VIDEO – Iran: “Je kunt niet meer dansen. Het is verboden!”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Toen zich in 1979 de islamitische revolutie aandiende in een nieuw Iran, had Azita Sahebjam nooit kunnen denken dat dansen zou worden verboden. In feite dacht ze dat dans en andere kunstuitingen een belangrijke rol zouden spelen bij wat zou komen. Maar toen ze op zeker moment zag dat het nieuwe regime alle vormen van kunst onderdrukte, begreep ze dat ze moest vertrekken. Zich ertoe verplicht voelend om de Perzische dans, cultuur en traditie te promoten en te behouden, richtte ze het Vancouver Pars National Ballet op en heeft niet meer achterom gekeken.

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Iran, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO – Iran: “Je kunt niet meer dansen. Het is verboden!”

 1. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig mag je wel nog trouwen met een meisje van negen.

  Geliked door 2 people

 2. Astrid zegt:

  Alles dat ook maar enigszins leuk en vreugdevol voor demense zou kunnen zijn, zoals muziek, dans en het vrije woord en kledingkeuze, moet kapot van die extreem bekrompen haatbaarden. En dat is precies wat deze levenshaters voor de gehele mensheid voor ogen hebben. Daar gaan we toch zeker nimmer voor buigen, toch?

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat ik een tijd geleden hier schreef: Het wordt duidelijk dat het hele onderzoek tegen en het afluisteren van Trump en zijn campagnemedewerkers door het Witte Huis (Obama dus) in gang is gezet. De dingen gaan straks snel, denk ik. Nu ligt Brennan onder vuur en de coupplegers keren zich tegen elkaar om hun eigen huid te redden.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/07/Hoofd-Inlichtingendienst-Obama-zit-achter-opstarten-alle-acties-tegen-Trump

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Erdogan zei het al; Er is maar EEN islam, en dat is het. En dat kun je er ook van verwachten. Te weten; verbod op dansen, alcohol, tabak, muziek, toneel en alle vormen van kunst. Onderdrukking en mishandeling van vrouwen, kind-huwelijken, en moord op homo’s en lesbienes. En niet te vergeten het stenigen en het afhakken van ledematen, c.q. het hoofd. En dat deze tering rotzooi door de politiek vaste grond kreeg in Europa. Het is goed dat we nog niet weten wat ons nog allemaal boven het hoofd hangt !

  Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Wij hebben dan nog het geluk dat wij beschikken over een “”God De Vader”” de enige echte en onvervalste God , die oneindig rechtvaardig is en ….alwetend….dus maak je geen zorgen ….een beetje bidden en alles komt in orde….

   Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Striptease…..valt dat in Iran ook onder dansen..?

  Like

 6. Elisah zegt:

  Ondertussen in Oldham UK..
  https://fenixx.org/2018/07/24/video-laat-zien-hoe-het-stadsbestuur-in-oldham-engeland-begint-met-moslimgebed/

  Video laat zien hoe het “stadsbestuur” in Oldham, Engeland, begint met moslimgebed

  Een videoclip uit 2017 die onlangs op de sociale media in een stroomversnelling is geraakt, laat zien hoe het Oldham Council, ongeveer het equivalent van onze gemeenteraad, begint met een imam die een moslimgebed bidt. De andere Britse gemeenteraadsleden staan in islamitische gebedshouding wanneer het gebed wordt voorgedragen.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Voor mijn part gaan al die extremistische klootzakken in Iran maar dansen op een vulkaan die op uitbarsten staat opdat ze hierna mijlenver in de lucht worden geblazen en als stof HEEL erg ver worden weggevoerd!

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Het staat geschreven en gedrukt…….. Als wat hiervoor geschreven staat als gesproken woord hoorbaar zou zijn, zou dat ongetwijfeld zeer gedecideerd klinken. Bij sommige uitspraken zou het emotioneel overkomen. Grote lijn: WEG MET DE ISLAM !!!
  Waarom? Omdat wij hechten aan onze eigen autochtone cultuur = leefwijze. We zullen ons sterk moeten maken om die cultuur te behouden. Daarvoor zal strijd geleverd moeten worden. Strijd tegen de moslims die de hele wereld willen kalifatiseren. Om dat tegen te gaan moeten allereerst de moskeeën dicht. Het bezit van de koran moet verboden worden. Het prediken van de islam als ideologie (quasi godsdienst) moet geheel stoppen.
  U krabt zich achter de oren en denkt: Hoe krijgen we dat voor elkaar? Wanhopig kijkt u om u heen en denkt: Hoe krijg IK dat voor elkaar? Goed gedacht. We zullen het samen moeten doen. En, nu niet flauw doen, langs politieke weg is het niet haalbaar. De PVV zal een absolute meerderheid moeten halen om iets tot stand te brengen. Als ze maar één stem te kort komen zullen de verraderspartijen toch nog het cordon sanitair gebruiken om te dwarsbomen.
  Die weg is dus onbegaanbaar.
  Voelt u het al aankomen. Dit wordt een beroep op buitenparlementaire actie. Iedereen die beseft dat

  a. het nodig is en

  b. het niet door één man/vrouw gedaan kan worden

  zal beseffen dat het nodig is dat we ons VERENIGEN tot dat doel: NEDERLAND, EUROPA islamvrij maken. En ….. we kunnen daar geen dag mee wachten want de 5e colonne groeit als kool. Morgen kan te laat zijn. Tussen de miljoenen moslims in Europa bevinden zich duizenden TERRORISTEN, die op het sein wachten om de strijd met ons aan te gaan. Nu ja, strijd? Nee, SLACHTPARTIJ! We kunnen dat beter voor zijn en zelf aanvallen. Is dit een droom? Laten we onszelf en onze medemens wakker schudden en een start maken. Het is nodig. Hard nodig.
  malsion@orange.fr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s