Zomer, zon, handtastelijkheden: open-lucht zwembaden ontbreekt het aan badgasten

Screenshot_91

(Vertaling: E.J. Bron)

Niemand durft de ware redenen te noemen

Open-lucht zwembaden waren vroeger verbonden met zon, zwemplezier en gezellig bij elkaar zijn met vrienden. Zeker op veel plaatsen ook met de nodige drukte, maar dat was draaglijk voor fans van open-lucht zwembaden. Sinds de grootste reisleidster van de wereld onze grenzen heeft geopend voor geweld en ellende uit allerlei landen, zijn veel dingen veel minder leuker kan het een en ander niet meer zo worden genoten als vroeger. Daartoe behoort het bezoek aan een open-lucht zwembad.

PI News (2)

Sinds enige jaren zijn openluchtzwembaden vrij gebied voor types die hun klauwen niet thuis kunnen houden, verkrachters, aftrekkers in de open-lucht en gewelddadige clans uit shithole-landen, zoals de Amerikaanse president de landen van herkomst van de immigrerende aanvallers noemt.

Begin juli nog werd een 29-jarige in het open-lucht zwembad van Wittingen in de deelstaat Niedersachsen seksueel geïntimideerd door een “Zuidlander”.

Daarvoor al werd een geval uit Waiblingen in de deelstaat Baden-Württemberg bekend, waar een 14-jarige in het zwembad door een 53-jarige Afghaan zou zijn lastig gevallen.

In het open-lucht zwembad Gablenz in de deelstaat Sachsen zouden Duitse kinderen door een groep van 10 tot 15 jonge buitenlanders aan de rand van het bassin zijn aangevallen. Ze zouden zijn beledigd en bespuugd. Maar daarmee niet genoeg, later zouden de aanvallers voor het zwembad de Duitse kinderen hebben opgewacht. En toen begon het pas goed. Er werd geslagen en meisjes werden onzedelijk betast. Voordat de politie arriveerde, sloegen de daders op de vlucht.

Dinsdag kwam het in het open-lucht zwembad Ittertal in Solingen tot een brutale overval van een zogenaamde “grote familie”. Toen een 27-jarige vrouw merkte dat een jonge man een klein kind steeds opnieuw kopje onder duwde, sprak ze hem aan en zei tegen hem daarmee op te houden. Het kind huilde op dat moment en was zichtbaar bang.

Onmiddellijk bemoeiden zich meerdere familieleden van de man zich ermee en vielen de vrouw aan. Ze werd uitgescholden en bespuugd. Spugen geldt als een populaire manier van conflictbeheersing op de “Zuidlandse wijze” en is het voorstadium van in elkaar slaan. Daarna komen kop-schoppen en messteken. Normale verbale ruzies, zoals geciviliseerde mensen, misschien ook luid, plachten te hebben, bestaan in deze cultuurkring veel minder.

Een 17-jarige zag het tumult en begon het te filmen, wat de aandacht van de geweldclan op haar vestigde. Het meisje zou meerdere malen in haar gezicht geslagen zijn en aan de haren op de grond zijn getrokken, waar mannen van de familie toen op het slachtoffer insloegen.

Tegen deze achtergrond is het niet verwonderlijk wanneer zwembaden klagen over een tekort aan bezoekers. Het open-lucht zwembad Crossen in Zwickau plaatste zelfs een hulpkreet op Facebook:

In de afgelopen jaren hebben we in principe onze benodigde aantallen bezoekers gehaald. Ook in de deels verregende seizoenen 2016/2017. Dit jaar hebben we gehoopt dat er met dit fantastische weer eindelijk een keer meer euro´s in de verenigingskas stromen. Maar tot nu toe is het tegendeel het geval.

De exploitanten willen weten waaraan dat kan liggen.

Ook vele andere zwembaden melden een sterke daling van de aantallen bezoekers. Nauwelijks iemand benoemt de ware oorzaken – men bazelt liever over “minder zonuren”. Wat onzin is, want alleen al van april tot juni 2018 waren er 25% meer zonuren dan in het jarenlange gemiddelde in dezelfde periode.

