Eigen volk ook!

Screenshot_40

(Door: “bozeoudeman”)

Leven we nog in een vorm van realiteit of zijn we al ten onder gegaan in een boze droom? De laatste wordt iedere dag meer de realiteit. En hoe erg het al is, er verandert niets. Met name de vele politieke schurken gaan gewoon door met wat zij doen, genocide zal en moet plaatsvinden. Ik klaag daarom bijna de volledige politiek aan, vrijwel alle politici van hoog tot laag, gemeentelijk, provinciaal, landelijk en op Europees niveau, die niets ondernemen om hun krankzinnige ofwel corrupte leiders tot stoppen te dwingen moordenaars, verkrachters en andere misdadigers vrijelijk onze landen binnen te halen.

Ik klaag de wereldelite van rijkaards aan, die enkel uit eigen economisch belang een globalisme over de wereld heen storten waar alle gewone mensen als slaven hun eind in zullen vinden. Ik klaag bijna alle nationale en internationale organisaties aan, die beweren in het belang van de mensheid te handelen. Ik klaag alle intellectuelen aan, die hun mond stevig dicht houden, omdat ze anders hun fijne privileges en lekkere subsidies dreigen kwijt te raken.

Ik klaag bijna alle volledige politiekorpsen aan, als organisaties die niet langer het eigen volk dienen en verdedigen, maar eerder een vreemd volk dat deels met haat en moordlust in hart en geest onze landen binnen komt stappen. Ik klaag de militaire macht aan, die te laf is om krankzinnige politici uit hun functie te zetten en hen te arresteren op basis van landverraad en het met voorbedachte rade voorbereiden van genocide op eigen volk.

Ik klaag vrijwel de volledige pers aan, die met leugens waarheden verkrachten en daardoor dus bewust eigen volk tot slavernij en genocide voert. Ik klaag bijna alle academici aan, die evenals de collaborerende pers leugens tot waarheden bombarderen, waardoor zij meehelpen en dus mede verantwoordelijk zijn aan een toekomstige genocide op eigen volk.

Ik klaag alle religieuze leiders aan, die hun kudde gelovigen vergiftigen met waanzinsgedachten dat jezelf wegcijferen een daad van medemenselijkheid en naastenliefde is. Ik klaag alle laffe hufters aan, die heel goed weten dat de mensheid willens en wetens door demonen als Obama, Blair, Clinton, Soros, Merkel en hun lakeien als Juncker en Timmermans richting ondergang wordt geleid, maar ondanks die wetenschap blijven zwijgen.

Ik klaag alle NGO’s aan, die beweren humanitaire organisaties te zijn, maar willens en wetens in groten getale dagelijks moordenaars, verkrachters en andersoortige misdadigers naar met name Europa brengen alsof het allen lieve, zachtaardige mensen zijn. Ik klaag hen aan uit naam van de vele duizenden slachtoffers, doden en gewonden, die door hun gestoorde geestesgesteldheid en pertinente weigering om voor rede vatbaar te zijn al zijn gevallen.

Ik klaag iedereen aan die op zijn kont blijft zitten en die niets onderneemt om anderen de waarheid te vertellen over wat er gebeurt en wat de vele duizenden politieke krankzinnigen voor de wereld in petto hebben.

Ik klaag alle wegkijkers aan, die braaf iedere dag dat doen wat de krankzinnigen hen zeggen te moeten doen, bekken houden. Ik klaag alle laffe wegkijkers aan, die zich bewust laten misleiden omdat zij misleid willen worden. Alle wegkijkers die precies dat doen wat de wegkijkers in de jaren dertig van de vorige eeuw ook deden. Woorden van die notoire wegkijkers van toen “Wir haben es nicht gewusst” gaan geen tweede keer op.

Bijna roep ik op tot actief verzet: bijna zeg ik: kom van die stoel, pak een stok, pak iets en ga met z’n allen op weg naar Den Haag, op weg naar Brussel, barricadeer en bestorm de corrupte politieke roofridders in hun nieuwe kastelen, haal ze eruit, berecht hen op straat voor al hun misdaden gepleegd tegen de mensheid. Stop zo de wereldwijde genocide die door demonen als Obama in samenwerking met hersengestoorde en zich verrijkende politici en kwaadaardige rijkaards al decennia geleden is voorbereid.

“Nou,nou… die boze oude man is nu echt goed doorgedraaid.” Ik hoor het de vele tientallen, zo niet honderden, miljoenen wegkijkers al roepen. Net als ik hen al hoor brullen: “Waarom heeft niemand ons op tijd gewaarschuwd?!” als ze straks op transport worden gesteld naar hun einddoel, het slachthuis voor alle blanken, of als zij hun huizen worden uit gesjord om te worden doodgeknuppeld door onder andere sommige van die lieve, zachtaardige mensen die door NGO’s hierheen zijn en worden gehaald.

