Zimbabwe: President Mnangagwa belooft de laatste blanken in het land onteigeningsstop

Screenshot_70.png

De landbouw in Zimbabwe zonder blanken kan de productie van levensmiddelen niet waarborgen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Voor de verkiezingen in Zimbabwe probeert de huidige president Emmerson Mnangagwa de blanke boeren in zijn land gerust te stellen. Hij belooft de blanken dat zijn in het vervolg geen onteigeningen door de staat meer zouden hoeven vrezen. Tot 1980 was Rhodesië een economisch bloeiend land onder blanke regering. Na de verkiezing van de marxist Robert Mugabe begon een nu bijna 40-jarige vernietigingsstrijd tegen de blanke minderheid in Zimbabwe, zoals Rhodesië na de zwarte machtsovername genoemd werd.

ongecensureerd.at

Nog minder dan 1% blanken in het land

President Mugabe, de langjarige president en voorganger van Mnangagwa, liet tienduizenden blanke boeren in de afgelopen decennia onteigenen. Bovendien kwam het in dit verband ook steeds opnieuw tot overvallen en moord op blanke boerenfamilies. Op dit moment is nog minder dan 1% van de bevolking van Zimbabwe blank.

Zimbabwe´s landbouw voor de instorting door onteigening

Door onteigening en terreur staat Zimbabwe´s landbouw op instorten. Marxistisch wanbeheer en het onvermogen van de nieuwe zwarte landeigenaren van voorheen blanke landbouwgebieden om een moderne landbouw te voeren, heeft het land in een productiecrisis gestort. In de afgelopen decennia waren veel voormalige blanke boeren naar Zuid-Afrika geëmigreerd.

In de toekomst is ook dit alternatief voorbij, want ook daar wil het marxistische regime van het “African National Congress” (ANC) de blanken onteigenen en verjagen. Voor tot 15.000 Zuid-Afrikanen dient er nu in het zuiden van Rusland een nieuw thuis te worden gecreëerd.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, Afrika, Barbarisme, discriminatie, Hypocrisie, Marxisme, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zimbabwe: President Mnangagwa belooft de laatste blanken in het land onteigeningsstop

 1. Elisah zegt:

  Ze moeten maken dat ze daar wegkomen, zo spoedig mogelijk, want dezelfde taferelen als in zuid-afrika staan ze daar te wachten.

  Geliked door 2 people

 2. jantjeuitnl zegt:

  Weer een verstandige zet van Putin om de Zuid-Afrikaanse boeren een thuis te bieden. Laat die racistische ANC lekker in hun eigen vet gaar koken.
  Bij de komende giro acties voor de arme, hongerige Zuid-Afrikanen (en die gaan komen, wat ik je brom) ga ik daar geen cent aan storten.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Laat je naastenliefde niet misbruiken.
   Goede doelen lossen geen problemen op; ze verminderen de noodzaak voor de veroorzakers om de problemen zelf op te lossen.

   Like

 3. King Arthur zegt:

  Zuid Afrika = Zimbabwe 2.0
  Domme ZA-kaffers vermoorden blanke boeren en kunnen daardoor niet voor eigen vreten zorgen, dus over X-jaar moet het westen weer bijspringen want “zielig”. Deze hele wereld is een grote open inrichting van compleet gestoorde voornamelijk ongekozen narcisten, vul zelf maar in.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  Gut het zoveelste land waar (zwarte)Marxisten alles naar de knoppen hebben geholpen en de zwarte bevolking het niet kan/wil, nu zouden die paar blanke boeren “mogen” blijven om de boel overeind te houden, wachten tot hun potentiële moordenaars even langskomen puur omdat ze willen hebben waar die boeren zo hard voor gewerkt hebben, alleen dat laatste willen ze niet werken, ik zou zeggen fijn naar Rusland gaan, en laat ze in Zimbabwe lekker sterven.

  Geliked door 2 people

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Totdat het weer beter gaat……..

  Like

 6. Merel zegt:

  Ik zou in zo n land nog geen ene biet meer willen verbouwen, ze gaan hun eigen boontjes maar doppen

  Like

  • BertG. zegt:

   Lijkt mij ook niet zo verstandig om daar bieten te willen verbouwen.
   Volgens mij eten ze daar helemaal geen bieten, wel boontjes denk ik.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    😀 suikerbieten BertG, die eet je niet. Wordt suiker en stroop van gemaakt. Bietenpulp is dat wat overblijft en wordt soms als heel goedkoop paardenvoer gebruikt, dat binnen 2 dagen de tent uitstinkt. Normaal worden die resten dan over het land gedaan als biomeststof. Je hebt ook andere bieten, die zijn echter voor het veevoer.(varkens).

    Of die blanke boeren dat geloven ?. Maar in ieder geval zal de bevolking het er niet mee eens zijn.

    Like

 7. kampersrene zegt:

  De landbouw in Zimbabwe zonder blanken kan de productie van levensmiddelen niet waarborgen. Dat is het verschil tussen een neger en een blanke .Behoudens uitzonderingen zijn ze geen stamp onder hun kl…waard .Gelukkig is er nog Europa waar ze als Fluchteling samen met die andere niksnutten of islammers welkom zijn….Het is voor mij een hele geruststelling dat ik vermoedelijk geen honderd jaar zal worden en de vernietiging van Europa niet zal meemaken .

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat ga jij ook niet meemaken, de vernietiging van Europa.
   Je woont niet eens in Europa.
   Hooguit dat je het daar in Thailand iets op het internet leest er over.

   Like

   • kampersrene zegt:

    Ik woon al bijna 14 jaar in Thailand…lang voordat er sprake was van die islam billenkletsers. Ik heb er nog geen ogenblik spijt van .Het is een veilig land, de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam .Als dat zo verdergaat in Europa zal ik de enigste niet zijn die zijn fatherland vaarwel zegt …….Veel geluk met uw politiekers en de getaande broeders

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s