Advocaat onderuit!

Screenshot_58

(Door: “bozeoudeman”)

Voorlopig is de achterbakse poging om de bewakers van de Nederlandse staat, militairen en politiemensen, te belemmeren in hun werk door de vast en zeker ultralinkse intrigant en naar mijn smaak landverrader verworpen. Natuurlijk zal dit in mijn ogen stuk verraderlijk stuk advocaat (Liesbeth Zegveld, foto) in hoger beroep gaan om daar alsnog te proberen het moreel van Nederlandse militairen en politiefunctionarissen te ondermijnen. 

Het doden van terroristen, die zelf het bloed van onschuldige treinpassagiers aan hun handen hadden, is in de ogen van deze advocaat een onrechtmatige daad en regelrechte moord. Als de rechtbank haar hierin had gevolgd, was het in de toekomst voor militairen en politiebeambten vrijwel onmogelijk geworden om hun wapen te gebruiken, ook al was dit gezien de situatie absoluut noodzakelijk. De gevolgen hiervan, wellicht tientallen onschuldige slachtoffers extra, waren natuurlijk niet mevrouw advocaat te verwijten, die als advocaat nooit of te nimmer eens de hand in eigen verantwoordelijke boezem hoeft te steken.

Het feit dat een militair of politiebeambte, als de advocaat in het gelijk was gesteld, tijdens het uitoefenen van het verdedigen van de Nederlandse staat of individuele burgers jaren later door strontadvocaten op basis van precedentwerking ter verantwoording zou kunnen worden geroepen als zijnde een ordinair crimineel, zou bij veel desbetreffende militairen of politieagenten tot dat fatale moment van twijfel kunnen leiden om niets of te laat iets te ondernemen en daardoor wellicht zelf te worden doodgeschoten door het soort criminelen waar het kantoor van deze advocaat er vast en zeker velen van als cliënt heeft.

Een tweede reden om blij te zijn dat haar zaak is verworpen, is de onfatsoenlijke en moreel brutale claim tot schadevergoeding waar zij de moed voor had om die als eis te koppelen aan de procedure. Hou durf je voor nabestaanden van ordinaire criminelen te eisen dat deze worden schadeloosgesteld, terwijl die criminele familieleden van hen zonder enig schuldgevoel mensen doodeenvoudig standrechtelijk hebben geëxecuteerd of daar medeplichtig aan zijn geweest. Velen van de gegijzelden van toen lijden vandaag nog aan trauma’s. Maar dat waren natuurlijk niet mevrouw haar cliënten.

De nabestaanden van de door de criminelen vermoorde slachtoffers hadden een advocaat nodig gehad om deze ordinaire, geldgeile familieleden van de moordenaars van hun geliefde voor de rechter te halen om hen schadevergoeding te laten betalen voor wat hun ‘schat’ van een familielid een onschuldig persoon, die per ongeluk in die trein zat, had aangedaan, en daarmee de nabestaanden van dat vermoorde slachtoffer. Je moet maar brutaal zijn en natuurlijk  geen enkel moreel besef bezitten, nietwaar advocaatje?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Advocaat onderuit!

 1. BertG. zegt:

  Volgens mij moet je gewetenloos zijn om advocaat te kunnen zijn.
  Anders kan je toch niet meer met jezelf leven en jezelf elke dag in de spiegel aankijken.

  Geliked door 4 people

  • Dat mens ziet een dikke ”commissie” in het verschiet.

   Geliked door 2 people

  • bozeoudeman zegt:

   Niet dat ik advocaten ga verdedigen maar niet iedere advocaat is een boef en je hoeft als advocaat helemaal niet iedere zaak te accepteren. Zeker niet als het om private zaken gaat als iemand zich om welke reden dan ook tot een advocaat wendt. Deze advocaat had de zaak ook niet hoeven te accepteren of had in ieder geval de schadeclaim er buiten kunnen laten. In welk geval ik iets milder in mijn mening over haar was geweest. Hoewel ik wel blijf stellen dat wat zij nu heeft gedaan in het openbaar dat zij daarmee geen rekening heeft gehouden met de toekomstige veiligheid van militairen en ook politiemensen als die in een bepaalde penibele situatie hun wapen moeten gebruiken. Het is niet denkbeeldig dat dan iemand zich realiseert dat hem/haar dan na jaren een strafzaak boven het hoofd kan hangen. Ik persoonlijk zou mijn ontslag nemen, ik zou in zo een situatie mijn werk niet wensen te moeten doen. Dat neem ik deze mevrouw zeer kwalijk en ik vind haar dus ofwel een totale oen of een soort landverrader.

   Geliked door 1 persoon

 2. Aan de ene kant heeft u met uw betoog gelijk, aan de andere kant vrees ik, na het lezen van het interview van de Telegraaf met van Agt, dat er misschien wel degelijk een aantal zaken onder het tapijt zijn geveegd, dat er misschien wel degelijk opdracht is gegeven voor elimineren zonder meer.
  Waar het mij dus om gaat is……..na vele jaren is er misschien weer een onderste steen die niet naar boven getakeld mag worden vanwege te zwaar gewicht.
  In het algemeen: de Staat der Nederlanden zal nooit maar ook nooit overgaan tot betalen aan nabestaanden …..op grond van….de Staat treft nooit en te nimmer schuld, kan nooit schuld aangerekend worden.

