Keulen, Bonn en Düsseldorf willen nog meer “vluchtelingen” opnemen – AfD eist: “Mevrouw Reker, treedt u af!”

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

Keulen – Volgens met elkaar overeenstemmende berichten in de media heeft de burgemeester van Keulen, Henriette Reker [vert.: “Een armlengte afstand . . .”, foto], met haar collega´s uit Bonn en Düsseldorf een brief geschreven aan bondskanselier Angela Merkel, waarin de opname van nog meer “vluchtelingen” wordt aangeboden.

journalistenwatch

De burgemeester van Keulen, Henriette Reker (partijloos), de burgemeester van Düsseldorf, Thomas Geisel (SPD), en hun collega uit Bonn, Ashok Sridharan (CDU), eisen bovendien dat de “redding” in de Middellandse Zee uit humanitaire redenen weer mogelijk gemaakt moet worden. “Wij willen een signaal voor humaniteit, voor het recht op asiel en voor de integratie van de gevluchte mensen afgeven”, aldus de drie burgemeesters.

“Wij zijn het met u eens dat er een Europese oplossing moet komen voor de opname, de asielprocedures evenals de integratie of de repatriëring van gevluchte personen. Totdat er een Europese oplossing met alle deelnemers is overeengekomen, is het dringend geboden om de redding in de Middellandse Zee weer mogelijk te maken en de opname van de geredde mensen te waarborgen. Onze steden kunnen en willen in nood geraakte vluchtelingen opnemen – net zoals andere steden en gemeenten in Duitsland dit al hebben aangeboden”, staat er  verder in de brief aan de bondskanselier, aldus de “Kölner Stadt-Anzeiger”.

AfD eist: “Mevrouw Reker, treedt u af!”

Dat onze burgemeester de grip is kwijtgeraakt, was in de afgelopen maanden al niet meer over het hoofd te zien, maar inmiddels moet men aan haar geestestoestand gaan twijfelen”, is het commentaar van het Keulse AfD-raadslid en de deelstaatparlementariër van de AfD in Nordrhein-Westfalen, Sven Tritschler, op dit initiatief.

“We hebben hier exploderende huurprijzen, we hebben massale seksuele overvallen, we hebben de meeste ´No-Go-Areas´ in Nordrhein-Westfalen, en dat is allemaal helaas terug te voeren op de mislukte migratiepolitiek van Merkel en Co. En wat doet de burgemeester? Ze roept om meer! Misschien kunnen de ambtenaren in het stadhuis een keer de airconditioning aanzetten en aan mevrouw Reker uitleggen dat zij verantwoordelijk is voor de inwoners van Keulen en niet voor Afrikanen”, aldus Tritschler verder.

In Nordrhein-Westfalen wonen meer “asielzoekers” en “personen die bescherming behoeven” dan in heel Italië

Uit nieuwe cijfers van de UNHCR, die eind juni werden gepubliceerd, blijkt dat in Duitsland verreweg de meeste “personen die bescherming behoeven” en “asielzoekers” wonen. Zodoende staat Duitsland van alle EU-landen op de eerste plaats. Alleen al in Nordrhein-Westfalen, waar de drie burgemeesters Reker, Geisel en Sridharan over de hoofden van de burgers heen toezeggen nog meer immigranten op te nemen, wonen meer “asielzoekers” dan de UNHCR voor heel Italië heeft geteld.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Keulen, Bonn en Düsseldorf willen nog meer “vluchtelingen” opnemen – AfD eist: “Mevrouw Reker, treedt u af!”

 1. hans zegt:

  Op een gegeven moment kan men deze criminele globaliseringsmaffia niet anders dan met geweld verdrijven vrees ik!

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Wat jammer dat de burgemeesterswoningen niet in de armere buurten staan, voor nog meer verbinding…..

  Like

 3. Lars024 zegt:

  Keulen, Bonn en Düsseldorf zijn KNETTERGEK! Wedden dat de bestuurders ervan voor het overgrote merendeel links en groen zijn? En vergeet ook niet dat Keulen en Düsseldorf in deelstaat NRW liggen: tegen o-n-s (grenzeloze) Limburg, Gelderland en Overijssel aan.

