In Marokko wachten meer dan 50.000 Afrikanen erop om naar Europa te komen

Screenshot_31

(Vertaling: E.J. Bron)

Marokko chanteert de EU om meer geld te krijgen

In Marokko wachten meer dan 50.000 Afrikanen erop om via de Spaanse exclaves Europa binnen te komen. En het worden er steeds meer. Marokko beschermt zijn grenzen niet voldoende en chanteert de EU en Spanje om meer geld te krijgen.

Die Freie Welt

Volgens de Spaanse krant “El Mundo” zijn er volgens informatie van de politie meer dan 50.000 Afrikanen die er in Marokko op wachten de Spaanse exclaves binnen te dringen en daarna in andere delen van de EU. Het gaat om de ergste migratiesituatie aan de Spaanse grens sinds meer dan tien jaar.

In de hele Sahel-zone zijn smokkelaar-bendes actief, die tegen betaling migranten helpen de Marokkaanse grenzen te overschrijden. Men zeg dat er sprake zou zijn van een complete maffia van mensensmokkelaars.

Bij de bestorming door meer dan 600 “migranten” in Ceuta raakten talrijke agenten van de Guardia Civil gewond. Men vreest dat het nog vaker tot zulke botsingen zal komen.

Marokko zet Spanje en de EU steeds opnieuw onder druk met de “migranten” om geld te krijgen. Dat is chantage, die mogelijk is, omdat andere routes over de Middellandse Zee wegens de Italiaanse politiek voor “migranten” werden gesloten.

Maar Marokko schijnt niet in staat te zijn de eigen grenzen in het zuiden te beschermen. En Spanje is na de ontmoeting van de nieuwe socialistische minister-president Sánchez met George Soros een koers van de open grenzen ingeslagen. In ieder geval hebben de Spaanse veiligheidstroepen de opdracht gekregen om zich niet echt of maar weinig te verdedigen, wat de politie vaak in gevaarlijke situaties brengt.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Globalisering, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marokko, Marxisme, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op In Marokko wachten meer dan 50.000 Afrikanen erop om naar Europa te komen

 1. Steven zegt:

  Weer 50.000 uitkeringen en 30.000 aanrandingen of erger. De socialisten kunnen weer feestvieren! Stuur ze allemaal maar naar Nederland..hoe sneller we de realiteit onder ogen komen hoe beter!!

  Geliked door 2 people

  • mahoog zegt:

   Tja echt wakker worden ze nog lange niet daar bij jullie…en hier. helemaal niet want hier. hebben ze het te druk met hun eigen máfia te bestrijden,wat ook maar niet wil lukken.

   Like

 2. Wachteres zegt:

  https://www.breitbart.com/london/2018/07/28/illegal-migrant-sea-crossings-europe-2018-break-55000/

  Illegal Migrant Sea Crossings to Europe in 2018 Break 55,000

  In 2018 zijn er al meer dan 55.000 illegale immigranten naar Europa gekomen; zie de foto met alleen maar mannen – ze arriveren nu in Spanje dankzij de pasgekozen linkse regering aldaar.

  NCA: 700,000 Migrants in Libya Waiting to Board Boats to Europe.

  In Lybië wachten 700.000 om aan boord van een ship naar Europa te kunnen gaan.

  It should be noted that the official figures only include illegal migrants the authorities are aware of, and that EU border states such as Greece and Italy have been accused of failing to register many of the people crossing their frontiers.

  Opgemerkt dient te worden dat de officiële cijfers alleen betrekking hebben op illegale migranten waarvan de autoriteiten op de hoogte zijn en dat EU-grensstaten zoals Griekenland en Italië zijn beschuldigd van het niet registreren van veel van de mensen die hun grenzen overschrijden.

  The bloc’s so-called Dublin regulations only allow EU members to deport illegal migrants coming from elsewhere in the EU to the very first member-state they arrived in, disincentivising border states registering them in the first place.

