Opnieuw 400 “bootvluchtelingen” opgepikt in Middellandse Zee, op weg naar Spanje

Screenshot_8

Vooral afkomstig uit Maghreb-landen en landen ten zuiden van de Sahara

Spaanse hulpverleners hebben zondag opnieuw vierhonderd “vluchtelingen” van de westelijke Middellandse Zee gered. Daarmee is het aantal “migranten” dat uit zee is opgepikt sinds vrijdag gegroeid naar elfhonderd.

Post online

De “asielzoekers” waren op tientallen boten onderweg in de Straat van Gibraltar. Volgens de Spaanse autoriteiten komen ze uit Maghreb-landen en landen ten zuiden van de Sahara. De “vluchtelingen” werden naar diverse havens in Zuid-Spanje gebracht zoals Tarifa en Malaga.

Het aantal “asielzoekers” dat de westelijke route over de Middellandse Zee kiest, is in vergelijking met vorig jaar verdrievoudigd. Er gaan nu meer “migranten” naar Spanje dan naar Italië en Griekenland.

Bron:
https://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Opnieuw 400 “bootvluchtelingen” opgepikt in Middellandse Zee, op weg naar Spanje

 1. T.Troubadour zegt:

  Spanje een land in verval wat het net zo zal gaan als Italie resultaat socialistische regering.Beter Malaga en Tarifa links te laten liggen

  Like

 2. delamontagne zegt:

  De Paus heeft vandaag opnieuw een pleidooi gehouden voor migranten.

  De paus dringt opnieuw bij de internationale gemeenschap er op aan om over de tragedie van migranten op de Middellandse Zee na-te-denken.
  Dit na een week die gekenmerktwerd door nieuwe noodhulp door een Spaanse ngo

  Paus Franciscus herhaalde opnieuw zijn pro-migrantenoproep.
  Voor de 25.000 gelovigen die zich verzameld hadden op het Sint Pietersplein in Rome.

  Hij riep de internationale gemeenschap op om niet te stoppen met het redden van vluchtelingen in de Middellandse Zee, terwijl verschillende landen ervoor gekozen hebben om ermee te stoppen.
  Op het balkon zei de paus: “Ik doe een dringend beroep op de internationale gemeenschap om resoluut en snel te handelen om te voorkomen dat dergelijke tragedies zich herhalen, en om de veiligheid en respect voor de mensenrechten en de waardigheid van iedereen “.

  Deze oproep kwam omdat in juni minstens 564 mensen het leven lieten in een schipbreuk voor de kust van Libië.
  Deze week staat het lot van Josefa, een 40-jarige Kameroenees in het middelpunt van de belangstelling, nadat hij werd gered door de Spaanse ngo Open Arms.

  Open Arms heeft vraagtekens geplaatst bij het werk van Libische kustwachten die verantwoordelijk zijn voor hulp, na de terugtrekking van verschillende Europese staten.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Logisch als Spanje ze met open armen ontvangt. De Spanjaarden denken die gaan toch wel door naar Noord Europa. Dat wordt vooral Duitsland naar Mutti waar de grote moot naar toe gaat.

  Geliked door 3 people

 4. BigLJohn zegt:

  Die grote volksverhuizing stopt pas als wij met zijn allen verdwenen zullen zijn, iedereen in Europa een Afrikaans bosneger-tenue draagt, een bot door zijn neus heeft steken, de tam-tam overal weerklinkt, en de politie als wapen een pijl en boog en een speer bij zich heeft. Koppensnellen zal worden toegepast worden bij stammenoorlogen, terwijl de islam de allesoverheersende godsdienst zal zijn. Vandaar uit zal het duizenden jaren duren eer de mensheid er weer bovenop is !

  Geliked door 2 people

 5. kampersrene zegt:

  Hoe is het ooit zover met mij kunnen komen …..Ik was een behulpzame lieve man steeds bereid om mijn naaste te helpen waar nodig… ,huidskleur speelde geen rol……maar nu !……
  Ik had liever gelezen !…””.opnieuw 400 bootvluchtelingen aangespoeld op de kust van Spanje “”

  Geliked door 2 people

 6. leefbarbaar zegt:

  Het is dan ook een krankzinnig systeem. De negert betaalt de moslim om hem op een rubberboot voor de kust te zetten en één van de vele hulpschepen komt hem dan oppikken.
  Daarna een tijdje verblijf ergens in een kamp en wat papieren halen om dan nooit te hoeven werken in het Vierde Rijk en toch levenslang onderhouden te worden.
  Hoe heeft het ooit zo ver kunnen komen?