  Tijd voor opstand en RECONQUISTA. Dit kan zo niet meer langer. C’est ca!!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Niet de inwoners van Düsseldorf, Keulen en Bonn zijn knettergek geworden maar die drie blauwe jakhalzen en klootzakken van burgemeesters: Thomas Geisel, Henriette Reker en Ashok Sridharan! Ze hebben, gelijk aan Angela Merkel wiens trouwe volgelingen ze zijn, hun hele geweten, ziel en zaligheid allang verkocht aan een project waarvan al jaren bekend is dat het een reusachtig fiasco is geworden!
   Ik stel anders voor om een hele meute van deze “asielzoekers, vluchtelingen en moslims” bij deze drie burgemeesters te laten opnemen en ik verzeker iedereen alvast dat als die dadelijk hun hele huis plunderen, vernielen, in brand steken en de desbetreffende linkse dwazen hebben afgetuigd, aangerand en verkracht dat zij al wensten dat het hen niet verging zoals ik vroeger op mijn middelbare school bijna iets soortgelijks meemaakte en gigantisch uit de hand liep!
   Ik werd toen in 1987 door vrijwel de hele klas en of daar allochtonen en moslims onder zaten weet ik niet meer, om een reden die ik niet kende ontzettend gepest (er was op dat moment toen geen leraar aanwezig) en toen hield ik mijn woede en kwaadheid in omdat ik eigenlijk geen ruzie wou hebben. Op een gegeven moment zag ik onbedoeld iemand voor een pester aan die dit niet was en ging ik zo door het lint dat ik stoelen en tafels richting vrijwel alle pesters smeet, de klas uitstoomde en een gepantserde ruit van 100 gulden aan diggelen smeet! Op dat moment heeft niemand meer het lef gehad om met mij ruzie te maken maar dat krijg je ook als je verkeerde dingen constant pikt en veel te aardig bent tegen degenen die jou NIET mogen!
   Wat mij betreft krijgen Thomas Geisel, Henriette Reker en Ashok Sridharan eens een keer een gereïncarneerde Peter Kürten op bezoek die hen met een mes of bijl te lijf gaat, nadat ze deze gastvrij van witte wijn, een wienerschnitzel en gebakken aardappels hadden voorzien, opdat ze weten dat wie al te vriendelijk is tegen diens vijanden uiteindelijk zichzelf daarmee om zeep helpt!

   Geliked door 1 persoon

   • Thom zegt:

    De inwoners van Keulen zijn wel degelijk zelf knettergek. Er is een aanslag gepleegd op het gek wijf Reker voor ze burgemeester was. Dat overleefde ze. Toen stelde ze zich kandidaat als burgemeester. Om hun goedmensmentaliteit te tonen en de aanslag op dat gek wijf af te straffen werd ze met grote meerderheid gekozen als burgemeester. Daarna begon het dwaas wijf te verkondigen dat ze de verkrachters op armlengte moesten houden. Ze hebben willens en wetens dat soort gek zelf gekozen.in Keulen.

    Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Thom, zullen we anders gewoon eens een gereïncarneerde Peter Kürten op dat snertwijf van een Henriette Reker afsturen? Blijkbaar vindt ze het vast nog hartstikke leuk ook om aangerand, verkracht en afgetuigd te worden en wat mij betreft gebeurd dat dadelijk gewoon opnieuw!

   Like

 4. droevige mof zegt:

  Als een Keulenar kan ik me alleen maar schamen. Nadat het nationaal-socialisme ervoor heeft gezorgd dat 90% van de stad was verwoest, zal het islam-socialisme nu nog succesvoller zijn.
  De meeste mensen in Keulen zien het gevaar niet omdat ze het niet willen zien.
  Het motto van de stad is: Et hätt noch immer joot jejange. (Het is nog steeds goed gegaan.)
  Dit is een naïef en arrogant optimisme dat wordt weerlegd door historische feiten.

  De oudejaarsavond? Oh, we hebben allemaal fouten gemaakt. Nu doen we het goed, want we zijn hier een miljoen Gutmenschen.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Als ik aan Keulen denk denk ik altijd aan hem.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Wat een treurige constatering @droevige
   Ik ben vaak op vakantie geweest in het schitterende AM BODENSEE

   Vriendelijke,behulpzame mensen.

   Wat is dat land afgegleden.

   ik kan me voorstellen dat het u droevig stemt.
   ik hoop echt op een kentering,als er nog wat te redden valt.

