De lange oorlog in de schaduw van Berlijn

Screenshot_62

Duitsland verandert steeds meer in een islamitische staat.

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer honderden mannen in zomerse hitte in een broeierig, slecht geventileerd nieuwbouwgebouw in Berlin-Wedding bijeenkomen, een ruimte vullen die maar net 100 m² groot is, dan stinkt het onverbiddelijk. Ik denk niet dat veel mensen zich ervan bewust zijn hoe beestachtig de stank van zoveel mannelijke zweetvoeten is als de schoenen eenmaal uitgetrokken zijn en de ramen niet echt goed geopend kunnen worden. Het is een van deze ongelooflijk diepe en machtige herinneringen uit mijn leven, net zoals de eerste kus of de vorige zomer, waar ik bij de klanken van de kerkklokken van Wittenberg in het venster van een appartement stond en me gelukkig en vrij voelde.

Jonge Duitser

Deze herinnering aan de volgepropte ruimte met een laag plafond en wit licht echter is een heel andere. Het is een belevenis die misschien een heel lot heeft beslist, definitief echter een van de momenten was die belangrijk waren voor het politieke ontwaken. Het is wel wat wanneer de Berlijnse politici praten van integratie en de multiculturele samenleving. Wanneer tolerantie onder alle groepen evengoed ontwikkeld zou zijn, dan zou het misschien zelfs om een valide zakenmodel kunnen gaan. De realiteit echter is een heel andere.

In de binnenplaats-moskeeën, de woningen en de koppen van Berlijn wordt een schaduwoorlog gevoerd, die geen duidelijke fronten heeft en nauwelijks soldaten bezit die uniformen dragen en zichzelf als strijders te kennen geven. Het is een schaduwboksen in de nacht, dat waarschijnlijk zelfs onder de radar van de Binnenlandse Veiligheidsdienst plaatsvindt en aan andere organen voorbijgaat die deze staat moeten beschermen.

Dat is het grote voordeel wanneer men er niet Europees uitziet, maar regelmatig wordt aangezien voor een Aziatische Rus of Anatoliër. Men valt niet direct op, kan als jong mens binnendringen in kringen die zichzelf voordoen als sportgemeenschappen, aantrekkelijke aanbiedingen doen aan jongens met kickboksen en solidaire gemeenschap. Men kan met eigen ogen zien en met eigen oren horen wat er werkelijk gezegd en gedaan wordt wanneer men de maskers van de vriendschap laat vallen. Een journalist van de mainstream bezocht een tijdje geleden voor een steekproef veel moskeeën in Duitsland en kwam tot een vernietigend oordeel. In bijna geen enkele moskee werd een humanistisch wereldbeeld gepredikt of respect geëist van de gelovigen tegenover de gastsamenleving. Integendeel. Het is zo dat in de allermeeste moskeeën een zeer extreem en grondwetvijandig islambegrip wordt gedoceerd. De steekproef is natuurlijk een inkijk vanuit perspectief en kan misleiden. Desondanks kan ik uit eigen ervaring het in zoverre eens zijn met de journalist dat de tendens geenszins in de richting van “euro-islam” gaat en dat de voorgedragen frasen van vriendschap bij niet weinig geloofsleiders niets anders zijn dan Taqiyya, misleiding.

Het is een bevrijdende en de ogen openende belevenis wanneer je mag luisteren naar met een Brits accent voordragende imams, die er in perfect Engels over spreken dat “democratie sterfelijk, de islam oneindig” is. Dat er geen andere kracht dan de tijd en de baarmoeders van de eigen vrouwen nodig is om de westerse samenleving van binnenuit over te nemen en de democratie tegen zichzelf door middel van demografie te gebruiken en te vernietigen. Dat is net zoiets als wanneer je al jarenlang het gevoel hebt dat je eigen vriendin ontrouw is en je diezelfde vriendin in bed betrapt met een andere man. Als het voorgevoel wordt bevestigd, doet dit de boeien in je hoofd breken en de knoop in de keel oplossen. Een voorgevoel dat je al de hele tijd bezat, nog voordat je het gebouw binnengegaan was.