Een zwembadexploitant in het Vogtland durft een beetje uit de dekking tevoorschijn te komen en zegt: “We hebben andere gasten dan vroeger. Jongeren, ook uit andere cultuurkringen, die vaak heel luidruchtig zijn.”

Aan het “luidruchtig zijn” zal het waarschijnlijk niet zozeer liggen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politie, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

83 reacties op Zomer, zon, handtastelijkheden: open-lucht zwembaden ontbreekt het aan badgasten

 1. Claudia M. zegt:

  Ik kwam gisteren ook al e.e.a. tegen – ik heb vakantie en het is veel te warm om de handjes uit de mouwen te steken [gewoon een excuus om geen moer uit te vreten…], maar de mooiste blijf ik die weer-app vinden. De jeugd komt niet omdat de weerapp zegt dat het regenen. Enfin, kijk zelf maar:
  https://www.bild.de/regional/chemnitz/freibad/keiner-geht-hier-ins-freibad-56417570.bild.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
  +
  https://fenixx.org/2018/07/25/patrouilles-en-extra-beveiliging-aan-openluchtzwembad-elke-zomer-problemen-met-bendes/comment-page-1/#comment-123784
  Dit is dus exact de reden waarom openbare zwembaden in Duitsland nu leeg zijn.
  +
  https://fenixx.org/2018/07/25/autochtone-duitsers-vermijden-openluchtzwembaden/

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Voor deze problemen hebben het overgrote gros van Duitsland gestemd? Net als in Nederland en andere shithole-countries in Europa waar ze graag de autochtonen zien vertrekken.

  Geliked door 7 people

  • Lot zegt:

   VVD heeft 33 zetels en 33% van de zetels. De verkiezingen zijn binnenskamers gemanipuleerd.
   http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11856:zijn-33-procent-van-de-stemmen-en-33-zetels-voor-de-vvd-toeval&catid=9:binnenland&Itemid=22

   Ik heb zelf ook mij bij het stembureau willen aanmelden. Niemand wist waar dit zat, gemeente niet etc., niet te vinden op google. Uiteindelijk wel van de gemeente een adres gekregen larenseweg.., en ik heb ze kunnen bellen via de receptie van dat gebouw en ze zeiden dat ze niemand nodig hadden. Ik zei dat ik er extra bij wilde zijn. Hoe komen ze aan hun mensen om de stemmen te tellen?
   Ook heb ik een keer gemerkt dat ze de stembiljetten van doorlopende nummers voorzien, waarna de medewerker zei dat zij niet wist waarom dat was. Dat was in de tijd van stemcomputers. Ik heb de kranten gebeld, en ze zeiden dat en dat willen we niet hebben en hebben er toen wel wat over geschreven.
   Om 9 uur in de avond waren de stemmen al geteld. Ik heb lang voor administraties gewerkt, en je moet de biljetten eerst uitvouwen, totaal tellen, in rijtjes leggen/streepjes zetten. Een stad als Rotterdam diezelfde avond nog geteld hebben lijkt mij stug.

   Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  En zo worden onze landen verziekt door mensen die hier niet thuis horen. In hun thuislanden zouden ze dit niet in hun hoofd halen want onder gelijken en da’s andere koek!

  Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Wie islam zaait zal ellende oogsten.

  Geliked door 2 people

 5. tinekevanschagen zegt:

  Tja…..hadden we dit probleem ook al niet in Den-Haag gehad?
  Dat er ineens andere pasjes moesten worden gemaakt?
  Of was dat een binnenbad.
  Al maakt dat voor die trek-en ruksmurfen geen verschil………
  Gezelliger wordt het er allemaal niet op……nergens meer!

  Geliked door 4 people

 6. koddebeier zegt:

  Vertel me nou nog één keer hoe fijn een multiculturele samenleving is !!

  Geliked door 5 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Dat is heel eenvoudig: dat is een heel fijne, grote rotzooi, die nog veel fijner wordt en de rotzooi wordt ook nog veel groter. Veel plezier. Totdat er een smerige tegenreactie komt van allerlei clubjes, en Den Haag geschokt zal zijn: dat zijn ze nu niet, want het zijn maar blanken en Christenen, die naar de kl*te gaan…

   Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Ik zal Klaver even roepen..die wil daar graag uitleg over geven hoe fijn het wel niet is…

   Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Een multiculturele samenleving is fijn omdat het je een extra duw geeft om eindelijk eens die plannen voor emigratie in werkelijkheid om te zetten.

