Hongarije: NGO´s moeten belasting betalen – en ondersteunen zodoende de grensbewaking

Screenshot_50.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Een heffing op immigratie, die je “Soros-belasting” zou kunnen noemen, is nog een defensielinie voor Hongarije, zei de woordvoerder van de fractie van Fidesz zondag op een persconferentie. Alle organisaties die de immigratie ondersteunen, moeten volgens de wet die afgelopen vrijdag door het parlement werd aangenomen en voor het eind van de zomer in werking zal treden, de heffing betalen, zei István Hollik.

Mitteleuropa

De wet voorziet in een heffing van 25% op “materiële ondersteuning voor de bedrijvigheid van NGO´s waarvan de activiteiten de immigratie ondersteunen.” De wet onderwerpt NGO´s, die de immigratie van niet-EU-burgers of buitenlanders zonder verblijfsvergunning “direct of indirect” ondersteunen, aan een heffing. “Programma´s, operaties of activiteiten die de immigratie dienen te bevorderen” kunnen zich in het kader van “de uitvoering van of deelname aan mediacampagnes en mediaseminars”, “organisatie van onderwijs”, “oprichting of exploitatie van netwerken” of “propaganda” bevinden.

Alle inkomsten uit de heffing vloeien naar de bewaking van de grens. Hollik zei dat de immigratieheffing behalve aan het grenshek ook wordt besteed aan nog meer beschermingsmaatregelen, juridische maatregelen om de grens te sluiten, een grondwetswijziging die de overbrenging van buitenlanders zonder verblijfsrecht en de vrije vestiging in het land verbiedt, en het aannemen van de wetsmaatregel “Stop Soros”, die betrekking heeft op het door de investeerder George Soros geschetste plan om de vluchtelingencrisis de baas te worden.

“Soros-organisaties” moeten betalen wanneer zij activiteiten ter ondersteuning van de immigratie ontplooien en wanneer iemand ondersteuning voor dit doel accepteert, voegde hij er aan toe. De “Soros-organisaties” werken eraan om van Europa een immigratiecontinent en van Hongarije een immigratieland te maken, zodat de heffing “Soros-belasting” genoemd zou kunnen worden, zei Hollik.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Eurabië, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Multiculti, NGO´s, Patriottisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hongarije: NGO´s moeten belasting betalen – en ondersteunen zodoende de grensbewaking

 1. Johan de derde zegt:

  Respect voor de Hongaarse regering krachtige leiders die bewchermen hun volk tenminste. Net zoals Polen, Israel en Oostenrijk wat benijd in hun volk ik moet et helaas doen met een rutte, klaver, pechtold en nog meer met die meelopers. En mijn straf als Amsterdammer een leugenares genaamd mw femke halsema.

  Like

 2. Rechtvaardige Belasting!

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Het wordt tijd dat Soros failliet gaat, wat een negatieve kracht is die man en alles onder de paraplu
  goedertierenheid!

  Like

 4. fleckie zegt:

  Een heel logische redenatie: landen( burgers worden op kosten gejaagd, door grensbeveiligings-
  voorzieningen, zou men in ALLE landen moeten doen: NGO’s EN zog. GOEDMENSCHEN FINANCIEEL. ‘KORTWIEKEN’!!!
  ( ter vergoeding van…….)

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Die NGO’s zijn in feite extreem linkse organisaties die onder de wet opereren met als doel de westerse wereld te vernietigen. Als je de hele handel en wandel bekijkt helpen ze vaak niemand echt, ze zijn enkel maar bezig met zaken die het gezag en de controle van een land ondermijnen.
  Er zitten grote krachten achter deze organisaties die ook zwaar door Europa gesteund worden.
  Hongarije heeft een president die heel goed door heeft welke krachten er aan zijn stoelpoten zagen. Een voorbeeld voor al die meelopers in Europa.

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Sabeltant, dat ziet u juist en Orban heeft inderdaad heel goed door waar de EU en de krachten van de deep state mee bezig zijn.

   Like

 6. Charles zegt:

  Soros zou zijn laatste jaren, die hem nog resten, in het cachot gezet moeten worden, op water en brood en zijn organisatie ontmanteld worden. Zijn miljarden gebruiken om zijn slachtoffers smartengeld te betalen.

  Geliked door 2 people

 7. Waar is die sniper, kan ie hem naar de eeuwige jachtvelden sturen en nemen de buffels hem nog eens extra op de hoorns.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s