RIP: Håvard Pedersen werd maar 18 jaar oud

Screenshot_54

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Onze foto van de week komt van de bekende blogger “PeterSweden” en toont de Noorse jongen Håvard Pedersen. Håvard leeft niet meer. Hij werd maar 18 jaar oud.

philosophia perennis

In de tekst van “Peter Sweden” staat: “Dit is Håvard Pedersen uit Noorwegen. Hij werd maar 18 jaar oud. Enkele dagen geleden werkte hij in de plaatselijke supermarkt, toen hij door een ´kindvluchteling´ uit Afghanistan bruut werd neergestoken.”

Waarom berichten de internationale mainstream media hier niet over?

Het politiebericht spreekt van een 17-jarige verdachte, die in 2015 als minderjarige asielzoeker naar Noorwegen kwam. Hij werd gisteren overgeplaatst naar een jeugdgevangenis. Het moordwapen werd tot nu toe niet gevonden. De Afghaan ontkent de daad, hoewel er een video-opname van de misdaad van een bewakingscamera bestaat.

De verdachte was bekend bij de politie wegens het lastig vallen van jonge meisjes, o.a. de zus van een van de collega´s van het slachtoffer.

Aangrijpende post van de broer op Facebook

De broer van de vermoorde jongen postte – aldus de “Wochenblick” – op Facebook:

“Alles wat menselijk verstand en medegevoel genoemd werd, bestaat niet meer. De persoon van wie ik het meest hield. . . werd me zaterdag ontrukt. We waren als zout en peper, als Ying en Yang. Mijn broer was mijn grote voorbeeld…”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noorwegen, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

39 reacties op RIP: Håvard Pedersen werd maar 18 jaar oud

 1. Peter Bontenius zegt:

  Wie verlost ons van de islam kanker?

  Geliked door 4 people

 2. Cathja zegt:

  Wat verschrikkelijk!

  Opnieuw heeft een moslim toegeslagen en en jonge man, feitelijk nog aan het begin van zijn leven, gewetenloos vermoord! Wat vreselijk voor zijn broer, wiens maatje hij was, maar ook voor de ouders en alle anderen die tot zijn dierbaren behoren.

  Het heeft weinig zin om hier te zeggen wat we met dat moorddadige tuig zouden moeten doen, want alles is al gezegd.
  Eén ding wil ik wel kwijt: alle regeringen, die wegkijken van het gewelddadige volk wat zonder pardon Europa binnen mocht en mag komen, hebben bloed aan hun handen bij ieder misdrijf waarbij (dodelijke) slachtoffers vallen. Ze zijn gewaarschuwd, maar luisteren niet. Met valse voorwendselen laten ze boten vol misdadigers toe op Europees grondgebied.

  Ik vrees voor de toekomst. Die is er voor Havard Pedersen helaas niet meer…..!

  Dat hij moge rusten in vrede…

  Veel sterkte toegewenst aan al zijn dierbaren.

  Geliked door 4 people

  • Thomasson zegt:

   @Cathja. Je schrijft: “Opnieuw heeft een moslim toegeslagen en een jonge man ..enz.”. Opnieuw? Moslims vallen autochtone Europeanen en niet-moslims onophoudelijk. Dat gebeurt op dagelijkse basis zelfs in Nederland. Ze zijn een vijand die van binnen-in tegen ons een guerrillaoorlog voert. De oorlog is al jaren aan de gang en er vallen doden en gewonden aan onze kant. En dan hebben wij het nog niet over de verkrachtingen van vrouwen en kinderen. Thans, deze oorlog is anders dan de oorlogen die tot nu toe werden gevoerd. Het is een oorlog waarvan de Europeanen mogen, van hen politieke leiders en de media, niet weten dat die bestaat. Anders zal de ‘maatschappelijke cohesie en de eenheid’ worden beschadigd. Of zoals Job Cohen dat op een voortreffelijke cynische wijze uitdrukte: “Wij moeten de boel bij elkaar houden. DE SHOW MUST GO ON!.
   DEEL 2

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Dankzij de vele huichelachtige Nederlanders gaat de islam ons land overnemen.Weg toekomst van Nederland. Gelukkig weten we wie dat zijn de landverraders. De nsbers komen aan de beurt.

