leiders uit politiek en religie hebben zich laten omkopen en kiezen voor zwichten en of leven, net als ooit in de jaren dertig van de vorige eeuw, in de hoop dat de soep niet zo heet gegeten gaat worden. Tot nu toe hebben ze toch altijd met compromissen en pappen en nathouden de boel bijeen kunnen houden, dus waarom zou het nu anders gaan, denken zij als verblinde narren die zij zijn.

Andere laffe ruggengraatloze wezens weten waarom zij hun bevolkingen aan het knechten zijn, waarom zij hun burgers hebben verkwanseld en aan wie. Zij wensen te laten zien aan hun toekomstige meesters dat zij hen altijd goed, braaf en kritiekloos hebben gediend. De vraag die hieruit voortvloeit is dan ook waarom jagen wij, de burgers, deze ons kwaadaardig gezinde landverraders niet weg? Waarom stomen we niet en masse op naar Den Haag? Waarom branden we de EU niet af tot de grond en stoppen de alcoholist die daar de scepter zwaait voorgoed weg in een inrichting waar hij thuis hoort?

Simpel, omdat het leeuwendeel van de burgerij niet wil geloven dat we verraden zijn door links, door rechts, door de liberalen, door progressieve ‘touwtje uit de brievenbus’ narren, door de meute christelijke meelopers van de Vrijmetselarij en niet als laatst door onze industriëlen en superrijken in wiens belang gestoorde globalisten de wereld in de fik aan het steken zijn. In plaats van hen te verjagen, staan we toe dat wanneer als landverraders te kwalificeren types tot burgemeester worden benoemd, waar vooral totaal gestoord links bij staat te applaudisseren, omdat zij, net als de geld harkende bazen van de globalisten niets hebben geleerd van de gevolgen van de revolutie in Iran.

Wegvluchten voor de annexatiedrang vanuit de Verenigde Naties door Saoedi-Arabië zal zinloos blijken. Overal in de wereld is de ‘vluchtelingenstroom’ en immigratie zichtbaar. Landen als Hongarije zullen geen stand kunnen houden zoals dat kleine fictieve Gallische dorpje eens. Op termijn zal ook Hongarije er aan moeten geloven als de mensheid niet wenst te besluiten om deze Verenigde Naties schoon te vegen van deze mensenrechtenverkrachters. Dat deze Verenigde Naties ertoe leidt dat mensenrechten grootschalig worden geschonden, is al duidelijk via de gigantische toename van het aantal aanrandingen, verkrachtingen en andere geweldsincidenten in vooral Europese landen. Mensenrechten gelden blijkbaar niet meer voor autochtone Europeanen dankzij hun regeringen. Dus Allahu Akbar dan maar, of besluit de mensheid toch nog op tijd tot iets anders?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Brussel, christenhaat, Communisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

53 reacties op Het verraad van de VN

 1. ruud beijer zegt:

  Heeft u een halalschap in uw supermarkt?Dat hadden wij ook.Gelukkig zijn er mensen die per ongeluk een paar speklapjes tussen die halaltroep gooien.Bij ons was het binnen een maand weer weg.Lekker teruggaan naar het land van alla. Dat wens ik de halaleters..

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Goed initiatief. Vanaf de vlees afdeling varkensvlees meenemen en op de halal stand quasi achterlaten. Wat wil je anders als toch niet geluisterd wordt.

   Geliked door 1 persoon

 2. Marijke zegt:

  We moeten ons massaal ertegen verzetten! Ik ben ook gestopt met politiek correct reageren en noem de beestjes bij de naam. Langzaam worden steeds meer mensen wakker. Hopelijk is het nog niet te laat.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Marijke 22 juli 2018 om 11:26

   Ik heb eergisteren twee kopvodden in de supermarkt vervloekt, maar je ‘landgenoten’ zijn dan in staat om je naar de keel te vliegen. Nooit zullen ze aan je kant gaan staan.

   Geliked door 4 people

   • Gerrit zegt:

    De geschiedenis herhaalt zich, in de tweede wereld oorlog koos het volledige politie apparaat, de politiek, het koningshuis, en het volk ook massaal voor de nazis. En ook deze keer zal het niet anders zijn. Wie nu niet geislamiseerd wil worden en niets wilt weten van de ongekozen eu faschisten moet het dadelijk opnemen tegen leger,politie, en islam.
    https://gerard1945.wordpress.com/2018/02/23/15-mei-1940-amsterdam-liep-uit-om-de-duitse-bezetter-te-verwelkomen/

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Gerrit 22 juli 2018 om 15:07

    EN tegen de ‘deugmensjes’ in zijn/haar leefomgeving.

