“Explosief” nieuw boek: Stefan Schubert onthult – “De smerige deals van de regering in de zaak Anis Amri!”

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

Stefan Schubert, auteur van meerdere bestsellers zoals “No-Go-Areas” of “Grenzeloos crimineel” geldt als erkend deskundige over het thema bendeoorlog en rocker-criminaliteit. Met zijn nieuwste boek, “De destabilisering van Duitsland”, toont Schubert in een schrikbarende chronologie het verlies van de binnenlandse en buitenlandse veiligheid van Duitsland aan.

journalistenwatch

Deze neergang in de chaos, de vernietiging van de openbare veiligheid, de vernietiging van recht en orde in Duitsland wordt volgens Schubert´s omvangrijke onderzoek met opzet bedreven. En steeds opnieuw stelt de auteur de vraag: Wie heeft belang bij deze ontwikkelingen – en waarom? En Schubert geeft antwoorden. Antwoorden op de vraag hoe het kan dat in Duitsland op dit moment 150.000 arrestatiebevelen tegen mensen, die eigenlijk in de gevangenis zouden moeten zitten, nog niet zijn uitgevoerd, worden in Schubert´s boek behandeld, evenals het in de doofpot stoppen van 600.000 delicten door “vluchtelingen” door de Binnenlandse Veiligheidsdienst.

Vooral de onthullingen rondom de zaak Anis Amri zijn schokkend. De sporen van de islamitische terrorist van de Breitscheidplatz in Berlijn (Anis Amri vermoordde twaalf mensen en verwondde er zeventig) leiden rechtstreeks naar de Bondskanselarij van Angela Merkel. Zoals uit het onderzoek van Schubert blijkt, hadden terreuronderzoekers uit Nordrhein-Westfalen al in juni 2016 bij de procureur-generaal van het federale gerechtshof een omvangrijk gemotiveerd arrestatiebevel tegen Anis Amri aangevraagd. Het bestaan en de achtergronden van het arrestatiebevel, evenals het niet uitvoeren ervan, werden tot op de dag van vandaag geheim gehouden voor het publiek.

Maandenlang onderzoek, de inzage in streng geheime documenten en achtergrondgesprekken onthullen nu datgene wat de politiek en de machtselite graag voor de burgers verborgen zouden hebben gehouden: onder druk van de CIA, die in heel Europa een operatie van de geheime dienst uitvoerde tegen de mannen achter de schermen van ISIS in verband met Amri, verhinderde de Duitse regering de uitvoering van het arrestatiebevel door de procureur-generaal. Tot nu toe werd in het openbaar de schuld voor welke “tegenslagen” dan ook in de schoenen geschoven bij de betrokken politie- en veiligheidsautoriteiten. De daadwerkelijke achtergronden zijn schrikbarend anders: bij de unieke “serie tegenslagen” ging het niet om tegenslagen. Schubert toont aan: Amri werd doelbewust door de politiek beschermd tegen een arrestatie en uitzetting, zodat de CIA gegevens kon blijven putten uit zijn ISIS-omgeving.

“Het is een must om dit boek te lezen wanneer men de extreme scheve verhoudingen van Duitsland op kerngebieden van de staat wil vermoeden en begrijpen”, aldus Willy Wimmer, 33 jaar lang lid van het Duitse parlement en parlementair staatssecretaris van de minister van Defensie buiten dient, over Stefan Schubert´s exclusieve onthullingen.

Vanaf 26-07-2018 is het onthullende boek “De destabilisering van Duitsland” beschikbaar en zal voor de nodige ophef – en als de mainstream media eindelijk hun werk doen – en vele vragen aan de verantwoordelijken zorgen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Elite, Merkel, politici, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op “Explosief” nieuw boek: Stefan Schubert onthult – “De smerige deals van de regering in de zaak Anis Amri!”

 1. tinekevanschagen zegt:

  Hoeveel anders zal het er hier aan toegaan?

  Geliked door 2 people

 2. Thom zegt:

  Het lijkt me een sterk verhaal. Welk belang zou de Amerikaanse geheime dienst CIA bijvoorbeeld hebben om half Afrika naar Europa te verhuizen? Dat is toch gewoon kletskoek. Daar zit Soros achter of Merkel’s achterlijke verstand zelf. De Amerikaanse geheime dienst schiet met het transporteren van half Afrika naar hier toch niks op. Afrika telt voor hun niet eens. Ik denk dat de schrijver elk wit laken voor een spook aanziet. Ze zijn in Duitsland uit zichzelf gek genoeg om de lijfwacht van massamoordenaar Bin Laden terug te halen uit Tunesië omdat ze de arme jongen daar wat klapjes zouden kunnen geven.

