“Gaza-protesten zijn vreedzaam; dood iedere Jood!”

Screenshot_52

(Vertaling: E.J. Bron)

Een van de vooraanstaande Hamas-leiders in de Gazastrook beweerde afgelopen week opnieuw dat de aanhoudende demonstraties langs de grens van de kustenclave met Israël “vreedzaam” zouden zijn. Onmiddellijk daarna moedigde hij echter de lokale moslims aan om iedere Jood te doden die ze in de vingers krijgen.

Israel Heute

Bij een begrafenis in de Grote Omari-moskee in Gaza bejubelde Fathi Hamad het “succes” van datgene wat hij “vreedzame” protesten bij het Gaza-veiligheidshek noemde, die sinds eind maart plaatsvinden.

“We schrijven geschiedenis met onze vredelievendheid en onze vreedzame beweging”, benadrukte Hamas.

In tegenstelling tot Hamad´s uitlatingen werden deze protesten door routinematig geweld gekenmerkt, inclusief het oplaten van duizenden “vuurvliegers” naar het zuiden van Israël, wat leidde tot de verwoesting van grote landstreken en natuurbeschermingsgebieden.

Niet in staat om de drang om in ieder geval een beetje tot geweld aan te wakkeren te weerstaan, kwam Hamad met de waarheid over de aard van de Gaza-opstanden naar buiten:

“Oh moslims, waar je ook een zionistische Jood vindt, je moet hem doden, want dat is een uitdrukking van je solidariteit met de Al-Aqsa-moskee en uitdrukking van je solidariteit met . . . jouw Jeruzalem, jouw Palestina en . . . jouw volk.”

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Gaza-protesten zijn vreedzaam; dood iedere Jood!”

 1. BertG. zegt:

  Niks nieuws toch,
  Wij zijn het geloof van de vrede, maar eerst moeten we alle Joden nog even dood maken.
  Als wij geen vredelievende en vreedzaam geloof zijn, dan weet ik het niet.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hè ja.
   We weten het.
   Die arabieren zijn zo ontzettend dom en onbetrouwbaar dat je van te voren weet wat ze achter je rug uitvoeren.
   En zelfs daar maken ze helemaal niks van.
   Gewoon allemaal neutraliseren en niet te veel drukte over maken.
   De zee in met dat tuig.
   Gaat gebeuren…

   Like

  • Inge zegt:

   Velen kennen de geschiedenis blijkbaar niet. De zogenaamde Europese Joden werden al eeuwen lang vervolgd door met name Christenen en dat had een goede reden, maar men kijkt niet verder terug dan WWII. Mensen die zichzelf beschouwen als een christen-zionist zijn dan ook totaal van hun pad af. De Europese joden stammen nl niet af van de aartsvader en zijn dus ook geen Semieten, hun oorsprong is van een Turks nomaden ras die zich eens settelden in het gebied wat eens Khazaria was en nu de Oekraïne en de Krim heet. Eeuwen terug bekeerde dit wrede volk massaal naar het Jodendom, ten minste hun eigen versie daarvan (Talmoed). De zogenaamde 6 miljoen gedode Joden tijdens WWII… Het getal 6 is een belangrijk getal voor deze Satanisten, het is nl een verwijzing naar de 6-puntige ster van Saturnus = Satan. Doe eens serieus onderzoek mensen. De echte Joden hadden een donkere huidskleur en al helemaal geen rood haar!

   Like

   • Inge zegt:

    Ter aanvulling: in de Thora staat geschreven dat de Joden pas een eigen staat mogen oprichten NA de wederkomst van de Messias en dat is dus nog niet het geval. Daarom protesteren ook voornamelijk de Thora Joden tegen de staat Israël want zij weten als geen ander dat de joden nog geen eigen staat mogen hebben. De zionisten die zich Joden noemen zijn dan ook geen echte Joden maar Talmoed joden.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Inge,
    Pijnlijk dat met dat rode haar.
    Maar er zijn alle mogelijke kleuren Joden Inge.
    Ook met echt rood haar.

    Like

 2. Claudia M. zegt:

  Wat is dit toch ook een afschuwelijk beangstigend iets, niet anders dan haat, haat en nog eens haat. Het is gewoon demonisch, dit is geen religie, dit is een doodcultus. Het is islam – en dan moet je wel oppassen je bij de juiste stroming aan te sluiten, anders gaat je kop er alsnog af – of geen leven!

  Helaas echter, de wereld is niet alleen van islam en dat is iets wat er heel gauw in moeten gaan tremmen! Ga maar lekker onderling je vetes en ellende uitvechten, wij zijn het zat, opgesodemieterd met je gedegenereerde rotzooi!

  Like

 3. lucmaeyens zegt:

  ________________________________ Van: E.J. Bron Verzonden: zondag 29 juli 2018 14:41 Aan: lucmaeyens@hotmail.com Onderwerp: [New post] “Gaza-protesten zijn vreedzaam; dood iedere Jood!”

  E.J. Bron posted: ” (Vertaling: E.J. Bron) Een van de vooraanstaande Hamas-leiders in de Gazastrook beweerde afgelopen week opnieuw dat de aanhoudende demonstraties langs de grens van de kustenclave met Israël “vreedzaam” zouden zijn. Onmiddellijk daarna moedigde hij echter”

  Like

 4. peter zegt:

  Even de bezem door Iran ,is de rest ook gelijk rustig .

  Like

 5. GT zegt:

  Laat ik deze boodschap aan die Moslims geven wereldwijd, Israel wordt een wereldmacht, de wereld macht wel te verstaan!

  Like

 6. Jack Terrible zegt:

  Ik ben gisteren, zaterdagmiddag, een expositie in het Israëlcentrum in Nijkerk wezen bekijken. Heb daar gelijk een kaarsenkandelaartje met zeven armen, kleine kaarsjes en een keppeltje gekocht. Ik ben geen fysieke maar geestelijke Jood. Ik heb altijd veel sympathie voor de bijbel, profeten, Joden en Israël. Ik zat vanmiddag met mijn keppeltje op op mijn balkon. Toen kwamen een paar moslima’s met een stuk of zeven kleine kinderen naar de auto’s toe die voor mijn balkon geparkeerd stonden. Ze hadden ook een waterpijp van een meter groot bij zich. Ik heb verleden week telefonisch geklaagd over die waterpijp bij de politie maar de politie zei dat ze ook gewoon shag kunnen roken in die waterpijp.Toen stond ik op en liep naar binnen. Dus ze hebben mijn keppeltje gezien en nou weten alle Mohammedanen dat in die flat met dat balkon een Jood woont!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 7. Alex Delarge zegt:

  Napalm is de enige oplossing voor Gaza..

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Verander de tekst en de wereld zou geschokt zijn van verontwaardiging , vooral de groene en socialisten , zelfs de Paus kun je voor het eerst horen vloeken voor de menigte op het Sint Pietersplein””” Israel-advies; dood iedere Palestijn”””

  Like

 9. Jan zegt:

  Het gaat niet alleen over deze strook land, alles is van ons, ons moslims

  Jews “dance and live on the body parts of others” and are behind “global corruption”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s