Spanje: Illegalen bestormen badstrand

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Nadat donderdag nog 600 Afrikaanse binnendringers onder gebruikmaking van geweld tegen de zogenaamde grensbewakers in de aan Marokko grenzende Spaanse exclave Ceuta Europa waren binnengevallen, filmde de dag daarna een toerist al hoe een rubberboot met ongeveer 50 binnendringers aanstuurde op het strand van Cañuelo in de Andalusische vakantieplaats Tarifa.

PI News (2)

Ze waren nog maar nauwelijks aangeland, of de verzorgingseisers sprongen uit de boot en renden voor de ogen van de geschrokken badgasten in alle richtingen het binnenland in. De boot werd weliswaar door de Spaanse kustwacht ontdekt, maar, zoals op de foto´s te zien is, was de bemanning blijkbaar niet serieus van plan om de illegalen eraan te hinderen het strand te bereiken. Integendeel. Eén bemanningslid lijkt zelfs als groet de hand op te heffen.

Screenshot_42

Screenshot_43
Screenshot_44

Screenshot_45

Het weekend daarvoor waren er in totaal ongeveer 1100 asieleisers op de Spaanse kusten aangekomen.

Sinds Italië een harde koers tegen de over de Middellandse Zee komende veroveraars, NGO-smokkelschepen aan de ketting heeft gelegd en geen schepen van de asielindustrie meer in zijn havens laat aanmeren, verplaatst de route van de mensensmokkelaars zich naar Spanje. De socialistische regering van Spanje staat open voor de overname van de “gouden vracht”, die het sociale stelsel van Spanje bij benadering niet zo belast als dat in Duitsland het geval is. In Spanje bestaat geen jarenlange volledige verzorging. De Spanjaarden bieden de meeste nieuwkomers op dit moment zelfs geen dak boven het hoofd aan. Er zijn simpelweg niet genoeg onderkomens. En na 18 maanden krijgen de binnendringers sowieso niets meer uit de sociale pot. Dat betekent, dat zelfs diegenen die daarvoor niet van plan waren verder te trekken, na deze periode op weg gaan naar een ander Europees land – meestal naar Duitsland, waar ze gegarandeerd sociale uitkeringen krijgen.

De vrijdag op het strand van Cañuelo aangekomen boot was slecht een van de velen die bijna dagelijks aankomen. Men kan er van uitgaan dat veel van de Spanje binnenvallende asielbedriegers weldra in Duitsland zullen zijn – de grenzen zijn immers open.

Bron:
http://www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Spanje: Illegalen bestormen badstrand

 1. Republikein zegt:

  Halsbandparkieten, een plaag genoemd uit het Boek der boeken.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Republikein 29 juli 2018 om 09:56

   Halsbandparkieten zijn onschuldige, grappige dieren. Een dier is altijd onschuldig in tegenstelling tot de asielparasiet

   Maar men had ze, net als alle andere ‘gehouden’ vogels, in de natuur moeten laten zitten.
   Daar waar ze horen, in alle vrijheid…

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Europa wordt onder de voet gelopen.
   Tijd voor revolutie…!!!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 29 juli 2018 om 17:56

    Zet hem op, Paul, je kán het!

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Daar ga je nog van opkijken hoeveel ik er mee ga nemen op vakantie in het buitenland.
    Ik denk toch enkele families.
    En als je weet dat ze gemiddeld ’n paar duizend familieleden bij elkaar fantaseren volgens hun “geloof”, dan is dat toch wel heel ingrijpend.
    Overigens doe ik het alléén voor mezelf hoor.

    Like

 2. Peter zegt:

  1 Oppakken en direct met militair transport terugbrengen.
  2 Met scherp schieten wegens aanval op Europese samenleving ( Ze komen os leegroven door gebruik te maken van onze zelfgebouwde welvaartsstaat )

  Like

 3. Steven zegt:

  Op het filmpje zag je ook dat ze waarschijnlijk spullen pakte van de badgasten. Sommige werden achterna gezeten.
  Mag hopen dat er ooit nog een tijd aanbreekt dat ZIJ allemaal weer de zee in rennen om niet gepakt te worden.. maar dat is vast een ILLUSIE!

