Oostenrijks nieuwe legerchef waarschuwt: “Massamigratie is de grootste bedreiging”

Screenshot_93

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Oostenrijkse leger bevindt zich vanwege de vluchtelingencrisis blijkbaar in de hoogste staat van paraatheid. Dat blijkt uit hetgeen de nieuwe generaalchef-staf van het Oostenrijkse leger woensdag heeft gezegd: Robert Brieger beschouwt “de massamigratie als grootste actuele bedreiging” voor Oostenrijks veiligheid. En de 61-jarige noemt de daarmee verbonden “hybride terroristische bedreiging”.

journalistenwatch

Minister van Defensie Mario Kusanek (FPÖ) heeft Brieger pas in juli bevorderd. De officier geldt als een van de meest ervaren en geprofileerde strategen van het leger. Kunasek zegt over de nieuwe generaalchef-staf: “Met generaal-majoor Brieger  heb ik een uitstekende soldaat en officier met langjarige troepenervaring in het binnen- en buitenland benoemd. Hij heeft zich voor de komende taken met zijn bezonnen en doordachte manier van leiding geven gekwalificeerd”, aldus de minister.

In het Ö1-“Morgenjournal” vond Brieger nu duidelijke woorden over de vluchtelingencrisis: “Het migratieprobleem heeft zich dusdanig ontwikkeld dat inmiddels alle lidstaten van de Europese Unie getroffen zijn. Zolang de bescherming van de buitengrenzen niet volledig gegarandeerd wordt, bestaat de noodzakelijkheid om op nationaal niveau te handelen”, zei Brieger. Dat zou ook beschermen tegen terroristische bedreigingen.

Brieger eiste daarom ook een duidelijke verhoging van de begroting voor het leger – en trapt daarmee bij de minister van Defensie open deuren in. Mario Kunasek geeft toe dat het budget te laag zou zijn: “Onze middelen zijn helaas niet onbeperkt. Dat heeft onze president zojuist ook nog vermeld. Het is daarom mijn doel dat we bij het budget € 3 miljard bereiken of 1% van het bnp – met alle begrip voor de bezuinigingen. Zelfs de Groene Oostenrijkse president Alexander Van der Bellen sprak onlangs van “volledig uitgeputte capaciteiten van het Oostenrijkse leger.”

De verhoging moet tot het einde van de lopende regeerperiode in 2022 bereikt zijn. Het Oostenrijkse legerbudget bedraagt op dit moment € 2,2 miljard respectievelijk 0,58% van het bnp en moet de komende jaren verder stijgen. Bij 1% zouden het € 3,88 miljard zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in FPÖ, gezond realisme, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

25 reacties op Oostenrijks nieuwe legerchef waarschuwt: “Massamigratie is de grootste bedreiging”

 1. paulzwueste zegt:

  Het Oostenrijkse leger bestaat voor het grootste gedeelte uit bijzonder gemotiveerde mensen die alles willen geven voor hun land.

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Waarom horen we nu nooit eens iets van onze regering over deze serieuze dreiging? Deze dreiging gaat elke lidstaat van de EU aan. Zijn het veilig stellen van mooie baantjes en vriendjespolitiek tóch veel belangrijker dan de veiligheid van onze bevolking?

  Geliked door 8 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Het is inderdaad ONGELOOFLIJK dat zo ’n grote dreiging volledig onder het tapijt wordt geveegd in Nederland.

   Like

  • Madhead. zegt:

   Zolang de legertop aanzit aan de jaarijkse iftar hoef je van niets te verwachten. Hetzelfde geld voor de politietop.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Rutte moest naar de opera om Wagner, de lievelingscomponist van Hitler, aan te horen.
   Voor een baantje in Brussel moet je wel flink inlikken bij Merkel.

   Like

  • Sabeltant zegt:

   Helemaal gelijk Cathja.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Onze ‘regering’ steekt liever hun koppen in het zand.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Onze regering interesseert dat helemaal niks, nada, niente, Nothing. Ze hebben zich en dus ook ons ingeslijmd en verkocht aan de NWO, wie dat ook mogen zijn. Daar worden ze flink voor beloond. Het volk is alleen maar collateral damage en doet er niks toe. Dus waarom zouden ze daar wat aan doen?

