Bestorm de keet van Claudia Michelsen

Screenshot_59

Welkom in het gekkenhuis. Hier is de centrale.

(Vertaling: E.J. Bron)

De spreuk “schoenmaker blijf bij je leest” bestaat niet voor niets. Maar steeds opnieuw moeten de zogenaamde sterren uit show, film, theater en voetbal hun bek opendoen om onzin uit te kramen. Waarschijnlijk moeten ze dat, waarschijnlijk staat dat in hun contracten. Waarschijnlijk verlangt Merkel dat van een ieder, opdat de carrière gegarandeerd is.

journalistenwatch

Het jongste voorbeeld van de openbare tentoonstelling van onzin is de actrice Claudia Michelsen. Dat hier heeft iemand op Facebook gepost:

Screenshot_60

“Misschien is in de afgelopen 25 jaar de informatie tekortgeschoten. Ik weet in ieder geval niet waar deze angst vandaan komt, die verandert in domheid en daardoor gevaarlijk wordt. Het zou geloof ik een heel heilzame ervaring zijn om deze mensen een keer gratis in boten een rondreis de andere kant op te laten maken. Met welk recht maakt men aanspraak op dit stuk aarde voor zichzelf, alleen omdat men het geluk had toevallig hier geboren te worden?”

Oké, oké,  laten we haar dan aan haar woord houden en haar huis bestormen, dat vast en zeker niet op slot zit. Want met welk recht maakt deze dame aanspraak op dit stukje aarde voor zichzelf, alleen maar omdat zij het geluk had een huurcontract te krijgen! Als de aarde van ons allemaal is, is ook dat stukje aarde waar deze actrice op zit van ons!

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Satire, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Bestorm de keet van Claudia Michelsen

 1. syberspees zegt:

  Ik sta echt verstelde van wat voor onnozele koeien er wonen in europa

  Geliked door 1 persoon

 2. abouneenee zegt:

  Tegen Claudia Michelsen zou ik willen zeggen: “Mensen zijn niet voor niets geboren waar hun moeder van hen bevallen is. Het getuigt van grenzelose arrogantie dat je het land van herkomst hun oorspronkelijke bewoners wilt ontzeggen, want wie moet het land ooit nog opbouwen als zij worden onttrokken naar Europa?”

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   het land ooit nog opbouwen ????? Er gaan al meer dan een halve eeuw miljarden aan ontwikkelingshulp heen…………………………………….en wat hebben ze er bereikt ??????
   Islamisering/verkrachtingen/diefstal en moorden………maar hun land opbouwen ???

   Like

 3. delamontagne zegt:

  De linkse journalist “Andreas Magnusson”
  wil nog meer migranten importeren om de bosbranden in Zweden te kunnen bestrijden

  Om de bosbranden die Zweden teisteren en de hulpdiensten bij te staan, heeft Andreas Magnusson de oplossing: NOG MEER immigratie.
  In zijn nieuwste artikel heeft Andreas Magnusson, leraar op een middelbare school en columnist voor het tijdschrift Paragraph, het probleem van bosbranden veroorzaakt door de hete zomer, besproken.
  Hij zegt dat Zweden een groot land is, met weinig inwoners, dus er zijn grote onbewoonde gebieden met bossen.

  Zijn theorie?
  Er zijn veel meer bossen dan Zweden aankan.

  De linkse activist wijst naar de opmerkingen van voormalig premier Fredrik Reinfeldt na zijn vliegtocht over Zweden: “er is meer ruimte dan men kan bedenken” en deze groeiende migratie is de oplossing voor bosbranden.

  Zijn overtuiging is dat de migranten in het bos moeten gaan wonen omdat dan meer wegen in de bossen als “natuurlijke brandblussers” zouden kunnen fungeren.

  Daarnaast worden branden sneller ontdekt als er veel mensen op het platteland zijn. Magnusson zegt: “Om dat mogelijk te maken, moeten mensen uit andere landen overkomen.”

  “Om dit mogelijk te maken, moeten we misschien meer mensen asiel aanbieden en de arbeidsimmigratie verhogen.
  Uit onderzoek is gebleken dat maar heel weinig vluchtelingen zich buiten de steden
  vestigen, waarbij 70% van hen kiest voor een grootstedelijk gebied.

  Het is niet duidelijk of Andreas suggereert dat zij migranten moeten dwingen om in bossen tegaan wonen.

  BRON:
  Voice of Europe / Nyheteridag.se / Dagenssamhalle
  https://nyheteridag.se/vansterdebattor-okad-invandring-kan-stoppa-branderna/

  Like

  • Wim zegt:

   Zo iemand heeft toch werkelijk geen hersens. Het is al bekend dat al die immigranten helemaal niet in het bos willen wonen, ze eisen een woning in een grote plaats met veel vertier. En als je op de kaart zien waar al die branden zijn, dan zijn de meeste in midden-Zweden en noord-Zweden, en de bossen zijn daar zéér eenzaam en uitgestrekt, daar gaat nooit van z’n leven zo’n immigrant leven. Hoe onnozel kun je zijn?

