Signalement van man die Rotterdamse jonge vrouw verkrachtte bekend: “Donker getint”

Screenshot_20.png

(Door: Michael van der Galien)

Mogen we dat wel opschrijven?

Oh nee! Het heeft er alle schijn van dat het Algemeen Dagblad bij de racistische media hoort. Kijk maar:

“De politie heeft een signalement vrijgegeven van de man die zaterdagmorgen vroeg een vrouw aanviel, verkrachtte en ernstig verwondde. Het gaat om een donker getinte man van ongeveer twintig jaar oud. Hij droeg een donkere hoody, en reed op een donker gekleurde fiets.”

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Rotterdam, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Signalement van man die Rotterdamse jonge vrouw verkrachtte bekend: “Donker getint”

 1. Cathja zegt:

  Wie zit er nog op een signalement van de dader te wachten? Ik in elke geval niet. Ik kijk er tegenwoordig meer van op als de dader een blanke man zou zijn. Zó ‘gewoon’ is het al geworden dat ‘gekleurden’ ons leven bedreigen.

  Like

 2. Steven zegt:

  Wie had dat ooit kunnen denken.,…

  Like

   • klaas zegt:

    https://www.ad.nl/binnenland/malek-f-wilde-ook-in-kerk-toeslaan-justitie-houdt-vast-aan-terreur~a3d66bc5/

    Zeer overtuigend punten van de advocaat zijn, dat hij pas “Allahoe Akbar” riep nadat hij had gestoken! Ik heb het “Handboek van de Martelaar” erop nagelezen. Het moet inderdaad luid en duidelijk hoorbaar VOORAF(!) en het liefst tijdens het steken of schieten geroepen worden. Daarin heeft de advocaat volkomen gelijk en Is er in dit geval dan ook duidelijk géén sprake van een terroristische aanslag!
    Ook het feit dat hij mee zou moeten werken aan een onderzoek in het Pieter Baan is te zot voor woorden. Gezien de trauma’s vanwege de verdrinking van zijn vader zal dit ongetwijfeld een Pavlov effect teweeg brengen. Ambulante psychiatrie lijkt ook mij de enige oplossing! Echter op geheel vrijwillige basis! Een zeer overtuigend punt in zijn betoog is tevens dat er overmatig geweld tegen zijn cliënt is gebruikt. Inderdaad heeft een voor zijn cliënt zeer traumatische arrestatie plaats gevonden! Er is zelfs zes of zeven keer op hem geschoten! Bedenk hoe traumatisch en beangstigens het op dat moment wel niet voor de man zal zijn geweest om al die schoten te horen. Maar ook later toen hij zich realiseerde dat hij door het oog van de naald is gekropen en hij zijn leven enkel te danken heeft aan het feit, dat de politie agenten niet konden schieten. Deze man had geen terroristische motieven! Als vervolgens de media zó in zijn veilige private comfort zone binnenstormt is het zeer terecht dat hij niet ook nog eens inzage in zijn telefoon hoeft te geven! Hulde voor de advocaat!

    Kafir-halal | 23-07-18 | 15:21

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Vól in het kruis grijpen.
   Bij diverse vrouwen.
   En nu gewoon vrij rondfietsen.
   Op zoek naar vrouwen die hij vól in het kruis kan grijpen.
   Het is nu toch allang duidelijk dat de overheid ons niet kan beschermen.
   Dus voor de volle 100% faalt!

   Als de overheid faalt moet de burger zichzelf beschermen!

   Geliked door 1 persoon

 3. ReaGluurder zegt:

  Het moet buitenlandse studenten, toeristen, duidelijk gemaakt worden, dat Nederland geen veilig land meer is en dat ze niet alleen op pad moeten gaan, zeker niet ’s nachts! Paar jaar terug hoorde ik dat dames in Montreal ’s nachts zonder vrees op straat konden zijn. Denk dat dat ook verleden tijd geworden is. Ze zijn Canada ook al aan het verkloten!

  Like

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het zal wel een verwarde zielige kansparel met een te hoog testosterongehalte zijn geweest, die nog niet was ingeburgerd en erg eenzaam was in het vervanhuisland, waar ongelovige vrouwen schaamteloos zonder boerka’s rondhuppelen. Dat is allemaal teveel voor een echte jonge hitsige gelovige mosselman, die van de baardige oelahla’s niet mag masturberen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Donker getint= anders wit

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Donker getint is wit waarbij de ondergrond door komt.

