Spanje wil Europese oplossing: Meer dan 1200 Afrikanen leggen binnen twee dagen in Spanje aan

Screenshot_48

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Na de aankomst van meer dan 1200 Afrikanen binnen twee dagen heeft de Spaanse regering een Europese oplossing geëist. “Het migratieprobleem is een probleem van Europa en vereist een Europese oplossing”, zei de Spaanse minister van Binnenlandse Zaken Fernando Grande-Malaska zaterdag tijdens een bezoek aan het zuiden van het land. Zaterdag had de kustwacht 334 Afrikanen van 17 boten gehaald, de dag daarvoor waren dat er 888.

politikstube

Spanje heeft dit jaar Italië afgelost als belangrijkste aankomstland voor “vluchtelingen” in Europa. Sinds het begin van het jaar kwamen er volgens informatie van de Internationale Organisatie voor Migratie (OIM) bijna 21.000 “vluchtelingen” in Spanje aan. In Italië waren het ongeveer 18.00 en in Griekenland ongeveer 15.500.

De Spaanse socialistische minister van Binnenlandse Zaken beschuldigde de vorige conservatieve regering van grove nalatigheden. De toename van het aantal “vluchtelingen” zou zich al lange tijd hebben afgetekend, en de vroegere regering zou hiertegen “te weinig voorbereidingen” hebben getroffen, zei Grande-Malaska. Hij kondigde de opening van een opvangkamp voor 600 “migranten” in het Zuid-Spaanse Algeciras aan.

De Europese oplossing kan alleen maar betekenen “Allemaal naar Germoney”, een andere oplossing zal er niet zijn. Grenzen bewaken, geen NGO-schip meer laten aanleggen, naar het voorbeeld van Italië, is de oplossing. Maar de socialisten in Spanje laten iedereen binnen en zitten alleen maar te jammeren.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Spanje wil Europese oplossing: Meer dan 1200 Afrikanen leggen binnen twee dagen in Spanje aan

 1. Perfide Albion zegt:

  Ik heb een Europese oplossing voor die Spaanse rooie ratten regering. We komen je afzetten en instaleren een nieuwe Franco.

  Like

 2. kampersrene zegt:

  We kunnen er niet omheen …We zullen moeten leren om mensenvlees te eten ….dan is de komst van vers vlees …welkom …wie zegt dat mensenvlees slecht is ? negerworsten of frikadellen ….Refugees cotteletjes met islamsaus De NOS kan zijn bijdrage leveren met een kookprogamma ….wat eten we vandaag…?

  Like

 3. Sharon zegt:

  Het is geen migratieprobleen, het is je eigen schuld dat ze met duizenden per maand naar je land komen. In Afrika verdien je 200 euro per maand met werken en heb je geen werk krijg je niets. Hier krijg je 1200 euro per maand met niets doen. Gek heh dat er 10 miljoen hier heen willen , maar dat 10 miljoen uitkering extra niet te betalen is wil onze verotte EU niets van horen.

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Ha, ha, ha, ha, ha……… een Europese oplossing. Ik zou zo zeggen, succes met daarop wachten. Intussen zou ik toch maar wat meer je best aan de grens doen en ze per omgaande met retourvracht heenzenden. Dat zal heel lastig gaan worden als je zelf eerst de sluizen opent en ze amper een strobreed in de weg legt, stelletje stomkoppen… Die 600/700 in in Cueta hadden in rotten van drie onder begeleiding van militairen aan de andere kant van het hek weer uitgezet moeten worden!

  Like

 5. Henk der Niederlander zegt:

  Huh lekker scoren zo voor de socialisten in Spanje.
  Enkele weken geleden vonden ze daar nog dat ze de opvreters die Italie niet in mochten maar naar Spanje moesten laten komen.
  Nou het uit de hand dreigt te lopen moet er ineens een Europese oplossing komen.
  Zoals later zal blijken zal de premie die door Brussel beloofd is niet voldoen en moeten de andere Europese landen de Spaanse kastanjes uit het vuur halen.
  Zoals gewoonlijk weer een socialistische aanpak die weer totaal in het 100 loopt.
  Naar mijn mening: wie de opvreters heeft mag ze houden.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Ik ken en weet een oplossing ……Ik zou ze allemaal ………..maar daar zou Junckers niet in toestemmen ….misschien wel na een paar glazen Cognac van een goed jaar….dat zou zijn geest helder maken

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  Huilie huilie doen in plaats van eigen grensagenten bij Melilla met machinegeweren uitrusten en laten schieten op de illegalen die over de hekken klimmen.
  Beste lieve naïeve Spaanse socialisten : U houdt geen rekening met de hardwerkende Spaanse arbeiders , maar u verkoopt uw ziel aan de duivel, de heer Soros !!