“Just wait Brothers, just you wait!” klinkt het nog steeds af en toe in mijn hoofd. Dat Allah de gelovigen de overwinning zou schenken, was geen waarschuwing aan ons, maar een belofte aan diegenen die niet willen geloven in het idee van westelijke democratie. Dat zij, de mannen uit Lahore, Delhi en Bangladesh ooit een leger zouden kunnen worden, heb ik vermoed en in zekere zin werd dit immers ook bevestigd. Een paar honderd voormalige ISIS-strijders zijn al weer teruggekeerd in Duitse steden, waarin ze hun plannen mochten uitbroeden en zich mochten verstoppen, omdat ze onder de radar van de Binnenlandse Veiligheidsdienst gebleven zijn.

Maar het zijn niet eens de terroristen die mij het meest zorgen baren, hoewel zij uiteraard een bedreiging blijven die steeds groter wordt en niet onderschat mag worden. Het zijn de woorden van een imam en de triomferende gezichten, die vurig en bezweet vol ijver naar hem omhoog kijken als hij zegt dat men alleen maar hoeft te wachten om het Westen te overwinnen. De geur van Indische kruiden, de in lange djellaba´s geklede mannen uit Lahore en Kasjmir die het straatbeeld bepalen, dat alleen af en toe wordt onderbroken door bekeerde Duitse respectievelijk Europese vrouwen. Islambad ligt aan de Badstraße, waar achter de ramen en op de binnenplaatsen een toekomst wordt voorbereid, waarin voor de Duitse Bondsrepubliek geen plaats is. In ieder geval niet als christelijk bepaald land of als seculiere staat.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op De lange oorlog in de schaduw van Berlijn

 1. Republikein zegt:

  Vreselijke toekomst, rivieren van bloed.

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Mijn grootste zorg is dat deze boodschap al word verkondigt door snotneuzen op straat….en derhalve ziet het er somber uit voor Europa.
  (wie de jeugd heeft, heeft de toekomst).

  Geliked door 1 persoon

 3. Homan zegt:

  Is toch bizar iedereen weet het of kan het weten maar we laten het gewoon gebeuren.als we dadelijk met wapens de straat op moeten gaat de politie ook nog eens tegen ons ageren, allemaal voor de reigers bah ik ben het zat

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Luister Homan.
   Als je het nu al zat bent …?
   Wat moeten we dan?
   Op de kale rotsen van Normandië zaten de moffen lachend naar beneden te kijken waar de Amerikaanse MG’s probeerden om naar boven te klimmen, en ze bij honderden afschoten.
   Ga jij dat maar eens thuis vertellen, bij die vrouwen die open doen voor je terwijl twee kleine kinderen zich van achteren aan haar vastklemmen.
   Toen hebben we ook niet geroepen dat we het zat waren.
   Waarom niet?
   Omdat we deel waren van het geheel.
   En dat is nu ook weer zo.

   Je kunt niet meer weglopen.

   Like

 4. Homan zegt:

  Sorry deugers bedoel ik

  Like

 5. ieznogoedh zegt:

  “Just wait Brothers, just you wait!”
  Precies, dat volk wacht gewoon op uur U, of zo u wilt D-day want met hulp van linksgekkies en corrupte politici komt de beslissende dag dat de macht wordt overgenomen.
  Dat er uiteindelijk niet voldoende mensen meer zullen zijn die de zaak draaiende kunnen houden, daaraan denken de slimmerikken niet.
  Uiteindelijk hebben ze niets meer of minder dan dezelfde situatie als de landen waaruit ze kwamen, met dien verstande dat hier nog wel groen te vinden is en niet alleen zand.
  Schrale troost is dat linksgekkies en corrupte politici het uiteindelijk niet zullen overleven en hoogst waarschijnlijk nog veel korter dan de mensen die nog wel nuttig zullen zijn zolang ze als slaaf kunnen werken.