    Like

 3. koosv8 zegt:

  Ze durven er niet over te schrijven, want als ze daar aan beginnen is er geen plaats meer voor andere gebeurtenissen. Want men heeft het over incidenten, maar het id structureel. Dat moeten de meeste mensen toch wel snappen denk ik.

  Geliked door 1 persoon

 4. a s n den haan zegt:

  Walgelijk!! Wat vieze gore kl..tzak Dit is geen islamofobie, maar islamwalging.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Allemaal héél begrijpelijk over dat zout en peper, maar ik zou die zogenaamde vluchteling alle aandacht geven.
  En natuurlijk z’n hele familie ook.
  En alles zo langzaam mogelijk.
  Je kunt met gemak vier dagen bezig blijven als je eenmaal iedereen bij elkaar hebt.
  Weldaad voor de gemeenschap..

  Geliked door 1 persoon

 6. jungleelephant zegt:

  Zo triest!Wanneer wordt de mensheid wakker?

  Like

 7. Steven zegt:

  ..Taakstrafje en moord niet bewezen want de beelden waren niet duidelijk genoeg.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Steven. Net als bij de “bloedsuiker terrorist”, waren de observatiecamera’s TOEVALLIG buiten dienst en zoals u zegt: van andere camera’s waren de beelden niet duidelijk genoeg en alles gebeurde per toeval. De moordenaar was niet van plan zijn slachtoffer te vermoorden; enkel een beetje ISIS te spelen. Dat moet toch kunnen?

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Elke ‘overheid’ is een seriemoordenaar.

  Geliked door 2 people

 9. BertG. zegt:

  Let er op waar ze staan, en zorg dat er nooit 1tje achter je staat.
  Je ziet het, het kan zomaar afgelopen zijn met je.

  Geliked door 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  Paar dagen geleden las ik het bericht op de Deense Facebook. De Scandinaviërs spogen vuur; vooral de Denen. Het ziet er naar uit dat hen geduld loopt, als een zandloper, ten einde. Håvard Pedersen is al het zoveelste slachtoffer van de multiculturele samenleving. Men kan nu met zekerheid vaststellen dat de MULTICULTURELE SAMENLEVING is niet enkel totaal gefaald, maar HET IS DODELIJK! Vooral jongeren vallen ten prooi aan het misdadige beleid dat in west en noord Europa tegen de autochtone bevolking wordt gevoerd. Onze politieke leiders zijn mensen zonder scrupules, zonder druppel empathie voor hen eigen bevolking, zonder zorgzaamheid voor het welzijn van hen land en vooral zonder verantwoordelijkheidsgevoel. Zonder uitzondering of ze links, rechts of behorend tot de christelijke partijen- Ze zijn het allemaal!. Met grove leugens en bedrog proberen ze samen met de media hen electorale kracht te behouden; kost wat het kost.
  Zij gedragen zich net als Muhammed Al Sahaf, de Irakese minister van Propaganda tijdens de oorlog van 1990-1991. Ze proberen tijd te winnen.
  Dat beantwoordt ook de vraag : Waarom berichten de internationale mainstream media hier niet over. De ‘Leugenpresse’ gaat zich niet in hen eigen been schieten. De waarheid zal hen lucratieve banen kosten. De grote bobo’s zouden kwaad worden op journalisten die dat doen en ze de laan uitsturen.
  DEEL 2

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   W I E. zijn eigenlijk. de. aandeelhouders. van de massa- media? ( Hebben. ARABIEREN! MOSLEMS ( bijna) nood.lijdende. Kranten ‘opgekocht?) men zou HET bijna gaan denken!!! en DIE. bepalen dan,wel vanzelfsprekend wat en hoe de grote massa de. nieuwsvergaring ‘ mag. VERWERKEN’!!!

   Like

   • Inge zegt:

    Nooit gehoord van de familie Rothschild? Sommigen leven echt in een grot hoor!