  Like

 4. dutchess zegt:

  Spanje kan gerust zijn. Geen van deze kansenparels blijven in Spanje, waar het minimumloon op € 650,- ligt voor een 40-urige werkweek. Minder dan een jaar gewerkt? Geen w.w.
  Nee die analfabeten liften naar noordelijk Europa ( Duitsland-Zweden-Nederland) waar de gratis uitkering hoger ligt dan het minimumloon in Spanje, en waar ze kunnen “integreren” door gratis onderwijs en gezondheidszorg.
  Was deze week bij mijn tandarts. Die had via een huisarts het verzoek gehad om een illegaal zijn gebit op te knappen, zou betaald worden. De nog vrij jonge zwarte piet kwam met de eis van minimaal 2 gouden tanden,( liefst meer) waarop mijn tandarts weigerde.Maar er zal heus wel een tandarts in de stad te vinden zijn die dit verzoek zal willen inwilligen.
  Ben niet verzekerd voor tandartskosten, dus ik betaalde met een zuur gezicht de niet onaanzienlijke rekening van mijn behandeling maar zelf.

  Like

 5. Madhead. zegt:

  Zolang Pedro Sánchez daar premier is zullen hij en zijn PSOE deze ” vluchtelingen ” geen strobreed in de weg leggen.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Allemaal opgezweept door dat overbekend liedje El Viva Espagna…….Ik hou van neuken op muziek …..El Viva Espagna enz enz

  Like

 7. Harrie Vaes zegt:

  En de Eu zag dat het goed was en verwelkomde ze met welkomstliederen. En gaven ze alle voorzieningen die de gewone Eu burger nooit zou krijgen.

  Like

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Zie hier het zoveelste voorbeeld dat de invasie van exoten in volle gang is en niet gestopt wordt. Het invasieleger is goed geïnstrueerd en schrikt nergens meer voor terug. Dit stopt niet vanzelf. Het wordt met de dag erger. De zachte linkse hand maakt stinkende wonden. Dit wordt de ondergang van Europa. Alleen met hard ingrijpen en radicale maatregelen kan het tij nog worden gekeerd.

  Wanneer komen onze zogenaamde rechtse politici eindelijk in aktie ????
  Waar zijn onze geuzen van ferme stevige stoere knapen ????

  Wilders en C.S. get organized !!!
  Mobiliseer de massa en maak kabaal !!!
  Op de barricaden !!!
  Leg Europa plat, eer het te laat is !!!
  Wijs de exoten de weg naar huis !!!
  Gaan ze niet goedschiks, dan maar kwaadschiks !!!

  KABAAL, KABAAL, KABAAL, KABAAL ! ! ! ! ! !

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Oeps
   Zoals altijd,goede plannen.
   ”Wanneer komen onze rechtse politici eindelijk in actie?”
   Vergeten? cordon sanitair Wilders……
   Demonisering? van de heer Baudet

   Het enige wat ze zouden kunnen doen,is oproepen tot demonstratie.
   Hoe die verlopen weten we inmiddels ook.

   Alles moet binnen de grenzen van de wet.
   Ze kunnen helemaal niets.
   Hoe verschrikkelijk ook,alleen een aanslag in Nederland zouden de ogen kunnen openen
   van ingedommeld Nederland.

   Dat zou in een keer heer Wilders weer stevig op de kaart kunnen zetten.
   En Baudet? vergis je niet.

   Als die bij de volgende verkiezingen groot wordt,en in een coalitie komt,is ie onderdeel
   van jawel,het PARTIJKARTEL!

   Like

   • Oeps zegt:

    @ tinekevanschagen (29 juli 2018 om 12:52)

    Dames en Heren.

    Zielig zijn de onnozelen van geest.
    Zij kijken niet verder, dan hun neus kort is.
    Zij laten zich manipuleren.
    Ze hebben schrik om neus uit te steken.
    Ze zijn bang voor het wijzende vingertje.
    Ze drijven met de stroom mee.
    Daar valt geen land mee te bezeilen.