  Like

  • Gewoon Amerikaanse geopolitieke doeleinden, wanneer men het NATO bombardement op een Europese hoofdstad Belgrado wegens de Kosovo kwestie goed vond, welke Europese stad is dan het volgende slachtoffer die zich niet conformeert aan het zich steeds verder groter wordende uitbreiding en hegemonie van het Amerikaanse imperialisme? De oorlogen in het Midden-Oosten zorgen voor een gigantische massa aan vluchtelingen die Europa als een veilige haven beschouwen en daardoor destabiliseren in elk opzicht. Enfin Nederland is een wingewest en sinds de Marshallhulp volledig afhankelijk gemaakt van de Amerikaanse geopolitiek. U moet binnenkort van het aardgas af, want het ‘enge’ Russische gas dient te vervangen worden door het onlangs overeengekomen handelsverdrag met Amerika dat voorziet dat Amerikaans schaliegas met enorme gastankers vervoerd wordt naar Europa, dan weet u meteen waarom wij van het gas af moeten maar tegelijk aan het gas gaan.

   Fijne dag verder.

   Generaal Wesley Clark: ‘zeven oorlogen in vijf jaar!’

   Geliked door 2 people

   • Thom zegt:

    @ Adriaan Jansens. Zelfs als het 100% waar is dat de CIA er achter zit dan nog is Merkel en gelijkgestemden zelf volledig schuld aan de ondergang van Duitsland en Europa. Europa heeft uit vrije wil die waanideeën vrijwillig van omvolking zelf omarmd. Kijk hoe Viktor Orban het doet. Orban zegt: “Lazer op met jullie ellende en hou die opvreters zelf”. Dat had Merkel ook kunnen doen., maar om de macht te houden en aandacht te krijgen heeft zij heel Europa verraden. Trouwens anderen voor haar ook. Laffe bestuurders en zakkenvullers en gestoorde goedmensen hebben ons verraden. Ze hoefden niet eens naar de CIA te luisteren. Ze deden het alleen uit eigenbelang. Nooit stond het belang van hun bevolking voorop. Zegt de CIA ook dat er in Nederland homo-zebrapaden moeten komen? Dit land is uit zichzelf gek genoeg om zich naar de kloten te helpen, daar hadden en hebben ze de CIA niet bij nodig.Dat Obama ISIS heeft opgericht is al langer bekend om een oliepijplijn door Syrië aan te kunnen leggen. Dan nog hoef je niet alle Syriërs hierheen te halen en levenslang te verzorgen. Dan ben je uit jezelf geschift.

    Like

   • Thom zegt: 28 juli 2018 om 14:27

    Merkel en Juncker zijn vazallen van de Amerikaanse Deep Staat en voeren hun agenda’s gewoon zonder morren uit, maar dat zijn mijn ideeën hoor Thom. Natuurlijk heb je gelijk dat Merkel met haar welkomstbeleid de donkere bladzijde van de wereldgeschiedenis gaat schrijven, geen een politici is naïef of dom het zijn bijna allemaal heel intelligente mensen die vooral in hun eigen sociale kring vertoeven en voeren gewoon uit op wat hen achter de schermen wordt bevolen om te doen en laten. Nog een sprekend voorbeeld was dat er 5 miljard US-dollar door de CIA werd gespendeerd om het Maidanplein revolutie te ontketenen.

    Oekraïne bemoeide zich met Amerikaanse verkiezingen; Kiev probeerde Trump te beschadigen
    Ambassade werkte samen met Democraten

    https://politiek.tpo.nl/2017/01/11/oekraine-bemoeide-zich-amerikaanse-verkiezingen-kiev-probeerde-trump-beschadigen/

    Geliked door 1 persoon

  • Het artikel gaat toch helemaal niet over de Afrikaanse import? Volgens de auteur mocht Amri niet gearresteerd worden omdat de CIA via hem in ISIS kon infiltreren. Tja en die 12 doden en talloze gewonden is dan ‘collateral damage’.oftewel bijkomende schade. Waar gehakt wordt vallen spaanders zeg maar en u mag hopen dat u niet een van de volgende spaanders bent.

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Thom, een groot gedeelte van de CIA is corrupt en werkt voor de deep state en deze deep state heeft dezelfde doelen als Soros want hij behoort ook bij de deep state. Zij willen de wereldmacht en om ook Europa te ondermijnen voor hun doelen gebruiken ze het Kalergi plan en dat betekent de bevolking vermengen zodat er uiteindelijk alleen mensen zijn met een getinte huidskleur zoals Egyptenaren hebben staat er in het plan. Daar zijn Afrikanen voor nodig om dat plan te kunnen uitvoeren. Daarnaast wil de deep state het christendom uitroeien en overal ter wereld het cultureel marxisme invoeren. Uiteraard zit ook de familie Rothschild achter dit plan en zij hebben in vrijwel alle banken ter wereld al invloed of geheel in de macht.