    Like

   • Thomasson zegt:

    @fleckie. Je vraag is CORRECT. De Arabische olie sjeiks verdienen miljarden per maand aan de opbrengst van de olie en ze geven ook gigantische sommen uit om de wereld door de Islam te veroveren. Zij omkopen een leger van verraders in westerse landen: Zij spekken de kas van politici in de hoge echelons van alle politieke partijen in westerse landen; vooral linkse partijen die de media in hen tengels hebben. Zeer veel graaiers in toppositie bij de Europese parlement en de EU genieten van hen gulle donaties bij een etentje in 5-sterren Michelin restaurants, klasse bordelen, suites in de Ritz en andere beroemde 5-sterren hotels en Business Class vluchten. De zware EU-jongens zijn heel tevreden met geld die op frequente basis naar bankrekeningen in de Bahama’s of de Caymans wordt overgemaakt. De Emiraten en Saudi Arabie doneren grote sommen geld aan topuniversiteiten. Veel van de zgn. Amerikaanse Ivy League universiteiten (vooral aan de westkust) en zo goed als alle Britse en Canadese topuniversiteiten staan onder hen invloed. Het is bijna vanzelfsprekend dat zij de hoofd investoren zijn van reguliere media en social media. Op deze wijze kunnen ze directe invloed uitoefenen. Zij kunnen bijvoorbeeld een journalist of redacteur die niet publiceren volgens hen lijnbeleid, direct ontslaan. Ze kunnen bij de social media-kanalen ook gegevens achterhalen van mensen die anti Islam commentaren posten. Persoonlijk, denk ik niet dat de lekken zoals bijv. bij Facebook zijn PER TOEVAL gebeurt. Dat iemand heeft daar zo maar ingeheckt…”Blame it on the Boogie” https://www.youtube.com/watch?v=nqxVMLVe62U
    Men kan ook gerust aannemen dat de Arabieren beginnen eerst met het omkopen van mensen binnen de politiek, media en universiteiten en daarna worden deze mensen gechanteerd. MAFFIAPRAKTIJKEN ZIJN OVERAL.

    Like

 11. ruud beijer zegt:

  Wie verlost ons van de vele vele huichelachtige Nederlanders die blijven wegkijken?De Nederlanders die zo voor de islam en de asielparasieten zijn.Hopelijk krijgt u een koekje van eigen deeg vuile wegkijkers.

  Geliked door 1 persoon

 12. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Er zijn paar elementen die absoluut niet zijn gediend van het brengen van dergelijke berichten naar buiten: a) de media, b) politici die bang zijn om hen kansen bij de EU-Walhalla te verspillen. EU betekent SNEL RIJK WORDEN via exorbitante salarissen en wat schimmige werk voor lobbyisten. Wie wil dat niet? c) de top van de EU is bang voor de bazen van Bilderberg/NWO. Zij hebben de opdracht de Kalergi-Plan uit te voeren. d) de schaduwmensen van Bilderberg/NWO zijn als de dood dat de Kalergi-Plan niet op tijd kan worden uitgevoerd. Doel: de mensen van Europa zo snel mogelijk via fokprogramma’s dom te maken en op deze wijze de boel onder slavernij/controle te houden. Zij zijn bang voor de gemiddelde Europeaan. Vooral voor zijn intelligentie en vindingrijkheid. De Europeaan is te veel aan vrijheid gewend en dat brengt problemen. Vandaar al de moeite van alle mogelijke viezeriken die zich onder de schuilnaam NGO opereren. Onder de mantel der liefde doen ze hen best zoveel mogelijk hopen van genetisch afval naar Europa te transporteren. Ze willen de boel hier overspoelen. Ze hopen dat er zoveel mogelijk Europese vrouwen zouden worden verkracht of dat Europese vrouwen partners uit deze berg afval zouden zoeken en het fokprogramma succes zal boeken.
  DEEL 3

