“Bootmigranten” willen niet naar Tunesië: veel geld aan mensensmokkelaars betaald om naar Europa gebracht te worden.

Screenshot_27

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Al dagen lang zitten tientallen gelukzoekers voor de Tunesische kust op het verzorgingsschip “Sarost 5” vast in de Middellandse Zee. De shuttle-service is zogezegd onverwacht gaan haperen. Noch Malta noch Tunesië zijn bereid om de “vluchtelingen” op  te nemen en spelen elkaar de Zwarte Piet toe. Tunesië komt voor enkele van de “geredde schipbreukelingen” sowieso niet in aanmerking, per slot van rekening hebben ze veel geld voor de smokkel naar Europa uitgegeven. Zodoende hebben ze het toegangskaartje voor de Europese asielsystemen gekocht om met weinig moeite sociale uitkeringen te krijgen, die in delen van Afrika overeenkomen met meerdere jaarinkomens.

politikstube

[…] Tientallen migranten zitten nog steeds in de Middellandse Zee voor de kust van Tunesië vast. De “Sarost 5” had de “vluchtelingen” op 13 juli van een rubberboot gered die zonder benzine was komen te zitten. De mensen aan boord van het verzorgingsschip zouden in toenemende mate uitgeput zijn, zei Monji Selim, een medewerker van de Tunesische Rode Halvemaan, vandaag.

“We hebben een probleem dat er zo nog niet was”, zei Selim. “De migranten werden in de zoek- en reddingszone van Malta gered, maar het schip kreeg geen toestemming om de haven van Zarzis aan te doen.” De autoriteiten van Tunesië en Malta schuiven de verantwoordelijkheid naar elkaar toe. Een woordvoerder van het ministerie van Defensie in Tunis had verleden week gezegd dat de redding in het verantwoordelijkheidsgebied van Malta zou hebben plaatsgevonden. De regering van Malta nam vrijdag het woord: een ontscheping zou moeten plaatsvinden in de dichtstbijzijnde veilige plaats. Die zou in dit geval in Tunesië liggen.

De kapitein van het schip zou het aan hulpverleners en artsen verboden hebben om aan boor te gaan zolang het schip niet zou mogen aanleggen in Zarzis, zei Selim. Hulporganisaties berichten dat enkele van de ongeveer 40 migranten het afwezen om in Tunesië aan land te gaan, omdat ze veel geld aan de mensensmokkelaars betaald zouden hebben om naar Europa gebracht te worden. […]

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Malta, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Tunesië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Bootmigranten” willen niet naar Tunesië: veel geld aan mensensmokkelaars betaald om naar Europa gebracht te worden.

 1. Peter zegt:

  Ongelooflijk !!
  Hulporganisaties berichten dat enkele van de ongeveer 40 migranten het afwezen om in Tunesië aan land te gaan, omdat ze veel geld aan de mensensmokkelaars betaald zouden hebben om naar Europa gebracht te worden.
  STOP de taxidiensten van de NGO’s.
  Geen rooie cent naar Artsen zonder Grenzen en andere boevenorganisaties die ONZE samenleving schade toebrengen !!

  Geliked door 3 people

 2. Peter zegt:

  „In Österreich gibt es 250.000 illegale Migranten“
  Burgenlands Landeshauptmann Hans Niessl (SPÖ) hat am Sonntag darauf aufmerksam gemacht, dass „vorsichtige Schätzungen davon ausgehen, dass sich rund 250.000 Migranten illegal in Österreich aufhalten. Das ist eine Stadt so groß wie Graz. Kein guter Zustand.

  Schrikbarend !!

  Geliked door 2 people

 3. abouneenee zegt:

  Ik betaal niet graag mee aan jullie uitkeringen, gebitsrenovatie en andere ongein waar autochtonen slechts gratis van dromen. Dat zal vele malen meer zijn dan die paar 1000 euro die je betaald hebt voor de overtocht. Het is kortom gewoon ondernemersrisico en deze onderneming geeft hopelijk niet meer het rendement dat het voorheen deed. Voorheen kocht je een lot in een loterij, want het was altijd prijs. Nu hopelijk niet meer. Ik zou zeggen: zeg het voort!

  Geliked door 2 people

 4. VarAway zegt:

  Gut, en waarom weten onze dames & heren ” politici ” dit
  “schokkende ” nieuws niet?
  Nou gewoon omdat ze ziende blind en horende doof WILLEN zijn!

  Geliked door 4 people

 5. Jan zegt:

  ‘Tunesië komt voor enkele van de “geredde schipbreukelingen” sowieso niet in aanmerking, per slot van rekening hebben ze veel geld voor de smokkel naar Europa uitgegeven.’

  Dat betekent dus dat als ik geld geef aan een willekeurig persoon die zegt dat ik recht heb op de auto van de buurman ik eigenaar ben.

  Like

 6. Jan zegt:

  De boten van de Artsen zonder Gêne opblazen. Wie niet horen wil moet voelen en de bende een levenslang beroepsverbod opleggen.

  Geliked door 2 people

 7. BertG. zegt:

  Waarom gijzelen ze niet iedereen op die boot om hun zin te krijgen.
  Voor hun verblijfsvergunning, woning, uitkering en nieuwe paspoort maakt het toch geen moer uit wat ze geflikt hebben.
  Overmacht noemen ze dat dan, ze konden niet anders.
  Daar doen wij verder dan ook niet moeilijk over.

  Like

 8. Peter zegt:

  Ik las het bericht nog eens en werd woedend op het feit dat geredde mensen niet van boord wilden gaan.
  Persoonlijk had ik ze met een zweep van de boort afgeslagen ( als dit mijn boot zou zijn geweest ! )

  Like

 9. ruud beijer zegt:

  Reken maar dat veel Nederlanders weer zullen juichen. Kom maar naar Nederland hoor jullie huis en uitkeringen staan klaar.Betaald door de vele huichelaars en wegkijkers in Nederland.Stem op de PVV. Bij ons komen ze er niet in.Wij zetten ze uit samen met de islam.

  Geliked door 1 persoon

  • Lucie zegt:

   Maar van die vele huichelaars is er niemand die een paar “vluchtelingen”in huis heeft genomen,ik ken er tenminste niemand.

   Like

   • annah zegt:

    Rutten heeft een penthouse gekocht, daar kunnen er wel een stel in, hij is meestal toch de hort op …

    Like

 10. Patriot 2.0 zegt:

  “De bootvluchteling” vlucht dus omdat hij in levensgevaar is, en gaat vervolgens eisen stellen? Hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaa….

  Like

 11. fleckie zegt:

  ‘Artsen zonder Grenzen’ komen geregeld nog met een ‘bedelspot ‘ voor de t.v. en die ‘ bedelspots’ zijn beslist toch. OOK NIET GRATIS!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Voer internationaal de doodstraf in op mensensmokkel !!

  Like

 13. Jan zegt:

  O jé, geen ‘niet goed, geld terug garantie’. Starks schakelen zij nog de migrantenombudsman in

  Geliked door 1 persoon

 14. Blaffertje zegt:

  Ze hebben niks te willen.
  Eisen stel je pas als je gevraagd bent.
  Zolang je onuitgenodigd binnendringt, ben je in overtreding en moeten ze je oppakken en de gevangenis in en in dit geval terug sturen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s