  Geliked door 2 people

 8. Jean zegt:

  Waarom wordt dat volkje niet halverwege de zee tegen gehouden en teruggestuurd naar Afrikaans grondgebied?
  Dat Afrika zijn eigen Afrikaanse problemen oplost want de toegevoegde waarde van de zootje ongeregeld staat gelijk met 3/4de van het politiek zootje op eigen grondgebied en 100% van het EU gespuis nl. op 0%

  Geliked door 2 people

 9. Saskia Dubbeldam zegt:

  Ik heb gisterenavond mijn tuinhuis open laten staan en nu zitten er vrij veel vliegen in. Naar mijn beleving is dat dan het probleem van de hele straat en moeten mijn buren mij helpen en een deel van de vliegen overnemen.
  Toch?

  Geliked door 1 persoon

 10. Peter zegt:

  Uit De Dagelijkse Standaard van 5-8-2017 ( ! )
  Nog steeds actueel en waar.

  We worden opgelicht: minder dan twee procent van bootmigranten komt uit landen waar oorlog is
  De overgrote meerderheid van de asielzoekers die de oversteek over de Middellandse Zee maken is niet op de vlucht voor oorlog maar komt profiteren van onze verzorgingsstaat, blijkt uit cijfers van de Financial Times.

  Wat iedereen eigenlijk al wist, wordt nu ook bevestigd door de cijfers: slechts een miniscule minderheid van de migranten die op bootjes in Italië arriveren om vanuit daar in heel Europa asiel aan te vragen, komt daadwerkelijk uit een oorlogsland. Sterker nog: in de top-10 van landen waar de migranten vandaan komen, staat geen enkel land waar oorlog is. Syrië en Libië bungelen onderaan de lijst op nummers 11 en 12.

  @HaraldDoornbos
  Veel NLse media gebruiken nog altijd ’t woord vluchteling ipv migrant voor hen die van Libie naar Italie gaan. Alleen in Syrie is er oorlog:

  We moeten dan ook ophouden met het gebruik van het woord “vluchteling” wanneer het gaat om migranten. Mensen uit Nigeria, Pakistan, Gambia, Bangladesh, Senegal of Ivoorkust zijn immers helemaal niet op de vlucht. Er is geen oorlog in die landen, je kunt er veilig wonen. Toegegeven, het is in Europa natuurlijk fijner dan in Guinea. Maar dat is nog geen geldige reden om op bootjes hierheen te komen. We kunnen immers niet iedereen opvangen.

  Van alle landen op de lijst is alleen in Syrië echt oorlog. Ook in Libië is het niet al te veilig, hoewel de situatie daar steeds stabieler wordt. Maar zoals te zien in het bovenstaande overzicht komen er twintig keer zoveel migranten uit Nigeria dan uit Syrië en Libië bij elkaar. En wij laten het allemaal maar toe. Wat zijn Rutte, Merkel en Juncker toch ongelooflijk dom!

  Gelukkig is Italië de migrantenstroom inmiddels helemaal zat, en begint het Zuid-Europese land actie te ondernemen. Zo nam de Italiaanse marine eerder deze week een schip van een Duitse NGO in beslag dat fungeerde als watertaxi voor Afrikaanse migranten. Het is echter de vraag of het op tijd is. Er zijn inmiddels als honderdduizenden migranten Europa binnengekomen, en die zijn niet van plan om weg te gaan. En onze regeringen doen er helemaal niets aan.

