Aardebeving in Londen: Is Labour-leider Jeremy Corbyn een “antisemitische racist”?

Screenshot_33

(Vertaling: E.J. Bron)

Frontale aanval op Labour-leider Jeremy Corbyn (foto): de drie grootste joodse kranten in Groot-Brittannië beschuldigen hem ervan een “existentiële bedreiging voor het joodse leven” te zijn. Hij zou de partij met de “smerigheid en schande van het antisemitisme” hebben doorspekt. In een georkestreerde actie plaatsten de kranten hetzelfde artikel op de voorpagina. En dat had het in zich. Een Labour-parlementariër scheldt haar partijchef zelfs uit voor “antisemitische racist”.

journalistenwatch

De breuk van de Britse Joden met de oppositiepartij is daarom zo spectaculair, omdat de joodse gemeente Labour altijd als politiek thuis heeft beschouwd. “Jewish Telegraph”, “Jewish News” en “Jewish Chronicle” gingen donderdag samen massaal in de aanval tegen de tot de linkervleugel van de partij behorende partijchef.

De kranten schrijven: “Sinds Jeremy Corbyn in 2015 voorzitter van de Labour Party werd, doorspekken de smerigheid en schande van het antisemitisme de oppositiepartij.” Tot nu toe zou de Labour Party “het natuurlijke thuis” voor Joden zijn geweest. Maar “Corbyn´s verachting voor de Joden en voor Israël” hebben de relatie verstoord.

Daarna waarschuwen ze massaal voor een regeringsovername van de socialisten: die zou een “existentiële bedreiging voor het joodse leven in dit land” betekenen. Corbyn zou zich weliswaar inzetten tegen racisme, maar zou daarbij antisemitisme weglaten. Actuele aanleiding: het partijbestuur stemde slechts gedeeltelijk in met het aannemen van een fundamentele definitie van antisemitisme.

De definitie is afkomstig van de in Berlijn gevestigde “International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA). Negen regeringen hebben de twee jaar geleden geformuleerde verklaring overgenomen. Behalve Duitsland behoort ook het Verenigd Koninkrijk daar toe. Het presidium van de Labour Party streepte nu vier van de elf als antisemitisch gedefinieerde voorbeelden door. Voor de partij is het niet antisemitisch om “het bestaan van Israël als staat een racistische onderneming te noemen”, “de actuele politiek van Israël met die van de nazi´s te vergelijken”, van Israël hogere gedragsstandaards te verlangen dan van andere landen” of “joodse mensen ervan te beschuldigen trouwer te zijn aan Israël dan aan hun geboorteland”.

Behalve de drie kranten keerden zich ook 60 Britse rabbi´s, die in totaal 30.000 Joden vertegenwoordigen, tegen deze Labour-standpunten. Ze beschuldigen Corbyn ervan met de selectieve overname van de IHRA-voorbeelden stereotype vooroordelen toe te laten.

Daarbij komt: islamitische Labour-afgevaardigden riepen openlijk tot de eliminatie van de staat Israël op, zoals de “Welt” bericht. Daardoor wordt de kloof in de fractie steeds dieper. De nakomelinge van Holocaustslachtoffers, Margarete Hodge, had Corbyn in het Britse Lagerhuis uitgescholden voor “antisemitische racist” – let wel: de beide zitten in dezelfde partij. Daarop liet Corbyn tegen haar een disciplinaire procedure starten.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Aardebeving in Londen: Is Labour-leider Jeremy Corbyn een “antisemitische racist”?

 1. jassica zegt:

  Bij de buren bekommert de redactie zich ook om ‘die Judenfrage’.
  Een merkwaardige omslag naar jodenhaat die daar sinds kort valt waar te nemen.

  https://fenixx.org/2018/07/25/europeanen-joden-moslims-en-de-erfenis-van-het-islamitische-spanje-deel-1-de-joodse-rol-in-de-moorse-invasie-en-bezetting/

  Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  Een disciplinaire procedure door Corbyn tegen Hodge!? Dan ook een disciplinaire procedure tegen Corbyn!