   Geliked door 2 people

 4. bozeoudeman zegt:

  Tja denk ook maar aan onze krakers in Amsterdam die ‘alles eerlijk delen’ maar wel een stevige ketting met hangslot aan de poort van hun jaren en jarenlang gekraakte terrein hebben hangen omdat toch niet iedereen zo heel gelijk blijkt te zijn als ze met hun mond beweren.
  Of wat te denken van onze ‘de wereld is van iedereen’ Timmerfrans met een afgeschermde en afgesloten tuin om zijn villa, als ik het goed heb. Zijn tuin in dat geval dus niet, die is van hem alleen. Mag van mij hoor, maar waarom moet ik mijn kleine voortuintje dan straks met al zijn vriendjes uit Afrika delen?

  Geliked door 2 people

 5. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Nooit van dat mens gehoord. Ik hoop dat ze in films wat intelligentere teksten mag uitspreken.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Met welk recht maakt men aanspraak op dit stuk aarde voor zichzelf

  Vraag dat aan de ‘oranjes’, die alle aardse paradijzen (aan zee) inpikken met bij elkaar gegraaid kapitaal.
  En dan moeten WIJ hun weelderige luizenleven ook nog bekostigen.

  Geliked door 3 people

 7. Alphons Mantel zegt:

  acteurs, profvoetballers en kunstenaars weten niets van de wereld; en ze nemen maximaal nul asielzoekers thuis op

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Geen enkel mens wil anderen met een totaal tegenovergestelde culturele achtergrond in hun woonwijk hebben. Dat is geen discriminatie, daar zijn keiharde euro’s mee gemoeid. Je huis daalt acuut in waarde op het moment dat bekend wordt waar de nieuwkomers zich gevestigd hebben en helemaal als het ook nog eens Marokkanen blijken te zijn i.v.m. het beschouwen van niet-moslims als honden, apen en ezels en dientengevolge het totale gebrek aan consideratie met hun niet-islamitische buurtgenoten. Natuurlijk zijn dit soort berichten van mij makkelijk onderuit te halen door links door het zeiken en zuigen op 1 punt in mijn bericht waar men dan meent een valide punt te hebben wat dan in hun redenatie het hele bericht zou moeten invalideren, maar daar keldert het woongenot niet minder snel door. Wie bepaalt wat valide is en wat niet. Links heeft daar een monopolie op geclaimd, maar die claim wordt door mij regelmatig naar de prullenbak verwezen omdat je een claim moet kunnen waarmaken en op dat punt zie ik keer op keer een wanprestatie vormgegeven worden die vervolgens wordt afgedekt door andere leden van de rozé-groene brigade.

   Like

 8. Van zulke mensen word ik triest !

  Like

 9. Elisah zegt:

  Alsof duitsland en de europese landen zomaar spontaan en uit het niets de landen zijn geworden die ze nu zijn, en de bevolking er niets voor gedaan heeft om het op te bouwen en te ontwikkelen tot wat het nu is.
  Wat een achterlijke, wereldvreemd gedrocht.

  Like

 10. abouneenee zegt:

  Het is jammer dat nietszeggende mensen die niets prijzenswaardigs in hun leven hebben bereikt, waar geen ziel dus normaliter ooit iets van had opgemerkt, een podium krijgen door steeds weer een stukje absurder het achterste van hun tong te laten zien. Dat podium krijgt men door de linkse media, waarna zelfs wij hier over dit soort uitspattingen worden geïnformeerd zogenaamd om er tegen te kunnen ageren middels deze comments.

  Like

 11. Heniusz zegt:

  Ga binnenkort naar Duitsland voor een korte vakantie… Waar woont deze domme doos, wil wel ff op de koffie….

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Met welk recht heeft “enkel” mijn echtgenoot sexueel genot met mij…omdat ik toevallig erg mooi ben met wulpse vormen Het zou geloof ik een heel heilzame ervaring zijn voor deze refugees om met mij eens te neuken….. Ik sta in ieder geval ter beschikking om de sexuele nood van deze arme fluchtelingen te lenigen…
  get Claudia Michelsen

  Geliked door 2 people

 13. oud-marinier zegt:

  In dat geval…Waarom moeten wij dan BELASTING betalen aan de koning , omdat hij denkt dat wij dat aan hem verplicht zijn vanwege het feit dat we in ZIJN NL zijn geboren ??? Met welk RECHT , EIGENT hij zich dat stukje “aarde” toe en vindt dat WIJ daarvoor moeten betalen om er te mogen wonen. ???

  Geliked door 3 people

 14. fleckie zegt:

  Het ligt er maar aan in de hoeveelheid ‘geestelijke ‘ballast’ men heeft, ( intelligentsie speelt altijd een belangrijke rol, in dergelijke ‘uitspraken’,! ( en wie weet MOEST ze dat wel ‘verkondigen’?.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s