Een dag om te vieren: Ethiopiërs en Eritreeërs kunnen eindelijk terug naar hun vaderland

Screenshot_34

Grote vreugde: Ethiopiërs en Eritreeërs kunnen eindelijk terug naar hun vaderland!

(Vertaling: E.J. Bron)

Na 20 jaar oorlog en 80.000 doden is het eindelijk vrede tussen Ethiopië en Eritrea. De mensen kunnen hun geluk nauwelijks op, want deze gebeurtenis staat gelijk aan de val van de Berlijnse Muur in het jaar 1989 in Duitsland.

Er is zelfs al een rechtstreekse vliegverbinding tussen de beide hoofdsteden Addis Abeba en Asmara. De eerste vlucht was meteen volgeboekt, iedere dag vliegt er nu een vliegtuig in beide richtingen, iedere dag een groot weerzien aan beide kanten.

Zodoende zou de weg voor vluchtelingen uit de beide landen vrij zijn om Duitsland te verlaten en naar hun vaderland terug te keren. Dat dit daadwerkelijk gebeurt, mag echter betwijfeld worden. De uitstekend aan de beschermingzoekers verdienende asiel is veel te groot (geworden) om de ooit voor oorlog en terreur gevluchte mensen zonder protest weer te laten gaan. Want de woorden van Martin Schulz, “De mensen die naar ons toekomen, zijn waardevoller dan goud”, hebben inmiddels een heel andere betekenis gekregen – dankzij Merkel, de SPD, de Groenen, Die Linke, Pro Asyl en consorten.

We zijn benieuwd of de hier tijdelijk opgenomen mensen weer worden teruggebracht, of dat misschien niet alles in het werk wordt gesteld om ze in Duitsland te houden. Per slot van rekening lieten de belasting betalende melkkoeien van Europa zich tot nu toe fantastisch en zonder verzet door de onbeschrijfelijke asiellobby misbruiken en misleiden.

(www.sueddeutsche.de)

Bron:
www.facebook.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, sarcasme, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Een dag om te vieren: Ethiopiërs en Eritreeërs kunnen eindelijk terug naar hun vaderland

 1. Yvonne zegt:

  hahahaha terug gaan, haha dit duffe commentaar komt omdat ik suf ben van de hitte

  Geliked door 3 people

 2. Harry zegt:

  Las zonet op de telegraaf , dat de eerste banen in de randstad wegvallen door automatisering .

  Dus het argument , dat we die pigmentrijke boevenbende binnen zouden moeten halen vanwege een arbeiderstekort is straks ook niet valide meer .

  Is dat wat , de allochtonen worden verdreven door de robots .
  D66 of groen-links zal binnenkort wel een voorstel doen om robots te verbieden .

  Geliked door 2 people

 3. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://voiceofeurope.com/2018/07/expert-60000-migrants-are-locked-up-in-the-balkans-situation-could-escalate-further/

  Expert: 60,000 migrants are ‘locked up’ in the Balkans, situation could escalate further

  According to Gerald Tatzgern, an officer of Austria’s Criminal Prosecution Service specialised in prosecuting traffickers, about 60,000 people are now “locked up” in the Balkans.

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Hahaha, alsof die mensen die hier alles gratis krijgen weer terug gaan om daar weinig te hebben en ook nog eens te moeten werken. Natuurlijk, in de waanwereld van de linksgekkies willen ze allemaal terug.
  De tijd zal het leren.

  Geliked door 4 people

 5. ieznogoedh zegt:

  AH, dan maar even hier. Het volgende onderwerp, de tekening van Macrom en zijn moeder en billenmaat is niet geheel onwaarschijnlijk redelijk to the point.
  Het zou zomaar kunnen dat Macrom met zijn moeder getrouwd is om zijn handen vrij te hebben om niet aangesproken te worden over zijn seksuele voorkeur. Wellicht zou dat zelfs voor de vrije Fransen een beetje teveel van het goede geweest zijn?

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  https://politiek.tpo.nl/2018/07/24/brussel-bedenkt-aanjaagpremie-6000-euro-per-bootvluchteling-voor-lidstaat-dat-asiel-biedt/

  Brussel bedenkt aanjaagpremie: 6000 euro per bootvluchteling voor lidstaat dat asiel biedt
  De handelswaar moet dan wel worden opgeslagen in gesloten detentiecentra (‘gecontroleerde centra’ volgens Newspeak)

  EU-lidstaten krijgen 6000 euro per persoon als ze migranten opnemen die in de Middellandse Zee zijn opgepikt. Dit voorstel van de Europese Commissie maakt deel uit van een eerste uitwerking van het plan om migranten op te vangen in ‘gecontroleerde centra’ in de EU.