  Overigens, ook bij migranten uit Syrië moeten we ons natuurlijk afvragen of zij hier welkom zijn. Het is daar weliswaar oorlog, maar er zijn genoeg veilige landen in de buurt bij Syrië waar deze mensen terechtkunnen, zoals Turkije, Libanon en Jordanië. Bovenstaande cijfers zijn echter des te meer reden om de grenzen volledig te sluiten voor asielzoekers. Het zijn geen vluchtelingen, het zijn gelukszoekers. Daar zitten we niet op te wachten, zeker niet nu onze zorgpremies het komende jaar wéér stijgen.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Peter 29 juli 2018 om 11:34

   Wat zijn Rutte, Merkel en Juncker toch ongelooflijk dom!

   Verander ‘dom’ in ‘kwaadaardig’. Er is namelijk sprake v

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    an opzet.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Precies, @Tistochwat: Onze politiekcorrecte ‘elite’ is of ongelofelijk dom of verschrikkelijk kwaadaardig.

    Meer soorten zijn er niet. Ze zullen zichzelf niet dom vinden, dus ….. …

    Like

  • Nemesis zegt:

   O ja, ze hebben daar best wel oorlogjes, stammenoorlogjes en een paar door de drug geschifte krijgsheren. Dus mot is er best wel. Maar oorlog, nee hoor.

   Like

 11. Thom zegt:

  Het wordt tijd dat er in de havens een permanente muziektent wordt ingericht om onze nieuwe “landgenoten” welkom te heten met een welkomstlied zoals:

  Wij dansen samen de bostella”

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Thom. Wij zetten Angela Merkel, Juncker en Timmerfrans aan het hoofd van deze polonaise. Zeker met lief zijn voor elkaar en lekker zakken vullen.

   Like

 12. Daan Kranenburg zegt:

  Wat is dit voor gezeur? Amper een maand geleden zijn de EU landen in Marakech (Marokko) overeengekomen (Rutte getekend bij het kruisje) de immigratie van Afrikaners naar de EU te stimuleren. Hoop dat er op korte termijn een miljoen binnenkomen, wordt het klootjesvolk misschien wakker en kan er afgerekend worden. Heb daar echter zo mijn bedenkingen over. Grt. Daan Kranenburg.

  Geliked door 1 persoon

 13. Tistochwat zegt:

  Ik was iets te optimistisch met mijn uitspraak dat de volledige islamisering van Europa binnen 5 -10 jaar een feit zal zijn.
  Ik stel mijn ‘voorspelling’ bij naar maximaal 3 jaar, want het gaat met de dag sneller.

  Geliked door 3 people

 14. Wat een lulsmoes. Laat ze ballen tonen en de “vluchtelingen” gewoon tegenhouden en terug naar Afrika brengen. Dan is het snel afgelopen met de vluchtelingenstroom

  Nu zijn het krokodillentranen. “Pappie, je moet me helpen, ik word gepest!”

  Geliked door 2 people

 15. al die landen aan de Middellandse hadden kunnen weten dat zij in de EU de grens zouden vormen met Afrika en dat het Schengenakkoord de grootste last op hun schouders zou leggen. En nu jaqmmeren ze dat Brussel het moet oplossen. Ik zou zeggen: de EU heeft het probleem veroorzaakt door de buitengrenzen niet te bewaken en wil of kan er niets aan doen. Stap uit de EU als je niet wilt dat je land voor decennia en generaties enorme problemen krijgt, waarbij de vraag bestaat of de geschapen situatie wel vreedzaam en zonder schade kan worden opgelost.

  Geliked door 2 people

 16. Tanya zegt:

  Ach toch Spanje is natuurlijk bang dat de toeristen industrie gaat terug vallen als dat Afrikaanse gajes nu ook al op de toeristen stranden het land binnenkomt.Spanje wil een Europese oplossing. Goh nou dan komen ze toch van een kouwe kermis thuis want Europa doet geen reet enwil alleen maar NOG meer GAJES binnen halen.Spanje wil natuurlijk dat ze verdeeld worden over andere Europese landen oa ons land en Duitsland daar waar de uitkeringen hoog zijn. Het gaat maar door gvd.

  Geliked door 2 people

  • King Arthur zegt:

   Fuck heel dat socialistische Spanje, geen cent zien ze meer van mij. vakantie ergens anders vieren en boycotten die smerige eu-verraders en soros vriendjes. Ongezien de tering ermee.

   Like

 17. koddebeier zegt:

  Het is het probleem van Spanje, die linkse idioten halen ze zelf binnen dus mogen ze dat tuig zelf houden !!