   Geliked door 1 persoon

 7. paulzwueste zegt:

  Amateurs!
  Als je tegenwoordig investeert in een zwembad met Olympische afmetingen, moet je je aanpassen aan veranderende omstandigheden.
  Had je vroeger twee badmeesters, nu zul je toch moeten beschikken over ’n stuk of 10 eigen beveiligingsmedewerkers en hele goeie afspraken met de plaatselijke politie.
  Maar dan kan je ook lachen.
  In de meeste gevallen kunnen al die lui met die grote bekken niet zwemmen.
  Dat biedt geweldige mogelijkheden.
  Lok ze mee naar het diepe, meer hoef je niet te doen.

  Geliked door 6 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   paulzwueste. Die beveiligingsmensen gaan bij het minste of geringste op de loop en die heel goeie afspraken met de plaatselijke politie werken niet omdat de meiden-agentjes eerst moeten wachten op mannelijke versterking uit omliggende gemeenten en voordat je dan 10 (bibberende) agenten bij elkaar hebt, ben je minstens 1,5 uur verder en dan is hetg kwaad al geschied.

   Geliked door 1 persoon

 8. mahoog zegt:

  …Het is dat laffe wegkijken……geef een moterclub vrije toegang en niet mee bemoeien als die ff grote schoonmaak houden.

  Geliked door 7 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Even schoonvegen, die hap. Goed idee. Niet over praten verder.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Daar is de regering echter heel bang voor en dus doet man werkelijk alles er aan om die clubs te verbieden via de slappe hap rechters.

   Like

  • Harry zegt:

   Goed gezien Mahoog !

   Waarom ze die motorclubs willen verbieden is me een raadsel .
   Geef die jongens subsidie , hoeven ze niet meer de criminaliteit in en laat ze lastige klusjes voor je opknappen .
   In het verleden hebben twee Hell’s Angels een hele gracht van links kraaktuig ontdaan .
   TWEE MAN !
   Gewoon slaan ! Zo hard mogelijk !
   Daar heb je nu 50 agenten voor nodig .

   Had ooit eens een stel chronische wanbetalers .
   Een incassobureau inschakelen heeft meestal weinig zin , je moet al geluk hebben als je daar nog iets van overhoudt .
   Ging toch wel om zo’n vijftigduizend Euro , meen ik .
   Kwamen er ineens twee van die king-size Harley-jongetjes op het erf .
   “Ofdat ik nog incasso problemen had” , tja ,
   dan sta je wel even in dubio , moet je dat wel of niet doen .
   Ik ben begonnen om de grootste rotzak maar eerst uit handen te geven .

   Die hing na een anderhalf uur smekend aan de telefoon of dat ie alsjeblieft in termijnen mocht betalen ?
   Ja , dat is goed , maar je vergeet wel eens vaker te betalen .

   “Neeee , nu niet meer “!

   Toen heb ik de rest van de vorderingen ook maar uit handen gegeven .
   Binnen twee weken was alles betaald !
   Rekeningen van jaren oud , soms .
   En die jongens wilden 15% van het geincasseerde geld .
   Dat heb ik dan maar uit mijn “eigen zak” betaald .

   Bij mij kunnen die niet meer stuk !

   De overheid betaalt de mocro’s toch ook voor “goed gedrag” ???

   Waarom ONS niet dan ?
   Omdat we te makkelijk zijn ?

   Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  Ik vraag me af hoeveel ‘lastig gevallenen’ hebben staan meekwelen met zo’n jij-bent-welkom-koortje.

  Geliked door 1 persoon

 10. Merel zegt:

  Ik hou helemaal niet van zwembaden, maar vroeger had je in mijn herinnering zo n badmeester type Arnold Schwarzennegger, mag deze naam eigenlijk nog wel??

  Like

 11. alwine kerkhof zegt:

  Kopje onder houden met groepen, blijven ze vanzelf wel weg.
  We laten met miljoenen dit alles maar gebeuren, heeft het volk nog niet door dat de macht bij het volk ligt?