   Trump is bezig alle deep state puppets uit de CIA, FBI en andere overheidsorganen te halen, zoals ook rechters, en het moeras droog te leggen. Daarnaast wil hij de FED (Amerikaanse staatsbank) in eigen beheer van de overheid brengen, wat nu een private instelling is, en dan kan ook de familie Rothschild aangepakt worden en natuurlijk Soros. De FED is namelijk ook in handen van de deep state en kan naar believen dollars bij drukken. Vele landen hebben torenhoge staatsschulden en zijn dus in de macht van de deep state want de olie gaat middels dollars.

   De deep state zit echt overal zoals in de PvdA die de deep state ondersteunden met financiële giften aan de Clinton Foundation maar ook de postcode loterij die geld aan de Clinton Foundation overmaakte en mensen die Soros ondersteunen zoals de anti fascisten van de AFA en bepaalde weblogs zoals van Joshua Livestro. Zoals bekend zijn de Clintons onderdeel van de deep state evenals Obama, de twee Bush presidenten en vele voorgangers. JFK Kennedy was het niet en die werd uit de weg geruimd.

   Geliked door 1 persoon

   • Williaan zegt:

    “de postcode loterij die geld aan de Clinton Foundation overmaakt” Geen wonder dat Clinton zo staat te juichen over de postcode loterij, die schenken het meeste ter wereld zei hij!

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Williaan, ja en Bill Clinton is afgelopen week ook even bij de postcode loterij langs geweest. Grrrrr…

    https://nieuws.postcodeloterij.nl/bill-clinton-bezichtigt-duurzaamst-gerenoveerde-pand-van-nederland

    Like

   • Marjan Berk en onlangs Henk Schiffmacher wonnen prijzen in de postcode loterij, zo achterdochtig als de pest, vind ik dat deze 2 linksmenschen hun kansen om te winnen net zo klein waren als een gewone Nederlander. Kan er verder niets meer over vinden op het web, maar voor mij staat als een paal boven water dat het voor geen meter klopt. Ook Kilary Clinton, haar verkiezingscampagne werd voor een deel gefinancierd door dezelfde postcode loterij, het stinkt geweldig, maar de deelnemers zijn uitermate in hun nopjes met hun spiksplinternieuwe BMW.

    Like

 3. guusvelraeds zegt:

  aldus Willy Wimmer, 33 jaar lang lid van het Duitse parlement en parlementair staatssecretaris van de minister van Defensie buiten dient, over Stefan Schubert´s exclusieve onthullingen.

  Willy Wimmer een uiterst betrouwbaar politicus van het oude slag. Toen waren er nog politici die iets voor het land wilden betekenen en niet schatplichtig waren aan partij politiek en ideologische verharding.

  Willy Wimmer neemt geen blad voor de mond, is niet politiek correct en legt de vinger daar waar het pijn doet.

  Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  De USA is de architect van ISIS.
  Met één enkel doel: de hegemonie te behouden en de Amerikaanse wapenindustrie te blijven spekken.
  En alle 35.000 ambtenaren in Brussel profiteren daar linksom om rechtsom van mee.
  Laat u niks anders op de mouw spelden.

  Bad to the bone.

  Geliked door 3 people

 5. Peter zegt:

  Een duivelin die een kind gaat baren ????
  Eva Jinek stopt per direct om zwangerschap !

  Geliked door 1 persoon

 6. ildiko zegt:

  Dit is wanneer visieloos regeringen met vele liberale debielen landen gaan regeren ook in alle westerse landen. Het volk en de gezonde verstand wordt totaal vernietigd. Hoera hebben wij
  nog democratie.???

  Like

 7. BertG. zegt:

  Elke regering heeft bloed aan haar handen.
  Ze weten namelijk altijd wie het zijn, het zijn ook altijd bekende van de politie en veiligheidsdiensten, en ze worden ook altijd in de gaten gehouden.
  Ook zijn ze altijd allang gewaarschuwd door veiligheidsdiensten en inlichtingendiensten uit andere landen.
  Elke keer lees je hetzelfde na afloop, met de “belofte” dat ze goed in de gaten worden gehouden.
  Ze doen er alleen niks mee en wachten het moment af van een aanslag.
  Het is dus het moedwillig maken van slachtoffers, ze wisten wat er ging gebeuren en wat de gevolgen zouden kunnen zijn.
  Ze hebben ze zelf naar binnen gesleept.

  Geliked door 2 people

 8. Elisah zegt:

  Merk-hell

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Ik denk niet dat Merkel in de rij zal staan om dat boek te laten tekenen door de auteur

  Geliked door 1 persoon

 10. Pingback: Nieuw boek van KOPP-Verlag verovert de “Spiegel”-bestsellerlijst | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s