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Taljaard zegt:

  Links is tegenwoordig veel meer geinteresseerd in het moslim stemvee wat zij hebben geimporteerd om hun machtsbasis te behouden dan Joodse stemmers en leden.
  Hetzelfde ziet men overal in Europa.
  En hoe meer dat marxistische 70-er jaren fossiel van een Corbyn zich te buiten gaat aan anti-Israel retoriek, hoe meer mossels Labour zullen stemmen.

  Het gaat die rooien maar om 1 ding; MACHT en het verdelen van de buit onder elkaar.
  Zaken als terrorisme, exploderende misdaad, religieuze intimidatie en (nog) ondergrondse sharia worden door hen beschouwd als het offer, dat het door hen diep verachte autochtone volk (want die hebben hen in de steek gelaten) daarvoor moet brengen.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Taljaard. Linkse partijen worden door steeds meer mensen – velen hen vroegere stemmers en achterbaan – beschouwd als verraders die samen met de vijand hullen. Met andere woorden: Links is de vijand die volle assisteert biedt aan de andere vijand, ISLAM, het land over te nemen. Links is de verrader die op achterbakse wijze zijn eigen volk in de rug steekt. Als deze gedachtegoed zich steeds meer onder het volk zal verbreiden ziet de toekomst zeer somber in.

   Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Islam zal het nooit overnemen, geloof dat toch maar niet, wat je nu op het wereldtoneel ziet gebeuren zijn de ingedienten van een perfecte cocktail waaruit de Multinationals hun vermogen nog meer uit kunnen vergaren, een regilieuze oorlog is op komst,..beter kunne ze het niet krijgen,..alles is een win-win situatie voor hen, de Wapen industrie, de Banken, de Farmaceutische Industrie, zelfs voor het Vaticaan zal er winst zijn,…Europa zal schoongeveegd worden wanneer het zover komt, de techniek zal nooit in handen komen van de mossels en dat weten ze zelf maar al te goed, daarom voor hen de overgave tot Aaaaahahahahalalalalahaa, zij zien zichzelf als slachtoffer van de moderne techniek en het Westen daarom ook hun haat. Islam zal nooit zegevieren, laat dat maar uit je hoofd,…alles wat wij hebben in het Westen, vrijheid, wetenschap, techniek, gelijkheid van man en vrouw, enz, enz,…dat alles hadden zij als eerste gewild hebben ipv het Westen. Daarom is het ook al 1400 jaar humulus in de zandbak!

    Like

 5. Sabeltant zegt:

  Iedereen die vóór de islam is een antisemitische racist.
  De islam is namelijk een van de totalitaire ideologieën die het haten en vermoorden van andersdenkenden in haar handboek heeft staan.
  De islam wereldwijd, geïntegreerd of niet, over de Joden zijn ze het allemaal eens.
  En hun collaborerende vrienden gooien er om in de smaak te vallen graag een schepje bovenop.
  Corbyn is niet alleen een antisemitische racist, hij is tevens leider van een totalitair systeem dat met hetzelfde sop is overgoten.
  Meneer kan zo mooi praten over verbinden, gelijke kansen en wat al niet meer, maar feit is dat hij anderen graag zou vermoorden om hun mening.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Asgard. Het zijn juist de leden van de NWO/de Bilderbergers die ambiëren een strategie van verdeel en heers. De multinationals en de EU zijn onder hen beheer. Een beperkte oorlog is inderdaad de perfecte cocktail waaruit ze hen vermogen nog meer kunnen vergaren. Maar hen plannen gaan nog veel verder. De rukkende islam in Europa moet hen helpen de autochtone Europeanen systematisch op langzame wijze uit te roeien en ze volgens de Kalergi-Plan te verplaatsen in nieuwe Europeanen; donkerder hybriden met veel lager IQ. Op deze wijze zouden ze de boel hier beter kunnen beheersen en ons samen met de rest van de wereld tot (loon)slaven knechten. De meeste van deze wereld absolute kapitaal-elite zijn Amerikanen. Ze zijn ervan bewust dat de doorsnee Europeaan is veel intelligenter dan de doorsnee Amerikaan. Zij zijn er ook van bewust dat de (west)Europeanen hebben in hen nationale staten kennis-economie, wetenschappers, technici, ingenieurs en medisch personeel op de hoogste niveau. Hen sociale voorziening en schoolsystemen zijn voortreffelijk. Veel beter dan die van de Amerikanen. In deze omstandigheden is het bijna onmogelijk om zulke mensen tot knechten- of liever gezegd tot slaven te maken. Dus, ze proberen het via de massa-import van Afrikaanse negers en analfabete primitieve moslims naar Europa te halen. Via corrupte politici binnen de nationale staten en de EU zijn ze goed op weg.
   De vraag is, hoelang zullen de Europeanen het doorhebben dat: a) een groot deel (zeg gerust de meeste) van hen politieke leiders hen misleidt, b) dat de EU is een vijandig element die ze in levensgevaar brengt. c) dat ze bereid zijn op te komen voor hen vrijheid en land.