    Geliked door 1 persoon

   • Marijke zegt:

    Onbegrijpelijk! Ik had je wel gesteund. We MOETEN ons verenigen, anders zijn we verloren. Moslims nemen het ALTIJD voor elkaar op, of ze nou gelijk hebben of niet. Allemaal broeders en zusters. Dat moeten wij ook gaan doen.

    Geliked door 2 people

   • louis-portugal zegt:

    Gerrit , nou was Amsterdam altijd al een links nest en nog steeds,
    Ze zijn er door de hongerwinter ook flink voor gestraft, hoewel ze er niets van geleerd hebben , want het is weer de linkse kampioen van Nederland.
    Overigens ben ik onder de indruk van jouw kranten- en arikelendossier en kijk er regelmatig naar.

    Like

 3. oud-marinier zegt:

  En WIE bepaald er WIE WEL en WIE NIET gelovig is ??? De VN …??? Ha ha ha…Grapneukers !!!

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Allah en zijn koran.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Allah kan wat mij betreft de bomen in , en zijn sprookjesboek …ach …Het spreekt zich op zovele manieren tegen , laten ze daar eerst maar eens wijs uit worden alvorens te gaan bepalen wie wel en wie niet gelovig is. ,-)

    Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Men lijkt wel te denken dat er op de achtergrond een macht is die het ergste voorkomt, nou dat is niet zo om met Hans Jansen te spreken. De islam stopt niet maar moet gestopt worden en moet van het religieuze sausje worden ontdaan, dan zien we gelijk wat er onder zit. Pure haat en vernieling van alles wat ons lief is, denk dar maar eens over na heer Rutte!

  Geliked door 2 people

 5. reageerbuis zegt:

  Trump is zo verstandig geweest om het lidmaatschap van de VN op te zeggen! Staatssecretaris Harbers heeft de voorbereidende handtekening voor onze ondergang al gezet. (Verklaring van Marrakesj)

  Geliked door 3 people

  • renato zegt:

   Het heeft er alle schijn van dat de invloed/macht van de vijf maal per dag richting Mekka knielende Marokkaanse ambtsketendragende burgervader van 010 groter lijkt dan de reikwijdte van Harbers alleen. Achterliggend valt een één-tweetje te veronderstellen tussen hem en diverse lieden die prominent ideologisch en ethisch het Binnenhof bevuilen met voornoemde ex wethouder als uitvoerende en bevoegde trekpop, waarbij de rukkers aan het koortje zelf buiten schot blijven. Waar is mijn teiltje? O, ik zie hem al. Naast de guillotine.

   Geliked door 2 people

 6. Gerrit zegt:

  Nee, de mensheid besluit niet op tijd tot iets anders! Op zeer korte termijn zal europa in vuur en vlam staan door een burgeroorlog die zich vervolgens zal uitbreiden tot de derde wereld oorlog, zelf verwacht ik dat het al dit najaar gaat gebeuren. Het hele wereld toneel word in gereedheid gebracht en de collaborerende marionetten (van de financiele elite/jezuïeten/black nobility) vervullen hun judas rol vol overgave. Ik ging deze wereld pas begrijpen toen ik begon te ‘zien’ dat de werkelijke machthebbers op de deze wereld al een paar duizend jaar vanuit de achtergrond alles bezitten en sturen. En dat zij voor de overgrote massa onzichtbaar zijn. En zelfs wanneer je de antwoorden voor die grote massa op een gouden plaat zou aanreiken is de cognitieve dissonantie zo hardnekkig dat ‘ze’ het niet kunnen aannemen. (de allegorie van plato’s grot)
  Natuurlijk zou ik mijzelf hier in het zweet kunnen tikken en uitleggen hoe het dan wel zit maar ik weet van te voren dat het geen zin heeft. Zeker, ik kan er nog een jaar naast zitten, of misschien twee, maar het gaat los, op korte termijn. En de enige echte verlossing ligt bij De Heer Jezus. Maar ook dat zal gelovigen niet bewaren voor het aanstaande lijden. De aanstaande chaos en de daaruit voort komende derde wereld oorlog is in Bijbelse termen de grote verdrukking. En het komende islamitische, wereldwijde kalifaat, is in Bijbelse termen het rijk van de antichrist. Wanneer je dit gaat begrijpen, ga je ook de islamisering begrijpen van europa en de rest van de wereld. Maar ja, de massa..al ziende zijn ze blind, en al horende zij ze doof. Gevangen in alcohol,drugs,porno,sport,zorgen van alle dag lopen wij als schapen naar de slachtbank. Voor die enkeling die dit wel leest zonder vooroordeel adviseer ik om je te verdiepen in wat nou eigenlijk de boodschap is van GOD en zijn enig geboren zoon.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ach jee, daar hebben we weer zo’n hobby dominee onder ons.
   En waar ze toch telkens vandaan komen, echt onder elke steen komen ze vandaan gekropen om ons hier lastig te vallen.

