Europees Mensenrechtenhof: burgemeester die opriep tot Israël-boycot veroordeeld

Screenshot_17

(Door: “Brabosh”)

De uitspraak van het Europees Hof voor Mensenrechten in Straatsburg, dat de burgemeester van het Franse Seclin terecht was veroordeeld wegens het oproepen tot discriminatie, is in de pers vrijwel onopgemerkt gebleken – misschien omdat het vonnis alleen in het Frans te vinden is.

De burgemeester had in 2002 eerst in de gemeenteraad en daarna op de website van de gemeente een boycot aangekondigd van Israëlische producten, in het bijzonder vruchtensap. Hij legde daarbij onder meer uit dat hij dat deed wegens de ‘Palestijnse genocide’ die de toenmalige premier Ariel Sharon zou uitvoeren.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, discriminatie, Europa, Frankrijk, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op Europees Mensenrechtenhof: burgemeester die opriep tot Israël-boycot veroordeeld

 1. Cathja zegt:

  Waarom zijn er zoveel jaren voorbijgegaan eer er een definitieve uitspraak is? In al die jaren heeft het gif wat die burgemeester heeft verspreid zijn werking gedaan, en is de handel met Israël in een kwaad daglicht komen te staan, of is zelfs stil komen te liggen.
  Een veroordeling alleen is niet genoeg. Er zal een schadeclaim neergelegd moeten worden bij de burgemeester. Het zou een duidelijk signaal zijn als een ruime financiële claim ten goede zou komen een een project in Israël.

  Like

 2. Jan zegt:

  Kathy Hopkins weer in topform, vraagt Arabier waarom hij leugens over Israël verspreid.
  Hilarisch

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja héél leuk.
   Voorwaarde zou moeten zijn dat je zo’n arabier na gebruik kunt afdanken in de breedste betekenis van het woord.

   Like

   • Jan zegt:

    Hier met de linkse malloot Yaakov Ahimeir on Roim Olam (Blik op de wereld, Kijk op de Wereld) die meent dat islam een ras is.

    Like

 3. Elisah zegt:

  Lees en huiver…
  https://fenixx.org/2018/07/23/rabbi-emanuel-rabinovich-toespraak-1952-in-boedapest-over-het-bereiken-van-de-joodse-wereldheerschappij/

  Rabbi Emanuel Rabinovich: toespraak 1952 in Boedapest over het bereiken van de Joodse wereldheerschappij
  “Ik kan u verzekeren dat ons ras zijn rechtmatige plaats in de wereld zal innemen: elke Jood een koning, elke christen een slaaf!” Rabbi Emanuel Rabinovitsj

  Like

 4. fleckie zegt:

  Bij de ‘vernietiging’ v.d.’kampen’ Sabra + Shatillah, ( terroristen-opleidingskamen?) ( IRA, ETA, ROTE ARMEE FRAKTION, etc.) werden de Joden ook weer als schuldigen aangevallen,( beticht) ,
  terwijl MARONIETEN de hoofdschuldigen waren, het was Joods NIEUWJAAR , .( en bij een bepaalde ‘feestviering ‘ is men immers NIET. geheel op z’n qui vive, nietwaar.!! SHARON heeft zich toen moeten verweren,,tegen deze valse bescchuldigingen!

  Like

 5. Jan zegt:

  Soddy Barbaria weigert tegen Israël te spelen, loopt weg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s