  Like

 6. Overal waar een moskee staat…..zal…… misleid de ongelovigen….gepredikt worden.
  Berlijn kent ook al no-go-zones, waar de Arabische bende regeerde die vorige week werden opgerold, waar de Nigeriaanse maffia de controle heeft over prostitutie en drugshandel. Na Berlijn volgen meer steden. Gelijktijdig andere steden in de rest van Europa zoals Brussel en zijn voorsteden.
  Verover de grote steden en u heeft de macht over het land. Dat is de realiteit die wordt toegepast.

  Like

 7. Merel zegt:

  Het is wel zo dat moslims onderling ook vechten op leven en dood, scheelt toch maar weer

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Het is een kwestie van geduld.
  Daar heeft zo’n mohammedaanse satansknecht gelijk in.
  En dat zulke dingen ook in Nederlandse moskeeën op vrij grote schaal worden gepredikt was mij al jaren bekend. Want had en heb zo mijn contacten.

  In 2009 kon je echter weinig met deze kennis, want wanneer je politieke partijen daarop wees werd je gewaarschuwd om je niet zo ”eenzijdig xenofobisch” op te stellen (CU, CDA) en je niet ”te fixeren op radicale minderheden binnen het zeer brede spectrum van de islam in Nederland. Hoewel de door u beschreven ontwikkelingen inderdaad zorgwekkend zijn.” (SGP)
  Van de anderen, inclusief PVV, helemaal geen antwoord gekregen.

  Wij zijn intussen negen jaar verder en de kennis van dit soort prediking onder de autochtone Nederlandse bevolking en de politieke partijen is veel breder geworden. En wordt met minder scepsis bejegend. Vermoedelijk worden dergelijke haatpredikers en hun aanhang tegenwoordig ook veel meer door de AIVD in de gaten gehouden dan 9/10 jaar geleden.
  Kortom, het is min of meer een publiek geheim geworden, waarvan miljoenen mensen zo langzamer hand wel op de hoogte zijn. Of daar althans een sterk vermoeden van hebben.
  Die kennis groeit dus ook.

  En het is de linkse en eurofiele faciliteerders van de islam intussen ook wel duidelijk geworden dat de meerderheid van de West Europese bevolking het niet zal accepteren dat hun land door de islam zal worden overgenomen. In Midden en Oost Europa al helemaal niet. Wat dat betreft ben ik minder pessimistisch geworden dan 9/10 jaar geleden. Want de invloed op de politiek en het maatschappelijke discours van islam-kritische en eurosceptische politieke partijen, groepen en media is intussen ook veel groter geworden en vertoont nog steeds een gestage groei.
  Het is dus inderdaad in dit opzicht ook een kwestie van geduld.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig merken een hele hoop van die akelige moslimextremisten in Berlijn en Duitsland, waar ze zo gastvrij werden binnengehaald en vertroeteld maar zich bijzonder ondankbaar en vijandig hebben vertoond, dat er genoeg Duitsers zijn die thans volkomen terecht hen eveneens gaan haten en bestrijden naar aanleiding van dit artikel:

  Duitsland: toenemend geweld tegen buitenlanders, moslims en vluchtelingen

  Het wass vandaag precies twee jaar geleden dat de anti-islambeweging Pegida, de ‘Patriottische Europeanen Tegen de Islamisering van het Avondland’, voor het eerst de straat op ging. Wat voor de vluchtelingencrisis begon als een boze burgerbeweging, groeide uit tot de schrik (hadden dit soort akelige machtshebbers soms iets anders verwacht?) van het Duitse establishment.

