Australische politie beschermt “No-Go-Area” tegen islamcritica Lauren Southern. . .


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De Canadese activiste Lauren Southern is in Australië onderweg om een serie voordrachten te geven. Daarnaast verkent ze de omgeving en interesseert zich als islamcritica vooral voor die gebieden, waarin het moslimaandeel bijzonder hoog is. Aldus ging ze op weg naar Sydney om ter plaatse indrukken te verzamelen. Het blijf bij de poging – de Australische politie verbood haar resoluut nog een stap verder te lopen.

journalistenwatch

Lauren Southern en haar camerateam wilden in Lakemba, een door moslims bewoonde voorstad in het zuidwesten van Sydney, opnames maken en praten met de mensen. “Ik heb bizarre verhalen gehoord van onlusten en grooming gangs. Ik wil graag weten of het in Lakemba gaat om een zogenaamde ´No-Go-Zone´ of dat de integratie er voorbeeldig verloopt”, legt Lauren Southern op de weg daar naartoe uit. “Nauwelijks waren we daar aangekomen of mensen draaiden zich om, mannen schreeuwden in het Arabisch, en het duurde nog geen tien minuten of de eerste mediavertegenwoordigers waren ter plaatse. Ze kwamen aangerend en vertelden me dat het hier een absoluut veilige omgeving zou zijn en ik geen reden had om me hier op te houden. Dat bleek ogenblikkelijk fout te zijn, toen we ons op weg begaven naar een nabijgelegen moskee. Een hoge politieambtenaar smeekte me bijna om niet door te lopen”, vertelt de 23-jarige Canadese.

“Ik ben er over geïnformeerd dat u van plan bent naar de moskee te gaan. Klopt dat? Ik heb aanzienlijke bedenkingen dat u daarmee de openbare orde zou kunnen verstoren. Ik roep u daarom op daar niet naartoe te gaan”, aldus de politieambtenaar in een blauw uniform. “Waarom zou ik de orde moeten verstoren…”, vraagt Southern. “Omdat het daar heel religieus is…” “Dus ben ik het die de orde verstoort of de mensen daar als ze me zien?” “U brengt de mensen ertoe u aan te vallen als u daar naartoe gaat”, zegt de agent en staat er op dat hij niet langer gefilmd wordt.

“De mensen lopen hier zonder angst rond, ik loop hier zonder angst rond”, aldus de Australiër. “Ik ben islamcritica, dus kan ik in dit multicultidistrict zijn, omdat mijn cultuur me vrijheid van meningsuiting toestaat.” “U mag uw eigen opvattingen hebben, maar ik ben bang dat wanneer u verder loopt u zodoende de openbare orde verstoort en dat zou een aanval zijn.” “Ik mag dus niet door de Haldon Street lopen…” “Nee, u bent niet welkom. Ik waarschuw u, u verstoort de openbare orde en u zou daarmee de wet kunnen overtreden. Begrijpt u dat?”, vraagt de politieman indringend.

“Ja, ik begrijp dat hier het sharia-recht heerst. Ik moet rekening houden met gevangenisstraf als ik met de mensen praat, ik mag de islam niet bekritiseren. Hier heerst blijkbaar de sharia. Vertel me dus niet dat hier geen ´No-Go-Zones´  zouden zijn en vertel me niet dat het hier een multicultureel land is. Hier is de vrijheid van meningsuiting verboden. Dat hier is veroverd land”, aldus de bittere conclusie van de islamcritica.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Australië, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politie, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Australische politie beschermt “No-Go-Area” tegen islamcritica Lauren Southern. . .

 1. Er komt kennelijk een heel bewustmakingsgebied bij. Zo breidt de wereldwijde vriendenkring alras uit.

  Like

 2. Eric zegt:

  Hetzelfde als elders: waar moslims wonen gelden niet meer de wetten van het land, maar enkel de wetten van de moslims. Hun streefdoel: van de moslimwetten de nationale wetten maken, de sharia invoeren. Australië is dus in hetzelfde bedje ziek als West-Europa en Canada.

  Geliked door 2 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  dat is in nederland ook zo

  Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Overal op de wereld hetzelfde, zachtgekookte eieren als bevolking en de islam maakt daar handig gebruik van.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Is er ergens nog een plekje op aarde waar je een leefbaar leven kunt leven?zonder die verrekte islam?

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Bij de Eskimo’s wonen ze nog niet.
   Je moet wel van vis houden want worteltjes hebben ze daar niet.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Bert.
    Heb je zo’n boerkadraagster wel eens geroken?
    Laatst was er een de hoek van de straat nog niet om.
    Sterker nog.
    Ze lag nog in bed.
    En toch roken we ze al!