Waarom eigenlijk moeten zij hier komen? Om te zorgen dat we in de toekomst voldoende werkkrachten behouden, stelt de leugenaar Merkel. De vrouw uit wier mond al leugen en gif komt als ze de mond opent om adem te halen. Leugen, bedrog en larie is wat zij stelt. Er is in Europa een werkloosheid die nog nooit zo hoog is geweest, we hebben absoluut geen werklozen uit andere werelddelen nodig, we hebben er al zelf genoeg.

Ieder woord dat uit de mond van hedendaagse politici en hun zetbazen bij organisaties als CBS komt, lijkt vandaag meer dan ooit een ordinaire leugen. Iedere keer als veel van de politici hun mond openen, lijkt er enkel leugen en gif uit te komen.

Groepen die in de jaren zestig en zeventig Amerikaanse steden als Obama’s Chicago tot slagvelden maakten, voornamelijk Black Panthers en Black Muslims, hebben sinds het verdeel en heers haat zaaien van demonen als Clinton en Obama de wereld in hun moordlustige greep. Hun credo, de enige goede blanke is een dode blanke, klinkt luider en luider en zal spoedig werkelijkheid kunnen worden.

Iedereen, ook blanken, heeft recht zich te verdedigen. Laat u niets anders vertellen door neonazi’s en fascisten uit de politiek, de academische wereld of de pers. Verenig u voor het te laat is. Ook blanken hebben rechten, eigen volk ook! Wat is er verkeerd aan dat laatste, misleide christenen, socialisten en liberalen?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, christendemocraten, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, discriminatie, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, Nederland, NGO´s, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Eigen volk ook!

 1. Johan van Vught zegt:

  Stel een importverbod voor moslims in!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Goed zo oude Man.
   Je klaagt maar.
   Oude mannen klagen meestal, zo niet altijd.
   Jammer dat het allemaal bull shit is.

   Like

   • bedonderde burger zegt:

    Jammer dat u vind dat op z’n minst ‘eigen volk ook’ allemaal bull shit is.

    Like

   • Waarom is dit allemaal bull chit?
    Deze man slaat telkens de spijker op de kop, die kop zou eigenlijk Brussel Eu en zijn leiders moeten zijn, allemaal een kop kleiner maken.
    Ik vind het weer een goed geschreven klaagstuk en stuk voor stuk geeft hij aan bij wie en waar telkens de oorzaak ligt.

    Like

 2. pat koti zegt:

  He, deze gedachten heb ik ook allemaal ! Gewoon heel de wereld aanklagen, behalve jezelf natuurlijk. Tegen iedereen vertellen, maar helaas zo werkt de wereld niet. Zolang mensen niks anders willen geloven of iets doen of bang zijn, dan houdt het allemaal op. Helaas, er is gewoon een hogere macht nodig, om al onze problemen op te lossen.
  Groetjesss…

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  terechte boosheid slaat nog altijd onvoldoende aan…
  dus zelfs voor déze man wordt ’t hoog tijd te gaan slaan !
  .

  Geliked door 2 people

 4. bigljohn zegt:

  Allemaal waar wat er in het stukje staat. Alleen is het nog nooit iemand gelukt de omschreven fatale gebeurtenissen te doen stoppen. ….kom van die stoel, pak een stok,….En dat klinkt al beter. Dit gaat wel de goed richting op. Want het enige probate middel tegen al die wantoestanden is het ECHTE verzet. Onze vrijheid vinden velen net zo vanzelfsprekend als dat er elektriciteit uit de muur komt en water uit de kraan. Ze zullen nog wel eens ooit anders piepen. En door hun stommiteiten rijden wij natuurlijk mee !

  Geliked door 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  Hulde!

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…kom van die stoel, pak een stok, pak iets en ga met z’n allen op weg naar Den Haag, op weg naar Brussel, barricadeer en bestorm de corrupte politieke roofridders in hun nieuwe kastelen, haal ze eruit, berecht hen op straat voor al hun misdaden gepleegd tegen de mensheid. ”

  Zeg maar wanneer en ik zal er zijn.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

 7. koosv8 zegt:

  De ene persoon voelt en ziet gebeurtenissen eerder in een bepaald perspectief dan anderen. In een grote groep als een heel volk, zou men het een incubatietijd kunnen noemen, net als bij een ziekte die het lichaam teistert. En dan zal er op een gegeven moment gevochten moeten worden, eerder gebeurt ER NIETS!!!!!

  Like

 8. Klaas Dijkstra zegt:

  Beste “BOZEOUDEMAN”, Wat een verwoording en wat is de tekst keihard waar!
  Geweldig hoe u de huidige losgeslagen wereld beschrijft…… CHAPEAU!
  Ik lees regelmatig uw artikelen en uw teksten geven mij de kracht om door te gaan.
  ER MOET IETS GEBEUREN…..
  Wie weet wat, meldt u!
  Wie niet weet wat, neem de bovenstaande tekst tot u en laat deze is goed bij u doordringen…..

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Boze oude man uw boosheid is terecht en eerlijk, ik ben het geheel met u eens, wij zitten met een regeringsleider met geen visie, nada niks niente nitchewo. Rutte is een keizer zonder kleren en loopt in z’n nakie door Den Haag en hij merkt niets!