   Like

 6. delamontagne zegt:

  Ook anderzijds zijn er in England die ’n tikkeltje gestoord zijn.
  Een basisschool in Margate, Kent, liet de jonge kinderen 5 keer een veld rondlopen/rennen in de volle hitte van de dag, tijdens de Hittegolf.
  Om SOLIDARITEIT met de asieligerts te tonen.
  Het was een Katholieke school…………
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5991237/Outrage-primary-school-asks-children-walk-91F-heat-hottest-day-year.html

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ delamontagne 28 juli 2018 om 18:40

   Waarom zou iemand zich solidair moeten voelen met de mohammedaanse asielparasiet?

   Geliked door 2 people

   • Patriot 2.0 zegt:

    Om te kruipen…

    Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @delamontage. U vraagt: Waarom zou iemand zich solidair moeten voelen met mohammedaanse asielparasieten? Het antwoord is: omdat ISLAM betaalt! Denk aan de miljarden die de Emiraten en Saudi Arabië spenderen voor dit doel. De westerse geldontvangers zijn wat de Duitsers noemen Käuflich. Hen handen zijn net zo vies en stinken net zo hard als een hand van een mens die geen toiletpapier gebruikt.

    Like

 7. Thomasson zegt:

  De Joden in de VK worden eindelijk geconfronteerd met het smerige karakter van de Labour Party …Het duurde heel lang totdat ze tot het besef kwamen dat de viezigheid slaat als een boemerang in hen richting. Ja! De Labour is een anti-Joodse partij. Het gedrag van haar leiders is al decennialang zeer vijandig tegenover Joden en Israëliërs. In dat opzicht konden de Britse Joden beter stemmen op de BNP. Deze partij is ten minste eerlijk in haar houding en houdt haar standpunten niet onder stoelen of banken. De Labour is tevens een PRO ISLAM en anti Britse waarden. Labour koestert vijandige houding tegen de autochtone Britten. Het is bij deze partij al zo erg, dat men daar zelfs is bereid Britse kinderen als prooi te laten vallen in de tengels van ISLAMITISCHE CRIMINELE BENDES. Denk aan de schandalen van Rotherham, Telford en New Castle waarin BRITSE BLANKE KINDEREN werden door moslems verkracht en tot prostitutie gedwongen. De Labour stadsbustren wisten ervan en keken weg. Viezeriken als Jeremy Corbijn en zijn maten vonden deze verschrikkingen niet erg of niet erg genoeg. Hij is druk bezig met het paaien van zijn moslim vrienden.

  Like

 8. Shimon zegt:

  En ja hoor… daar heb je een Galloway om slinks te wijzen op de zogenaamde dominantie van joden op de media. Een nog grotere antisemiet die Corbyn doet verbleken. De schaamtelozen hebben weinig zelfreflexie want haat motiveert hun spraak en daden.