  De zogeheten Dublin-regels van het blok staan EU-leden alleen toe om illegale migranten die van elders in de EU komen naar de eerste lidstaat waar ze zijn binnengekomen, te deporteren, waardoor de grensstaten worden ontmoedigd hen te registreren,

  Indeed, the Dutch government has suggested that some two-thirds of illegal migrants who reach them have not previously been registered — suggesting the true migration figures could be far higher than the IoM numbers suggest.

  De Nederlandse regering heeft zelfs gesuggereerd dat ongeveer tweederde van de illegale migranten die hen bereiken nog niet eerder zijn geregistreerd – wat erop wijst dat de werkelijke migratiecijfers veel hoger kunnen zijn dan de IoM-cijfers doen vermoeden.

  Geliked door 2 people

 3. Hb.schwarz zegt:

  Marokko chanteert? Dat doen ze toch niet, ze vragen of eisen alleen geld.
  Ze geven een slecht voorbeeld aan hun bevolking.
  Dit soort zaken past toch niet bij de Marokkanen?
  En die 50.000 Afrikanen, nou die komen evengoed hoor, dat past helemaal
  in het huidige beeld van de immigratie.
  Niemand doet iets, en de geruchten machine hierover loopt in Afrika als een tierelier.
  Arm Europa!

  Geliked door 2 people

  • Jean zegt:

   Allemaal geregistreerd door de EU lafaards, zij de lusten en wij de lasten.
   Dat er een burgeroorlog aan de voordeur staat moet niemand nog twijfelen en die zal gewelddadig zijn want onze grootste vijand is de islam resp. islamiet, wij weten dat islam gelijk staat met geweld barbaars geweld.

   Like

  • mahoog zegt:

   Natuurlijk helpt de Maroccaanse regering dapper mee aan de overrompeling van de westerse wereld…..Zit er DIK in. De spoeling zal wèl magertjes worden over een tijdje.Br…….

   Like

 4. Peter zegt:

  Ongelooflijk dat dit maar voortduurt.
  Ik zou graag als vrijwilliger met een mitrailleur de grens willen bewaken en schieten op iedere mongool die met geweld tracht ons continent illegaal binnen te komen.
  Vermoedelijk zijn er wel meer Europeanen bereid om met GEWELD ons Europa te beschermen tegen een invasie van ongewenste indringers.
  Zonder goed bewaakte en gesloten grenzen gaan we naar de klo….( vul maar in )

  Geliked door 1 persoon

 5. Freda110 zegt:

  Maak de borst maar nat, want de grootste landverrader heeft zoals gewoonlijk al getekend bij het kruisje en de autonome lullo’s mogen straks nog een maand per jaar langer werken voor de belasting om het geld voor dit ondersoort primaten op te brengen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Willem Sterk zegt:

  Het is in en in triest. Als het politiek niet is op te lossen kan ik me niet voorstellen dat er geen moment komt dat er met scherp geschoten gaat worden. Er gaan burgeroorlog situaties ontstaan die maar op een manier zijn op te stoppen.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  De EU verliest steeds meer aan geloofwaardigheid en wordt afgeschilderd als een chantabel, corrupte en zwakke organisatie. Een makkelijk chantabel doel voor een “Kutland” als Marokko. PRESIDENT TRUMP en Viktor Orban zijn de mannen van wie de rest van Europa veel kan leren. Beide zijn genadeloos als het om immigratie gaat. Zij willen geen drugsdealers, rovende, verkrachtende en terroristische Bad Hombres uit Shithol landen in hen land. Zij doen hen best ze te stoppen; zelfs met grof geweld. Denk aan de US Border Patrol en alle plaatselijke milities langs de grens met Mexico.
  Spanje kan zich doodschamen dat ze deze soort taferelen toelaat. Ze laat haar eigen politieagenten ten prooi vallen aan gewelddadige indringers die de Spaanse Guardia Civil met vlammenwerpers en geblust kalk aanvallen. De regering in Madrid geeft haar eigen ordebewaarders zelfs niet de mogelijkheid zichzelf te beschermen!. Het ziet er naar uit dat de smerige socialistische klik in Madrid is in vele opzichten net zo gevaarlijk voor Spanje als de regime van Generaal Franco. Ze heeft geen probleem met de tsunami van negers uit Afrika en moslims uit islamitische landen die het land zouden overnemen. Al wetend dat moslims hebben Al Andalous hoog in het vaandel.
  DEEL 2

  Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-6001135/A-devastating-report-reveals-300-000-illegal-migrants-living-one-French-suburb.html

  Powder Keg Paris: As a devastating report reveals 300,000 illegal migrants are living in one French suburb… ANDREW MALONE explores the tensions in a community at odds with mainstream society

  Andrew Malone ventured into the Paris suburb of Saint-Denis for a week
  The neighbourhood is home to as many as 300,000 illegal immigrants
  Many rely on crime or the ‘black economy’ to get by and live in poverty
  He found rule of French law, equality, religious freedom, was lost in the suburb
  There are more mosques there than anywhere else and 35 known jihadis

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Powder Keg Paris: Zoals een verwoestend rapport onthult dat 300.000 illegale migranten in een Franse buitenwijk wonen … ANDREW MALONE onderzoekt de spanningen in een gemeenschap die op gespannen voet staat met de reguliere samenleving

   Andrew Malone waagde zic een week lang in de voorstad van Saint-Denis in Parijs.
   In de buurt wonen maar liefst 300.000 illegale immigranten
   Velen teunen op de misdaad of de ‘zwarte economie’ om rond te komen en leven in armoede.
   Hij ontdekte dat de regel van het Franse recht, gelijkheid, religieuze vrijheid, in de buitenwijk verloren waren.
   Er zijn meer moskeeën dan waar dan ook en 35 bekende jihadi’s

   Geliked door 1 persoon

 9. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Tijdens de DDR hadden NVA soldaten opdracht gehad, iedereen dood te schieten die zich X-aantal meter van de muur bevond. Behalve de massieve muur waren er afscheidingen met gevaarlijk vlijmscherp prikkeldraad, 24-uur bemande wachttorens en automatisch schietende mitrailleurs. https://www.youtube.com/watch?v=ex00CinsExs
  De meeste mensen die de grens naar West Duitsland wouden passeren, hebben het niet overleefd. En ze waren geen Afrikaanse criminelen, terroristen of kannibalen- en ook geen moslims terroristen. Ze waren gewone Duitsers die graag in vrijheid wouden leven. Waarom neemt Spanje niet het DDR-model van grensbebewaking over? Waarom krijgt het Guardia Civil of peloton Soldaten geen opdracht iedereen dood te schieten die zich X aantal meter van de hekken bevindt? Ceuta en Melilla zijn Spaans grondgebied die goed beschermd dienen te worden. Met zulke maatregelen heeft niemand de gunsten van zo’n verdorven land als Marokko nodig; net zo goed dat de VS heeft de hulp van Mexico niet nodig. Als de EU wil druk zetten op Marokko moeten al de verdragen met dat land worden afgezegd, en er zou geen cent meer heen worden gestuurd. Dan piepen ze anders! Zo’n trap in de kloten van de koning van Marokko, zou hem dwingen de Afrikanen terug naar de grens in de Sahara te verjagen. De regen van kogels op de grens van de enclaves en het brengen van rubberbootjes op de Middellandse Zee tot zinken, zal de stroom parasieten in no time stoppen.

  FUCK HUMAN RIGHTS WHEN IT COMES TO THE SAFETY OF OWN PEOPLE.

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Ik heb er maar één antwoordt op, het vermoorden en verkrachten van vrouwen zal verder toenemen.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  De Spaanse politie wordt aangestuurd door linkse ratten, van dat soort lieden mag je nooit jezelf verdedigen !! (Wat je ook in de Nederlandse wetgeving merkt !!)