  Aanhangers van Pegida en talloze anti-islamitische Duitsers willen de islam uit het openbare leven weren en de stroom buitenlanders drastisch inperken. Nu twee jaar later is de beweging in verschillende splintergroepen uiteengevallen, die elkaar de tent uitvechten. Over wat ze hebben bereikt, verschilt men in Duitsland van mening.

  De een zegt dat Pegida de politieke correctheid heeft doorbroken. De ander ziet de beweging als mede-veroorzaker van de verruwing van het politieke klimaat.

  Misdrijven

  De Duitse inlichtingendienst (BfV) deed onderzoek (hadden ze anders ook gedaan met talloze radicale moslims en criminelen “asielzoekers en vluchtelingen”?) naar het aantal extreemrechtse geweldsmisdrijven, zoals aanvallen op migranten en brandstichtingen bij asielzoekercentra. Conclusie: die zijn sterk toegenomen.

  Alleen dit jaar waren er al 1800 misdrijven tegen asielzoekers, asielzoekerscentra of mensen die zich inzetten voor asielzoekers. Zoals tegen burgemeester Joachim Kebschull van Oersdorf (een blauwe jakhals die vreemden boven zij eigen soort verkoos en thans gemerkt heeft wat er gebeurd als je nieuwe vrienden boven oude verkiest!) , een slaperig dorpje met 874 inwoners ten noorden van Hamburg.

  Op een lege parkeerplaats werd hij in het donker in zijn rug aangevallen en met een knuppel bewusteloos geslagen. Lichamelijk heeft hij er niets aan overgehouden, maar hij weet nog niet hoe hij moet omgaan met de wetenschap dat de dader (volgens mij willen zowel hij, zijn linkse vrienden en alle opgenoemde groeperingen zelfs nog gehaat worden ook!) waarschijnlijk iemand is uit het dorp, iemand die hij kent. “Ik ben mijn naïviteit kwijt.”

  Kebschull: “Wat bekende politici, of de mensen van de rechts-populistische partij Alternative für Deutschland (AfD) of Pegida zeggen, de woorden die ze kiezen, daar schrik ik van. Dat doet me denken aan de jaren 30, waar het ook met verbaal geweld begon. En als dat het midden van de samenleving bereikt, kan het in fysiek geweld omslaan.”
  Zeg er dan ook even bij dat juist al die ondankbare, uitvretende en gewelddadige groeperingen het daar gewoon zelf naar maken want wie goed met kwaad beloond wordt daar toch wel voor afgestraft!

  Getroffen

  De sfeer in Duitsland wordt (met dank aan Merkel, Schäuble, Maas, Schulz en soortgelijke linkse mispunten!)grimmiger. Wat begon met demonstreren tegen vermeende islamisering, neemt nu steeds agressievere vormen aan. Bondkanselier Angela Merkel kan, zeker in het oosten van het land, nergens meer verschijnen zonder uitgejouwd te worden als ‘Volksverräterin’.

  En volgens een rapport van het ministerie van Economische Zaken wordt door het toenemende extreemrechtse geweld (en het moslimgeweld!) ook de economie van de oostelijke deelstaten zwaar getroffen. Bedrijven zouden wegtrekken en het zou zorgen voor een slecht vestigingsklimaat voor bedrijven.

  Burgemeester Kebschull voelt dat zijn land verandert. “De vluchtelingencrisis wordt gebruikt voor allerlei ontevredenheden, en dat lijdt tot excessen. Ik dacht altijd dat wij als Duitsers door onze geschiedenis daar een beetje tegen gewapend waren. Dat lijkt voorbij te zijn.”
  De Duitse democratie is als het Oktoberfest. Goed georganiseerd, maar gekotst wordt er achter de schermen en dan het liefste op de moslimextremisten!
  Henryk Broder, commentator die Welt
  “Misschien heeft ‘het volk’ ook een paar goeie redenen om agressief te zijn. Als je mensen voor tuig uitmaakt, zullen ze zich ook als tuig gedragen”, zegt Henryk Broder, commentator van Die Welt. Hij ziet de opkomst van de AfD en Pegida juist als een oplossing voor de frustraties van een deel van de Duitse bevolking.

