Reuters voorspelt: Eurosceptici winnen enorm bij de Europese verkiezingen in 2019

Screenshot_65

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij de gevestigde partijen rinkelen de alarmbellen. Volgens een analyse van Reuters zouden eurosceptische partijen bij de komende Europese verkiezingen in 2019 opnieuw grote winst kunnen boeken. Gebaseerd op een beoordeling van nieuwste verkiezingspeilingen in de dan 27 EU-lidstaten zouden EU-kritische partijen bij de Europese verkiezingen in 2019 samen tot 20% van de zetels kunnen winnen.

Duits - Zuerst

Alleen al de door de opvolger van het Front National, het “Rassemblent National” (“Nationaal Samenwerkingsverband”) en de partij van de Nederlandse “rechts-populist” Geert Wilders (PVV) gedomineerde ENF-fractie (waartoe o.a. ook de Oostenrijkse FPÖ en de Italiaanse LEGA behoren) zou haar aantal zetels van nu 35 tot dan 63 bijna kunnen verdubbelen. En de op dit moment door de Vijfsterrenbeweging uit Italië en het Britse UKIP gedomineerde EFFD-fractie zou 59 in plaats van de huidige 45 zetels kunnen halen, hoewel UKIP met de uittreding van Groot-Brittannië uit de EU niet meer in het Europees Parlement vertegenwoordigd zal zijn.

Zodoende zouden alleen al deze twee groeperingen samen 122 zetels in het na de Brexit tot 705 leden verkleinde Europees Parlement kunnen veiligstellen. Hun stemmenaandeel zou van dit moment 11% stijgen naar 17%. Zodoende zouden de beide fracties het wetgevende proces sterker kunnen beïnvloeden. Behalve de fracties van de EFD en de EEFD zit er nog een serie andere eurosceptische en rechtse partijen en individuele parlementariërs in het Europees Parlement, die eveneens zouden kunnen winnen.

Daarbij komt, wat de gevestigde partijen bijzonder verontrust, dat nog meer partijen zouden kunnen overstappen naar het rechtse kamp. Als bijzonder veelbelovend geldt dit voor de Poolse partij PiS, die op dit moment nog behoort tot de conservatieve fractie van de EKR. Maar ook het verblijf van de Hongaarse regeringspartij Fidesz bij de Europese Volkspartij, de EU-aaneensluiting van christendemocraten, staat op losse schroeven.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in establishment, EU-critici, Eurofielen, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme. Bookmark de permalink .

31 reacties op Reuters voorspelt: Eurosceptici winnen enorm bij de Europese verkiezingen in 2019

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Klinkt goed, maar zal onvoldoende zijn om het tij te keren.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Marlies.
   Links zal ten onder gaan, en rechts zal haar vernietigen.
   Dat is ’n onomkeerbaar proces.
   Het heeft z’n tijd nodig.
   Je moet het maar zien als ’n moderne 80-jarige oorlog.
   Links heeft al véél te lang de tijd gehad om Europa te vernietigen, voor haar eigen voordeel.
   De Europese volkeren pikken het niet meer dat zij overal voor moeten opdraaien om islamitische dievenbendes die onze doodsvijanden zijn, die hier neerstrijken als groepen roofvogels, gratis te huisvesten en alles te betalen wat dat ongedierte nodig heeft.
   Terwijl zij de oorspronkelijke blanke bevolking naar believen mogen molesteren, uitzuigen, verkrachten en hun dorpen en steden in bezit kunnen nemen, zodat niemand meer veilig is!

   Het zal geen jaren meer duren alvorens er gewelddadige acties van beide kanten zullen uitbreken.

   Like

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   Bij een geweigerde moslim van een jaar of 7 bij zo’n schaaktoernooi, dan had dit vast en zeker op het acht uur journaal verschenen. Racisme en uitsluiting en daar moet iets aan gedaan worden. De linkse advocaten doen zo’n zaak GRATIS om die racisten eens een lesje te leren.

   Like

   • ReaGluurder zegt:

    Het Dikke Qudt 8 uur Journaal. Bij de “festiviteiten” in Frankrijk rondom het WK, geen woord over de 800 ofzo supermarkten die geplunderd zijn, de 1000 auto’s die afgefikt zijn, al het straatmeubilair dat gesloopt is etc etc. Nee, het was 1 groot multi-cultiFeest volgens de NOS! De Overheid en haar NOS-Rondtoeters zijn 1 Grote Hypocriete LeugenFabriek!! Ook over de toestand in het MO. Israel houdt zich al maanden (jaren) in, maar bij de NOS is het altijd maar weer de Grote Boeman. Al die zgn. anchors zijn niet meer dan slaafse voorlezers van Nepnieuws! BTW, zou er gisteren in ZG nog gemekkerd zijn over slavendrijvers oid? Vast wel! Zóóóó HOT immers!

