Zweden: sekscursussen voor migranten

Screenshot_39

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Om de overwegend islamitische migranten in het feministische Zweden fatsoenlijk gedrag tegenover vrouwen bij te brengen, worden er nu door de regering sekscursussen geregeld.

Contra magazine

Vijf miljoen Zweedse Kronen (ca. € 480.000,-) steekt de regering van het Noord-Europese land volgens de krant “FriaTider” (“Vrije Tijden”) nu in sekscursussen voor migranten. Een deel daarvan vloeit naar de seksuele informatiesite “Youmo”, die ook vertalingen van de artikelen in het Arabisch, Somalisch en Dari aanbiedt. Het zou het doel van de website zijn om de migranten er over te informeren wat er in Zweden aan de hand is – en in dit geval, hoe men seks heeft met Zweedse vrouwen.

Het regeringsprogramma moet er ook toe dienen om de toenemende berichten over seksuele overvallen in te dammen, terwijl alleen al in het afgelopen jaar de gemelde verkrachtingsgevallen met 10% naar 7.230 gevallen toenamen. Berichten over seksuele intimidatie, bedreiging met seksueel geweld en seksuele uitbuiting namen toe naar 12.130 gevallen. Het grootste deel daarvan werd gepleegd door immigranten. Niet voor niets wordt bericht dat de zogenaamde “Taharrush”-overvallen op vrouwen dramatisch toenemen.

De website laat ook verschillende diavoorstellingen met seksuele situaties zien, waarbij tips aan de lezers/kijkers worden gegeven hoe zij zich in zulke gevallen zou moeten gedragen. O.a. ook het voorbeeld van een man die zegt: “Ze is 14, maar ze ziet er veel ouder uit. Ik vroeg haar meerdere keren of ze me sexy foto´s van haarzelf stuurt. Ik hoop dat ze dat snel doet.” Daarop verklaart de website: “Het is illegaal om iemand die jonger is dan 15 jaar over te halen seksueel getinte foto´s te sturen. Ze doet niets illegaals als ze foto´s stuurt, maar als je haar daartoe overhaalt, pleeg je een delict.” In Duitsland bestaat overigens sinds 2016 een dienovereenkomstige website, “Zanzu”.

Echter: wie daadwerkelijk gelooft dat zulke websites de migranten uit compleet andere cultuurkringen ertoe brengen af te zien van hun van kinds af aan aangeleerde gedrag, is waarschijnlijk meer dan naïef (Zweden geeft overigens gigantische bedragen aan de “integratie” uit, die echter niet lukt). Het geheel is eigenlijk uitermate nalatig, omdat nog steeds duizenden Zweedse vrouwen in gevaar zijn om door zich boven de wet verheven voelende “Übermenschen” mishandeld en verkracht te worden, omdat zij de christelijke vrouwen als “loslopend wild” beschouwen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Seks, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

43 reacties op Zweden: sekscursussen voor migranten

 1. Sabeltant zegt:

  Weggegooid geld, voor de islam zijn het allemaal hoeren als ze zich niet bedekken en ze hebben er gewoon recht op.
  Wat wel goed werkt, vroegtijdig castreren, en wat nog beter werkt preventieve euthanasie.

  Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  Je zoudt er eigenlijk alleen maar om kunnen lachen en VOL ongeloof over zulke onnozele “bovenstaanden”, die hun onderstaanden bedonderen.
  Is dat Zweedse volk werkelijk zo dóm ?
  Het ware beter de Zweedse mensen via Sveriges TV in-te-lichten over de gevaren van dat smerige tuig dat hun regeerders importeert.
  Ook een kritische film over dat Wreed-geloof en VOORAL filmpjes die die smeerlappen uit vooral Somalia, Eritrea en andere achterlijke oorden met de Zweedse vrouwen uitvoeren en ze zelf op internet zetten.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het woord dom is hier niet op z’n plaats.
   De werkelijke domme mensen komen naar hier uit de tijd van 624 n.Chr.
   Laten we dat vooral niet uit het oog verliezen.
   De Zweden zijn een beschaafd modern volk dat nog maar 200 jaar geleden het houden van horigen en lijfeigenen heel normaal vond.
   Ze hebben zich dus nog niet zolang geleden van die onderdrukking ontdaan om ’n plaats te geven aan een nieuwe vorm van onderdrukking.
   De onderdrukking door het absolute socialisme.
   Onder de onderdrukking en in de leugensamenleving van dat absolute socialisme leven ze nog altijd, al proberen ze zich daar nu van los te maken.
   ’n Volk dat zich zo lang liet onderdrukken, eerst door de Kerk tezamen met ’n absoluut prehistorisch koningsheersers-systeem gaat ongemerkt over in een andere vorm van onderdrukking.
   Het leven in volkomen vrijheid en in protest tegen elke vorm van onderdrukking moeten de Zweden leren te accepteren.
   Ik denk dat dat accepteren gepaard zal gaan aan een enorme geweldsuitbarsting.
   In feite datzelfde wat ons hier ook te wachten staat, ook al is de samenleving hier veel liberaler.

   “Medelijden” voor het Zweedse volk dat nu nog steeds wordt onderdrukt, niet in het minst door zichzelf en lijdt, is hier op z’n plaats.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Volstrekt overbodig en weggegooid geld.

  Deze lui hebben primitieve driften en laten zich niet ‘omscholen’ naar fatsoenlijke mensen.
  Het enige middel wat helpt om van Zweden weer een leefbaar land te maken, is ALLE immigranten van Afrikaanse afkomst terugbrengen (terugsturen lukt niet) naar het land van herkomst. Leef je daar maar uit met je onbedwingbare lusten. De vrouwen daar zijn niks anders van jullie gewend.
  Wij in Europa accepteren geen loslopend wild.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   De schrijver van dit artikel beweert, dat het van jongs af aan aangeleerd gedrag is. Nou, nee heer Steiner is het niet. Deze “driften” zit in iedere mens, van iedere ras of kleur. Zelfs als ze niks kunnen, niks weten, kompleet achterlijk zijn, weten ze hoe ze geschlachtsverkeer kunnen hebben, de voortplantingsdrift dus en ook omdat het een heel prettig tijdverdrijf is. De westerse mens, heeft op enkele uitzonderingen na, zijn driften onder kontrole. De Afrikaanse mens vindt het niet nodig dit onder kontrole te houden. Als die de aandrang heeft, dan moet die bevredigd worden, hoe dat maakt dan niet meer uit. Door verkrachting of zelfs om een uitlaat te hulp te nemen of het handwerk, zelfs in het openbaar, Onze schaamte kennen ze niet. Sekslessen zullen dus zeer zeker niet helpen. Het idee al, is te belachelijk voor woorden.

   Dus wat Cathja zegt !!!!!

   Geliked door 1 persoon

 4. ieznogoedh zegt:

  Blijft natuurlijk dat het opmerkelijk is dat de autochtone bevolking dergelijke cursussen niet echt nodig heeft (mislukkelingen vindt je ook onder hen natuurlijk) èn dat allochtonen met een andere afkomst dan die van de religie van vrede en verrijking een dergelijke cursus ook niet echt nodig hebben.
  Maar …. het nodig hebben van een dergelijke cursus heeft niets met de islam te maken, natuurlijk niet!

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Sommige Zweedse vrouwen zij “hardleers”….
  Dit liefdesduifje is al 2 maal bedonderd, elke keer de man had ’t Zweedse papiertje, hij ging ervan door.

  Geliked door 1 persoon

 6. Claudia M. zegt:

  Ik lees al een poosje mee en volgens mij was het eerder op Fenixx dat ik heb aangegeven niet langer op artikelen vanuit Zweden in te gaan, omdat ik dat compleet verloren tijd vind. Daar zijn de weg echt al geruime tijd volledig kwijt.

