Spanje stuurt Afrikanen met een boterham, een fles water en een buskaartje door – richting Frankrijk/Duitsland

Screenshot_51

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Men vermoedde/wist het dat de meeste via de Middellandse Zee aangekomen “vluchtelingen” voor Spanje geen noemenswaardig probleem vormen, want de doorreis van de nieuwkomers is bijna zeker, hun droomdoelen zijn Franse en vooral Duitse grote steden. Vandaag in Spanje aangeland en overmorgen al in Frankrijk of Duitsland, niet als toerist, maar om asiel aan te vragen. En iedereen die dat gelukt is, belt naar huis.

journalistenwatch

Dan kun je gemakkelijk de barmhartige Spaanse Samaritaan uithangen, die tekeergaat tegen Salvini wegens diens politiek van afsluiting, maar de Italiaanse praktijk van door wenken toepast om het aantal migranten in eigen land te reduceren onder het motto: de gevolgen zijn voor Frankrijk en Duitsland, of waar de “beschermingzoekers” – die vermoedelijk grotendeels economische vluchtelingen zijn – dan ook opduiken. Frankrijk zou ze echter ook kunnen door wenken, terwijl bij Duitsland zeker de uitspraak van Merkel geldt: Ze zijn er nu eenmaal!

[…] De meeste Afrikanen willen sowieso niet in Spanje blijven, zegt de politieagent. In een land, waarin sprake zou zijn van weinig sociale uitkeringen voor de migranten. “Die willen allemaal naar Frankrijk. En naar Duitsland.” Vooral Alemania zou een grote aantrekkingskracht uitoefenen.

Waarom? “Die kijken ook tv in hun thuislanden”, zegt de medewerker van het Rode Kruis Alcausa. “Ze denken het beter te hebben in Frankrijk of Duitsland dan in Spanje.”

Het Spaanse Rode Kruis, dat handelt in opdracht van de staat, helpt d emigranten de reis voort te zetten: vanuit Zuid-Spanje worden de “vluchtelingen” met een boterham, een fles water en een buskaartje doorgestuurd – richting noorden. Zo handelen alle Spaanse kustplaatsen die het doel zijn van migranten. […]  Lees het volledige bericht op “Tagesspiegel.de”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Frankrijk, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Spanje stuurt Afrikanen met een boterham, een fles water en een buskaartje door – richting Frankrijk/Duitsland

 1. Cathja zegt:

  En dan een grote mond hebben over Salvini? Hypocriete Spanjaarden! Salvini is ook nog eens tot ongewenst persoon in Spanje uitgeroepen, en hoewel hij daar zelf niet mee schijnt te zitten, is het toch een smet op zijn naam. Salvini heeft tenminste begrepen dat niet alleen Italië, maar heel Europa beschermd moet worden tegen opvreters uit Afrika.
  Als je dan, zoals de Spanjaarden doen, met de vinger naar Salvini wijst omdat je zijn ‘vluchtelingenpolitiek’ afkeurt en niet sociaal noemt, hoe moeten we de Spanjaarden dan duiden?

  Schijnheiligen, Hypocrieten, Deugmensen?

  Als je zou deugen, dan zorgde je voor repatriëring van alle illegalen die op uiterst agressieve en brutale wijze ons werelddeel zijn binnen gedrongen. Dan veroordeel je niet een president die juist het goede met ons voor heeft.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Oud nieuws.
   Geen reden meer om je op te winden.
   Dit wisten we al nadat Spanje enkele weken geleden die eerste lading van ca 900 “bootvluchtelingen” zo barmhartig wilde opnemen.
   Vandaar ook dat Salvini zo zorgeloos op vakantie is.
   Italië is van het probleem af.
   De Spaanse regering wordt rijkelijk pèr “vluchteling” betaald door die vervloekte EU.
   Bovendien steken die Spaanse “politici” miljoenen in hun eigen portefeuille.

   Het eenvoudige Spaanse volk vindt het ook allemaal prima, zolang als het hun maar geen geld kost, en de signorita’s niet al te veel verkracht worden.

   Like

 2. Benesha zegt:

  Georganiseerde vernietiging van Europa. Het is zo duidelijk want niemand zou zoiets doen anders. Misschien worden deze geïnviteerde jonge sterke gespierde mannen wel het leger van de dictatuur EU.