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   alwine. moet je ze wel bewapenen (vuurwapens) en dat mag niet van de staat. Wij, jan kloot hebben alleen een scherp gepunte zakdoek. Komt nog bij dat de macht, waarvan u denkt dat die bij het volk ligt, niet georganiseerd is. Zodra de overheid zo een organisatie zelfs maar bespeurt, wordt die met grof geschud door de rechter ontbonden want daar is men als de dood voor. Het volk dat zich organiseert. Kijk naar de motorclubs. Onder het mom van criminele organisatie worden ze verboden . Ik had nog wel een paar karweitjes voor die motorclubs op de plank liggen. Konden ze nog aan verdienen ook. Helaas.

   Geliked door 2 people

   • alwine kerkhof zegt:

    Ook daar hebben we macht, we zijn alleen allemaal zo bang als wat, en inderdaad, we zijn niet meer te organiseren om onze macht te tonen.

    Like

  • BertG. zegt:

   Mensen zijn inmiddels zo geïndividualiseerd en op hun eigen aangewezen, dat ze niet niet eens mee de moeite doen om nog met andere te communiceren.
   Iedereen loopt langs mekaar heen, zonder een ander aan te kijken.
   De meeste hebben zelfs geen flauw idee wie er naast hun woont.
   En dat wou je dan laten samenwerken om de macht over te nemen namens “het volk”.?
   Het zal ieder voor zich worden, je buurman zal je grootste vijand worden.

   Ik heb nog wel de gewoonte om tegen andere goedemorgen te zeggen als ik buiten ben.
   Er zijn maar weinig mensen die iets terug zeggen, de rest staat je aan kijken met, ken ik jou of zo, hou je smoel tegen mij.
   Ik geloof niet meer in samenwerken met dit volk waar ik tussen leef.

   Zie alleen hoe verdeeld ze hier al zijn onderling.
   Zolang er gelovigen tussen zitten zal er nooit een vrede of rust bereikt worden.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 27 juli 2018 om 10:05

    Ook zonder ‘gelovigen’ zijn ze zo verdeeld als de pest.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Gelukkig ben jij er nog, Bert!

    Like

   • BertG. zegt:

    Patriot, als je iedereen die je tegen komt een goedendag wenst, krijg je toch een klik uiteindelijk. Tenminste, dat denk ik.
    En steeds meer mensen uit mijn buurt zie ik het doen.
    Dus het werkt. Je maakt duidelijk dat je iemand ziet staan i.p.v. straat vulling.

    Like

 12. hslot4 zegt:

  Dat krijg je als je een laffe hond bent en niet handhaaft in je eigen domein .
  Dus niet janken de schuld ligt bij de beheerder/eigenaar simpel zat

  Like

 13. BertG. zegt:

  Ik kan mij nog herinneren dat je gewoon je geld onder je handdoek kon laten liggen als je even wilde zwemmen.
  Nou zou je voor gek verklaard worden als je dat zou doen.

  Geliked door 2 people

 14. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  in Duitsland schijnt niemand te snappen,
  waarom men het zwembad negeert…
  en wij gaan dat ook niet verklappen,
  want tja..dan doen WIJ het verkeerd !
  maar het heeft met grijp-gragen te maken
  en met nog stééds falend Gezag
  benoem hardop die aanwijsbare zaken
  en JIJ bent de “Held van de dag”… 😛
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 4 people

 15. jackholland zegt:

  Kleurenscanner bij de kassa alles dat donkerder is dan ral code …. zeer licht bruin komt er niet in .
  Problem solved.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Daar is in Rotterdam het Tropicana
  aan ten onder gegaan.
  http://www.vergetenverhalen.nl/2015/09/29/tropicana/
  Ik herinner me nog dat ik met m’n kinderen en hun vriendjes er heenging.
  Toen geen “allo” nog te zien.
  ( of is dit ook al diskremenasie ? )

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Nostalgie heer Delamontagne
   Ik was hier met mijn man en kinderen,ongeveer een jaar voor hij overleed.
   Wat hebben we toen genoten.

   Wat een trieste aanblik nu,en wat een treurige muziek,
   Dank u voor het delen,ook al triggered het soms de krassen op je ziel.

