Meerderheid Iraanse vrouwen is tegen de verplichte islamitische hoofddoek

Screenshot_62

Een meerderheid van de vrouwen in Iran is tegen de verplichte hoofddoek in het land. Dat blijkt uit een studie van het Iraanse parlement. 55% van de vrouwen vindt dat het dragen van een hoofddoek vrijwillig zou moeten zijn.

Uit een studie van het Iraanse parlement blijkt volgens Iraanse media dat 55% van de vrouwen vindt dat het dragen van een islamitische hoofddoek vrijwillig zou moeten zijn en dus niet langer verplicht. De meesten van die 55% zouden bovendien geen hoofddoek meer dragen mocht het niet meer verplicht zijn.

Lees verder>>>
(h/t M. van A.)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, dictatuur, Iran, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Meerderheid Iraanse vrouwen is tegen de verplichte islamitische hoofddoek

 1. John zegt:

  nog 45% met water ipv verstand in hun hoofd

  Like

 2. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/video-een-iraans-meisje-wordt-zwaar-mishandeld-door-religieuze-politie-omdat-ze-dr-haar-niet-voldoende-bedekt/

  Video: een Iraans meisje wordt zwaar mishandeld door ‘religieuze politie’ omdat ze d’r haar niet voldoende bedekt
  Dit is dus hoe religieus fascisme eruit ziet.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Ieder woensdag komen er meer en meer vrouwen om te protesteren tegen de hijab.

  Like

 4. Pietersen zegt:

  Kunnen we die Iraanse vrouwen niet hierheen halen en onze hoofddoek-moslima’s daarheen exporteren ? Dat is natuurlijk apekool, maar toch zou je willen dat de ‘onzen’ zouden oprotten naar daarginds.

  Geliked door 2 people

 5. Guus Velraeds zegt:

  Wat een opluchting dat ik in een land woon waar de kopvodden “vrijwillig” worden gedragen.

  Je moet er toch niet aan denken in een land te wonen waar de kopvod verplicht is.

  Like

 6. Lee zegt:

  Boeit me niets wat daar gebeurd. Het gaat erom dat als je rondkijkt in Nederland je kunt concluderen dat dit mooie land voorgoed veranderd is. En dat is helaas niet positief.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Dit is dus hoe religieus fascisme eruit ziet.

  Like

 8. Jan zegt:

  Na het kopsvod gaat de fik in de koranus in Iran

  https://tinyurl.com/y88zypjs

  Like

 9. Jan zegt:

  Vrouw zegt tegen mullah dat hij maar zijn vrouw moet commanderen, en af gaat het vod

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Nog een geluk trouwens dat de superheldin Mega Mindy NOOIT een hoofddoek zal dragen daar zij liever is gekleed in een roze en strakke superheldinnen-kostuum en als de moslims alle speelfilms over haar zouden bekijken hoe zij allerlei (overwegend mannelijke) schurken op hun plaats zette dan wensten ze al dat zij zulk soort vrouwen NOOIT waren tegengekomen.
  Niettemin ken ik een bepaalde vrouw die mij wel eens assisteert met allerlei hobby’s, zij heet Irvie en ik ken haar achternaam niet zo goed, en zich soms ook lijkt te gedragen alsof ze zich aan moslims onderwerpt! Het is een aardige jongedame van boven de 30 jaar, ze heeft een vrij en kort jongenskapsel (zonder hoofddoek overigens) en draagt ook graag strakke en blauwe jeans en soms met gescheurde broekspijpen.
  Zo houdt Irvie van het scheppen van afbeeldingen van Jeroen Bosch op geweven portretten en ooit zag ik hoe zij daaroverheen zat en dan op haar knieën met haar achterste omhoog alsof ze aan het bidden was! En zij weet althans ook wel eens jongens op hun nummer te zetten als die teveel lawaai maken met de computer!

  Like

  • BertG. zegt:

   Komt ie met mega mindy aan.
   Een programma voor kleuters.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Alleen is die serie van Mega Mindy (omdat het om een Vlaamse serie gaat is het Vlaams of Nederlands wat ze daarin spreken inderdaad erg geacteerd en komt het nogal kinderlijk over) WEL door volwassenen gemaakt en daarbij vindt ik de huidige anti-racisten, anti-fascisten, anti-Zwarte Piet demonstranten, EU-bestuurders, linkse islam-kruipers, Efteling-afkrakers, moslim-predikanten en aanverwante lastposten NOG vele malen erger en kinderachtiger dan peuters en oververwende rijkeluitjes-kinderen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s