  Geliked door 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   “de Staat treft nooit en te nimmer schuld, kan nooit schuld aangerekend worden”.
   Ben ik niet met u eens. De Staat kan wel degelijk rechtszaken verliezen.

   Ik geloof verder absoluut niet dat het kabinet, met Den Uyl, Van Agt, De Gaay Fortman en Van der Stoel in deze situatie, in een leidende positie, met een minister van Justitie (Van Agt) die hoogleraar Strafrecht in Nijmegen was geweest, opdracht heeft gegeven tot executie van de gijzelnemers.
   Verder is het wel zo dat je in zo ’n smerige zaak, waarin je vele levens van onschuldige burgers wilde redden, natuurlijk niet zo maar “schone handjes” kunt houden…
   De beuk moest er wel in natuurlijk (mijn woorden).

   Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Gisterenavond bij Jinek was er nog zo’n stuk verdriet, Bénédicte Ficq. Ze werd “bijna onpasselijk” van de woorden van minister Blok. En volstrekt belachelijk om Suriname een failed state te noemen. Het land is weliswaar zo ongeveer gegrondvest op een twintigvoudige moord en wordt geleid door de moordenaar en drugsdealer Bouterse, maar “het land heeft een functionerend rechtssysteem” dus van een failed state is geen sprake. Lust je nog peultjes?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

 4. Jan zegt:

  Het ‘palestijnse’ uitschot gaf het voorbeeld. Nabestaanden van terroristen krijgen een uitkering

  Israël is een fatsoenlijk land en dus de klos
  Liesbeth Zegveld duikt weer eens op, nu als de advocaat van een in Nederland woonachtige Palestijn.

  de zaak waarin mr. Zegveld optreedt, gaat om een Israëlische raketaanval op een gebouw van een Palestijns vluchtelingenkamp, waarbij zes familieleden van Ziada omkwamen.

  Nu eist hij daarvoor een schadevergoeding van ‘hoge Israëlische militairen’. De zaak is, begrijp ik, in Israël al behandeld en intussen verjaard. De Israëlische regering heeft ter verdediging gesteld dat de de drie omgekomen broers van Ziada en een aanwezige bezoeker Hamas-strijders waren en dat het veiligheidsbelang voor Israël zwaarder woog dan de eventuele ‘schade’.

  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/opinie/2017/06/de-rechtsstaat-functioneert-goed-en-dus-is-israel-de-klos-517338/

  Like

 5. ruud beijer zegt:

  Reken maar dat als de PVV aan de macht komt dat er een hoop hun goedgevulde baantjes gedag kunnen zeggen.Sterker nog wij wachten op bijltjesdag dat we al die slinkse idioten aanpakken.

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Ruud, ik zit te wachten op die bijltjesdag en ik hoop dat veel rotte koppen op het blok komen te liggen.
   Mijn hele leven lever ik strijd tegen geweld maar daar maken veel lafaards in onze samenleving misbruik van dus laat die koppen maar rollen.

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Jean ik ook.Helaas denk ik niet dat het gaat gebeuren.We kunnen niets anders dan op de PVV stemmen .

    Like

 6. fleckie zegt:

  ‘Hebben is hebben, m a a r. krijgen. is. DE . kunst’! …( al is het dan ook op een VIEZE! VUILE geniepige manier’.)

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Tegenwoordig behoord een groot deel van de advocatuur tot het zogenaamde uitschot, ratten die volk en vaderland verraden voor het geld van criminelen !!

  Geliked door 2 people

 8. Patriot 2.0 zegt:

  Michael P. gaat ook in hoger beroep…. (vanwege vermeende vormfouten). Het is een gotspe.

  Geliked door 2 people

 9. Lot zegt:

  Wat een rare omdraaing.
  Dus je zit als slachtoffer van geweld en de rechtszaal en je moet de dader betalen.
  Dus als slachtoffer als je het overleeft hebt die nare nachtmerrie allemaal mensen om je heen worden doodgeschoten, of familie van verloren familielid, moet jij gaan procederen om te gaan betalen aan de dader. In de rechtsspraak zijn zij zo in omgeworsteld, dat zij niet meer weten wat wat is. Dat is geen beste boel. Is dat communistisch? Waar de dader van te voren al bekend was, de schemiel die aangewezen was om verketterd te kunnen worden en kapot te maken.

  Doet mij denken aan de wet die onlangs justitie en politiemensen de bevoegdheid geven om mensen op te laten sluiten in een ggz instelling en plat te laten spuiten van hen ongewillige mensen, zonder tussenkomst van de rechter, dat het al vast maar gedaan kan worden.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Als het over advocaten gaat….Er is een advocate die mij altijd bijblijft, en dat is Inez Weski. Zij is afschrikwekkend als een demon en zo lelijk als de nacht. Zou je die op een donkere avond haar op straat tegenkomen, terwijl ze jou aankijkt, dan zul je letterlijk de doodschrik krijgen en kunnen ze je naar het lijkenhuis brengen. Ajakkes nog aan toe, zo’n oer-lelijk wijf heb ik nog nooit gezien, een heks is er nog knap bij !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s