    Demonisering en cordon sanitair hebben ze zelf laten gebeuren.
    De tweede partij van het land laat zich toch niet in de hoek drukken !!! Begin met dat te doorbreken !!! Laat je niet langer bij je pietje pakken !!! Draai de zaken om !!! Laat de wind uit een andere hoek waaien !!! Laat Knudde een poepje ruiken !!!
    Blijf niet langer achteroverleunen in de Tweede Kamer, terwijl je een spelletje speelt op je telefoontje. Zit alert rechtop en laat dat klote-ding thuis !!!
    Vergeet ook het zondagse pak en het geblondeerde kapsel !!!
    Kom in vechttenue !!! Laat van je horen !!! Maak kabaal !!!
    Grijp naar die interruptiemicrofoon. Niet met een lijzig stemmetje, maar met de schreeuw van een sergeant, die zijn troepen commandeert !!!
    Wees niet poeslief tegen je vijanden. Tover wat schandalen uit je hoge hoed en werp ze Knudde voor zijn voeten !!!
    Pak hem bij zijn lurven, trek hem uit de kast en zet hem er vervolgens bovenop en laat hem alle hoeken van de Kamer zien !!!
    Dat moet je natuurlijk wel goed voorbereiden en goed oefenen.

    Roep niet langer van: “ach en wee, gut wat zielug en hoe errug”. Dat is de taal van de te zachte heelmeester. Daar koopt niemand wat voor. Kom met concrete plannen en zeg hoe het wel moet. Schud de boel wakker !!! Maak kabaal !!! Sla met de vuist op tafel. Dien de ene motie na de andere in. Zet Knudde op het verkeerde been !!! Stem categorisch tegen bij elk plan van Knudde-3. Toon telkens weer aan hoe slecht die plannen van zijn voor de burgers.
    Wees niet bang !!! Politiek is show. Maak er een show van !!!

    De PVV mag dan wel 31 zetels in de Tweede Kamer hebben, maar het is wel een “one man show”. In je eentje kun je niks. Je hebt de massa nodig. Die massa is er. Dat zijn die miljoenen kiezers, die je aan de zetels hebben geholpen. Spreek die massa aan !!! En zoek naar middelen om ze erbij te betrekken !!! Maak duidelijk hoe ernstig de situatie is !!! Mobiliseer die massa !!! Instrueer die massa !!! Geef ze richtlijnen !!! Zeg wat ze wel en niet moeten doen !!! Creëer een massaal front !!! Dat is het schrikbeeld voor de gevestigde orde !!!

    De strijd gaat niet alleen om Nederland. Nee, het is een strijd voor alle Europese landen !!! Zoek gelijk gezinden !!! Maak vrienden !!! Sla de handen in elkaar !!! Zet de schouders eronder !!! Maak afspraken voor een gezamenlijk optreden !!! Ga samenwerken !!!

    De tijd dringt !!!
    Na een warme zomer is het tijd voor een hete herfst !!!
    Ga er volop tegenaan !!!
    Samen zijn we sterk !!!
    Samen tegen Knudde-3 !!!

    Wilders ga niet bij de pakken neerzitten !!!
    Wees geen mietje !!!
    Kom van je voetsuk af !!!
    Betrek de massa in de politieke show !!!
    Maak kabaal !!!
    Stroop je mouwen op !!!
    Doe je huiswerk !!!
    Get organized !!!
    Get the job done !!!

    Als Wilders nu verstek laat gaan, dan is het bij de volgende verkiezing met de PVV gedaan !!!

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Jezus,ik raak buiten adem als ik jouw reactie lees.

    ps, je zou het ook goed doen in het leger!

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ tinekevanschagen (29 juli 2018 om 19:59)

    Dames en Heren.

    Ik heb destijds inderdaad 18 maanden militaire dienstplicht vervuld. Maar de waarden en normen, die mij toen werden voorgehouden, worden nu met voeten getreden.

    Het soldij, zakcentje, was amper voldoende voor het treinkaartje naar huis. (Er was slechts één maal per twee weken vrij reizen !!!)

    Ik kwam eind januari uit militaire dienst en kon pas in september gaan studeren. Dus 7 maanden moeten lanterfanten, want er was destijds geen werk. Uit de bijstand kreeg ik, ter overbrugging, een zakcentje, want ik woonde nog thuis.

    En op mijn 65e mocht ik nog niet met pensioen. Ik moest nog enige tijd doorwerken.