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Jammer genoeg is het niet alleen een regeringsleider zonder visie, maar een hele politiek en volk zonder visie (op een enkele uitzondering na).
   Nederland is een verloren land, net als de rest van Europa !

   Geliked door 1 persoon

 10. Rapunzel zegt:

  Natuurlijk hoeven al die smerige griezels hier niet te komen, niet te blijven en helemaal al niet in aanmerking te komen voor gezinshereniging.
  Wat is dat voor idioot gedoe? Nederlanders en andere Europeanen werken al eeuwen ver van huis en over de grenzen. Hun vrouwen en kinderen bleven gewoon thuis, gescheiden van hun elders werkende ouder ja, die ze wel langer niet zagen dan die jankerds die nu over Twamp zitten te zeiken die “kinderen van ouders zou scheiden”. Tief toch op joh. Uitgezonden defensiepersoneel is ook maandenlang van huis en die zien hun kinderen ook niet.
  In eigen land en in de ons omringende Europese landen is de werkloosheid torenhoog en dan zouden wij analfabete allahfans hier nodig hebben? Waarvoor? Ze willen niks en ze kunnen niks.

  Het is en blijft dus volkomen achterlijk dat een hierheen gesleepte beroepsmoslim op den duur zijn halve dorp kan laten overkomen om hier te gaan lopen parasiteren.

  Geliked door 2 people

 11. Lars024 zegt:

  Complimenten voor de meer dan uitstekende verwoording door ‘bozeoudeman’ over wat er ECHT speelt, zowel lokaal, landelijk als EU-ropees (en globaal). En waarvan (te)veel aan elkaar gelinkt is, op welke manier dan ook.

  Wat een smerige bende is het (door n.m.m alle partijen m.u.v. de consequente PVV) ; ook ik voorzie dat alleen een grote (Europese) volksopstand erger kan voorkomen, maar ik voorzie tevens dat hooguit 10% van het volk daar gehoor aan wil (durft te) geven, vooropgesteld dat ze bovenstaande alles zeggende column van ‘bozeoudeman’ zouden (willen) geloven.

  Sluit je ajb tijdig aan bij een lokale of landelijke actiegroep: wakkere trotse alerte patriotten en populisten zijn nu harder nodig dan ooit, ook al hoeft ieders bijdrage in zo’n groep niet even groot zijn. Ook kleine dingen kunnen leiden tot grote veranderingen. Ik heb me al aangesloten bij een lokale groep en ben er verdomde trots op.

  Ook al leggen wij het uiteindelijk af tegen de Deep State/Brussel, Soros en co., dan nog kan ik er vrede mee hebben dat het niet aan mij/ons heeft gelegen. Alles beter dan niets doen!

  Tip: Bekijk eens de pagina van het nog steeds groeiende landelijke ‘Identitair Verzet’, met ook goede samenwerkingsverbanden in andere landen van West-Europa. Is het niet voor u, dan toch voor uw (klein)kinderen, want de apotheose waar ‘onze’ bestuurders hard naartoe werken gaat echt geen 5 jaar meer duren…

  #idverzet #pakjelandterug

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Een roepende in een dorre droge woestijn van krankzinnige politici en deugmensjes !!

  Like

 13. ieznogoedh zegt:

  Leven we nog in een vorm van realiteit of zijn we al ten onder gegaan in een boze droom?
  De realiteitstheorie wordt vooral door linksgekkies niet begrepen en onderschreven.

  Like

 14. ieznogoedh zegt:

  Er is in Europa een werkloosheid die nog nooit zo hoog is geweest, we hebben absoluut geen werklozen uit andere werelddelen nodig, we hebben er al zelf genoeg.
  Datzelfde geldt voor criminelen. Ook die hebben “we” zelf wel genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 15. PALS STEVEN zegt:

  ZO IS DAT!!!

  Like

 16. 1963 Gingen bijna 500.000 jonge mensen op weg naar Bethel……de place to be…..daar werd “Woodstock” gehouden met heel veel artiesten, peace en vrede en vrijheid…..stop the war.
  500.000 die kwamen om te met aanwezig te zijn, een groot protest te vormen tegen onrecht en de oorlog in Vietnam. Het is een voorbeeld die nooit meer is geëvenaard. Europa heeft de eerste grote invasie achter de rug, terwijl er nog dagelijks honderden via een andere route naar Spanje komen.
  De tweede grote invasie die minstens 150 miljoen uit afrika zullen bevatten, zal de komende jaren gaan plaatsvinden.
  En er is geen groot protest als toen in 1963, zelfs 10.000 kost nog veer moeite en regelwerk.

  Bij de pensioenprotesten in Spanje twee maanden geleden, waren er honderd duizenden in bijna alle grote steden. Plaza Del Sol in Madrid stond vol, de zijstraten stonden vol met oudere mensen om te strijden voor het karig pensioen waar toenmalige premier Rajoy telkens wat van afknabbelde.
  Het is maar een voorbeeld.


  Like

 17. Pingback: 20 Maart – Begin van onze vrijheid! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s