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @BertG
    Lees de tekst nog eens goed, voor dat je los gaat!

    Like

   • BertG. zegt:

    Wat heb ik dan gemist, Patriot.
    Pure evangelisering drang lees ik.

    En de enige echte verlossing ligt bij De Heer Jezus.
    Voor die enkeling die dit wel leest zonder vooroordeel adviseer ik om je te verdiepen in wat nou eigenlijk de boodschap is van GOD en zijn enig geboren zoon.

    Like

   • Gerrit zegt:

    @bertg. Eigenlijk wilde ik jou negeren bertje omdat ik vind dat jij totaal niets inhoudelijk bijdraagt op dit forum en alleen maar mensen loopt te beledigen en zure reacties loopt te plaatsen waar niemand wat aan heeft. En heel diep van binnen besluipt mij het verlangen om mijn meindels aan te doen en een half uurtje op je onnozel hoofd te springen, maar ja, De Bijbel he..heb je vijanden lief etc, moeilijk moeilijk.
    Maar waarom ben je eigenlijk zo geworden? Een scheiding die voor jou gevoel onrechtvaardig was, kinderen en vrienden en familie die je niet meer willen zien?
    En nou alleen en eenzaam verbitterd in een of ander shithole met alleen de drank nog als vriend? Geef toch niet op kerel, De Heer Jezus houd ook van jou!

    Like

   • BertG. zegt:

    En wie denk jij er dan een plezier mee te doen wanneer je hier gaat lopen zeiken over je fantasie vriendje.
    Hou dat lekker achter je eigen voordeur en voor de mensen die hier om vragen.
    Kan mij niet herinneren dat ik ergens gelezen heb, Gerrit kom nog eens op met een mooie tekst over de bijbel en god.
    Dus val ons er dan ook niet mee lastig.

    En Pinkeltje houd ook van jou, ga dat nou toch een keer inzien.
    Pinkeltje is de verlosser.
    Of is dan in eens weer onzin.
    Alsof je zelf iets anders doet.

    Like

   • BertG. zegt:

    En je zal je eigen shithole wel bedoelen met 1 of andere hoer op de bank omdat je overal uitgescheten bent.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Gerrit, mee eens dat de verlossing bij Jezus Christus te vinden is.

    Like

   • BertG. zegt:

    Gerritje, ik wou het nog een beetje luchtig houden.
    Maar meteen vol op ze pik getrapt, want kom niet aan mijn fantasie vriendje.
    Maar wie begint er vervolgens agressief en grof te worden en te schelden.

    Dan kan je ‘m krijgen ook.

    Like

   • boorzalf zegt:

    Nou begrijp ik waarom Bert zo’n hekel aan de kerk heeft.

    (grapje)

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Eigenlijk wil ik ook niet oo jou reageren,.
    Ik ben geen dominee en geloof helaas of gelukkig ook niet in een god.
    Agnost dus.
    Echter dat er grote conflikten gaan komen is voor mij zeker, hoewel ik niet geloof in een wereldoorlog.
    Meer in lokale gevechten tussen mensengroepen en die zijn al aan de gang,

    Like

  • boorzalf zegt:

   Misschien interessant om dit eens te lezen. Dat er wat gaat gebeuren is wel duidelijk, maar de meeste mensen en zeker de politiek, is horend doof en ziende blind
   https://bijbeloptiek.weebly.com/noorse-profetie-over-de-derde-wereldoorlog.html

   Like

   • Gerrit zegt:

    @bertjeg Dus val ons er dan ook niet mee lastig. “Ons” jij bent een van de weinigen die helemaal in de stres schiet als die de naam Van De Heer Jezus hoort, stumpperd. En hoe durf je mijn trouwe viervoeter van twaalf jaar een hoer te noemen?! (haha) Zoek professionele hulp. http://www.aa-nederland.nl/

    Like

   • BertG. zegt:

    Ja Gerritje, maar tegen die andere durf jij je schijnheilige smoelwerk niet open te trekken.
    Zielenpoot, iets anders dan een hond kon je nog niet vinden.
    Ik heb nou al medelijden ,met dat beest, maak ‘m dan af.
    Dan hoeft ie ook niet naar dat gezeik van jou te luisteren.
    En gastjes zo als, daar blijft niks meer van over als je ze tegen komt in real life.
    Dan blijft er weinig over van die grote smoel van je.
    Zeg maar waar je woont……………………………..