   Geliked door 1 persoon

 17. Patriot 2.0 zegt:

  Worden er ook vlammenwerpers gebruikt, zoals onze nieuwe vrienden in Spanje doen?
  Zie: http://www.elsevier.nl

  Like

 18. Madhead. zegt:

  Echt he, begin deze week hadden we onze kleinkinderen op bezoek ( kleindochter 17 en kleinzoon 13) en ik dacht we kunnen wel naar het tropisch zwemparadijs gaan inclusief buitenbad. Twee seconden later dacht ik doe maar niet want die moslims zullen de sfeer wel weer verzieken.

  Like

 19. Cathja zegt:

  Als ze nu gewoon eens man en paard noemen, en erkennen dat de ommekeer is gekomen toen hele horden vreemdelingen, zónder enige vorm van beschaving, hun badgasten hebben belaagd, betast, bespuugd en nog meer vormen van vernedering hebben laten ondergaan……., dán zou men eerlijk zijn.
  Waarom dat gedraai? Waarom liegen? Dachten ze nu echt dat mensen die overlast hebben ervaren dit voor zichzelf zouden houden? Bijna iedereen heeft een familie- en vriendenkring, en vertelt zijn verhaal. Dat gaat verder. De waarheid komt altijd een keer naar boven.

  Maar hou eens op met de waarheid geweld aan te doen. De burgers zullen jullie daarom ooit minachten.

  Like

 20. droevige mof zegt:

  Gisteravond kon ik mijn ogen niet geloven. Onze Propagandasender ARD bracht om 20:15 uur de film Zivicourage met Götz George. Deze film uit 2014 handelt over vreemdelingencriminaliteit en het volledig falen van de rechtsstaat. Politiek absoluut incorrect, oh hoe mooi
  Helaas alleen in het Duits. Maar iedereen die Duits heeft geleerd met Kommissar en Tatort zal alles kunnen begrijpen. Je moet niet wachten tot de NPO de ondertitels maakt.

  Geliked door 2 people

 21. tinekevanschagen zegt:

  Geheel off-topic

  Het regent en onweert hier.

  De rododendron knipoogde naar mij.

  Geliked door 2 people

  • alwine kerkhof zegt:

   Wij hadden gisteravond een enorme hoosbui, de hele tuin en terras stonden blank, maar het helpt amper tegen de droogte, word vannacht 24 graden zag ik..

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ alwine kerkhof 26 juli 2018 om 21:11

    Het water dringt de grond niet meer in.
    Al het gras bij ons is verdord, maar het vele onkruid ertussen staat nog steeds frisgroen te jubelen.
    Hoe is het toch mogelijk!

    Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    Tja, Harry schiet tekort … 😛

    Wij wonen ook niet ver van Twente. [We hebben trouwens negen jaar in Vroomshoop gewoond]. Ik zag in de krant dat er inderdaad een hoosbui is geweest.

    Hier is alles nog droog…. en warm ..,..

    Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @tinekevanschagen om 20:55

   Wat is het ongelijk verdeeld in Nederland. Wij smelten hier weg, snakken naar een enorme hoeveelheid water, maar behalve dan gisteravond in een betrekkelijk klein deel van Twente, valt er bij ons niks. De temperatuur is benauwend. Ik hou er niet van.
   Onze planten knipogen niet. Ik zie vraagtekens….

   Geliked door 2 people

  • Bob Koster zegt:

   Grote klasse. Heb je nog meer van die pareltjes?

   Like

  • Nemesis zegt:

   Hier nog steeds geen drup en de waterpomp doet het nog steeds niet, m’n man is er al tijden mee bezig. Je zou kunnen zeggen, help, mijn man is een klusser. 😀

   Geliked door 1 persoon

 22. bigljohn zegt:

  Ik ken een gezin dat met hun twee tienerdochters op vakantie ging naar een familiepark. Er was ook een zwembad aanwezig waar de dochters gingen zwemmen. Er liepen in dat zwembad ook Marokkanen rond. Op een gegeven moment liepen enkele Marokkanen naar de twee meisjes en begonnen ze onder hun bikini’s te betasten. De vader die het zag liep er naar toe en ramde er twee van hun op hun bek. Twee van hun gingen knock out. Naderhand kreeg de vader een oproep om voor de rechtbank te komen wegens dat hij schuldig werd bevonden aan een geweldsdelict. Het eindigde op twee maanden gevangenisstraf en een hoge geldboete. En de Marokkanen ? Die kregen geen echte straf, slechts kregen ze ieder van hun elk een taakstraf van 50 uur ! Met andere woorden; Je moet die Allah mannen maar hun gang laten gaan, anders word jijzelf vast gezet !

