Goed nieuws: Rusland stelt de VS voor om gezamenlijk de terugkeer van de Syrische vluchtelingen te organiseren

Screenshot_92

Bravo: Gemeenschappelijk actieplan door Rusland voorgesteld! Poetin & Trump weldra gezamenlijk in de strijd voor de terugkeer van de Syriërs?

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de nieuwste meldingen  werd er tijdens de topontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische collega Vladimir Poetin besproken dat de Syrische vluchtelingen daar naartoe zouden moeten terugkeren waar ze voor het begin van de oorlog in 2011 gewoond hebben – in hun vaderland!

Volgens eerste schattingen zouden er derhalve in de nabije toekomst 200.000 vluchtelingen uit de EU, 890.000 uit Libanon en 300.000 uit Turkije naar Syrië kunnen terugkeren.

Deze aantallen kunnen natuurlijk alleen maar een begin betekenen. Want sinds het begin van de burgeroorlog zijn er ca. 700.000 Syriërs alleen al naar Duitsland gekomen, wier redenen om te vluchten na de beëindiging van de oorlog nu wegvallen. Mochten de beide presidenten hun plannen met succes realiseren, dan staat een spoedige terugkeer dus niets meer in de weg.

Onopgelost blijft ondertussen wat er met de honderdduizenden illegale immigranten zal gebeuren, die, eigenlijk afkomstig uit andere landen, met vervalste Syrische paspoorten in Duitsland op arglistige wijze asiel hebben gekregen.

Het door de oorlog verwoeste land kan echter elke helpende hand goed gebruiken bij de wederopbouw. Of het daarbij om Syriërs, Afghanen, Irakezen of Noord-Afrikanen gaat, speelt eerder een ondergeschikte rol.

(https://de.reuters.com)

Bron:
www.facebook.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", AfD (Alternative für Deutschland), Donald Trump, gezond realisme, Poetin, Rusland, Syrië, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

30 reacties op Goed nieuws: Rusland stelt de VS voor om gezamenlijk de terugkeer van de Syrische vluchtelingen te organiseren

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Komt onze Mark ook helpen??????

  Geliked door 3 people

  • abouneenee zegt:

   Nein! Die heeft op het verkeerde paard gewed, namelijk de EU met hun kinderachtige Napoleon-syndroom die een koude oorlog tegen de eigen bevolking heeft gevoerd. Meneer haalde de neus op voor het slaafse stemvee. Nu reeds vele malen gebleken is dat het volk niet in staat is om door de overheidspropaganda heen te prikken en/of dat de EU de verkiezingen overal, behalve in Italië, weet te manipuleren of zelfs stemfraude, uit te voeren door vele Eurofielen, heeft bevolen, is de redding wellicht nabij. Net als vorige keer komt die uit de hoek van de Amerikanen en de Russen. De Hitler van deze keer is Merkel. Zij wenste de voltooing van het derde rijk. Dat de EU een Nobelprijs voor de vrede heeft gekregen zegt meer over dat comité dan over de EU, welke kont diende er gekust te worden?

   Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Ja hoor die smeekt ze naar Nederland te komen
   Hij helpt mee door een oproep in Arabische talen om hier te komen, we hebben huizen genoeg, geld zat ruimte genoeg

   Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Ja! Mark helpt van de regen in de drup. Er zal vast ook wel een legertje advocaten aantreden die kunnen aanvoeren dat het onmenselijk is die arme vluchtelingen terug naar huis te sturen.
   Maar het lijkt erop dat de wal het schip begint te keren. HOERA ! ! !

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 4 people

   • Patriot 2.0 zegt:

    Misschien moeten “we” eens een aantal verdragen opzeggen.

    Geliked door 3 people

   • Peter zegt:

    Geachte heer Köhler,
    Net als u hoop ik op het terugsturen van de asielzoekers uit Syrië. Als de oorlog voorbij is moeten ze hun eigen land weer gaan opbouwen en moet hun verblijf hier eindigen !!!

    Geliked door 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Hopelijk krijgt dit initiatief een spoedig vervoilg.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Duitsland zal de nep-Syriërs echt niks in de weg leggen. Ze zien hun aanwezigheid toch als een vorm van ontwikkelingssamenwerking? Daarom maken ze er ook geen punt van dat immigranten jaarlijks vele miljarden euro’s naar hun thuislanden overmaken. Ook een soort ontwikkelingshulp…..volgens de Duitse overheid.

  Of de belastingbetalers er ook zo over denken?

  Maar Syrische vluchtelingen hebben vanaf nu geen reden meer om hun verblijf in Europa te rekken. Het zou mooi zijn als miljoenen de weg naar huis weer zouden inslaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Dan verzinnen ze massaal wel weer een ziekte en lopen dan de doktersposten plat zodat ze niet terug gestuurd kunnen en mogen worden. Die gasten zijn slimmer dan jij en ik in het belazeren van alles. Dat is ook het enige wat ze weten en uitzoeken. Ze noemen ons niet voor niks DOM VOLK en lachen ons gewoon uit hoe stom we zijn.

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Heel veel zullen dat nu echt niet vrijwillig doen, het is tenslotte goed vertoeven in een land waar je letter alles, maar dan ook alles betaald krijgt en je daarvoor nooit en te nimmer hoeft te werken.

   Like

 4. Marijke zegt:

  Daarna de Afrikanen graag. Je snapt niet dat ze hier willen komen met al die slavendrijvers en racisten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Ja, rot maar op!
  Ga thuis je grote muil maar opentrekken!