  Like

 13. Thomasson zegt:

  DEEL 3
  Toen Jens Stoltenberg, de huidige grote Bobo van de NAVO, premier was van Noorwegen heerste in het land een ware tsunami van verkrachtingen van Noorse vrouwen, meisjes en kinderen. De rood groene bende die de coalitie daar vormde, had zero empathie met de slachtoffers. Integendeel: bekende linkse intellectuelen zoals Unni Vikan van het universiteit van Oslo heeft gezegd dat de verkrachtingen zijn de schuld van de vrouwen. Ze hebben zich niet gerealiseerd dat het cultuur van het land is veranderd. (Boek When Europe Slept van Bruce Baver). De socialisten werden op hen nummer gezet door de ultiem wrede terreuractie van Andres Behring Breivic. Hij wou ze op de meest gruwelijke wijze straffen voor hen houding tegenover de Noorse bevolking. De Noren hadden grote verwachtingen van Siv Jensen en haar rechtse Fremskrittspartiet. Nu regeert ze samen met Erna Solberg (Liberalen). Helaas hebben de asielzoekend beesten ook Noorwegen bereikt. Het ziet er naar uit dat de politiek heeft zich niet bewezen. Deze situatie kan in de toekomst zeer gevaarlijk zijn. Denk ook aan de schutter van Malmo.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Thomasson

   Wat een heerlijke,lange en onderbouwde reacties schrijft u.
   En dat vaak in 2 of 3 delen.
   Complimenten daarvoor.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @tinekevanschagen. Hartelijk dank voor uw compliment. Al de reacties hier zijn goed onderbouwd en ze schetsen de realiteit. Ik ben blij dat er steeds meer mensen op de artikelen op EJ BRON reageren. Dat betekent: veel meer mensen zijn boos en brengen hen protest uit.

    Geliked door 1 persoon

 14. Ronald zegt:

  Ik zou persoonlijk deze smerige islaMIET 2 kogels door zijn knieën willen schieten en daarna eentje door zijn kop!!! Dit ONGEDIERTE meteen van deze planeet verwijderen!!!

  Like

 15. Marijke zegt:

  Ik heb dit verhaal op de NOS gezet bij het verhaal over de Zweedse activiste die een vliegtuig gijzelde, omdat er een uitgeprocedeerde Afghaan in zat die uitgezet zou worden. Niks hiervan op de NOS; wel het halve verhaal van de Zweedse activiste. De reacties waren niet mals. Geen enkele compassie met de jongen of zijn nabestaanden, maar wel over die “zielige” Afghaan. We zijn echt de weg kwijt. En de NOS maakt me misselijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Marijke. De NOS valt net als NRC Next, TROUW, DE VOLKSKRANT enz. onder de noemer : Leugenpresse of PRAVDA. Er zijn nog maar weinig mensen – ook de wat minder hoogopgeleid, intellectueel, kritisch en progressief die de NOS serieus nemen. (geliefde worden bij linkse kringen)

   Like

 16. Marijke zegt:

  Ik las overigens net dat de zuurgooier op het 3-jarige peutertje ook een Afghaan was. Althans de vader. Het verbaasde me al; het werd gebracht of het Oost-Europeanen waren. Helaas heb ik nog geen betrouwbare bron hiervan kunnen vinden.