  De vrijwillige centra kunnen “tijdelijk en ad hoc” van aard zijn, maar waar ze moeten komen is nog altijd onduidelijk. De EU-leiders hadden de commissie vorige maand opdracht gegeven dit idee uit te werken, na de weigering van de Italiaanse regering om reddingsschepen aan te laten meren als de opvarenden niet eerlijk worden verdeeld over Europa.

  Like

 7. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Terug naar Eritrea? Vergeet het maar! Een paar weken geleden is in Marokko de Verklaring
  van Marrakech omdertekend. Staatssecretaris Mark Harbers heeft daar heel gehoorzaam – op last
  van het Kabinet – getekend voor Eritrea. Dat betekent dat Nederland zo ongeveer de hele
  bevolking van Eritrea zal moeten opnemen. En reken maar dat ze komen. Outkiering, huis, Miele…
  Ze zijn wel gek als ze NIET komen!

  Geliked door 3 people

 8. Johan zegt:

  De vliegtuigen vanaf Schiphol richting Ethiopië zijn vast en zeker al volgeboekt.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Zij zijn geen vluchtelingen meer, omdat hun land van herkomst veilig is. Dan is er geen enkele reden meer te bedenken waardoor ze niet terug zouden kunnen keren.
  Het moet niet zo zijn dat de Duitse overheid vráágt of ze willen vertrekken, maar het moet zo zijn dat de overheid hun vertrek gaat régelen.

  De Duitse overheid kan nu geen enkele smoes meer bedenken om ze in Duitsland te houden. Verreweg de meesten zijn werkloos en dus uitkeringstrekkers, en dat moet stoppen.
  Duitsland moet het vizier weer richten op het eigen volk, en al diegenen die dakloos zijn en weinig of geen zorg krijgen moeten geholpen worden aan een menswaardig bestaan.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Hoeveel Marokkanen en Turken hebben wij alleen niet hier al wonen.
   Is er dan een oorlog bezig.
   Die hoeven toch ook nooit meer terug.

   Geliked door 3 people

   • Cathja zegt:

    @BertG.

    Volgens mij hebben we dit te danken aan Joop den Uyl, die deze mensen als gastarbeiders binnen liet, en later toestond dat hun gezinnen over mochten komen. Ze kregen niet alleen een werk- en verblijfsvergunning, maar ooit ook een Nederlands paspoort.
    Ik vraag me ook af wat Marokkanen en Turken hier doen, terwijl ze niks anders doen dan kritiek leveren op alles wat westers is, en ons zeer duidelijk maken dat ze onze grondwet NIET respecteren.

    Ik zou graag tegen ze zeggen: “rot alsjeblieft op’.

    Geliked door 3 people

   • Peacepipe zegt:

    @ Cathja
    In de 60-er jaren hebben Nederland en andere West-Europese landen arbeiders uit Marokko en Turkije in de gelegenheid gesteld om hier te komen werken op basis van een 1 of 2 jarig contract. Er was veel belangstelling voor om hier heen te komen. Hierheen gehaald, zoals vaak wordt gezegd is onzin.
    Toen echter de economische groei afnam en ook gastarbeiders werden ontslagen kregen zij ook een WW-uitkering. Omdat vele van deze gastarbeiders geld naar hun thuisland stuurden dreigde deze belangrijke financiële bron op te drogen. Om het recht op de werkloosheidsuitkering te kunnen behouden moest men in Nederland beschikbaar blijven voor de arbeidsmarkt. En de thuislanden wilden ook dat ze hier bleven om de uitkering veilig te stellen.
    Dat betekende dat er op een gegeven moment mannen waren die al 2 jaar niet meer bij hun familie in het thuisland waren geweest. Het kabinet Den Uyl vond dat sociaal onaanvaardbaar en gaf toen toestemming om het gezin hier heen te laten komen. Dan zouden ze op een later tijdstip wel weer teruggaan…!? Omdat er in Marokko en Turkije toen geen goede registratie in de vorm van een burgerlijke stand bestond, waardoor controle onmogelijk was, zijn toen ook veel neven en nichten hier naar toe gekomen i.v.m. de kinderbijslag!