   De hoop is gevestigd op de AFD.

   Like

  • ReaGluurder zegt:

   Vaak in DE geweest en altijd genoten van het landschap, de mooie stadjes, de lekkere wijn, de natuur etc etc. Nu wil ik er niet meer naartoe. Geen zin om mij te ergeren aan arabisch HANGVOLK en TUIG. In de raststätte merk je het al, Duitsland is Duitsland niet meer! Hoe een mooi land zichzelf ten onder helpt!

   Like

 5. Mary zegt:

  Het Duitse volk aldaar zou haar direct af moeten zetten, massaal de straat op gaan en haar aftreden eisen, zo niet kunnen ze nog wat verwachten met dat gestoorde stel burgemeesters.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Ik denk dat er een paar burgemeesters opgenomen moeten worden….💉

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Ashok Sridharan (CDU),

  Lijkt me geen bio Duitser.

  Hij/zij wil natuurlijk zo snel mogelijk Duitsland veranderen in zijn thuisland.

  Logisch!

  Dat het wijf uit Keulen de draad al lang kwijt is weten we sinds nieuwjaarsnacht 2015.

  Zijn al verkiezingen geweest.

  In Duitsland wordt de burgemeester namelijk gekozen en niet benoemd.

  Like

 8. Elisah zegt:

  Off topic, griekenland
  https://fenixx.org/2018/07/27/pakistaanse-migrant-opgepakt-voor-brandstichting-in-griekenland-waar-deze-week-meer-dan-80-mensen-omkwamen-in-de-vuurzee/

  Pakistaanse ‘migrant’ opgepakt voor brandstichting in Griekenland waar deze week meer dan 80 mensen omkwamen in de vuurzee

  Een Pakistaanse migrant werd gearresteerd omdat hij woensdag brand probeerde te stichten in de buurt van het militaire kamp Perama. De arrestatie is bevestigd door de plaatselijke politie.

  Like

 9. Steven zegt:

  Zo te lezen zijn ze alle drie rijp voor een kennel of een gesticht…

  Like

 10. scherpschutter1943 zegt:

  Deze burgemeester dient een speciale behandeling te krijgen. (brandende autoband)

  Like

 11. Ahoevah van Praag zegt:

  Geachte heer Bron,
  Mijn man heeft geprobeerd zich te abonneren op uw nieuws brieven. Helaas mislukt. Kunt u mij aan geven hoe we dit moeten doen? Vast hartelijk dank.
  Ahoevah van Praag

  Like

 12. Jan zegt:

  Wie is de Keulse burgemeester Henriette ‘armlengte’ Reker?  ze was niet alleen de eerste vrouwelijke burgemeester van Keulen, maar ook nog eens de eerste partijloze. Ze werd tijdens haar campagne wel gesteund door het christendemocratische CDU van Merkel, de liberale FDP en de Groenen.
  ….
  Ze staat erom bekend groot voorstander te zijn van het ruimhartige asielbeleid van Angela Merkel.

  Vrouwen wordt onder meer geadviseerd om ‘op armlengte afstand van vreemde mannen te blijven’.

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/article/2016/01/wie-is-de-keulse-burgemeester-henriette-armlengte-reker-2741662W/

  “Respect”-armbandje: de oplossing van de burgemeester van Keulen, Henriette Reker, tegen seksuele overvallen in de komende Oudejaarsnacht

  https://ejbron.wordpress.com/2017/12/13/respect-armbandje-de-oplossing-van-de-burgemeester-van-keulen-tegen-seksuele-overvallen-komende-oudejaarsnacht/

  “Burgemeester Keulen wist al eerder dat daders asielzoekers waren”
  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/18/burgemeester-keulen-wist-al-eerder-dat-daders-asielzoekers-waren/

  Geliked door 1 persoon

 13. GT zegt:

  In Duitsland moet een staatsgreep plaats vinden en direct!