  Like

 17. Lot zegt:

  Het antwoord van linkse mensen in Duitsland was, over de 3 vermoorde meisjes/jonge vrouwen, er zijn overal criminelen. Niet iedereen van de immigranten doen zo. Er zijn overal slechte mensen en goede mensen. (schouderophalend, het is nou eenmaal zo, maar niets om je zorgen over te maken of consequenties te trekken)
  Echter ik ben een vrouw die al drie keer wat heeft meegemaakt in een tijd dat er niet zoveel buitenlanders waren. In 1982 in hamburg waar een karate tournooi was, waren vrouwen van mijn sportclub in gevecht om niet ontvoerd te worden door een groep turken, en dan ergens verkracht te worden. Een auto stopte en de mannen trokken een vrouw de auto in. Eerst de een, daarna de ander. De mannen liepen honderd meter verderop. De vrouwen moesten zich keihard vrijvechten. Ik was nog een tiener en mocht niet mee, maar wist daardoor wel wat er gaande was. In de kranten las je het niet. De clou is dat één vrouw in het midden van de auto wordt gezet, dan kan ze er niet meer uit.
  In 2000 in een plaats in friesland, bijna zelf ontvoerd door een groep die de auto uitstapte en die naar mij loerde. Ik stond helemaal alleen op het station om 10 uur savonds ook het busstation wat zijn niet konden zien denk ik. Ik deed alsof er meerdere mensen waren maar zij loerden naar mij met luid overleg. Ik besloot weg te lopen de stationsstraat in en zij kwamen mij achterna met de auto. Mijn vader had ik gebeld in telefoonhokje en die kwam er net aan. De auto’s kruisten elkaar en stopten en ik kon net naar mijn vader toerennen. De auto klein stadsautootje kwamen vier mannen uit en kwamen op mij aflopen. Door het eerdere incident, wist ik wat het betekende.
  Ik heb later wel eens een klein berichtjes gevonden in de krant en een vrouw zei dat ze deed alsof het haar niet interesseerde de seks en ze werd vrijgelaten. Dat hoeft lang niet altijd dat ze je vrijlaten sommige vrouwen verdwenen. Dat dat heel verschillend was.
  In 1994 toen ik studeerde in Leeuwarden waren bij een paar kroegen een terras, het was overdag en vrouwen liepen naast het terras langs in een haag staande marokkanen en werden een voor een onder de rokken door allen gegrepen. De vrouwen sloegen de handen weg en liepen door naar binnen toe. Die marokkanen zien eruit als jongetjes omdat ze zo klein zijn, maar het zijn volwassenen geen kinderen van 10. (Ik dacht toen wat zou ik doen, ik liep alleen door de stad te kijken. Nou ik zou het cafe niet ingaan, maar die vrouwen deden dat wel, ik dacht toen al ben ik de enige die het opvalt, voordat Pim er kwam, nederlanders doen dat niet, sicillianen doen dat, zelfde volk.) De vrouwen waren wel wat gewend en die marokkanen werden geheel genegeerd. En ik denk dat wij het lange tijd niet gezien hebben.
  Alle drie voorbeelden van omgevingen waar toen geen/bijna geen marokkanen of turken waren.

  (En dan nog over alle wormen die ze willen overdragen, door je lippen aan te raken of wormen in de hand in de trein. Ik heb er als marokkaan last van, dan moet jij hetzelfde voelen. Ik pijn, jij pijn. Terwijl wij denken, dat doen we een ander niet aan, omdat we weten wat het is. En mannen met ontblote piemels in de trein. Die hebben een probleem met hun seksualiteit.)

  En dan de minuut stilte in het parlement voor deze drie vrouwen op initiatief van de AfD. En iedereen ging er expres doorheen praten. ?. en de Afd-ers stonden allemaal. één minuut kan nog niet. Ze willen niet.

  Ze zien niet zien dat de hele groep zo is. Dat wij als volk dat niet hadden, wie kent er nu voorbeelden daarvan. Ja er wordt weleens iemand vermoord verkracht. Niet zoveel. En de groep is tegen ons, dat willen ze niet zien.

  Like

 18. Marijke zegt:

  En hier is de bevestiging van het verhaal over het 3-jarige jongetje:

  Like

 19. Alstublieft….als het even kan neem dan de tijd om alle comments te lezen van dit bericht.

  Zo heb ik dit bericht op mijn Nieuwsblog geplaatst en op mijn Twitter..!
  Telkens zijn het weer onschuldigen tegenover huilende zielige migranten die hoog bij laag springen het niet gedaan te hebben. “Liegen” staat met stront in hun broek geschreven.

  Like

 20. jantjeuitnl zegt:

  Europa importeert massaal monsters zonder geweten naar mensen.
  Dit is het uitermate wrange resultaat. Bedankt Merkel, bedankt Macron, bedankt Rutte, bedankt paus. Jullie hebben bloed aan jullie handen.