    Geliked door 2 people

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik HOOP dat t nog op tijd komt, en er nog niet snel dat #eliteleger ingezet wordt, want zelfs deze arrogante meute zal toch toch door hebben dat #demensen wakker zijn geworden…

  Like

 4. Elisah zegt:

  Off topic
  https://tpo.nl/2018/07/29/nederlandse-fietser-komt-om-in-tadzjikistan-nederlandse-vrouw-gewond/

  Nederlandse fietser komt om in Tadzjikistan, Nederlandse vrouw gewond. In totaal 4 doden, waaronder ook 2 Amerikanen.

  De lokale website Akhbor.com meldde op basis van bronnen dat de aanrijding opzettelijk was. De bestuurders van de auto zouden na de aanrijding zijn uitgestapt en met messen op de toeristen hebben ingestoken. Ook zouden er mogelijk schoten zijn gelost. Een 21-jarige verdachte zou zijn opgepakt door de politie, aldus de nieuwssite.

  Tadzjikistan 90% moslim….

  Like

 5. peter zegt:

  Elisah
  Wie gaat daar nou fietsen ?? Allemaal verward daar .

  Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Inderdaad Peter, dat was ook het eerste wat ik dacht.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Vorige week kreeg m’n vrouw een “Mailtje” van haar jongste zus, 60 jr !
    Haar zoon gaat trouwen in Kyrgizië,
    de meesten gaan met vliegtuig erheen, zij gaat met de trein.
    Opgezocht, Kyrgizië ligt tegen China, 95% muslim………….brrrr

    Like

  • delamontagne zegt:

   We kwamen vanmorgen bij boodschappen doen nog heleboel NL-se fiets-vakantie-gangers voorbij tegen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Hoe zie je nou dat het Nederlanders zijn op de fiets.
    Omdat ze misschien boven een bepaalde leeftijd dezelfde kleding gaan dragen en ook nog dezelfde fiets hebben.
    Of schreeuwen die wat harder dan andere fietsers onderweg.

    Like

   • ReaGluurder zegt:

    Ben benieuwd of we nog wat in de media teruglezen van vakantiegangers die beroofd, mishandeld, aangerand oid zijn. Wel stond er vorige week in NrdNed in de media dat een selfmade auto in Rome was gestolen van een Nederlands stel. Bijzondere auto, waar lang aan gesleuteld was. Weggggggg..

    Like

 6. Steven zegt:

  Vandaar dat de EU nu ook in RAP TEMPO Europa aan het laten vollopen is met HAATKOPPEN uit Afrika. Tegen die tijd dat er weer verkiezingen zijn is het al te laat er nog iets aan te doen!

  Geliked door 1 persoon

 7. Motorman zegt:

  Fijn om hier af en toe wat positief nieuws te lezen. Alhoewel, 51% zou beter zijn!

  Like

 8. abouneenee zegt:

  Reuters is 1 van de 4 grote nieuwsagentschappen van de wereld en staat compleet onder controle van de illuminati, als zij met dergelijke berichten naar buiten komen is het zo klaar als een klontje dat de illuminati een psychologisch om ons te doen geloven dat er rust op komst is, terwijl dat natuurlijk geenszins het geval mag zijn. Als de EU-sceptische partijen niet meer zouden worden tegengewerkt door allerlei (kwaliteits)media zouden zij inderdaad meer zetels behalen.

  EUrofiele partijen hebben zeker een wanprestatie van jewelste geleverd bij het ‘uitleggen’ (lees: door de strot drukken) en uitvoeren van het door de illuminati gewenste het pan-Europese plan. Het gaat niet snel genoeg allemaal, alle landverraders zeggen dan ook dat we tempo moeten maken met de import. “Beter ten halve gekeerd, dan ten hele verdwaald” zou het motto moeten zijn van eenieder die misschien ‘onwetend’ is in zijn collaboratie (lees ‘wegkijkt omdat het voor hem of haar goed lijkt te lopen’), maar, net als iedereen, zelfs Angela Merkel, vrijheid liefheeft en daarom toch ook liefde wil ervaren.