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Die madam Rekel droomt ervan ook eens verkracht te worden door een mooie getaande ridder,dan kan zij ook meespreken over seks met haar vriendinnen ….want welke vent wil nu zoiets

  Like

 15. bigljohn zegt:

  Die Keulse burgemeester ja. Een man in de politiek is soms een ramp. Een vrouw in de politiek is meestal nog erger. Een vrouw neemt geen harde besluiten, maar vaart alleen maar af op haar gevoel. Heeft soms een ongepast medelijden met personen die misbruik van haar proberen te maken. Omdat haar gevoel totaal indruist tegen de realiteit. Wie weet wat voor stuipen Femke Halsema nog gaat uithalen. En gaat Femke Hallsema nog op informatiereis naar Angela Merkel ? En wat te denken over Sigrid Kaag, en Kajsa Ollogren ? Of in Engeland May ? Geef mij maar Rita Verdonk, de no nonsens vrouw. Jammer dat nou net die niet meer in de politiek aktief is. Als zakenvrouw is ze weer niet geslaagd.

  Like

  • bigljohn zegt:

   En dan ben ik Pia Dijkstra nog vergeten, alsmede Hillary Clinton, Neelie Smit Kroes, Khaddija Arib, Agnes Kant, Els Borst, ach de lijst van die minkukels kan eindeloos lang worden.

   Like

  • droevige mof zegt:

   Er zijn opvallende uitzonderingen. Ik noem het twee:
   Alice Schwarzer, de prominente Duitse feministe. Ze wikkelt geen luier om haar hoofd zoals Mvr. Meulenbelt maar zegt duidelijk dat de islam vrouwen onderdrukt. En dat in principe.
   De tweede Alice is Alice Weidel. Zelden heb je zo’n vlijmscherp redenaar gehoord. Zij is de brein achter de AfD.

   Er zijn not meer slimme, sterke en goede vrouwen die ons helpen de verraders uit de tempel te gooien.

   Geliked door 2 people

 16. Marc zegt:

  Reker dient niet alleen af te treden. Ze moet gearresteerd en berecht worden wegens landverraad in de hoogste graad!

  Like

 17. Ik ben geschrokken en besef………dat als Merkel eens voor een tribunaal staat…….er nog veel meer Merkels ronddarren……..hebben ze soms een kloonmachine in Duitsland staan? Het zou me niets verbazen.

  Geliked door 1 persoon

 18. Pingback: Politieagenten dreigen Syrische jongere met vuurwapengebruik | E.J. Bron

 19. Jules Vismale zegt:

  De ellende omtrent de Duitse steden en de vluchtelingen is helaas nog lang niet over en nou zelfs in Potsdam bij Berlijn wat in een artikel van Elsevier wordt aangegeven:

  Duitse steden: Wij willen juist meer migranten

  Na de Duitse steden Bonn, Düsseldorf en Keulen (of beter gezegd dei linkse politici aldaar) wil nu ook Potsdam meer vluchtelingen gaan opnemen om de problemen op de Middellandse Zee op te lossen.
  Denken ze nou werkelijk dat die problemen zo worden opgelost als je de grenzen bij die zee wagenwijd openhoudt waardoor er steeds meer bootvluchtelingen verdrinken?

  ‘De brief aan de bondskanselier, waarin de burgemeester aandacht vraagt voor de verschrikkelijke situatie in en rond de Middellandse Zee, is een zeer goed initiatief van onze zusterstad Bonn, evenals van de steden Keulen en Düsseldorf,’ verklaarde burgemeester Jann Jakobs (SPD) van Potsdam zondag.
  Gaat hij dan ook hierna die vluchtelingen opnemen in zijn eigen herenhuis?

  De burgemeesters van Bonn, Düsseldorf en Keulen (die drie Duitse steden zijn zelf al jaren water en vuur op elkaar en ze kunnen dus evenmin worden verenigd) schreven donderdag in een gezamenlijke open brief aan bondskanselier Angela Merkel (CDU) dat ze graag meer migranten willen opnemen.
  Ga echter niet de koekoek uithangen die zijn jongen in vreemde nesten deporteert en deze daarna eruit gooit!

  ‘Onze steden kunnen en willen opvangen’

  ‘Wij willen een signaal afgeven van menselijkheid, van het recht op asiel en voor de integratie van vluchtelingen,’ schreven Henriette Reker (Keulen, partijloos), Thomas Geisel (Düsseldorf, SPD) en Ashok Sridharan (Bonn, CDU) in de brief.
  Is het dan ook menselijk van jullie dat jullie Duitse bejaarden laten creperen, steeds meer Duitsers naar voedselbanken gaan en dat er aanvallen en verkrachtingen van radicale moslims gewoon doorgaan?