  Like

 9. Klaas zegt:

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Klaas. Iemand op Twitter heeft een commentaar gegeven dat de antisemiet Hannesz (@Hannesz1956) niet eruit ziet als een echt Nederlander. Daar ben ik met hem eens. Ik kan niet zeggen dat hij eruit ziet als een typische Groninger of typische Fries. Als hij dat is, dan is hij zeker een product van een stel onbekende getinte KLOTEN van een Marokkaan of Turk die zijn moeder hadden bewerkt in een One Night STAND. Het kan best zijn dat hij in een Nederlandse huishouding is opgegroeid, maar de rotte genen die hij draagt spelen ook een rol.

   Like

 10. kampersrene zegt:

  Gisterenavond heb ik voor de zoveelste maal de DVD bekeken van Auschwitz The Nazis…the final solution.. Deels gespeelt …deels met echte beelden… waarop onschuldigen kinderen , vrouwen jonge mannen en ouderlingen …de dood worden ingedreven …waarom toch ? mijnheer de hooggeplaatste politicus Jeremy Corbyn kunt ge daar een zinnig antwoord op geven.. of is en blijft dat een natte droom van uwe heerlijkheid…..Joden , plegen geen terrorisme ,verkrachten niet zijn niet gewelddadig , dringen zich niet op.. noch hun manier van leven noch hun godsdienst . Dat kan niet gezegd worden van dat volk ….de naam ontgaat me ! Toch haat ge die mensen , de kinderen ook ?, wat hebben ze U misdaan om dat volk zo te haten moet U toch een reden hebben ,Het is toch niet normaal zomaar iemand te haten zonder reden. Momenteel is er wel een goede reden om een bepaald volk te haten ….De ….de naam ontgaat me weer , want zij ontwrichten onze maatschappij en leefgewoonten , tradities en noem maar op ,zij vermoorden onschuldigen , verkrachten… terroriseren ….zijn dat geen reden om te haten , denk er eens over na …mijnheer de Corbyn en zorg ervoor dat Tommy vrijkomt ….dan zijn we terug vrienden !

  Like

  • Thomasson zegt:

   @kampersrene. Mijnheer Corbijn zal nooit ervoor zorgen dat Tommy Robinson zal vrij komen en zijn smerige LABOUR bende al helemaal niet!. Hoe langer Tommy Robinson, Paul Golding en Jayda Fransen (beide van Britain First) in de bak zitten, des te meer kunnen de Labourianen- en Tori Quislings cashen bij Qatar en andere olie-poen Emiraten. Ze zijn al miljonairs; met hen stiekeme off-shore bankrekeningen, maar GELD SMAAKT ALTIJD NAAR MEER. Op de dag dat hen islamitische vrienden als vampieren Engeland – van binnen in – zouden aanvallen, zijn ze allang weg. Ze zouden op het strand van Grand Cayman of de Bahama’s op hen tablets zien, hoe hen islamitische troetelbeestjes Labour-stemmers met machetes bewerken. Genietend van een glas punch rum of een dubbele whisky zouden ze met veel interesse aanschouwen hoe op Trafalgar Square blanke kelen worden afgehakt en hoe de nieuwe slavenmarkten van de Britse kalifaat eruit zien.

   Like

 11. Jan zegt:

  Antisemiet Corbyn

  Corbyn’s wreath at Munich terrorists’ graves: Photos show Labour leader at tribute event for Palestine ‘martyrs’… including plotters behind 1972 slaughter of Israeli Olympic athletes


  http://www.dailymail.co.uk/news/article-6048807/Photos-Labour-leader-Corbyn-tribute-event-Palestine-martyrs-linked-Munich-massacre.html

  Like

 12. Jan zegt:

  Labourkandidaat Faiza Shaheen: “Joden vermoorden omdat zij Jood heeft niets met antisemitisme te maken”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s