  Als we mensen blijven veroordelen vanwege hun potentieel landverraad leggen we alleen een onneembare hindernis op om aan de goede kant van de geschiedenis te komen staan. Wij, het volk, hebben meer macht dan we denken.

  Like

  • Klaas Dijkstra zegt:

   Helemaal gelijk abouneenee!
   Op 21 juli 1816 werd Israel Beer Josaphat geboren, ook bekend als Paul Reuter, die met zijn persagentschap deel zou gaan uitmaken van een “JOODS” nieuwsmonopolie dat de informatiestroom in grote delen van de wereld controleerde.

   DUS….. Dit is de gluiperige vijand en zal alleen maar proberen “RECHTS” onderuit te halen met streken en bedrog!!

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Reuters is inderdaad een propagandakanaal en niet te vertrouwen.

   Like

 9. ildiko zegt:

  dood aan islamisme maar ook aan gender fascisme !

  Geliked door 1 persoon

 10. flo zegt:

  Een positief geluidje is wel even fijn tussen al het nikker, mislim etc. geweld en wat allemaal aan ongedierte deze kant op komt, en ook al hier is.

  Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  Mooi zo, Handelsovereenkomsten Ok, maar geen dictatuur uit Brussel !!
  Eigen wetten eerst !

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Het spreekwoord luid niet voor niets `al zijn de leugens nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel’, de mensen worden zachtjes wakker, en beseffen terdege dat er een einde moet komen aan de tolerantie, deze mensen behoren alleen nog tot de groep die zich aan het ene uiterste van die consensus bevindt, en zich door hun moraal nog in een ontkennende fase bevinden, en zolang zij nog geloven en vasthouden aan de illusie om te denken dat door een paar extra windmolens in het IJsselmeer en de Noordzee de opwarming van de aarde gestopt zal worden, en de luchtvochtigheid kan afnemen, komen wij van de regen in de drup en neemt de intensiteit en frequentie van zware buien en overstromingen steeds vaker toe, en staat straks door de overbevolking van het ondergelopen land, het water tot aan de lippen, en verzuipen de kleine mensen het eerst.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Een Duitse vrouw had vorig jaar een kritisch artikel gelezen in de Krant over “vluchtelingen “DIE KLAAGDEN ” ? ! ?
  Zehntausende Flüchtlinge verklagen Deutschland
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article160845808/Zehntausende-Fluechtlinge-verklagen-Deutschland.html

  Op “facebook” uitte ze haar verontwaardiging.
  * / *
  De Staat bedriegen, de mensen bestelen, totaal niets uitvoeren maar wel ons geld afhandig maken, de Staat beschuldigen.
  Dat kunnen zij allemaal doen.
  Ze zijn waardevoller dan Goud die specialisten[ hoger opgeleiden !], als ik Rechter zou zijn zou ik ze zeggen:”als je het hier niet bevalt, ga dan terug waar je vandaan komt”.
  WIJ MOETEN EENS OPHOUDEN ONS ZO DOOR HEN TE LATEN BEHANDELEN……………….

  ///
  De Duitse “gedachten-politie” ( bestaat zoiets ? ?) kwam haar op ,t spoor en ze werd veroordeeld tot een Boete van 1650 Euro.\

  Voice of Europe / Wochenblick / Merkur.de

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Walgelijk! Grote zaak van maken en een bankrekeningnummer openen voor donaties om de boete te kunnen betalen. Of niet betalen en met sympathisanten protest laten horen. 1000en Speurneuzen struinen het www dagelijks af op zoek naar zgn. discriminatiemateriaal om reageerders te kunnen aanpakken en om de kas te spekken, natuurlijk. Die zgn. Speurneuzen zijn pislink, want daar kan heel fout volk tussen zitten, die zelf crimineel oid. zijn! Tuurlijk bestaan er ook al lijstjes van reageerders die “verdacht zijn” Ik kijk nergens meer van op in dit bizarre tijdperk!

   Like

 14. bigljohn zegt:

  Reuters voorspelt, ja, ja. De Hond voorspelde ook 37 kamerzetels voor de PVV….Een goede helderziende kan nog beter voorspellen. Niet te vlug juichen dus. We hebben het hier wel over dat roversnest in Brussel die connecties heeft met Soros. Als de PVV alhier al zo gebasht word, wat moet dat wel niet worden met – rechts – in Brussel ? De linksen in dat roversnest zullen nooit toestaan dat uitgerekend zij het onderspit moeten gaan delven tegen rechts. Reuters; De huid van de beer moet men nooit gaan verkopen voordat hij afgeschoten is !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s