    Like

   • BertG. zegt:

    Zal wel in 1 of ander bejaarde huis zijn waar je hele dag je luier zit vol te schijten, en je eigen de tyfus loopt te vervelen.

    Like

  • Harry zegt:

   De heer Jezus komt ons helpen met een kalasjnikov met een onuitputtelijk magazijn .
   Was er in de bijbel al niet eerder zo’n verhaal van iets dat maar niet op raakte ?
   Wat was dat ook weer , wijn of yoghurt ?
   De tijd staat niet stil , het zijn nu kogels .

   En maar wachten en maar wachten op een illusie die nooit komt .

   En wat doe je dan als ie -uiteraard- niet komt ?
   Stom gaan staan te kijken of vertrouw je dan nóg dat ie misschien wat later komt , maar dat het tóch nog goedkomt ?
   In die tijd ben je zelf ook aan de beurt geweest ; einde verhaal . Helaas voor jou .
   Geen erger soort “medestanders” dan gelovigen !
   In mijn woonplaats zitten vele geestelijk gehandicapten , ik weet zeker dat die ook langs de slootkant gaan staan kijken als de pleuris uitbreekt .
   Heb je dus ook niks aan .

   Volgens mij gaan we aan dit soort onnozelheid ten gronde .
   Zorg liever dat je voorbereid bent !
   Leg messen en hooivorken klaar !
   Of misschien nog wat beters ?

   Like

 7. Jack Terrible zegt:

  Eén kleine troost… de Verenigde Staten en Israël zijn al uit de Verenigde Naties gestapt wegens het voortdurende en totaal zwart maken van Israël door islamitische landen!

  Geliked door 1 persoon

 8. Charles Martel zegt:

  Ik denk niet dat de meeste christenen geheelonthouder zijn; pastoors drinken wijn in de mis. Bovendien ben ik dol op bloed-worst en ben helemaal niet zinnens om te wachten tot in allaa’s paradijs.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Simpel, omdat het leeuwendeel van de burgerij niet wil geloven dat we verraden zijn

  En dat is nu precies de reden waarom ‘demonstraties’ geen enkele zin hebben.
  ‘Onze landgenoten’ zijn namelijk onze grootste vijanden. Islamofiel en ‘koningsgezind’.
  Ik zie niets anders om me heen dan feestende festivalgangers en de-heerlijk-in-het-zonnetje-zitters.
  Als je dergelijke figuren wijst op de ernst van de situatie, lachen ze je uit en noemen ze je een zeikerd.

  Geliked door 5 people

  • Gerrit zegt:

   so true..

   Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Volgens Jehova ’s getuigen, is de VN het zoveelste wereldrijk dat zal vergaan…. Zouden ze nog gelijk hebben ook?

   Like

   • BertG. zegt:

    Hebben ze je weer je bed uitgebeld vanochtend, dat tuig.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Patriot 2.0 22 juli 2018 om 14:12

    Het lijkt mij logischer dat het toekomstige herstelde Ottomaanse wereldrijk het laatste wereldrijk zal zijn dat vernietigd zal worden.

    Like

   • Gerrit zegt:

    Jehovah’s getuigen hebben met veel dingen die zei stellen gelijk. Maar dat komt hoofdzakelijk door de wijsheid die ze uit de Bijbel citeren. Ik heb de doctrine van deze beweging verschillende jaren bestudeerd om nu feilloos te kunnen aantonen dat ze een sekte zijn die valse leerstellingen onderwijzen, aantoonbaar en onweerlegbaar! Maar, de door snee getuigen die van deur tot deur gaan worden allemaal misleid en hebben niet het verstandelijke vermogen om dat te herkennen. En wanneer ik ze attent maakt op die valse leerstellingen beloven ze om het te onderzoeken en dan terug te komen. U raad het al, Ik zie ze nooit meer! Vaak zitten ze met hun hele familie en vrienden kring erin, en die zouden ze dan allemaal kwijtraken. Je moet de waarheid wel heel erg lief hebben om daarvoor te kiezen en in eenzaamheid verder te leven.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Tistochwat

    Dank je Tis, ik word weer vrolijk van jouw tekst. Ik was net was “bedrukt” geraakt door BertjeG. Dat laatste rijk kan me niet gauw genoeg vallen, dan kunnen we een frisse start maken.

