Hongarije officieel uit het migratieverdrag van de VN gestapt

Screenshot_76

(Vertaling: E.J. Bron)

Dinsdag jongstleden deelde de Hongaarse regering aan de Verenigde Naties mee dat het een einde maakt aan de toestemmingsprocedure van het globale pact voor migratie, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó. Het is duidelijk geworden dat de verschillen in opvatting van Hongarije over de migratie en de handelwijze van de VN onverenigbaar zijn, zei Szijjártó op een persconferentie. “Hongarije zal zijn standpunt handhaven en geen globaal pakket kan dat veranderen”, voegde hij er aan toe.

Mitteleuropa

“Wij bekijken migratieprocessen vanuit een ander perspectief”, zei hij. De VN is van mening dat migratie onvermijdelijk en nuttig is en waard om te ondersteunen, terwijl Hongarije haar als een gevaar voor Hongarije en Europa beschouwt, voegde hij er aan toe, en zei verder dat het doel van de VN de bevordering van de migratie zou zijn, terwijl het doel van Hongarije is deze te stoppen. Het “Global Compact for Migration” bevat enkele verheugende doelen, zoals maatregelen tegen mensensmokkelaars, maar het effect zal zelfs nuttig voor hen zijn, zei hij. Een document dat migratie bevordert, zal alleen maar de mensensmokkelaars ten goede komen, omdat ze er dan meer mensen toe kunnen overhalen om te vertrekken en hen vertellen dat zij in overeenstemming met het globale akkoord geaccepteerd worden, zei Szijjártó.

Het Hongaarse standpunt is dat het onnatuurlijk zou zijn om de bevolking van het continent te veranderen, en in plaats daarvan zouden globale inspanningen ondernomen moeten worden om de migratie te stoppen, zei hij. Het migratieakkoord bevat bepaalde verplichtingen, die Hongarije niet zou vervullen, zoals de organisatie van scholingen voor migranten voor hun vertrek en na hun aankomst, de ondersteuning van migranten bij het indienen van bezwaren, de verhoging van de opnamecapaciteit voor migranten en de grensovergang te beschouwen als een mensenrecht in plaats van als een veiligheidsprobleem, voegde hij er aan toe.

Hongarije heeft “exact tegenovergestelde maatregelen” ingevoerd om de veiligheid van de burgers te garanderen, zei Szijjártó. Als antwoord op een vraag zei hij dat Hongarije, gezien het feit dat de VS niet eens deelgenomen hadden aan de gesprekken over het globale pact voor migratie en uiteindelijk aan het eind van de gesprekken ontevredenheid hadden geuit, geen negatieve gevolgen zou ondervinden van zijn aankondiging.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Algemeen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Patriottisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op Hongarije officieel uit het migratieverdrag van de VN gestapt

 1. Wachteres zegt:

  Waar blijven de andere Visegrad-landen [Polen, Slowakije en Tsjechië] of doen die braaf mee met de islamiering …

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Nee Wachters.
   Heb geduld, die komen wel.
   Typisch dat de andere dames je gelijk bijvielen.
   Aan ons mannen om jullie vertrouwen en dus geduld te geven.
   De Balkan komt er echt aan, maar je weet Balkan is Balkan.
   Altijd al zo geweest trouwens.
   Anders moet je het boek “De Herberg met het Hoefijzer” van A. Den Doolaard maar lezen…

   Like

 2. kunnen wij er ook niet uitstappen ? een en al ellende wat hier komt asielprofiteren maw eerst in de bijstand en daarna in de aow tot aan de dood. en de oerbevolking doorwerken tot 75 jaar en de ene na de andere belastingverhoging.

  Geliked door 2 people

 3. kampersrene zegt:

  Weer heeft Junckers een reden om zich lazarus te zuipen …die stoute Hongaren toch !

  Geliked door 1 persoon

 4. ReaGluurder zegt:

  Aziatische supermarkt in Emmen vannacht in de fik gestoken, met 10tallen appartementen er boven. Schietpartij in Rotterdam. Woonzorgcomplex ontruimd na plofkraak in Zwijndrecht! 100en inbraken!! Bedankt Mark Rutte en je vrindjes (dood/levend)! Jullie hebben Het Land van Onze Voorouders verwoest!! Prijskaartje, zo’n 500 M I L J A R D !! Landverraders, we kennen de namen!

  Geliked door 4 people

  • ruud beijer zegt:

   Weet u wie ons land kapotmaken?Dat zijn de mensen die niet op de PVV of het FvD stemmen.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    En zó is dat. Terug naar waar de ellende begint en waar de oplossing zou moeten liggen.
    Dat is exact wat Ruud hier zegt.

    Like

 5. Hovawart zegt:

  Dat ziet Hongarije wel goed, als de andere lidstaten zijn overlopen met schreeuwers en hoofdoekjes zal de politiek niet anders meer kunnen dan opgeven en aanpassen, er zullen Bosnische taferelen plaatsvinden binnen de lidstaten, moslims op zoek naar enclaves en overheersing……zoals het nu al schijnt te gebeuren in alle Europese steden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  De NAVO, against all enemies, foreign and domestic………en ondertussen maar doorgaan met het domesticeren van vijandig gezinde geloofsfanaten, de vijand importeren om op eigen grondgebied de strijd te kunnen voeren……..wiens idee is dit?

  Geliked door 1 persoon

 7. Laura Ginsel zegt:

  Hoop dat er meer lande volgen en dat de EU instort!

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Respect voor de standvastigheid van de Hongaren! Volhouden! Laar vooral aan de VN zien dat niet ZIJ de baas zijn over alles wat met migratie te maken heeft, maar een soeverein land als Hongarije heel goed in staat is om zelf te beslissen over hun toekomst.
  En in die toekomst passen geen (moslim-)migranten.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Chapeau Hongarije !!! Een land waar de regering nog ballen heeft !!

  Like

 10. alwine kerkhof zegt:

  Ben druk bezig om een huis in Hongarije te zoeken.

  Like

 11. Ik denk ook dat een land als Hongarije die een burgeroorlog heeft gekend, geleerd heeft van hun geschiedenis. Geen herhalingen meer zoals het verleden, geen invasies van vreemde volkeren, ontstaat dit gevaar dan direct de grenzen dicht. En dat deden de Hongaren juist op tijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s