  Broder is het enfant terrible van de Duitse commentatoren. Hij zweert geweld af, maar verwijt het de elite dat iemand die AfD stemt meteen wordt weggezet als nazi en Pegida-aanhangers als tuig en wat ze zeggen zijn ze gewoon zelf! “Dat is volkomen absurd. En de normale mensen die voelen dat. Ze weten het niet zo te verwoorden, maar ze voelen het.”

  Oktoberfest

  Volgens Broder maakt de Duitse democratie een verandering door en wordt het eindelijk een normale democratie die loskomt van de “verstikkende politieke correctheid” die het land sinds de Tweede Wereldoorlog in haar greep houdt. “Overal in Europa heb je rechts-populisten, behalve bij ons. Daar waren we waanzinnig trots op. Nu bestaat er sinds twee jaar toch een rechts-populistische beweging, en we kunnen er niet mee omgaan. Het past niet in ons wereldbeeld.”
  Vindt je dat trouwens nog vreemd ook als je horden uitvreters met een bloeddorstige ideologie toelaat die zich hier NOOIT aanpassen en men denkt dat heel Europa in een mislukte eenheidsworst kan worden veranderd?

  Broder: “Democratie moet in Duitsland als een boetiek functioneren. Het moet er mooi en schoon uitzien. Maar democratie is een werkplaats. Daar wordt gehamerd en gelast, daar vliegen vonken vanaf. Er moet worden opgeruimd. Soms stinkt het er ook. De Duitse democratie is als het Oktoberfest. Goed georganiseerd, maar gekotst wordt er achter de schermen.”
  “In de harten van mensen moeten zaden van liefde en vrede gezaaid worden,” zegtImam Hamza Turan maar dat kun je wel mooi vergeten als jouw soortgenoten hier in Europa niets dan angst, haat, verkrachtingen, moorden etc. overal aanrichten, jij stomme klootzak!

  In Dresden, de stad waar Pegida twee jaar geleden het levenslicht zag, laat imam Hamza Turan ondertussen de vlekken zien die het gasspoor naar zijn deur heeft achtergelaten. Vorige maand werd zijn moskee getroffen door een brandaanslag. “Bij de ontploffing ontstond er een vlammenzee als in de hel.” En daar gaan hopelijk alle moslimextremisten naar toe en dus NIET naar Allah!

  Turan woont met zijn vrouw en drie kinderen in het huis dat ook onderdeel is van de moskee. “De kinderen schreeuwden om hulp en zeiden: vader, een bomaanslag. Ze willen ons vermoorden.”

  Dreigbrief

  Niet alleen vluchtelingen of politici zijn de afgelopen tijd doelwit geworden van aanvallen, ook moslims die al jaren in Duitsland wonen ervaren meer vijandigheid maar dat krijg je dan ook als je wordt voorgetrokken boven de oorspronkelijke bevolking. Turan vertelt hoe zijn vrouw op straat is uitgescholden en geïntimideerd, dat mensen roepen: ‘Opdonderen hier’. “We worden behoorlijk gediscrimineerd.”

  De oplossing voor het de toenemende geweld ligt volgens Turan in het ombuigen van het politieke discours. “In de harten van mensen moeten zaden van liefde en vrede gezaaid worden. Daarop moet de overheid zeer gespitst zijn.” Denk je soms dat je alle mensen tegen hun wil in kunt veranderen want haat zit al veel te diep bij iedereen geworteld!

  Het lijkt er vooralsnog niet op dat politici en activisten van plan zijn hun toon te matigen en ook de ervaringen van burgemeester Kebschull beloven niet veel goeds. De dag nadat hij het ziekenhuis in geknuppeld werd, ontving hij een nieuwe dreigbrief. Ditmaal met de tekst: ‘Knuppel wordt hamer, hamer wordt bijl’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s