  Like

 3. boorzalf zegt:

  En reken maar die komen OOK naar ons land. En gaan NIET meer weg.

  En in Amsterdam zullen ze wel gaan roepen”WELKOM WELKOM”.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zo lang als dat linkse Amsterdamse kutvolk maar gelukkig is met die horden zwarte “immigranten”!
   Dat ze maar allemaal in dat lekkere Amsterdam blijven!
   Die Amsterdammers met hun grote slabekken weten het allemaal zo veel beter dan de rest van NL.
   Ze hebben daar dan ook niet voor niets een dóór en dóór Groen-rooje-linkse regering geïnstalleerd die zo intens gelukkig is met snol Halsema!
   Bovendien vindt héél Amsterdam dat Amsterdam zich moet afscheiden.
   Kan het mooier.
   Hoe komen we er van af.
   Oh ja, we zullen ze wel moeten blijven betalen natuurlijk.
   Geen probleem.
   Daar is de rest van Nederland voor!
   Amsterdam kun je vergelijken met zo’n ABC-eiland.
   Je weet wel, Aruba, Bonaire en Curaçao, waar alléén zwarten en ’n stel nagemaakte blanken het frauduleus voor het zeggen hebben, en waar elke dag wagonladingen belastinggeld in moeten…

   Like

 4. Yvonne zegt:

  Zo makkelijk aan de wereld laten zien hoe goed ze Spanje dus zijn voor dit tuig dat op deze manier binnen komt
  Natuurlijk weten ze dat ze niet in hun k.t land willen blijven

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Merkel, Rutte en al die andere Landverraders zijn als de dood voor een economische neergang en die komt vroeg/laat. Dan zal er flink gekort moeten worden op alle soepsidies, pensioenen, het Uitkeringsinfuus afknijpen, etc etc. Moet je eens zien wat er dan gebeurt! Het Spookbeeld van eerder genoemden!

  Like

  • GT zegt:

   Die land verraders allen in kaart brengen, voor dat ze straks vluchten.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @ReaGluurder. Er zal gekort worden op pensioenen van autochtonen. Van mensen die hen hele leven hard voor dat geld hadden gewerkt. De Kalergiesten zouden ervoor zorgen dat de smerige bende die hier parasiteert blijft buiten schot.

   Like

 6. peter zegt:

  6000 vangen voor het doorlaten,,Ze zouden dat tuig in Brussel moeten opsluiten .

  Like

 7. Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  We worden op een gigantische schaal verneukt door de EU, ons eigen geld wordt gebruikt om ons de das om te doen, er moet een tribunaal komen tegen dit EU wanbeleid.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Bob Fleumer. Daar moet men wachten tot na de burgeroorlog. Als alles voorbij is, komen de Nurnberg-processen 2.0. Hopend dat de vonnissen zouden net zo hard zijn als die van de Nurnberg-processen van 1945-1946.

   Like

 9. boorzalf zegt:

  En dit gaat zeker een keer gebeuren dat de burgers het recht in eigen hand gaan nemen. Zolang de overheid niks doet draait het uit op een burgeroorlog. Terug sturen die zwarte en islam bruinen kakkerlakken. Terug naar het land van herkomst.

  Like

 10. Alphons Mantel zegt:

  zo blijven ze komen uit Afrika en verandert er niks! Alphons

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Ze brengen ook hun “verfijnde” cultuur mee.
  Twee voorbeelden uit Parijs.
  De Video werd onmiddellijk gecensureerd op “Fuckbook”.
  Parijs afgelopen dagen…………
  Ze doet haar behoefte even in het bushokje, niets aan de hand, gewoon doorlopen………..

  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/xoo0qtUU4cdj9doCdT8s.mp4?_=1

  Like

  • Thom zegt:

   @Delamontagne. Die vrouw kan zo activiste worden voor links, want zij is het zeikwijf in eigen persoon.

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @delamontagne. “FUCKBOOK” (Wat een prachtnaam!) en “YouTube” hebben gigantische hoeveelheid van videomateriaal en krantenberichten er afgehaald enkel en omdat ze SCHADELIJK ZIJN VOOR DE ISLAM en belichten de toestand in Europa op ongunstige wijze. Het is overduidelijk welke meesters Mark Zuckerberg en de “Kut van YouTube” dienen?

