Ook hij mag blijven: Ahmed de Somalische piraat kaapte een schip, mishandelde de bemanning, inde losgeld

Screenshot_103

(Vertaling: E.J. Bron)

Hannover – En opnieuw verhindert Justitie de uitzetting van een zware crimineel. Terwijl Ahmed M. op volle zee een Duitse tanker had gekaapt en de bemanning acht maanden had gegijzeld en mishandeld.

journalistenwatch

Met de zegen van de administratieve rechtbank Hannover mag hij blijven, bericht de “Bild-Zeitung”. Reden: op het moment van de daad in mei 2010 gold de piraat volgens Duits recht als minderjarig en zodoende als niet strafrechtelijk aansprakelijk.

Drie jaar geleden, in 2015, was de Somaliër Duitsland binnengekomen. De Beierse politie pakte hem met een vervalst Italiaans paspoort op – hij kwam in voorarrest. Vingerafdrukken en het uitlezen van zijn smartphone bewezen dat hij aan boord van het gekaapte vrachtschip “Marida Marguerite” was. Acht maanden lang gijzelden hij en zijn ongeveer 100 bewapende handlangers de 22 bemanningsleden. Ahmed M. en de andere piraten inden $ 5,5 miljoen losgeld. Daarna lieten ze de gegijzelde bemanningsleden vrij.

Volgens de “Bild-Zeitung” getuigden bemanningsleden dat ze ook door Ahmed M. mishandeld werden. “Echter: een gerechtelijk geneeskundig rapport ter leeftijdsbepaling stelde vast dat de piraat op het tijdstip van de daad jonger was dan 14 jaar. Ahmed M. werd niet vervolgd.”

Vanwege de misdaad had de vreemdelingendienst zijn asielaanvraag afgewezen. Hij zou uitgezet worden. Daartegen ging de Somaliër in beroep en kreeg nu zijn “recht”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Somalië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ook hij mag blijven: Ahmed de Somalische piraat kaapte een schip, mishandelde de bemanning, inde losgeld

 1. Merkel wird in Baden Württemberg gnadenlos ausgepfiffen. Jedem Menschen, mit etwas Hirn, sollte doch inzwischen klar sein, dass die Kanzlerin das Land immer tiefer in den Abgrund steuert.

  Geliked door 2 people

 2. Gerrit zegt:

  Genoeg krankzinnigheid gehad voor vandaag.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Waarom sluiten ze krankzinnig geworden rechters niet op ???

  Geliked door 1 persoon

 4. Thomasson zegt:

  De Somalische piraten waren helden op zee en kaapten (misschien nog steeds) met brute geweld alle mogelijke schepen en inden losgeld. Een spelletje die de nodige bergen pecunia makkelijk opbrengt. Echter met een soort schepen durfden ze niet te spelen: RUSSISCHE SCHEPEN. Waarom waren ze (misschien nog steeds) van de Russen zo bang? Het antwoord is als volg: de Russen hebben altijd zwaar bewapende eenheid aan boord. Zij spelen niet de “mensenrechten spelletje die linksige organisaties en NGO zo graag spelen”. Russen zijn alles behalve bang om racisten te zijn. Dus, als de piraten aanvallen, dan worden ze met zware slavo’s van zware kogels en zelfs raketten getrakteerd. Hen schepen worden versplinterd of liever gezegd verpulverd. Een andere Russische gewoonte is: Opgeruimd staat netjes. Poetin wil niemand op de kosten van “moeder Rusland” onderhouden. Dus Russen nemen geen gevangenen. Al zwemmen de uitgeschakelde piraten in open zee, worden ze per direct om zeep geholpen. Zij krijgen enkeltje paradijs ..direct naar de 70 kittige sletten die op hen wachten.

  Geliked door 6 people

 5. Steven zegt:

  Heeft hij geen FIKSE schadevergoeding gekregen voor het beschuldigen van hem van een misdaad?
  Zijn hele familie mag direct worden overgevlogen en worden voorzien van een levenslange oetkiering ter compensatie… dat lijkt mij niet meer dan redelijk…

  Geliked door 2 people

 6. A Ruygrok zegt:

  Ach… zo’n Jochie toch…, hij kan er toch niets aan doen.., waar om ga je daar varen met je boot.., dan zoek je toch zeker de problemen zelf op.., blij dat we zulke goed onderlegde en wakkere rechters hier in het westen hebben.., ja die maak je niets wijs, kennen de wet van binnen en van buiten…, en spreken.., Recht.., zodat iedereen van Afrika tot en met het Middenoosten zich hier veilig en vrij zal kunnen voelen.., fijn toch..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 2 people

 7. Marc zegt:

  En alweer faalt de rechterlijke macht.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Marc. Ik krijg steeds meer de indruk dat de rechtelijke macht staat lijnrecht tegenover de belangen van het land en stelt zich zeer vijandig tegenover de belangen van de bevolking. De rechters anno nu zijn een soort omgekeerde Roland Freisslers (die van de Tweede Wereldoorlog). Met een verschil: ze kunnen niet zo hard schreeuwen tijdens de proceshandelingen.

   Like

 8. ruud zegt:

  Zijn de uitkeringen in Duitsland niet gekoppeld? Ik dacht dat hij ook vanwege zijn leeftijd al een rentner uitkering kreeg.

  Geliked door 1 persoon

 9. BertG. zegt:

  14 jaar zou ie zijn zogezegd toen als piraat.
  Nou, die komt er wel in Duitsland, daar gaan ze nog een hoop van horen.
  Een machine pistool heeft ie daar zo te pakken, en een moord of bedreiging, daar draait ie ze hand niet voor om. Daar is ie mee groot gebracht.
  Ze criminele opleiding had ie al vroeg onder de knie.

  Geliked door 2 people

 10. BertG. zegt:

  Elke keer als je denkt, erger zal het toch worden daar.
  Dan is er altijd wel 1 of andere rechter die het nog erger maakt.

  Geliked door 2 people

 11. fleckie zegt:

  Waren ‘Vis-Fabrieksboten’ dan niet in HUN wateren alles aan het leegvissen?!

  Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Wat zou die krijgen als hij Merkel zou verkrachten …..huisarest ?

  Like

 13. Trollie zegt:

  In een woord * schandalig*

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s