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Cathja. 100% waar. inderdaad: het veilig stellen van mooie baantjes met exorbitante vergoedingen en salarissen en vriendjespolitie (de motor die de baantjes schuift) zijn belangrijker dan onze veiligheid en onze welzijn. WIJ ZIJN VOOR DEZE DAMES EN HEREN GEEN PRIORITEIT. Wie zijn wij helemaal?

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Cathja. 100% waar. inderdaad: het veilig stellen van mooie baantjes met exorbitante vergoedingen en salarissen en vriendjespolitiek (de motor die de baantjes vooruit schuift) zijn belangrijker dan onze veiligheid en onze welzijn. WIJ ZIJN VOOR DEZE DAMES EN HEREN GEEN PRIORITEIT. Wie zijn wij helemaal?

    Like

 3. abouneenee zegt:

  Ebola wordt gezien als een zeer ernstig probleem waarvoor kosten noch moeite gespaard dienen te worden om aan te pakken, maar de ebola die Europa van binnenuit opvreet, over een langere termijn weliswaar, immigratie, een gelijksoortig virus dat alleen de ingewanden van het Europese (Westerse) lichaam kapot vreet, moet bevorderd worden?

  Geliked door 4 people

  • hendrikush zegt:

   We maken ons druk over het fysieke milieu maar over het geestelijke milieu maakt niemand zich zorgen. Dat gaat ons heel veel bloed en tranen opleveren.

   Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Bovendien mogen wij ons beseffen dat we ‘gewoon’ een volgende diersoort zijn, dus onderdeel van dat milieu. Het idee dat de mensheid iets fout kan doen, is ook absurd. Alle atomen en moleculen waarmee we iets uithalen, zullen op den duur weer vergaan tot wat ze ooit waren en zo niet, dan niet. De gecreëerde angst/chaos gaat hier helemaal aan voorbij. Derhalve dient het geen ander doel dan de status quo te behouden. Wij als samenleving maken ons dag in dag uit enkel zorgen als mensheid om de elites te behagen, wij zijn wel gek.

    Like

 4. nederland naar de klote zegt:

  In Oostenrijk hebben ze nog zoiets als ik kom op voor mijn land, Hier in verrot Nederland voel ik me als geboren Nederlander als ik door Den Haag loop als enige NL tussen 200 verschillende culturen als een toerist is me weggegeven land aan asielprofiteurs waarvan 98% nooit gaat werken en onze verzorgingsstaat met geweld leegzuigd

  Geliked door 2 people

 5. scherpschutter1943 zegt:

  paulzwueste. Dat hebben wij niet in nederland. Van mij mag de staat der nederlanden vandaag nog worden opgeheven want nationalisme in welke vorm dan ook is niet alleen een vies woord in nederland maar voor linkse geschiften zelfs misdadig. Dus, zolang wij links niet hebben geneutraliseerd, is nederland ten dode opgeschreven.

  Geliked door 3 people

 6. Perfide Albion zegt:

  Het socialisme is een parasitaire ideologie. Natuurlijk is dat een bedreiging voor elke groep, elke natie. Iedereen die wel eens in een groep gefunctioneerd heeft weet dat je dan geen parasieten kunt gebruiken. Het huidige (internationalistische) socialisme is niet alleen parasitair op de eigen groep. Het nodigt parasieten van buiten de groep uit om ook te komen parasiteren.

  Iedereen met verstand weet dat dat laatste volstrekt onlogisch- om niet te zeggen waanzinnig- gedrag is. Er zit dus een plan achter het uitnodigen van islam- parasieten. Of de linkse zijn dom. Of allebei. Het is in elk geval geen ideologie waar je lang mee opgescheept wilt zitten.

  Eigenlijk praten we al een hele tijd in een kringetje rond. Onze gesprekken zouden maar over 1 ding moeten gaan. De totale vernietiging van het socialisme. De rest is bijvangst en afgeleide van het kwaad dat socialisme heet. Dit is de strijd- onze strijd- die er werkelijk toe doet. Maak het socialisme net zo kapot als het nationaal socialisme in Duitsland kapot is gemaakt. Marginaliseer het socialisme net zoals het communisme in Rusland gemarginaliseerd is. Etc. Etc..

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Socialisten zijn niet alleen parasieten, ze schijten ook nog in hun eigen nest.

   Geliked door 2 people

   • Perfide Albion zegt:

    Nog een reden om over te gaan tot de totale vernietiging van het socialisme, mijn best Guus. U bent een gewaardeerd strijdmakker.