    Tijdens de dienstplicht werd officiëel meegedeeld, dat je je maar beter niet kon laten afkeuren, want dan kwam je nooit meer in aanmerking voor een overheidsfunctie.

    Tot mijn grote verbazing werd dienstweigeraar Relus ter Beek minister van defensie.

    De hoogste posten in het land worden momenteel bezet door lieden, die zich aan hun militaire dienstplicht hebben onttrokken. Om er een paar te noemen: Mark Rutte, Wouter Bos, Jan-Perter Balkenende, Ferdinand Grapperhaus, Eric Wiebes, Frans Timmermans, Gerrit Zalm, Geert Wilders etc.etc.etc. !!!

    Er werd me ook nog een keer een promotie door mijn neus geboord, omdat de voorkeur uitging naar een vrouw, omdat zij vrouw was. Zij stelde veel eisen, had wel een grote mond, maar had GEEN militaire dienstplicht vervuld.

    Ondertussen hebben woekerschurken mijn pensioen verkwanseld, bonusboeven mij kaalgeplukt en de zit de knuddige roverheid grisselijk in mijn portemonnaie te graaien.

    En nu wordt mijn land verkwanseld door halvezachte politieke minkukels, die niet eens in de houding kunnen staan. Ze laten de invasie door kansloze parel gebeuren. Foei, foei foei !!!

    De zogenaamde illuminati’s hebben hun ziel en zaligheid aan satan verkocht en mogen nu als zijn kornuiten de hogere belangen uitvoeren. Bij hun initiatie in de broederschap van “het alziend oog” werden hun gevoelen en emoties met “mind control” uitgeschakeld en vervangen door voorgeprogrammeerde obsessies.

    En de ach en wee roepende bevolking doet het in de broek van schrik. Ze zijn als de 3 aapjes, ze horen niets, ze zien niets, en ze zeggen niets. De zielige flapdrollen roepen ach en wee, wat zielug en hoe errug. Maar ze durven hun nek niet uit te steken. Je wint de oorlog niet met slap gedoe, maar met heldendaden.

    Ja, ik ben een beetje boos. Het zit me heel erg hoog. Het wordt ook wel erg veel !!! En dat is heel frustrerend !!!

    De zeikerds, die menen een loopje met mij te kunnen gaan nemen, krijgen de middelvinger. Ik ben de leeftijd, om nog met me te laten spelen, al lang te boven. Ik ben geen zielig schooljochie, die je met pesten klein kunt krijgen.

    Geliked door 3 people

   • Republikein zegt:

    Mooi verhaal Oeps, ikzelf werd na 2 herkeuringen afgekeurd wegens bronchitis, geluk bij ongeluk want wat een tyfusbende was het daar, allemaal hersenlozen, vechten doe je met je mond anders kanonnenvlees. Mijn buurman is kolonel b. d., overal geweest, o.a. Libanon.
    Als hij me ziet, heb je regelmatig met buurmannen he, zegt ie sarcastisch ” allemaal de schuld van de buitenlanders”.
    Aardige vent maar hersendood, we moeten wel zonodig de nieuwste straaljagers uit Amerika hebben voor de verdediging etc.
    Is ook fan van Oranje en heeft een enorme hekel aan Wilders.
    Wereldvreemd en ik ben een racist.
    Ik kap er mee, kan er een boekenplank meevullen.
    Trees weigerde echter mijn ghostwriter te worden.
    De mazzel.

    Geliked door 1 persoon

  • Sabeltant zegt:

   Niks, KABAAL, KABAAL, KABAAL, KABAAL ! ! ! ! ! !

   Meer, TAKA,TAKA,TAKA,TAKA, ! ! ! ! ! !

   Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    Ik denk dat hij cabal bedoelt.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Oeps.
    Je hebt wel veel woorden nodig om je middelvinger duidelijk te laten zien…
    maar voor de rest ben ik het helemaal met je eens.
    In vredestijd is alles wat met het leger te maken heeft belachelijk, dwaas en dom.
    Ik ben blij dat ik m’n twee jaar in militaire dienst er op heb zitten.
    Héél véél geleerd en overal geweest.
    Als ik jou was zou ik dat wat je boven hebt geschreven allang vergeten zijn.
    Laat gaan en geniet van datgene wat je echt hebt en wie je bent.