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   die vader is in ieder geval z’n geloof in de rechtstaat kwijt.
   Er zouden grotere groepen recht in eigen handen moeten gaan nemen………….

   Geliked door 3 people

   • Cathja zegt:

    @ delamontagne op 26/7 om 23:15

    De beide dochters kunnen trots zijn op hun vader, die heeft laten zien dat je met je gore poten van zijn dochters af dient te blijven.

    Maar nu dit: als Nederlandse jongemannen met hun handen aan een moslima zouden zitten, en moslims zouden dit zien gebeuren, zouden die dan vriendelijk gevraagd hebben om van het meisje af te blijven?

    Ik denk dat het een mega-grote knokpartij gaat worden, en dat uiteindelijk de Nederlandse jongemannen berecht zullen worden. Bovendien kunnen ze een schadeclaim verwachten omdat de eer van de moslima is geschonden, én ze kunnen straffen verwachten omdat ze geweld (tegen de moslims) hebben gebruikt.

    Zo zien wij de wereld van vandaag. Bent u het met me eens dat de wereld er zónder moslims een stuk aantrekkelijker uit zou zien?

    Geliked door 3 people

 23. Aan Tineke, wat is een Jinekdraadje? Zit dat aan een Jinek-tampon? Of is het een trekpop?
  Ik heb iets gemist en ben nieuwsgierig, graag reactie!

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   @Guardia Angel
   Nou hebbie ff?

   We hadden een topic over Jinek,je weet wel,de exwipper van Bram.
   Dat werd een vrij gezellig ,langdradig draadje.
   Daar onze bronmaster ook een groot gevoel voor humor heeft,en ook een duit in t zakje deed
   werd het steeds gezelliger.

   Ik raad je aan het terug te zoeken,want er waren zelfs pikante foto s bij van een harley davidson
   met leuks erop voor de gezonde man.

   Vandaar dat ik zo een tweede draadje vandaag niet zag zitten.

   Anders denken de reaguurders straks ,dat ik ons doel vergeten ben hier.
   Niets is minder waar natuurlijk,maar ik houd er van.

   Je gelooft t niet,maar ook al zit ik in mijn uppie,bier,koffie ,alles hangt soms aan t scherm.
   Vooral als ons aller TTW zich er ook in mengt,en de plaatjes verzorgt.

   Dat ie Jinek haar eigen tamponmerk heeft,zou ze wel willen,de golddigger.
   Trouwens,die heeft zij al een poosje niet meer nodig.

   Wel,graag reactie(wat bijna klonk als een bevel)aan Tineke

   Ik hoop dat ik u naar tevredenheid geïnformeerd heb.
   Met vriendelijke groet,
   Tineke

   Humor:ik houd ervan 🙂

   Geliked door 4 people

   • Merel zegt:

    Ik heb weleens gebeden voor E jinek. Ze heeft geen idee, haar kind moet met 4 jaar ook naar school, ik denk dat ze dan binnen de kortste keren verhuisd is naar Groningen of zo, beter aardbevingen dan multiculti aan mijn kind

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ tinekevanschagen 26 juli 2018 om 23:21

    Daar onze bronmaster ook een groot gevoel voor humor heeft

    Ja, dat heeft hij zeker. Je zou het niet zeggen als hij hier op de stoep staat in zijn driedelige kostuum. Zelfs als de mussen van het dak vallen, zit hij nog in vol ornaat aan de koffie.
    Maar daar gooi ik stiekem weleens een flinke scheut koffielikeur in; jullie zouden de pikante moppen eens moeten horen die hij dan vertelt.
    Laatst was hij zo teut was het zo heet, dat we besloten om een spelletje strippoker te spelen. Ik wilde wél dat hij zijn schoenen aanhield, want er zijn tenslotte grenzen.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ mezelf:

    verdorie, foute HTML-code. Even proberen of het nu wél lukt:

    Laatst was hij zo teut was het zo heet, dat we besloten om een spelletje strippoker te spelen. Ik wilde wél dat hij zijn schoenen aanhield, want er zijn tenslotte grenzen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    LOL

    Like

   • Harry zegt:

    Tjonge jonge , wie neemt ons straks nog serieus , op deze site ?
    Voorheen bij Frik werd het na tienen altijd een beetje pikant .
    Hier gaat het de hele dag door !

