Op weg naar “Germoney”: Tientallen illegale Afrikanen bestormen het badstrand van Zahora in Cádiz

 

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De badgasten op het strand van Zahora in Cadíz maakten vrijdagmorgen de aankomst van een groep illegale immigranten in een boot mee. Blijkbaar hebben enkele goudstukken zichzelf verwond toen ze uit de boot sprongen, en moesten behandeld worden, zoals “abc.es” bericht.

De niet gewonde personen sloegen pijlsnel op de vlucht, vermoedelijk op zoek naar een plaats van uitgifte van boterhammen, flessen water en buskaartjes, om zo snel mogelijk naar Frankrijk of “Germoney” te komen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Op weg naar “Germoney”: Tientallen illegale Afrikanen bestormen het badstrand van Zahora in Cádiz

 1. Lee zegt:

  De achtste plaag uit de bijbel in beeld gevangen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Off topic.
  Femke wil meer agenten op straat. Zelf heeft ze jarenlang bij dit soort voorstellen geroepen:
  KIJK UIT VOOR EEN POLITIESTAAAAAAAT……. Wat een hypocriet.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Hahahahahahaaaaa… Eindelijk kan ze De MACHTSWELLUSTELING uithangen, waar ze vroeger zo tegen ageerde. Nog maar 1 week in dienst en nu al roepen om meer blauw! Zou voor geen geld bm willen zijn, in een stad waar per dag 1000en criminele handelingen plaatsvinden. Niet alleen in A’dam hoor. Het is groter, veel groter. Heel het land is gecriminaliseerd! Overal roepen ze om meer blauw. De door henzelf gecreëerde chaos is niet meer te beheersen! Dit kun je ‘die lieve burgermeester die is gaan hemelen’ ook nog aanrekenen!

   Geliked door 2 people

   • Asgard zegt:

    Het was al niets, niet nu en ook niet in de toekomst,…steeds meer autisten krijgen een zetel als BM, alleen hierin herken je de vrucht al,…met deze huillie huillie als BM kun je niet verder zinken,…Amsterdam was voor mij al gedegradeerd als hoofdstad van NL, maar dit is echt lachwekkend natuurlijk, zo neem je toch geen amsterdammer meer serieus,…hek erom heen en afsteken en de zee in laten drijven, geldt niet alleen voor Amsterdam maar voor de gehele randstad overigens.

    Like

 3. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/bevordering-illegale-migratie-bemanning-duits-reddingsschip-aangeklaagd-in-italie/

  ‘Bevordering illegale migratie’ – bemanning Duits reddingsschip aangeklaagd in Italië

  Tien Duitse bemanningsleden van reddingsschip Iuventa krabben zich flink achter de oren nu de Italiaanse overheid ze strafrechtelijk laat vervolgen wegens het bevorderen van illegale migratie! Via het AD.

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Kreeg weer een dreigbrief van het Landelijk Incassobureau vanwege achterstand betaling belasting. Ow Ow, een weekje achterstand en ze kunnen zomaar bij je op de stoep staan om je huisje te verpatsen!! Een Stelletje Misdadigers zijn het, van het ergste soort! 500 M I L J A R D is er al opgegaan aan de Verkloting van dit landje en de MILJARDEN zijn nog niet aan te slepen. Mensen laat je niet bangmaken door die criminelen van De Belastingdienst. Zet een Grote Bek op, doen ze zelf ook. Ze verschuilen zich achter allerlei wetten en HERSENSPINSELS! 500 m i l j a r d afgejat van de hardwerkende, spaarzame Kaaskoppen! Ik pik het niet meer!

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Spanje: Angst voor strand-bloedbad | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s