  Like

 21. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @Cathja. Het is 100 procent waar dat de regeringen- of liever gezegd overheden – die wegkijken hebben bloed aan hen handen. Zelfs liters van bloed onder hen vingernagels. Overheden geven de vijand, op actieve basis, de mogelijkheid zo veel mogelijk niet moslims aan te vallen en slachtoffers te maken. Zij geven hem een vrije hand bij het verjagen van autochtone bevolking uit de plaatsen waar hij al de baas is. De islamitische vijand krijgt een vrije hand bij het herhaaldelijke aanvallen op kerken, gebedshuizen of tempels van niet-moslims. Zie bijv.: de aanvallen op het Hindi tempel in de Haagse Schilderswijk en aanvallen op kerken over heel Europa. De daders zijn altijd ‘verwarde mannen met psychische problemen’. De overheden en de gerechtelijke macht verdedigen op actieve basis de soldaten van Allah die ons aanvallen. Zij vinden er ALTIJD een manier hen daad te minimaliseren of ondersteunende factoren om voor deze brute soldatenmonsters verzachtende omstandigheden te vinden. Te beginnen met: het was geen terreurdaad. Ook het smoesje van: zij waren minderjarig tijdens de brute moord wordt veelvuldig gebruikt..
  DEEL 3

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Beste meneer het zijn de wegkijkers en huichelaars in Nederland die de regering kiezen.Het Nederlandse volk is schuldig aan het wegkijken en ontkennen.

   Like

 22. Thomasson zegt:

  DEEL 3
  @Cathja. Sinds 2014 krijgt de vijand actieve hulp op ongekende mate om gigantische contingenten nieuwe (Jihad)strijders Europa te overspoelen en op latere stadium aan te vallen. Deze moderne D-DAY invasie uit Islamitische landen en Afrika wordt gefinancierd door de Europese overheden en de EU met astronomische sommen geld, betaald door het belastinggeld van de (potentiële)slachtoffers; Ook de ouders van Havard Pedersen en hijzelf betalen ervoor al viel hij ten prooi..
  Ja! Er is voor ons goede reden om te vrezen voor de toekomst. Deze situatie kan niet staande houden en de mogelijkheid dat het met beschaafde debatten zal worden opgelost, is eigenlijk nu al, zo goed als nihil. Het is te laat en er is te veel gebeurd. Vergelijk het met een ouderwetse pendule uurwerk, waar aan de veel is zo hard gedraaid, dat hij iedere moment kan breken. Dat weten ook de eu, de Europese overheden en de media. Zij proberen het gewoon uit te zingen zo lang het kan.

  Like

 23. Thomasson zegt:

  @Lot. Hartelijk dank voor de voorbeelden die jij in je commentaar brengt. De manier waar je het gedrag van de Duitsers beschrijft is zo typisch Duits! Het zijn niet enkel de linksen. Ook van de (nep)rechtse Duitsers zou men precies hetzelfde antwoord krijgen: ‘er zijn overal criminelen. Niet iedereen van de immigranten doen zo! …Er zijn overal slechte mensen en goede mensen enz. Het andere verwachte antwoord zal zijn: ‘Ja! Da kann man nichts machen! Das ist einmal so!’. Precies dit laffe gedrag hielp de nazi’s, 85 jaar geleden, aan de macht te komen. Toen waren de gewone Duitsers niet bereid hen democratie te verdedigen. Nu zijn ze niet bereid bescherming te bieden AAN HUN EIGEN VROUWEN EN KINDEREN.