  De waarschuwing bij binnenkomst, als je ongevraagd met je groezelige klauwtjes aan vrouwen (0 tot 150 jaar) komt een direct enkeltje thuisland oplevert, zou veel meer zoden aan de dijk zetten!

  Sterker nog, ik zou dit in eerste instantie zelfs op ongevraagd aanspreken willen zien! Wat er hier vergeten wordt, is dat er heel veel vrouwen helemaal niet zitten te wachten op de “avances” van deze klanten!

  Geliked door 2 people

 7. bigljohn zegt:

  Volslagen belachelijk die seks-cursussen. Net zo belachelijk als dat men homo’s of lesbo’s cursussen laat volgen om een hetero te worden. Voor zulke stommiteiten moet je natuurlijk weer bij de Zweden zijn. Al die berichten over Zweden die ik onder ogen krijg gaan alleen maar over absurditeiten. Soms reageer ik al niet meer op een artikel over Zweden.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Je kan geen enkele schoft met een cursus leren om fatsoenlijk met vrouwen om te gaan.
  Het is het aard van het beestje waarmee ze zijn groot gebracht om zich juist zo te gedragen tegenover vrouwen.
  Omdat ze anders denken dat ze minderwaardig zijn wanneer ze vrouwen zien als gelijkwaardig.
  Het staat allemaal in dat dikke boek van ze hoe ze zich moeten opstellen naar vrouwen toe.

  Geliked door 1 persoon

 9. hendrikush zegt:

  Ze moeten daar toch eerst een contract tekenen om aan de gang te gaan?
  Geef de analfabeten eerst maar een cursus lezen en schrijven. En de andere barbaren hebben een contract in hun eigen taal nodig. De Zweedse meiden moeten daarvoor ook cursussen in barbarentaal gaan volgen.

  Like

 10. A Ruygrok zegt:

  Spray met varkens vet en geur gebruiken tegen die varkenshaters…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  WHAHAHAHAHAHAAAAAA!
  Nee, er valt helemaal niets te lachen!

  Trap die mohammedaanse neucqnegerts eruit en besteed het geld van die ‘cursussen’ aan de bejaarden en aan andere hulpbehoevenden.
  Die neucqnegerts hebben van nature de hele dag jeuk aan hun snikkel, dus stop met die onzinnige dwaasheid!
  Het zet geen doden in de zeik zoden aan de dijk!

  Geliked door 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   @Tis
   Natuurlijk valt er niks te lachen, maar kun je beter huilen, in zo ’n situatie.
   Ik doe het ook altijd zo en zeg: tsja, ik lach wel, maar kan beter huilen, maar kies er toch voor om te blijven lachen (om dat zooitje).:

   Geliked door 1 persoon

 12. Patriot 2.0 zegt:

  Komen er ook cursussen hoe je NIET een winkel, huis of auto leeg jat?

  Die lui worden op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden voor hun eigen gedrag. Sterker nog, “wij” (Zweden) nemen die verantwoordelijkheid over.

  DAN BEN JE TOCH GEK?!

  Geliked door 1 persoon

 13. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 14. Peter zegt:

  Flikker gelijk die lui die vrouwen lastig vallen met d’r hele familie het land uit, hou je het geld in je zak,en de rest begrijpt het gelijk ,behalve die domme ambtenaren .

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Sekscursussen voor asielophalers. Zal niet werken aangezien zij moslim zijn en de koran naleven, bovendien ging Mohammed ook niet gevoelig met vrouwen om.
  Blijkbaar hoopt de socialistische regering dat eens de moslim het licht zal zien en dat dat dan komt door die voortreffelijke Zweedse maatschappij.

  Like

 16. Elisah zegt:

  Mooie vrouwen in Qatar …….

  Like

 17. Jan zegt:

  Pathologisch altruïsme

  Dus:
  Stefan Molyneux: Luister niet naar vrouwen als je wil blijven leven

  Like

 18. Pingback: Zweden in de crisis: Hervorming van de migratiepolitiek geëist | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s