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Ik ben weggegaan, omdat t nu nog kon en ik mijn huis verkopen kon want ook daar hoef je niet meer zeker van te zijn… straks… wanneer t gespuis helemaal t voor t zeggen heeft.. en dan denk ik terug aan wat ik jaren geleden al gesteld heb dat de oorspronkelijke eigenaar in het tuinschuurtje zal moeten bivakkeren ALS dat er al is en dat je goed moet kijken naar je huis of er geen bevelen worden gegeven dat je moet komen… om de wc leeg te maken, stront in de living opruimen, poetsen, eten koken… en allemaal met neergeslagen ogen he, want je bent maar een niet-moslim, nix waard dus… en op bescherming hoef je ook niet te rekenen…. want die #overheid is of vermoord of gevlucht naar Argentinië of zo en t is dan sharia law die heerst…

   Geliked door 1 persoon

 6. Marc zegt:

  Nee, dan Denemarken. Daar wordt de volgende gek voor het gerecht gebracht.

  Geliked door 1 persoon

 7. Pietersen zegt:

  Dat is dus het nieuwe verbieden zonder enige grondwettigheid : U zou de openbare orde wel eens kunnen verstoren met uw aanwezigheid, daarom zou u wel eens strafbaar kunnen zijn als u mijn advies niet opvolgt.
  Dat uit de mond van een dhimmie-agent met 3 sterren die zelf gaat bepalen dat de journalist daar niet mag zijn omdat het een heel religieus gebied is waar je je als kritische onderzoeksjournalist maar beter niet kan vertonen op straffe van ‘The breach of peace’ – aanhouding.
  Zo verdwijnt de democratie als sneeuw voor de zon overal waar de muzzelman de kop opsteekt.

  Geliked door 2 people

 8. Willem Sterk zegt:

  Gelukkig zeggen ze zelf steeds wat ze van plan zijn, maar nog veel teveel Europese leiders nemen dit niet serieus.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Misverstand Willem.
   De overheid werkt zelfs samen met de islam.
   En die zouden dus niet weten wat de islam van plan is.
   Maar zolang als er nog niks gebeurd is, is er nog niks gebeurd.
   Maar als er iets gebeurd is dan hebben zij de verdachte al heel lang in het vizier gehad.
   En de verdachte had een crimineel verleden.
   Ook dat nog!

   Like

 9. kampersrene zegt:

  Hopelijk komt het ooit zo ver dat de politie de No Go zones inderdaad moeten beschermen tegen bio inwoners die heel dat reizend islamcircus kotsbeu zijn ….die liefst een afgehakt hoofd zien van een devote islammer , dan van een onschuldige medeburger

  Geliked door 1 persoon

 10. BertG. zegt:

  Wie zei er ook alweer dat ze het in Australië tenminste wel wisten hoe ze dat tuig moeten aanpakken.
  Daar zouden ze geen last hebben van mossels, hooguit een klein verwaarloosbaar beetje.
  Niemand kwam daar het land in, en iedereen werd terug gestuurd.

  Geliked door 3 people

 11. delamontagne zegt:

  Als in England die vrouwen zich nu ook eens gezamenlijk tegen dat moslimtuig zouden weren zoals op de manier waarop een Engelse jongeman van 19 door 4 van hen gezamenlijk in elkaar wordt getrapt met hun hoge hakken ! ! in de Londense Metro………….

  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/07/Man-beaten-up-by-gang-of-women-in-dresses-and-heels-after-night-out-Metro-News.mp4?_=1

  Geliked door 1 persoon

 12. Jo han zegt:

  Is najib amhali nu politie agent in Sydney of is dat z’n neef..

  Geliked door 1 persoon

 13. Steven zegt:

  Dat deel van Australië vermenigvuldigd zich zoals gewoonlijk net als in ieder ander westers land als RATTEN, waardoor ook ZIJ straks in hetzelfde schuitje komen te zitten als in Europa.
  En het DOMSTE wat westerse landen dan ook doen is ze in publieke functies stoppen zoals Boergemeister, de politie is je vriend, tweede kamer functies. We laten dit volk ze ook hun eigen partijtjes opzetten wat uiteindelijk resulteert (door HUN bevolkingsgroei) dat ze straks ook de M.P. kunnen leveren…en dan kunnen de blanken nog maar één ding doen……en dat is VLUCHTEN!
  Maar ja…zo DOM zullen de westerlingen toch wel niet zijn?… UGHH

  Like

 14. Republikein zegt:

  Ze doet niks wat niet mag, juist die smeris overtreedt de regels van vrijheid.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Overal in de wereld verraad de overheid zijn autochtone burgers en pampert de islam, wie stopt deze landverraders ??

  Like

 16. Scarlatti Bombatti zegt:

  Wij kwamen in 2008 er al achter dat in Australie t zelfde aan de hand is met het faciliteren vd mslms en dan ook nog eens als buurland t grootste islamland..

  Like

 17. Roni zegt:

  Ga naar Amsterdam-IJburg elk jaar tijdens de Ramadan, daar liggen de vredelievenden ook de trottoirs te bevolken terwijl hun moskee net is verbouwd. Zeg je er iets van tegen het blauwgeel=bruinzwart dan lachen ze je uit of zogenaamd weten ze van niets. Blauwgeel, vals-zingende nachtegalen zijn het. Femke zal het wel gaan stroomlijnen, jaja…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s