Geen grap uit een satirisch tijdschrift: Zwembad moet weg – inbrekers zouden erin kunnen vallen

Screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoever vriendelijkheid voor criminelen in haar meest waanzinnige vorm kan gaan, ondervinden de bewoners aan den lijve in Europese multiculti-paradijzen. Terwijl in Zweden bijvoorbeeld teruggekeerde terroristen van ISIS van nieuwe identiteiten worden voorzien, maakt men zich in Groot-Brittannië zorgen over de veiligheid van inbrekers.

ongecensureerd.at

Zwembad moet afgebroken worden – inbrekers zouden kunnen verdrinken

Slecht nieuws voor de huurders van een woonblok, die geld bij elkaar gedaan hadden en voor hun kinderen en kleinkinderen een zwembad hadden gekocht. Zoals de Engelse site “kentonline.co.uk” bericht, werden de huurders opgeroepen het zwembad te verwijderen, want inbrekers zouden kunnen struikelen en erin kunnen vallen: “…potential burglars wandering at night could trip and fall in the water.” En wat nog erger is – inbrekers zouden er zelfs in kunnen verdrinken!

Zwembad moet nu iedere avond worden leeggemaakt

Men zou echter genegen zijn de huurders tegemoet te komen en gaf hen de mogelijkheid om het zwembad iedere avond uit “gezondheids- en veiligheidsredenen” leeg te maken, omdat de “potentiële inbrekers” immers bij voorkeur ´s nachts hun werk doen. De huurders brachten hier tegenin dat men elke avond het water wel zou kunnen laten wegstromen, ze wezen echter op de daar heersende schaarste aan water en noemden zo een handelwijze verspilling.

Huurdersvereniging wil aansprakelijkheid op zich nemen voor “benadeelde” inbrekers

Op aanwijzing van de beheerster van het woonblok dat haar firma “er zeker van zou moeten zijn dat een ieder die toegang heeft tot dit grondstuk veilig is”, verklaarde de huurdersvereniging zich bereid de aansprakelijkheid voor eventueel, gestruikelde” inbrekers op zich te nemen. Een huurster daarover: “We hebben zelfs gezegd dat we een aansprakelijkheidsuitsluiting zullen ondertekenen om de verantwoordelijkheid daarvoor op ons te nemen.” Ook een speciaal hek rondom het zwembad zou eventueel de veiligheid van de inbreker kunnen garanderen, gaf de beheerster met een groot verantwoordelijkheidsgevoel toe.

Zo´n duik in het koele nat zou immers, als deze al niet dadelijk tot verdrinking leidt, juist bij “beschermingzoekers” nog meer trauma´s kunnen veroorzaken, vooral wanneer ze daarvoor al uit de Middellandse Zee “gered” werden.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bureaucratie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

53 reacties op Geen grap uit een satirisch tijdschrift: Zwembad moet weg – inbrekers zouden erin kunnen vallen

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Ik, uuhhh ……
  Ik wil iets schrijven.
  Maar ik, uuhhh …….
  Nee sorry, ik sla een beurt over.

  Geliked door 4 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ S&W:
   Valt me tegen van je. Je zou toch op z’n minst kunnen zeggen dat je “flabbergasted” bent?
   Ben ik namelijk ook.

   Geliked door 1 persoon

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    I.K. Benflabbergasted: Als ze er nou voor zorgen dat die inbrekers allemaal gratis zwemles met diploma garantie krijgen is er toch niks aan de hand?

    Geliked door 2 people

 2. BertG. zegt:

  Ik geloof er niks van.
  Dit heeft weer een hoog https://speld.nl/ gehalte.

  Like

 3. Mary zegt:

  Je zou willen dat iedere “inbreker” daarin verzoop maar ik ben bang dat dit badje te laag water is, trouwens als ze er in gevallen zijn wil je je kind daar toch niet meer in hebben met al die gore ziektes die ze meebrengen, dus probeer maar een kuil in de grond van zo’n twee meter diep paar meter omvang zal waarschijnlijk meer succes opleveren.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wat je natuurlijk kunt doen is ’n kuil van 5 X 5 X 5 mr. graven met onderin 3 meter grondwater, en die afdekken met ’n camouflagenet.
   ’s Morgens vroeg de lijken weghalen en het camouflagenet weer netjes aanspannen.
   Na enige tijd blijkt dan dat de criminaliteit in de buurt tot 0 is gedaald.