    Like

  • ReaGluurder zegt:

   @delamontagne.. Ik meen dat u ook al niet meer zo PIEP bent, maar zeker nog goed bij de tijd! Komt waarschijnlijk omdat u zo geweldig woont en hiervan geniet! Verweg van het Sufkuttenlandje, waar de sfeer per dag verder afbrokkelt. Dat wij nog lang van uw bijdragen mogen smullen!

   Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Nou moet ik wel vertellen dat zo’n bruine aap die loopt te zeiken in het openbaar gelijk wordt aangepakt hier in Nederland. Meldingen gaan gelijk naar de verkeersleiders plus de camerabeelden die worden direct ingezien. Schijten in de bus vergeet het maar, u wordt onmiddelijk opgepakt. En de reken krijgt U zeker.

   Geliked door 1 persoon

 12. paulzwueste zegt:

  Ja, als je er maar genoeg binnenhaalt.
  Pim Fortuyn schreef het al in zijn boeken, “hoe meer je er binnenhaalt, hoe meer je eigen cultuur zal verwateren, totdat ze zal ophouden te bestaan…”
  En de schurken Kok, Melkert en van Dam maar liegen, schreeuwen en beledigen…!

  Gelukkig zijn die volksverraders en criminelen al bijna dood, en is de duivelse macht van die vervloekte PVDA vernietigd.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Dat de Spanjoles zijn een vals volk, wisten wij al allang. Geschiedenisboeken zijn vol lof of hen gedrag in diverse delen van Europa. Nu gaan de Spanjoles ons weer naaien. De vermoedens waren bijna vanzelfsprekend. Natuurlijk zijn de halve apen uit Afrika en de islamitische machetes jongens geen noemenswaardige probleem voor Spanje. Net als op het voetbalveld worden ze direct verder getrapt in de richting van west Europa. En let op! Nu gaan Frankrijk en Duitsland met deze berg afval ping-pong spelen. Ze schuiven ze verder in de richting van Oostenrijk, Scandinavië, België en ….NATUURLIJK OOK NEDERLAND!. Ieder voor zich en God voor ons alle. Heel snel zouden de zwarte rotkoppen van deze verkrachters en kannibalen met een bak vol SOA tussen hen benen, zich ook in Nederland bevinden. Amsterdam is voor hen A Place to Be!. Daar heerst na de val van de avond een totale chaos., Dus ze kunnen daar lekkere prooi vinden voor hen hongerige kloten, mensen beroven voor wat geld en ze hoeven zich in deze Barter Town geen zorgen te maken. Met een Bruine Linkse en D66 coalitie heten ze welkom als nieuwe bewoners

  Geliked door 1 persoon

 14. Elisah zegt:

  Off topic,
  Ik sta hier in Spanje op halogeen te koken, wat een ellende is dat…… ik heb meer dan 3x langer nodig om een eenvoudige maaltijd te koken, die halogeen-troep werkt niet fatsoenlijk.
  Dat gaat leuk worden als we straks thuis van het gas af moeten.😣

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Terwijl West Europa wordt gekolonialiseerd door ongeciviliseerd gajes uit Afrika, viert Rusland de 1030 e Verjaardag van hun Christianisatie.

  Like

 16. Pingback: Op weg naar “Germoney”: Tientallen illegale Afrikanen bestormen het badstrand van Zahora in Cádiz | E.J. Bron

 17. Lee zegt:

  Ik begrijp werkelijk geen snars van al die mensen die op de partijen hebben gestemd die dit allemaal mogelijk maken. Stelletje masochisten.

  Geliked door 1 persoon

 18. Pingback: Seehofer´s eerste akkoord zal ons GEEN ENKELE illegale immigrant besparen! | E.J. Bron

 19. Pingback: Salvini: “Aquarius” zal zeker niet in een Italiaanse haven aanmeren | E.J. Bron

 20. Pingback: Daarna doorreis richting noorden? Malta en Italië wezen af – maar Spanje neemt “bootmigranten” op | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s