Salvini houdt zich aan zijn verkiezingsbelofte: duidelijk minder geld voor “vluchtelingen”

Screenshot_64

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini pakt door.

(Vertaling: E.J. Bron)

Rome – “Asielzoekers” in Italië krijgen in het vervolg minder geld en integratiemaatregelen. Daartoe heeft minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini opdracht gegeven. Hij zei: “De dingen veranderen eindelijk, zoals beloofd.”

journalistenwatch

De op dit moment in Italië levende 136.000 “asielzoekers” zouden in het vervolg nog maar € 20,- in plaats van tot nu toe € 45,- per dag krijgen en nauwelijks toegang krijgen tot integratiemaatregelen, gelastte de politicus van de LEGA. Ter motivering zei hij: “Meer controles en minder uitgaven. Op het gebied van immigratie veranderen de dingen eindelijk, zoals beloofd”, verklaarde hij.

Volgens de verordening moeten cursussen Italiaans en opleidingen, evenals psychologische verzorging, voorbehouden zijn aan diegenen die al een verblijfsvergunning hebben gekregen, bericht de “Welt”.

De Italiaanse staat, die enorme schulden heeft, gaf tot nu toe jaarlijks bijna € 3 miljard uit aan “asielzoekers”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Italië, Lega Nord, Multiculti, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Salvini houdt zich aan zijn verkiezingsbelofte: duidelijk minder geld voor “vluchtelingen”

 1. Tistochwat zegt:

  Nog steeds zonde van het geld.

  Geliked door 3 people

 2. BertG. zegt:

  Hebben we het hier over zakgeld?
  Wat ze per dag krijgen of over kosten voor een hap voer.
  Ik denk het 1ste, dan is €20,00 nog veel, dat heeft niemand met een uitkering om per dag uit te geven.

  Like

 3. asielprofiteurs kiezen toch de landen waar het meest te halen valt, zoals bij frau merkel die nog steeds geloofd in de goedheid van de mens, terwijl haar hele land de afgrond in stort net als zweden en frankrijk

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Dan hoop ik maar dat de genoemde landen zo snel mogelijk helemaal naar de kloten zijn.. waarschijnlijk wordt de rest dan ook wakker en gaan maatregelen nemen…

   Like

 4. Sabeltant zegt:

  Zet ze in door private groepen bewaakte kampen op basis van laagste kosten.
  Iedereen die geen recht op asiel heeft en iedereen die zich niet aan de regels houdt kan een dag later op de boot terug.

  Like

 5. Ronald zegt:

  Geen asieleisers en zogenaamde vluchtelingen meer!!! Alles terugdraaien!!! Is hun land veilig, dan meteen uitzetten!!! Dat moet ook in het hele zgn. ‘Vluchtelingen’ programma staan!!! Dan komen ze niet………
  Eerst 45 euro per dag??? Moet je dat eens omrekenen naar een maand……20 euro per dag is nog teveel…..het gros van deze gasten is hier om economsiche redenen….meteen uitzetten!!!

  Deze man in Italie is goed bezig. Komt op voor zijn eigen volk!!!!!!! Steeds meer landen in Europa worden wakker!!! OPZOUTEN MET ECONOMISCHE MIGRANTEN!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. fleckie zegt:

  Wanneer trouwens moeten ‘AMBTENAREN’ in gemeenschapsdienst eens een ‘ veert- tje laten? Als ze bijvoorbeeld bij ‘heden’. niet-aanwezigheid ook. niet ( door) betaald krijgen?!

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Leefgeld voor asielzoekers in centra zeker.
  20,00 Per dag kun je heel veel van doen, is veel te veel. Open gaarkeukens, geen halal-keukens, kleding kunnen ze van de kerk krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Statler & Waldorf zegt:

  Maar voor de eerste twee maanden nemen de Italianen alle vluchtelingen op die aankomen in de havens.
  Nieuws dat men stilletjes onder het tapijt weet te vegen.

  Like

  • willie zegt:

   @ Statler & Waldorf Hypocrieten als altijd, ze schijten voor de EU , hoe een groot bakkes ze ook mogen hebben, ik heb tijdje terug ook nog zoiets geschreven

   Like

 9. Ijzer67 zegt:

  20 per dag dat is 600 per maand wow .En dat voor niks doen . Wat ze kunnen krijgen is onderdak .hap voer . Dan in de ochtend met een busje de straten schoonmaken . 12 uur lang . Daarna cursus taal westerse cultuur .vrouwen homo.s . Genders .kinderen. allen zijn gelijk . We maken een punten systeem bij 5 strafpunten direct terug naar noord Afrika . Op een boot droppen voor de kust en succes ermee .elke ngo die deze figuren helpt de zelfde cursussen laten doen .En ook bij 5 punten op.de zelfde boot . Dat ruimt op .mag ik minster van ruimtelijke ordening worden graag zelfs

  Like

 10. Cathja zegt:

  Twintig euro per dag is nog veel teveel. Ze krijgen onderdak, voeding en medische zorg als dat noodzakelijk is, dus waarom dan nog eens 20 euro zakgeld toe? Zelfs de helft daarvan is nog veel. Ik heb gelezen dat de in Duitsland levende asielzoekers jaarlijks vele miljarden naar hun thuislanden overmaken. Geld dat ze hier dus écht niet nodig hebben.
  Duitsland doet er vrij laconiek over en vindt het ‘een vorm van ontwikkelingssamenwerking’.
  Ik vind het smijten met geld van de bevolking.

  Eigenlijk zouden alle lidstaten een minimum aan cash geld moeten verstrekken. Zo voorkom je asielhoppen en snappen ze misschien beter dat ook in Europa het geld verdiend moet worden.

  Like

 11. Jade zegt:

  Wat ze te kort komen,
  roven ze er wel bij…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s