    Like

 10. BertG. zegt:

  Hebben ze in Turkije dan oorlog?
  Waarom krijgen ze hier dan toegang als er niks aan de hand is.
  Dus het maakt dus helemaal niet uit of daar wel of geen oorlog is.
  Iedereen is hier welkom.

  https://nieuws.tpo.nl/2018/07/24/aantal-turkse-asielzoekers-fors-toegenomen-in-een-kwartaal/

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @BertG.

   Ze komen (en er zullen er nog veel meer komen!) omdat Erdogan vanaf nu alleenheerser is, die de mensen kan maken en breken. Naar eigen goeddunken. Het volk heeft niks meer te kiezen, maar alles te verliezen. De Turken die graag in een modern Turkije willen leven kunnen het vanaf nu wel schudden.
   Erdogan ziet zichzelf als de Kalief in een nieuw te creëren Ottomaans Rijk, en handelt zonder toestemming van wie dan ook.
   Hij heeft oorlogen in gedachten met verschillende Europese landen, en wee degene die hem tegenstaat!
   Wat denk je van al die aanhangers van hem die hier leven? Als ze een seintje krijgen slaan ze toe. Het is het oorlogstuig van Erdogan. Hij heeft al gedreigd Griekenland binnen te vallen en de eilanden op te eisen die volgens zijn zeggen toebehoren aan Turkije.

   Ik denk dat de Turken die hier een veilig heenkomen zoeken van een hele koude kermis zullen thuiskomen. Als Turk ben je nergens meer veilig, want Erdogan’s lange arm reikt zéér ver!

   Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  Draai de geldkraan dicht en het is afgelopen met die uitvreters

  Geliked door 1 persoon

 12. Freda110 zegt:

  Droom lekker maar lekker verder, die uitzuigers die hier en in Duitsland alles gratiez krijgen gaan nooit meer weg, behalve dan wanneer ze op kosten van hun gastland op vakantie naar hun thuisland gaan.
  Daar werven ze door middel van foto’s en verhalen vele nieuwe kandidaten om hier, op kosten van de lullo’s die elke morgen braaf naar hun werk gaan, te komen profiteren van de alles gratiez uitkeringen en geloof maar dat ze komen!

  Geliked door 1 persoon

 13. Sabeltant zegt:

  Nou opgerot, terug naar je eigen land, je hoort hier niet.
  En neem meteen die wandelende voddenbalen met je mee!

  Geliked door 1 persoon

 14. delamontagne zegt:

  Ik zou het pas gaan vieren als ze daadwerkelijk vertrokken zijn………….

  Geliked door 2 people

 15. Pietersen zegt:

  Ze zullen wel op vakantie gaan naar hun thuislanden om de asielzoeker die het gemaakt heeft in Europa uit te hangen, maar blijven doen ze niet. Waarom zouden ze ook ; Nederland stelt hen totaal geen eisen. Voor de vorm misschien wel, maar in de praktijk niet wegens zielig en racisme.

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Geen reden voor een feestje natuurlijk. De zandnegert gaat natuurlijk terug indien hij / zij een uitkering mee krijgt. Levenslang. En het recht behoudt om terug te keren naar de sociale huurwoning in de Randstad, indien werk dreigt in de zandbak. Plus nog een bak geld voor de wederopbouw van de zandbak, waarvan 99% mag verdampen wegens corruptie.
  De NSB in den Haag gaat zich echt niet verbeteren als de haatlim terug wil.

  Like

 17. fleckie zegt:

  Ja, want ‘DE’ ONKOSTEN, bij elkaar gelegd kapitaal, allemaal ,in familieverband, is dubbel en dik ‘vergoed!’ idoor het. gastland , waar ze gratis, leeftocht, onderdak, etc. mochten ontvangen, EN het bij elkaar gelegde familiegeld met een zeer mooie rente terugbetaald is! M.A.W. het risico met een boot( je?) de Middellandse Zee over te steken, heeft dubbel en dik. z’n. ‘ nut’ bewezen ,

  Like

 18. Marc zegt:

  Ik hoop het dat ze ooit weer terug gaan naar die zandbak, maar ben er bang voor, zolang er organistaties als Nidos, VWN en al die linkse advocaten, die er goed aan verdienen.. (onder het mom van wij zijn goed bezig).
  Nee dit land cq West Europa is verloren, en dat gaat nooit meer goed komen, of er moet iets radicaals gebeuren in de toekomst, dat ze massaal hier vandaan vluchten, maar daar zijn we weer te soft voor hier.. Keihard aanpakken dat tuig!!, dat is de enige remedie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s