  ‘Wij zijn het met u eens dat er een Europese oplossing moet komen voor opvang, asielprocedures en de integratie of repatriëring van vluchtelingen,’ gaat de brief verder. Maar totdat een Europese oplossing met alle betrokkenen is overeengekomen, is het volgens de steden noodzakelijk om de redding op de Middellandse Zee (gewoon dweilen met de kraan open!) en de opvang van de migranten gaande te houden.
  ‘Onze steden kunnen en willen vluchtelingen in nood accepteren, net zoals andere steden en gemeenschappen in Duitsland dat al hebben aangeboden.’
  En moeten er dan, net als toen in Keulen, weer Duitse vrouwen en meisjes worden aangerand hoewel dat linkse kreng van een Henriette Reker ZELF een keer bijna overhoop werd gestoken door een gefrustreerde autochtoonse Duitser?
  Met hun brief willen de drie steden tegenwicht bieden aan de ‘heersende stemming dat hekken en muren in plaats van een eerlijk Europees distributiesysteem de benarde situatie van vluchtelingen kunnen oplossen’.
  Ik zou bijna wensen dat Peter Küren, de Vampier van Düsseldorf, terugkeerde om die drie linkse burgemeesters en radicale moslims met zijn mes daar weg te jagen!

  ‘Menselijke ramp’

  De Verenigde Naties meldden vrijdag dat in het eerste halfjaar van 2018 zeker vijftienhonderd bootmigranten zijn omgekomen op de Middellandse Zee.

  De problemen op de Middellandse Zee zijn de laatste maanden toegenomen omdat de nieuwe regering in Italië hard optreedt tegen de komst van migranten. Meerdere keren besloot de regering haar havens voor schepen van internationale reddingsoperaties te sluiten, in andere gevallen legde het juist schepen aan de ketting.
  En dat is pas ECHT geweldig nieuws om te lezen!

  Een groot aantal reddingsoperaties kwam hierdoor stil te liggen. De burgemeesters van de drie steden in de aan Nederland grenzende deelstaat Noordrijn-Westfalen noemen dat ‘een menselijke ramp’.
  Het openhouden van die grenzen is pas een werkelijk ramp en vooral voor Europa!

  AfD woedend en roept om aftreden

  De Keulse afdeling van de rechtse partij AfD (Alternative für Deutschland) is woedend over het voornemen om meer migranten een plaats te bieden in de stad. De partij eist dat burgemeester Reker (dat idiote wijf heeft inderdaad een oerlelijke rotsmoel!) onmiddellijk opstapt. De AfD wijst onder meer op de ‘exploderende huren’ in de stad: ‘Kunnen de ambtenaren in het stadhuis mevrouw Reker misschien vertellen dat ze verantwoordelijk is voor de inwoners van Keulen, en niet voor die van Afrika?’

  Op Twitter noemt AfD-politicus Roger Beckamp Reker een ‘slachtoffer van de hittegolf’.
  De migratiecrisis is al een paar jaar een groot probleem in Duitsland en zal zo alleen maar verergeren. Toen de vluchtelingencrisis in 2015, mede door de oorlog in Syrië, een hoogtepunt bereikte, koos bondskanselier Merkel voor een ruimhartige opstelling.
  Haar woorden ‘Wir schaffen das’ werden wereldberoemd, maar haar asielbeleid stuitte in eigen land ook op veel kritiek en ook haat!

  Houding Merkel leidde bijna tot val regering

  Een maand geleden leidde Merkels opstelling zelfs bijna tot de val van haar kabinet. De conservatieve, Beierse vleugel van de Duitse christen-democraten dreigde met een breuk met Merkel (zij gaat toch ooit alsnog ten onder!) en dus met een regeringscrisis over het migratiebeleid als de bondskanselier niet vóór het einde van de maand met een Europese migratieoplossing zou komen. De partijen bereikten op het laatste moment een compromis.

  Door de ontwikkelingen in Italië is volgens de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) Spanje de nieuwe hoofdbestemming voor migranten geworden. Het aantal migranten dat de westelijke Middellandse Zee-route volgde, was halverwege juli 2018 bijna verdrievoudigd ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.
  De aantallen overschrijden volgens de organisatie nu zelfs die naar Italië en Griekenland en die landen kunnen. al vrijwel geen vluchtelingen meer zien!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s