    Is daar nou verder niks te beleven , daar in het Noorden ?
    Bramen , aardbeien , onkruid en seks .

    Als hier iemand binnenloopt en meekijkt over mijn schouder , vliegt het schaamliprood me naar het hoofd .

    Geliked door 2 people

   • E.J. Bron zegt:

    @Harry

    Voor zover ik weet woont Tineke niet in het noorden. (dat van die bramen, die aardbeien, dat onkruid en die seks klopt overigens! HAHAHAHAHA)

    Webmaster

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 27 juli 2018 om 14:29

    Voorheen bij Frik werd het na tienen altijd een beetje pikant .
    Hier gaat het de hele dag door !

    Komkom, Harry, overdrijven is ook een kunst.
    Als er hier nou de hele dag plaatjes als onderstaand geplakt zouden worden, had je gelijk.

    Maar die zeldzame keren dat ik zoiets bij mijn reactie zet, zijn op de vingers van een halve hand te tellen.

    Geliked door 1 persoon

   • Ik hou ook van humor vandaar mijn opmerking.

    Geliked door 1 persoon

 24. nederland naar de klote zegt:

  waarom halen we al die vuiligheid naar ons land en landen er omheen ? terwijl een kind snapt dat het er alleen maar onveiliger en barbaarser op wordt ? Ik denk dat Brussel uit grootheidswaanzin Turkye bij de EU wil hebben en nog wat andere moslim landen. Turkye zal als eis gesteld hebben dat min. 50% van de EU moslim zal moeten zijn. Kortom een smerig vooropgezet plan waarbij de oerbevolking eigenlijk gewoon moet oprotten………………….. wedden dat Turkye binnen 10 jr bij de EU zit ?

  Geliked door 1 persoon

 25. kampersrene zegt:

  Ik durf de ware redenen te noemen .Meisjes worden bepoteld door Rudolf Valentino’s en blijven weg Vermits er geen meisjes zijn… blijven de getaande broeders ook weg , want er valt niets te beleven Dus een leeg zwembad zoals de foto ons toont

  Like

 26. ReaGluurder zegt:

  Hier HET PROBLEEM ten voeten uit! Tuurlijk komen Trutte, Drunckert, Gay VRHFSTD, Angela etc etc hier niet! Ik trouwens ook niet. Hell on earth!

  Geliked door 2 people

 27. tinekevanschagen zegt:

  @Tistochwat 27 juli om 11.27

  ”Ik wilde wel,dat hij zijn schoenen aanhield”

  Das niet slim Tis, met strip pokeren.
  Hoe meer je aan hebt,hoe langer de tegenstander er over kan doen, om helemaal poedel te zitten,

  Als er in die schoenen ook nog sokken zitten heeft ie al 4 beurten waar er niks spannends aan de hand is voor m.

  alvorens je dit spelletje gaat spelen,moet je van te voren goed nadenken wat je wel en niet aantrekt.

  Blufpokeren is ook leuk.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ tinekevanschagen 27 juli 2018 om 20:28

   Ik realiseerde me te laat dat ik eigenlijk ‘sokken’ had moeten typen, want zo is het ook gegaan.
   Kan je je er iets bij voorstellen: heer Bronmaster met alleen maar een paar sokken aan?
   Zijn grote tenen staken er nog doorheen ook.

   Maar zo te lezen, heb jij ervaring met strippoker? 😆

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Ach,wat zal ik zeggen.
    Je kunt dit spel eventueel met de eigen partner spelen.
    Zo kun je een sfeertje opbouwen…………..toch?

    Nou,zeg niet dat ik het NIET netjes verwoord heb 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s