   Like

  • travelviking zegt:

   Dit vond plaats in de wijk waar mijn broer woont. Hij klaagt regelmatig over gigantische groepen overlast veroorzakend werkloze Eritreers en qatkauwende Somaliers, drugdealers die op zoek zijn naar klanten, een steeg die stinkt naar de mariuana, straten die zijn bezaaid met luchtdrukpatronen (voor het inhaleren van lachgas uit slagroomcylinders), geblindeerde dure auto’s die lijken te staan geparkeerd, maar als je goed kijkt zie je er meer dan drie observanten in zitten die druk bezig zijn op hun exclusieve smartphones…

   Like

 6. Sabeltant zegt:

  Ze kunnen bij verkrachtingen eigenlijk wel stellen dat de daders eigenlijk altijd uit dezelfde hoek komen.
  In principe betekend het dat er niet specifiek WITTE man bij staat je uit kunt gaan van het bovenstaande.

  Like

 7. Peter zegt:

  Aangehouden terreurverdachten wilden aanslag plegen in Rotterdam op een politiebureau.
  Weest allen blij ???
  De NOS vertelt dat het om MAROKKANEN gaat, dus GEEN witte mannen !!!

  Like

 8. Patriot 2.0 zegt:

  Wat zal die jongen een moeilijke jeugd gehad hebben, dat hij dit doet.
  Ik stel voor:
  1. enkele goede gesprekken met een hulpverlener (met baard), van PvdA-huize
  2. taakstraf: een paar dagen papierprikken (als het niet regent),
  dan komt het helemaal goed met die lieve jongen.

  Like

 9. Jade zegt:

  Licht getint, donker getint, had u anders verwacht???
  Ok, er zijn ook blanken die vrouwen verkrachten/vermoorden
  maar die verhouding is 1 op 99.

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Donker getinten daar krioelt het van in Negerland en de rest van Europa. Bovendien hoe zwart is zwart als je aangifte doet bij de politie. De politie kan slecht gaan vragen: “was hij zo zwart als mijn schoenen, of was hij kokosnootkleurig zoala een aantal van mijn collega’s, lichtgetint kan weer duiden op een of andere hybridesoort? ”
  Er dient referentiemateriaal te komen wat noodzakelijk is tijdens een aangifte. Dat maakt het allemaal een stuk gemakkelijker voor de politie en zij die aangifte doen. De Duitsers hadden dat ook en dat werkte perfect. Jammer dat ze dat niet voor de diverse negersoorten hadden dan hadden we dat zo kunnen overnemen. Van een Eritreeër weten we gewoon dat hun kop een soort van omgekeerde driehoek is. Een abnormaal spitse kin met daarboven een soort van waterhoofd dat bedekt is met zeer zeer lang vaal en horlogeveerachtig haar. De dikke ronde koppen met bijbehorende vette speknekken met kort kroeshaar, dikke lippen en extreem brede neuzen waarbij elk woord dat ze uitspreken gelogen is, is typerend voor een Nigeriaan.
  Ethiopiërs zijn ontzettend lang en mager, ze kruipen met gemak door een brandslang en gebruiken horlogebandjes als broeksriem.
  Al deze uiterlijke kenmerken dienen goed uitgewerkt te worden want het heeft voor ons alleen maar voordelen bij hun opsporing waar ze vroeg of laat toch allemaal mee te maken krijgen. Ook een uitstekend middel om de bijstandsfraude tegen te gaan.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  In een van de opmerkingen staat als volg; “Laten we hopen dat deze malloot spoedig wordt opgepakt zodat hij voor jaren in de cel kan verdwijnen”.
  Wij noemen hem een malloot. Maar is hij werkelijk er een? Of is hij gewoon een doorsnee donkergetinte man; een kerel die vertegenwoordigd de eigenschappen van zijn ras? Ze zijn oververtegenwoordigd in de bajes en TBS klinieken. Behalve extreme seksuele driften en de noodzaak zoveel mogelijk (vooral blanke)vrouwen te verkrachten,, zijn ze bijzonder vaak schizofreen of ze lijden aan alle mogelijke zware psychische ziektes. In de jargon van de NOS zijn ze bijzonder vaak ‘verwarde mannen’ die gevaar vormen voor hen omgeving. .

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Hoeveel lopen en fietsen er vrij rond die hetzelfde van plan zijn maar die het nog niet hebben gedaan. Als we daar echt van overtuigd zijn, is het dan geen tijd om PREVENTIEF uit te zetten. Waarom wachten op de daad. Het voornemen is toch genoeg om ze er uit te trappen. Opgeruimd staat netjes en is een stuk veiliger. Vooral voor mooie jonge vrouwen zonder boerka.
  malsion@orange.fr

  Like

  • BertG. zegt:

   Leeftijd of schoonheid maakt dat tuig niks uit.
   Een gat is een gat, als je maar ergens wat in kan stoppen
   Hoe vaak lees je niet dat ze weer een 90 jarige verkracht hebben in haar huis of op een kerkhof.

   Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   PREVENTIEF zal ongetwijfeld onder het kopje “discriminatie” worden gebracht.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @M.A.L. Het is inderdaad tijd om preventieve maatregelen te nemen: a) deze mensen op geen enkele voorwaarde IN NEDERLAND TOE TE LATEN. Al is het in hen land nog zo slecht gesteld. Ga er van uit dat in hen land zal het altijd slecht zijn, Deze lui zijn niet in staat iets anders van hen leven en hen land te maken. Maar ze zijn wel in staat om het gastland naar de vernieling te sturen. Hier is een spreekwoord die ik paar dagen geleden op E.J. Bron heb gevonden: ‘Als men Calcuta naar binnen haalt, veranderd de omgeving binnen de kortste tijd in Calcuta. b) Men moet van iedere licht getint en donkergetinte pasgeboren babys van het mannelijke geslacht DNA sporen nemen. Dat moet zelfs eerder gebeuren dan de hielprik. DNA sporen van baby’s geboren in 2018 – 2019, kunnen een voortreffelijke middle zijn om de verkrachters, rovers en moordenaars van 2031 of 2035 op te sporen en de hele familie naar het land van herkomst deporteren. (zij beginnen met hen loopbaan al heel vroeg. Dat is ook genetisch bepaald).

   Like

 13. Patriot 2.0 zegt:

  Helmond:
  Vrouw spoort zelf kruisgrijper op (Alg. Dagblad).

  P.S. De dader liep zo weer vrij rond, hahahaha, wat een land.

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Donker getint, is dat tegen het zwart aan of meer diep bruin. Zal wel een Afrikaan zijn of een Antilliaan op zo’n gejatte damesfiets.

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Ik val zowat van mijn stoel. Wie had dat nou gedacht een getinte nog wel.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Voortaan bestaan er twee soorten van signalementen ….een racistische… die de huidskleur vermeld …bv een neger….een getaande…en een normaal signalement ….blanke man gezocht….dat laatste krijgt uiteraard voorang

  Like

 17. willie zegt:

  Wat een gel*l hier zeg:wat denkt men daar mee te bereiken ?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Wllie. Het hangt helemaal van af, hoe men problemen aanpakt. Wies jij dat Nederlanders die in de fout gaan op de Antillen, worden zo snel mogelijk naar Nederland gedeporteerd? Dat iedere Nederlander die zich op de Antillen wil vestigen, is onderworpen aan een hele bak vol formaliteiten? Hij of zij moet vooral vermogend zijn, Hij of zij moet in staat zijn een huis te kopen en er wordt natuurlijk naar de antecedenten geïnformeerd. De vraag is, waarom zijn Antillianen in Nederland niet onderworpen aan identieke regels? Waarom moet Nederland de hele gedegenereerde genetische afval van deze eilanden hier herbergen? Waarom worden Antillianen niet per direct naar het land van herkomst teruggestuurd als ze hier in de fout gaan? Dat doen zij toch ook met Nederlanders? Hoeveel Antilliaanse psychopaten, schizofrenen enz. moet de Nederlandse belastingbetaler op zijn kosten hier onderhouden? Hier zijn ze TBS’ers op de Antillen zijn ze doorsnee normale kerels die graag verkrachten, roofoverval plegen en vermoorden. Op de Antillen is zo’n gedrag niets bijzonders.

   Like

   • willie zegt:

    @Thomasson : jouw reaktie is de eerste fatsoenlijke op dit topic, de rest was oeverloos gezwam, daarom mijn (bovenstaande) reaktie
    ”Hoeveel Antilliaanse psychopaten, schizofrenen enz. moet de Nederlandse belastingbetaler op zijn kosten hier onderhouden?”

    kunnen evengoed moslims of neuqnegerts zijn, niet? ,alleen maar om te zeggen dat t de politiekers geen barst kan schelen , het kalergi-plan is duidelijk , ( en daar gehoorzamen ze ALLEMAAL aan) VOLKSOMVORMING ten alle prijze, en wij (met nog enig fatsoen ) zullen ”colatteral damage zijn ,
    MAAR : daar helpt dat oeverloos gezwam niks tegen , of wel echte actie ofwel gewoon snavels dicht , dat bedoelde ik daarmee

    Like

 18. BertG. zegt:

  Ze hebben ‘m te pakken.

  Rotterdam – De recherche in Rotterdam heeft een 18-jarige Rotterdammer opgepakt voor de zeer gewelddadige verkrachting dit weekend in de Herman Bavinckstraat in Rotterdam. De man blijkt gisteravond al te zijn aangehouden.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2348157/verdachte-opgepakt-voor-gruwelijke-verkrachting-rotterdam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s