    Like

  • BertG. zegt:

   Schade voor gezondheid, economie en natuur.
   Grote schadepost
   Als een invasieve exoot in de natuur gevestigd is, zijn vaak aanzienlijke uitgaven nodig om de schade te herstellen en de invasieve exoot te verwijderen of om verdere verspreiding te voorkomen. Geschat wordt dat de kosten alleen al in de lidstaten van de Europese Unie ten minste € 12 miljard per jaar bedragen!
   http://invasieve-exoten.nl/

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Waarom begin jij altijd met Dames en Heren.
   Ben je soms gewend om voor volle zalen te spreken of zo.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Bert.
    Oeps verzorgt waarschijnlijk de bingo-avonden in het verzorgingstehuis in zijn wijk.
    Vandaar dat “Dames en Heren”…
    Bovendien riep Cohen ook op tot het maken van kabaal toen Theo van Gogh was vermoord.
    Het heeft wel iets van die wilden die hier naar toe komen peddelen.
    In hun cultuur slaan ze ook met ’n bot op potten pannen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat zou zomaar kunnen, ik zie het helemaal zo voor me, met ze bingo molletje achter een tafel en ze microfoon met veel echo er op.
    Hij heb er ook wel een goede kop voor.
    Goedenavond Dames en Heren, we gaan knallen vanavond, door het plafond gaan we met ze alle.
    Potloden en stiften bij de hand allemaal.
    En kabaal maken, veel kabaal met een volle kaart, laat u horen Dames en Heren.
    En het 1ste getal is………………

    Geliked door 1 persoon

 9. Sharon zegt:

  Allemaal hollend naar het registratiekantoor om het gratis geld te kunnen krijgen, dat moeten ze eens in Amerika od Australie proberen ! Nee de EU is om je dood voor te schamen zoals er met ons belastingeld word omgegaan.

  Geliked door 1 persoon

 10. Sabeltant zegt:

  De bevolking moet de wapens grijpen tegen deze invasie.

  Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  De bezetting van Europa is in volle gang !!!! Op naar de ondergang en de Nederlander slaapt verder !

  Geliked door 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   koddebeier; Dat slapen kan allerlei oorzaken hebben. Zoals bijvoorbeeld; Men verdient een goed salaris, woont in een witte buurt, is zelfs genegen om op Groen Links te gaan stemmen. Ze slapen rustig verder omdat ze het nog veel en veel te goed hebben. Drie keer per jaar op vakantie, de kinderen naar de kinderopvang, en elke drie jaar een nieuwe auto. Dan blijft er geen tijd over om zich druk te gaan maken over al die indringers die Nederland aandoen, en waarvan er in hun buurt geen eentje te ontdekken valt.

   Geliked door 2 people

   • koddebeier zegt:

    bigljohn; Ik woon zelf in een witte buurt, waar gezien de huidige huizenprijs

    Like

   • koddebeier zegt:

    bigljohn: ik woont zelf in een witte buurt die gezien de huidige huizenprijs niet zo snel zal verkleuren, maar je moet wel de realiteit onder ogen zien en dat doet de domme massa niet, kijk om je heen en ziet dat het hard berg afwaarts gaat met Nederland, Jammer dat ze dat verdommen om in te zien !!

    Geliked door 1 persoon

 12. Marc zegt:

  Stelletje teringschoften. Tyfus Juncker. Kanker Merkel.

  Geliked door 2 people

 13. boorzalf zegt:

  Die komen allemaal hier heen, zo niet dan gaat de gestoorde nep dominee Rikko Voorberg en die leipe kunstenares Tinkebell ze wel halen. Want Tinkebell lust wel een topdropje.
  De blanken in Zuid Afrika die geen boer zijn zakken steeds verder weg in de ellende. Worden uitgemoord door de negers. En de linkse media zwijgt in alle talen. Net zoals de overheid. (uitgezonderd de PVV)

  Maar wel elk jaar 5 miljard euro van ons belasting geld aan die zwarte kakkerlakken geven.
  En die zwarte kakkerlakken willen meer, vandaar dat ze nu hier heen komen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s