   Geliked door 2 people

 4. Thom zegt:

  Wat nog het beste zou helpen is om in het Arabisch een bord neer te zetten met een pijl richting het zwembad en met de tekst: “Loop die kant niet op” en voor de analfabeten alleen een bord met een pijl.

  Geliked door 2 people

 5. Cathja zegt:

  Wat een bezorgdheid voor het welzijn van inbrekers! Wordt het niet eens tijd dat burgers met rust gelaten worden, in plaats van alles te controleren om te bezien of iets gevaarlijk kan zijn voor criminelen?
  Het zou mij een zorg zijn als er een inbreker in het zwembad zou pleuren. Hij bevindt zich op dat moment op particulier terrein en alles wat hem daar aan ellende overkomt heeft hij aan zijn eigen gedrag te danken.

  Wat weer een idioterie! Het lijkt net alsof het leven van alledag in een sprookjesboek geschreven staat. Bijna onwerkelijk. Kan het nog gekker?

  Geliked door 1 persoon

 6. bigljohn zegt:

  We zijn niet ver verwijderd van het feit dat de politie aan de Hoog geachte Heren inbrekers inbraakvergunningen gaat verstrekken. De wereld waarin wij leven is knettergek geworden, dus ik sta nergens meer van te kijken !

  Geliked door 4 people

 7. Jean zegt:

  Als ik zeker zou zijn van positief resultaat dan plaatste ik 5 zwembaden rond mijn huis.

  Geliked door 1 persoon

 8. NederViking zegt:

  ….ongebluste kalk en ze vinden dat stuk tuig nooit meer terug.

  Like

 9. Marijke zegt:

  Nee, nee, nee, niet waar! Wat zijn we toch gek!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Voordat je inbreker wordt moet je eerst een zwemdiploma halen, lijkt me best haalbaar.

  Geliked door 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  Zet dan ook gelijk de deur open gedurende de nacht want de inbreker zou zich kunnen bezeren aan gebroken glas indien hij de toegang forceert.

  Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Dat is de eerste maal dat ik met mijn mond vol tanden sta en ik niet in staat ben een reactie te schrijven…….het is zooooo absurt …,kan niet onmogelijk ,… ondenkbaar….is het geen grap van E.J.Bron ?

  Geliked door 1 persoon

 13. BertG. zegt:

  En hoe zit het eigenlijk met losse tuintegels en rond slingerende kinderfietsjes.
  Daar kan je je ook lelijk aan bezeren in het donker als inbreker.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Nou wil ik ook mijn Donald Duckie terug.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Wist je trouwens nog dat de Zware Jongens, Boris Boef, de Zwarte Schim e.a. ook een soort draaideurcriminelen zijn die wel steeds worden gearresteerd maar constant uitbreken of door linksgezinde burgemeesters in Duckstad worden vrijgelaten! Die criminelen willen ook alleen maar in geld zwemmen, gelijk naar Dagobert Duck, en ik hoop dat de linkse idioten die dit plan omtrent het verwijderen van het zwembad hopelijk ZELF eens een keer s’nachts een hele meute inbrekers op bezoek krijgen!
    Vervolgens gaan die Engelse stomkoppen de “heren” inbrekers vast en zeker trakteren op koffie, thee, limonade, bier, wijn, taart, bonbons, chocolade, brood et., hen hierna een gratis bad en bed aanbieden en laten zij zich ook nog helemaal door de boeven straatarm stelen omdat die lui heel goed verzekerd zijn!
    Wat mij betreft laan die inbrekers hun “gastheren” gewoon het ziekenhuis in en steken ze daarna hun huizen in brand want het zijn toch zo’n bende zieligers of “Robin Hoods” die zogenaamd van de rijken stelen om aan de armen gegeven, toch? Wie medelijden met inbrekers heeft is zo krankzinnig als de pest!

    Like

   • BertG. zegt:

    Like

  • Jules Vismale zegt:

   laan moet slaan zijn, sorry!

   Like

 14. flo zegt:

  Je gelooft t niet!