  Geliked door 2 people

 7. hendrikush zegt:

  Als de mohammedanen aan de macht komen is het uit met de pret.

  – Je wordt leeggeroofd door een kafir/jizya belasting (Zoiets als de Turken in 1942 invoerden: 5 % voor moslims, 155% voor joden, 173% voor Grieken, 250% voor christelijke Armeniërs).
  – Je bent volledig machteloos bij ongegronde aanklachten door moslims.
  – Mooie dochters worden geroofd voor de harem, gezonde zonen worden ingelijfd bij de Janitsaren. (De bloedbelasting ofwel Devshirme).
  – Je wordt zelf een slaaf of lijfeigene van de moslimheren.

  Echt iets om je druk over te maken.

  Geliked door 1 persoon

 8. hendrikush zegt:

  Waren de oranje overall’s op?

  Like

 9. Cathja zegt:

  Ik begrijp niet dat Spanje deze migranten uit de Maghreblanden (dus veilige landen!) heeft ‘gered’.
  Als de Spanjaarden zó doorgaan is het dweilen met de kraan open. Italië sluit de havens, Malta ook, maar Spanje laat die lui weer binnen. In een week tijd zijn er zodoende opnieuw ca. 1.100 ‘vluchtelingen’ Europa binnen gekomen, die we er misschien nooit meer uit krijgen.

  Het is om moedeloos van te worden. Er zal keihard opgetreden moeten worden tegen mensensmokkelaars en allen die geen recht hebben op bescherming -dat zijn er minstens 99%- die moeten per direct teruggestuurd worden. Maar ook Europese landen die er aan meewerken dat de mensensmokkelaars nog altijd kapitalen verdienen aan de mensensmokkel.

  Over die zogenaamde paus wil ik het liever niet hebben. Wat die allemaal uitkraamt ten gunste van profiteurs, daar lusten de honden geen brood van. Hij moet worden afgezet.
  Hij deugt niet. Hij is een verrader.

  Geliked door 1 persoon

 10. kampersrene zegt:

  waardigheid van iedereen ? die van de islam of die van ons ! Laat die Paus maar bidden het baat niet noch schaad

  Like

 11. ruud beijer zegt:

  Reken maar dat er weer allerlei huichelachtige Nederlanders klaar staan om de zielige uitkeringsparasieten te helpen.Dat ze hiermee de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen vernietigen dat maakt de huichelaars niets uit.

  Geliked door 1 persoon

 12. Elisah zegt:

  Momenteel zijn we in het noorden van Spanje (Catalonië) en hier merk je er gelukkig niets van.

  Like

 13. Glockie17c zegt:

  Het is dweilen met de kraan VOL open ……. 😡😡😡

  Like

 14. Jade zegt:

  Eén weekend, 1100 verkrachters erbij…

  Geliked door 1 persoon

 15. BertG. zegt:

  Italië heeft beloofd voorlopig migranten te blijven opnemen die door schepen zijn gered in opdracht van de Europese Unie. De migranten zijn welkom tot de EU opnieuw heeft vastgelegd wat de Europese missie Operatie Sophia precies moet inhouden. Dat zal naar verwachting binnen vijf weken gebeuren.

  De Italiaanse minister Enzo Moavero Milanesi van Buitenlandse Zaken heeft de bereidheid van Italië om migranten op te nemen bevestigd. Dat deed hij na een ontmoeting maandag met zijn Duitse ambtgenoot Heiko Maas. Eerder dreigde de Italiaanse regering nog met het weigeren van migranten die tijdens de Europese missie zijn gered.
  https://politiek.tpo.nl/2018/07/23/italie-blijft-voorlopig-toch-bootmigranten-opnemen/

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  @ BertG. 23 juli 2018 om 18:33

  Ik had niet anders verwacht; er zíjn geen positieve ontwikkelingen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Nou zetten ze gewoon ieder schip op de loonlijst van de EU met een EU vlaggetje er op, en het stroomt nog net zo vol daar.
   Dat scheelt weer een rondje Spanje.
   Wat zal de bevolking daar blij dat ze weer in de zeik zijn genomen.
   Overal dezelfde ellende en EU geslijm.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s