  Geliked door 3 people

 12. Cathja zegt:

  Bléven ze allemaal nu maar in Spanje, maar dat doen ze niet. Ze trekken door naar de vleespotten van Noord-Europa, waar het geld en de goederen ‘op straat liggen’…..denken ze.

  De EU-lidstaten zouden eensgezind moeten optreden tegen illegale immigranten. Er worden vlak voor de kust van Spanje rubberboten losgelaten, vól met illegalen. Zodra ze het strand hebben bereikt maken ze zich uit de voeten.

  Als elk EU-land nu eens begint met het weigeren van deze illegale asielzoekers, dan maken we tenminste een vuist tegen deze uitzuigers. Dit kan en mag zo niet doorgaan. De ellende wordt met de dag groter. Die gasten zijn hondsbrutaal en gewelddadig. Marokko moet zich doodschamen dat zij de grenzen met Spanje niet voldoende bewaakt. Marokko chanteert de EU door steeds meer geld te vragen voor het tegenhouden of terugnemen van hun landgenoten.
  Waar moet het heen als er niet kordaat wordt ingegrepen?

  Geliked door 2 people

 13. Marc zegt:

  Het zal Soros weer eens niet zijn. Ik begrijp die man in zoverre dat hij het niet te verkroppen vond dat zijn volk (joden) van de nazi’s niet mochten voortbestaan. Ik begrijp heel goed zijn rancune wanneer zijn vader als taak kreeg de organisatie van het transport van zijn eigen joods-Hongaarse landgenoten op zich te nemen. Ik begrijp zelfs de gedachte ‘wij mogen niet leven, dan jullie ook niet’. Maar deze gedachte uitvoeren? En meer nog, wie beschuldigd hij precies? Niet alleen de Duitsers, maar alle Europeanen. Wellicht alle christenen? Hoe dan ook, het lot van de joden tegens WO 2 en daarvoor rechtvaardigt niet de moord op Europese volken.

  Like

  • mahoog zegt:

   Marc,jij bent verkeerd ingelicht wat die Sores betreft.Deze verrade en hielp dapper mee zijn eigen volk de Joden op te pakken…..dit heeft hij zelf toegegeven.Hij deed dit om zijn eigen hachie te redden.Zo lees ik het tenminste.

   Geliked door 1 persoon

 14. N.E. Derlander zegt:

  Kortom: weet op welk partij je gaat stemmen, bij de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2019.

  Like

 15. Elisah zegt:

  Op de stranden komen steeds meer bootjes vol afrikanen aan, de Spaanse minister van binnenlandse zaken gaat het probleem aankaarten bij de EU.
  Dat kan ik tenminste opmaken, met mijn beperkte kennis van Spaans, uit het journaal van vandaag.
  Inmigrantes desembarca en una playa.

  Like

 16. Melangolyman zegt:

  Afknallen die hap hoef je maar een paar keer te doen en die hele stroom komt to
  stilstand met gebruikmaking van apache helikopters.
  geld ook voor de linkse propaganda verspreiders en Reddingboten.

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Welkom zwarte Pieten en breng uwe Sinterklaas mee ….ik bedoel niet… dat verlengstuk dat tussen uw benen bengelt

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @kampersrene. De verlengstuk dat tussen hen benen bengelt zit vol met SOA microben en virussen is een gezondheidsrisico voor de rest van Europa. Maar ook hen aanwezigheid hier, kan dramatisch verlopen. Ze brengen naar Europa alle mogelijke tropische ziekten die de boel hier ook zonder oorlog kunnen vernietigen.

   Like

 18. mahoog zegt:

  In dat”verlengstuk” zitten hun weinige hersens op geborgen (geenplaats er voor in hun afgeplatte schedels),vandaar dat ze zo goed”op de weg liggen”,en dobberen.Dit geld voor dat somalisch model zeer zeker.Hier in Brasil zijn ze vrij goed veredeld door redelijk onderricht en de cristelijke leer.

  Like

 19. H.eijbrink zegt:

  Gewoon met scherp schieten als ze ook maar in de buurt komen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s