  Like

 6. Petra DeBoer zegt:

  Ze mogen van mij vandaag al beginnen met het terugsturen van Syriërs uit Nederland. Hoeveel van hun zaten er ook al weer in de bijstand? Vrijwel allemaal en een groot gedeelte heeft psychische problemen en dat is in hun thuisland veel beter te verwerken. De zorg is daar gratis en dus geen reden om hier te blijven.

  Like

 7. Patriot 2.0 zegt:

  P.S. Trump heeft Juncker effectief aangepakt: Ju was zo mak als een lammetje. Trump is WEER effectief.

  Geliked door 2 people

 8. bigljohn zegt:

  Als dat eens zou kunnen. Voorlopig eerst zien, dan geloven. Deze hele import hebben wij te danken aan Euro-politici die niet van wijken willen weten, en die alles in het werk zullen stellen om hun natte droom, een geislamiseerd Europa, niet in duigen te laten vallen door de bemoeienis van Rusland en Amerika ! Juncker is zojuist bij Trump op bezoek geweest, en hij is de laatste die zal meewerken aan de terugkeer van o.a. Syriërs naar hun vaderland !

  Geliked door 1 persoon

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Geven we juncker c.s. ook gelijk mee naar syrie. Daar maken ze hem direct dood want hij is een alcoholist en dat is een islamitische doodzonde.

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Helaas is er in Nederland geen beleid, de regering is domweg te laf om zijn nek uit te steken politiek correct als ze is.
  Terugkeer van vluchtelingen is nooit een speerpunt van beleid, men weet dat 1 illegaal uitzetten nog niet eens lukt. Ook het islam-probleem benoemen zul je niet horen van deze idioten in de tweede kamer. Van alle kanten stromen de islamieten naar ons land, nu ook weer Gúlen aanhangers. Denk maar niet dat ‘onze’ regering dit stopt. Iedereen mag komen meeëten uit onze ruif.
  Onbegrijpelijk dat het werkend deel van de bevolking dit pikt.

  Geliked door 4 people

  • Steven zegt:

   – Onbegrijpelijk dat het werkend deel van de bevolking dit pikt.

   Je weet toch hoe ze tegenstanders de mond snoeren in de EU? racisme…haat tegen buitenlanders..U WORDT VERVOLGD!

   Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    en u wordt ontslagen of krijgt geen baan en u bent nazi en nog meer van deze dingen. Het is niet te begrijpen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja, maar als ze je geen baan willen geven moeten ze wel maandelijks een bedrag op je rekening storten.
    Het is natuurlijk te verwaarlozen tegenover je illegale inkomen, maar toch voldoende om ’n hypotheek af te betalen.
    Na enige tijd vestig je je in ’n leuke villa op de Kaaimaneilanden of in Panama.
    Je houdt hier natuurlijk wel ’n adresje, plus iemand die je zaken waarneemt tegen geringe betaling.
    Tegen de tijd dat je met pensioen gaat wissel je het ene bedrag uit tegen het andere bedrag.
    Het is hetzelfde bedrag, dus daar merk je niks van.
    Als de staat denkt dat ze kan domineren moet je ze vooral in die waan laten.

    Like

 11. Steven zegt:

  Hebben de linkse roeibootverenigingen die al die sociaal stelsel vernietigers ophalen hier al SCHANDE van gesproken?

  Like

 12. Jean zegt:

  Laten we er werk van maken dat dit voor ALLE Afrikanen én voor 100% ALLE islamieten betreft want dat zal terug veiligheid, leefbaarheid en betaalbaarheid brengen.
  ECHTE vluchtelingen moeten niets vrezen in Europa die worden geholpen maar dan spreken we over max 2 a 3% van de huidige troep overlastbezorgers.
  In heel Europa moet eerst de islam in zijn totaliteit verboden en verdreven worden dan zijn al ± 85% van de grootste problemen verleden tijd.

  Like

 13. Elisah zegt:

  Ondertussen in turkije,
  https://tpo.nl/2018/07/27/erdogan-naait-trump-trump-woest/

  Erdogan naait Trump, Trump woest
  Erdogan zou gevangene vrij laten in ruil voor vrijlating Turkse militante in Israël, Erdogan komt afspraak niet na

  Like

 14. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/weg-met-die-nare-ayatollahs-trump-staat-op-het-punt-om-iran-te-bombarderen/

  Weg met die nare ayatollahs: ‘Trump staat op het punt om Iran te bombarderen’

  De nucleaire instellingen van Iran gaan zeer binnenkort onderworpen worden aan een verwoestend Amerikaans luchtbombardement. Tenminste, daar is de Australische regering van overtuigd. Laten we hopen dat ze het bij het goede eind hebben, down under…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Oh dat gaat zeker gebeuren.
   Kunnen ze weer opnieuw beginnen, want zolang hun baarden groeien blijven ze ijverig bezig met vernietiging en onderwerping.
   Maar op ’n goeie dag zal blijken dat heel Teheran ’s nachts is weggevaagd.
   Zullen ze toch mooi in hun hemd staan, maar dat doen ze al vanaf 624 n. Chr. en daarvóór ook al.
   Alléén het idiote idee van die nucleaire wapens hebben de Ayatollahs meegenomen toen ze verdampt werden.
   Dus zullen ze weer schapen en kamelen kweken, en net als altijd door de woestijn trekken.
   Van oase naar oase.

   Net als in 624 na Christus…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s