  Like

 15. boorzalf zegt:

  Volgens mij zit er al een inbreker in het bad, hij komt even lucht happen onder het zeil.(links foto)

  Geliked door 1 persoon

 16. Wachteres zegt:

  GB wordt in elk opzicht gestoord:

  https://fenixx.org/2018/07/24/video-laat-zien-hoe-het-stadsbestuur-in-oldham-engeland-begint-met-moslimgebed/

  Video laat zien hoe het “stadsbestuur” in Oldham, Engeland, begint met moslimgebed

  Een videoclip uit 2017 die onlangs op de sociale media in een stroomversnelling is geraakt, laat zien hoe het Oldham Council, ongeveer het equivalent van onze gemeenteraad, begint met een imam die een moslimgebed bidt. De andere Britse gemeenteraadsleden staan in islamitische gebedshouding wanneer het gebed wordt voorgedragen.

  De Facebook-pagina Bin The Labor Party heeft afgelopen zondag de video van de gemeenteraadsvergadering geüpload waar de voorzitter vóór de vergadering oproept tot een moslimgebed. Een imam neemt vervolgens het woord en begint een moslimgebed te bidden, terwijl de andere Britse raadsleden in islamitische gebedshouding staan.

  Like

 17. Nemesis zegt:

  Wat oestrogeen in het kraanwater, als het al waar zou zijn, hiermee te maken heeft, ontgaat me. Oestrogeen is een vrouwelijk geslachtshormoon. Wat het doet of niet doet kun je vinden op google.

  Maar het is er zeker niet verantwoordelijk voor, dat de hele wereld lijkt totaal gek geworden te zijn.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het kraanwater zit vol met dat Oestrogeen.
   Sinds de mensen met die droogt zoveel kraanwater drinken zie je praktisch geen kale mannen zonder borsten meer.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Tistochwat.
    Het typeert je dat je zoveel begrip voor mijn reactie kunt opbrengen.
    Ikzelf ben slechts het product van het kraanwater.
    Meer kan ik niet zeggen.
    Laatst moest ik op een sollicitatieformulier een beschrijving van mijzelf weergeven.
    Ik schreef dus, ik ben een product van het kraanwater.

    Had je moeten horen wat ik allemaal te horen kreeg.
    En je weet dan moet je nodig plassen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    En waarom verlies ik dan in dikke plukken mijn haren ?

    Like

 18. kampersrene zegt:

  Een gat in de markt Islamvallen… zoals rattenvallen ….geen kaas als lokmiddel maar een briefje van vijftig Euro

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Ik ben van mijn stoel gegleden van het lachen. Het wordt met de minuut doller.

  Als zwembadeigenaar ken ik de beproevingen die het bezit van een zwembad (20 x 40 meter) met zich meebrengt.
  Zo zit ik momenteel enorm verlegen om een poolboy, die ook heel bedreven is in het insmeren met zonnebrandolie.
  Nou weet ik niet of Harry dit leest, maar zou dit geen leuk baantje voor hem zijn?
  In de herfst kan hij dan weer gewoon verdergaan met het bestrijden van mijn wilde bramen.

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Zeg TTW: Aan wilde bramen kunnen inbrekers zich ook flink bezeren. Dus weghalen! En wel zo spoedig mogelijk!!

   Like

  • Wachteres zegt:

   Uh Uh, vergeet niet mijn zevenblad. …

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 25 juli 2018 om 22:23

    Zodra Harry hier klaar is met het uitroeien van de bramen en het snoeien van mijn pruim (dat moet eigenlijk nu gebeuren omdat het lang droog is geweest, zodat schimmels geen kans krijgen),stuur ik hem door naar jou.

    Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ Tistochwat 25 juli 2018 om 22 :59:

   Snoeien van je pruim i.v.m kans op schimmels?? :8O Bedoel je misschien scheren van je pruim? 😛

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ I.K. Bennurklaarmee 25 juli 2018 om 23:06

    Hè, bah! Er zitten hier altijd wel reageerders tussen die schunnige dubbelzinnige gedachten hebben. Wat jammer nou toch.
    Een haag scheer je, een pruim niet.
    Pruimen dienen met zorg gesnoeid te worden, want voor je het weet, kamp je met loodglans en dan verlept de hele zaak.

    Like

 20. L.Beyers zegt:

  De waanzin ten top! Een inbreker is op privegrond niks verloren. Binnenkort mag je zelfs geen alarm meer hebben want dan zouden dieven kunnen schrikken wat slecht is voor hun hart!

  Geliked door 2 people

 21. Damen pam zegt:

  Knettergek zot maf stom zot

  Like

 22. Nel zegt:

  Opgeruimd staat netjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s