    Like

  • hendrikush zegt:

   De islam is een nog duidelijker voorbeeld van een parasitaire ideologie.
   Waar de islam de macht veroverd ontstaat roof en kaalslag.
   De Romeinse en christelijke cultuur in Noord Afrika is door de Ottomanen grondig vernietigd. Alleen de slavenhandel floreerde onder de Turken; nieuw bloed voor harem en leger.

   Like

 7. john van antwerpen zegt:

  De slag om Wenen 1683 is vrij recent. Trump en Pence hebben net Ottomania gedreigd
  met sanctie,s omdat ze een dominee niet uit willen leveren.
  Ik zeg het al heel lang. Trump is nodig. Al is het maar om ballen te tonen tegenover
  al die Islamitische dictators. In Oostenrijk en Italie weten ze dat ook.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Vrij recent noemt ie het dan, 350 jaar geleden.
   Nou ik weet het nog als de dag van gisteren, wat een weertje was het toen.
   Alleen jammer dat de bussen niet op tijd reden waardoor we dat hele pokken eind moesten lopen.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Ze komen eraan de Specialisten, Chemici, architecten en andere Ingenieurs en Hoog, Hoger Opgeleiden.

  Wat een KLUCHT om dit alsmaar (im)migranten te blijven noemen.
  Invaders zijn het, wat een wilde ongeciviliseerde bende……………
  Beanstigend, zo’n WOESTE bende

  Like

  • Cathja zegt:

   @delamontagne

   Ik vind de aanblik van deze zwarten ook heel beangstigend! Hoe kan het bestaan dat ook maar IEMAND met een normaal verstand gelooft dat deze mensen NODIG zijn in Europa omdat de bevolking vergrijst?

   Ik zou zeggen: laat lekker vergrijzen! Wij zorgen wel voor onze ouderen, maar willen niet van die zwarten op ons grondgebied toelaten, want zij weten HELEMAAL NIETS van beschaving af. Ze planten zich ongelimiteerd voort, gelijk de dieren in de wildernis. En die kun je het niet kwalijk nemen. Het is de natuur. Maar van mensen met een verstand (uitgaande dat ze dat hebben) weet je dat je maat moet houden. Tenminste, dat zóu je moeten weten.

   Deze inboorlingen moeten allemaal terug. Zwart en wit gaat niet samen. Wij ergeren ons dood aan hun luie karakters en nog erger aan hun ongelofelijke brutaliteit, hun onhygiënische manier van leven en hun primitieve gedrag (met poep smijten)!

   TERUG! TERUG! TERUG!

   Geliked door 1 persoon

 9. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/isis-is-erg-blij-met-hordes-afrikaanse-vluchtelingen-die-spanje-binnendringen-moge-europa-te-gronde-gaan/

  ISIS is erg blij met hordes Afrikaanse vluchtelingen die Spanje binnendringen: ‘Moge Europa te gronde gaan!’

  De honderden migranten die donderdag gewapenderhand door de Spaans-Marokkaanse grens in Ceuta heenbeukten, kunnen op goedkeuring rekenen van ISIS. In een bericht op één van hun chatkanalen meldt de terreurorganisatie dat zij denken dat Europa op deze manier “te gronde” zal worden gericht. En dat juichen ze bij de terroristische club van harte toe.

  Geliked door 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  De huidige vijand is op goedkope wijze te bestrijden en volledig te verslaan. Men hoeft voor deze vijand geen exorbitante dure straaljagers, geavanceerde raketteninstallaties of andere super wapens. Gadgets die met afstandsbediening de boel kunnen verkennen en gebouwen opblazen zijn wel noodzakelijk. Tijdens de oorlog in Irak en nu in Syrië worden ze massaal ingezet . Het gevecht tegen de vijand anno nu zal bijna geheel door de landmacht worden gevoerd; inclusief commando’s in gevaarlijke stedelijke delen die nu al geheel in handen van de vijand zijn. De commando’s zijn noodzakelijk voor het bevrijden van autochtone en niet-moslim arme stakkers die nu nog in de islamitische enclaves wonen (gebrek aan geld te verhuizen naar betere buurten of elders in het land) en in de (nabije)toekomst zouden worden gegijzeld. De bestaande helikopters en straaljagers zijn voldoende om de hele ISIS-zooi in de enclaves uit te rooien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s