    Veel liefs, Patriot 2.0

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “Jehovah’s getuigen hebben met veel dingen die zij stellen gelijk. Maar dat komt hoofdzakelijk door de wijsheid die ze uit de Bijbel citeren. Ik heb de doctrine van deze beweging verschillende jaren bestudeerd om nu feilloos te kunnen aantonen dat ze een sekte zijn die valse leerstellingen onderwijzen, aantoonbaar en onweerlegbaar!”

    Had je daar verschillende jaren voor nodig? Het aardige is dat hun club is opgericht in de VS. Daar is getuigenis “van horen zeggen – hear say” in een rechtzaal niet toegelaten. Maar de Jehova’s Getuigen doen niets anders. Alles wat ze vertellen, hebben ze van horen zeggen. Horen zeggen door mensen die het ook van horen zeggen hebben. Om je dat te realiseren is lang geen “verschillende jaren” nodig. Vijf minuten is zat. Het opmerkelijke is dat de meeste mensen bij een TV-reclame wel door hebben dat ze wat voorgelogen krijgen. Maar als het over een of andere religie gaat trappen ze er wel in.

    P.S. Ik heb je taalfout (die zei stellen) verbeterd.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Het volk is verdoofd door welvaart.
   Julius Ceasar zei het al: geef het volk brood en spelen…

   Geliked door 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Nederlanders zijn wegkijkers en huichelaars. Zij houden meer van de islam en de vluchtelingen dan van hun eigen kinderen.Daardoor hebben hun kinderen en kleinkinderen geen toekomst meer.

   Geliked door 3 people

   • Patriot 2.0 zegt:

    Nee, ze houden van comfort, en willen blijven slapen. Dat zal niet lukken.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ ruud beijer 22 juli 2018 om 14:40

    Die kinderen en kleinkinderen glijden naadloos de islam binnen, ze weten niet beter of het hoort zo.

    Like

   • Marijke zegt:

    Nee, niet helemaal waar. Mijn kinderen zijn ook gehersenspoeld op school e.d. Steeds weer vertel ik ze over de gruwelijkheden van bijvoorbeeld IS, de haatdragende Palestijnen die steeds beginnen tegen Israël etc. etc. Maar ze willen het niet zien. Bang wellicht om racist genoemd te worden (zoals ik ook vroeger). Mijn zoon begint nu af en toe in te zien dat zijn moeder wel degelijk gelijk heeft. We mogen niet meer politiek correct zijn en moeten de problemen gewoon benoemen.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Ik wil echter, gelijk naar heel veel Nederlanders, NIET tot de categorie worden berekend die de islam zou liefhebben want ik HAAT die vreselijke religie en hun extremistische dwepers en parasiterende “vluchtelingen en asielzoekers” tot op het bot! En daarbij: ik heb GEEN kinderen omdat een relatie en een bepaalde beperking het mij te moeilijk maken om hier aan te beginnen en het is vooral links dat zo dol is geworden op de islam, hen constant behagen en verwennen en daar (begrijpelijk) geen dankbaarheid voor terug krijgen! Die hele klote EU, de linkse EU-elite en de islam gaan gewoon zichzelf vernietigen met hun afbraak van kennis en zo hoort dat ook!

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Alle Nederlanders behalve de PVV en FvDstemmers zijn wegkijkers die meehuichelen met de islam.

    Like

 10. Petra DeBoer zegt:

  De VN is een corrupte bende en volgen de agenda van de deep state die middels islamisering het christendom uit willen roeien.

  Geliked door 1 persoon

 11. Gerrit zegt:

  @bertjeg Mag ej bron jou email adres door geven, dan zal ik contact met je opnemen, lafaard!
  Verder ga ik jou vanaf nou helemaal negeren want je heb niets toe te voegen op dit forum.
  Bid naar De Heer Jezus en naar zijn heilige Vader of ze ook jou willen vergeven, ik zelf heb iets meer tijd nodig.
  https://fenixx.org/2018/07/21/hahahaha-die-janknek-toch/ copycat!
  http://www.aa-nederland.nl/

  Like

  • BertG. zegt:

   Zeker om mij een berg spam te bezorgen op mijn mail adres. Ik denk het even niet. Als jij gaat evangeliseren dan blijf ik lekker zeiken. Of je doet gewoon een beetje normaal, zo als de rest hier.

   Like

 12. Republikein zegt:

  Het gaat om geld, dat is duidelijk, en het mijne is nog niet op, no worries.[lol]
  Delegeren, iets kunnen is niet belangrijk, iets weten wel, de lobby en daarna de hefboom, binnen
  harken is dan de leus.
  https://www.ftm.nl/artikelen/philip-morris-bergen-op-zoom?share=1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s