  De problemen met Turken, Marokkanen en andere moslims begonnen in Nederland al DIRECT naar hen komst. Men kan dat vergelijken met het vrijlaten van een troep ratten die direct beginnen met vernielen, bijten en alles kapot te knagen. De meeste Turken van de eerste generatie hadden hard gewerkt. De Marokkanen waren van meet af aan WAARDELOOS in alle opzichten. En toch hadden onze politieke leiders hen verder welkom geheten; ondanks grimmige voortekens die er ruimschoots al waren. Lubbers, Van Agt en Kok lieten ze, later, ook hen hele uitgebreide nest over te laten komen; al was Nederland – toen al – in diepe economische crisis. Er was geen werk: niet voor hen en niet voor de Nederlanders. De prijs die de Nederlandse bevolking moest voor dit beleid betalen, is enorm.
  DEEL 2

  Like

 24. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @Lot. In het begin van de jaren ’70 kende ik een Israëlisch meisje die op de kunstacademie in Den Haag zat. Zij vertelde mij, toen, dat zij, laat in de avond, onderweg naar huis, werd door drie Marokkanen of Turken omsingeld. Gelukkig diende ze in het IDF en vechten zat bij haar in het bloed. Zij was in staat van alles een wapen te gebruiken. De Helden van Allah waren op de vlucht geslagen toen ze een haal kregen met een Stanley mes.
  Dit verhaal is bij mij tientallen jaren als voorbeeld gebleven, hoe een vrouw/meisje kan zichzelf verdedigen. Aangezien wij met deze mensen IN OORLOG ZIJN, moeten wij onze kinderen opvoeden volgens de normen van de NIEUWE TIJD.
  Ouders zouden het goed doen, als ze hen dochters al op vierjarige leeftijd naar een vechtsport zouden sturen. Te beginnen met Judo of Jiu Jitsu, later kunnen ze les krijgen in karate of Thai Quan Do of Krav Maga. Zulke meiden kunnen (als zij verder blijven oefenen) al op 8 – 9 jarige leeftijd een aanvallers sturen naar de intensive care van de dichtstbijzijnde ziekenhuis. Alle andere sporten zijn wel leuk. Maar er zijn twee sporttakken die in tijd van nood hen leven kunnen redden: zwemmen en karate. Het zou ook goed zijn als jonge meisjes en zelfs oudere dames (als hen gezondheid dat toelaat) les zouden krijgen in zelfverdediging. Dan moet ook aandacht worden gegeven aan het gebruik van ter plekke liggende voorwerpen als wapens.
  Ook de rest van de bevolking moet een andere mind-set krijgen. Mensen die in afgelegen omgeving of dorpen wonen, kunnen beter honden hebben die gericht bepaalde personen zouden aanvallen en uitschakelen. In Zuid Afrika zijn deze trainingen vanzelfsprekend bij de blanke bevolking. Het zou prima zijn als meer vrouwen zouden deel nemen aan activiteiten bij schietverenigingen. Mannen zouden zich verenigen in verdedigingsgroepen die hen omgeving tegen vijanden moeten beveiligen.
  Onze overheid zal dat voor ons niet doen!!!. Wij staan er alleen voor, net als de verzetsstrijders in de Tweede Wereldoorlog. De vijand moet weten dat een strijd zal in de toekomst niet zo makkelijk zijn zoals het nu is. .

  Like

 25. Jan zegt:

  Lief Zweeds meisje voorkomt dat arme drommel niet uitgezet wordt

  Like

 26. Sytse zegt:

  En dan wordt er heel huichelachtig door de EU (=Er Uit) gewauweld over het verdedigen van de buitengrenzen van de EU, terwijl de zogenaamde verdedigers de zogenaamde vluchtelingen (het zijn soldaten!!) redden en in de EU aan land dumpen.
  Maar nog veel erger, nog veel huichelachtiger is, dat in het geheim elke nacht per vliegtuig duizenden parasieten worden binnengehaald in Duitsland.
  En de mensen die er kritiek op hebben, gaan de gevangenis in. Met andere woorden, de hoeveelheid politieke gevangenen in Duisland (misschien ook elders) loopt de spuigaten uit.
  Als er niet DOOR DE BEVOLKING wordt ingegrepen, is Europa verloren. Dan blijft als alernatief alleen over dat de oorspronkelijke bevolking vertrekt, heb het over NL, en de binnengedrongen vreemdelingen laat verzuipen. Die kunnen namelijk de ingewikkelde technische infrastructuur niet onderhouden.
  Wees maar op alles voorbereid, het zal nooit meer worden zoals het was!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s