  Geliked door 1 persoon

 18. Sabeltant zegt:

  Hahahahahaha, dát is lachen zeg.
  Ik vroeg mij al af hoe lang het zou duren dat ze door krijgen dat er alleen maar parasiterende aartsluie jonge kerels op die boten zitten.
  Zet ze maar op de trein naar mutti Merkel die lust wel pap van al die schwarzer zwanschen!

  Geliked door 2 people

 19. Mr D. Umass zegt:

  Eerst die stront binnen halen en dan gaan klagen… typisch bescheten links.

  Geliked door 1 persoon

  • Thoth zegt:

   Klopt, de ‘EU’ moet dit ‘oplossen’.

   Like

   • Guus Velraeds zegt:

    De EU gaat niets oplossen. De EU is als een inktvlek die je niet meer kan wegpoetsen. Deze vlek kun je alleen met schaar wegknippen waarna je een beschadigd Europa overhoud voor de komende 100 jaar. Zo erg is het.

    Geliked door 1 persoon

 20. Johan zegt:

  Hee Spanjaarden,
  Jullie mogen al die piknikkers fijn in Spanje houden. Wij willen ze niet.
  Flikker maar op met die ´Europese´ oplossing om al dat gajes boven de Pyreneeën te dumpen.

  Like

 21. jungleelephant zegt:

  Niks:Europese oplossing!Zij laten dat schorem toch binnen?Mogen ze ze houden ook!

  Like

 22. Guus Velraeds zegt:

  Laat de Spanjaarden en vooral de socialistische Spaanse regering verzuipen in de binnen stromende negers. Wat mij betreft kunnen vanaf nu niet genoeg negers aanspoelen op de Spaanse kusten.

  Geliked door 1 persoon

 23. Pietersen zegt:

  Je ziet het al aan die negerkoppen met hun gedrag af : Ze vieren de overwinning op ons en hebben geen respect. Slechter dan dit kun je niet hebben als je ze wilt integreren.

  Like

 24. Guus Velraeds zegt:

  Ik weet de oplossing!

  Eureka!

  Alle negers uit Afrika naar Europa.

  Alle Europeanen naar Afrika.

  Over vijftig jaar zien we het succes van Afrika en de totale ondergang van Europa.

  Afrika wordt Europa en Europa wordt Afrika.

  Schop de negers en de socialisten allemaal naar Afrika kunnen ze er samen iets moois van maken.

  Like

 25. bigljohn zegt:

  De Spanjaarden zijn aangestoken door het Duitse virus. Het goede vernietigen, en het slechte laten groeien. De Duitsers dachten vroeger een Joden-probleem te hebben. Joden waren intelligente mensen, een aanwinst voor Duitsland. Niemand had last van ze. Daarentegen vonden ze nodig om die arme Joden tot de laatste persoon uit te roeien. Nu hebben ze een Islam probleem. De Islam is bezig Duitsland totaal te verwoesten. Daarentegen word voor zulks tuig de grens wagenwijd opengehouden, en is de doelstelling dat iedere Duitser gaat kruipen voor de Islamiet. En dan heb ik het nog niet gehad over dat geval apart; De DDR. Gaat zo voort Spanje. Vernedert uzelf voor al die indringers, tot de tijd aanbreekt dat u voor de tweede keer bezet bent door de Moren. Na zovele honderden jaren zijn er nog steeds Moorse invloeden in Spanje achtergebleven. Maar het blijft zelfs niet bij dit alles ! Feitelijk bieden ze de Moren een uitgelezen kans om heel Europa onder de voet te gaan lopen ! Hoelang zouden de Moorse invloeden in Europa blijven hangen. Velen zijn al gewend aan Rap-muziek. Ik noem het altijd zwarte Piet muziek. Muziek die met muziek niets uit te staan heeft, en die niet om aan te horen is !

  Like

 26. Thomasson zegt:

  Laat de Spanjoles lekker in hun neger-gasten stikken. Ze willen ze toch zo graag?

  Like

 27. Marc zegt:

  Voor alle duidelijkheid: die Afrikaanse kolonisten zijn uitsluitend een Spaans probleem. Het is hun eigen schuld: vier weken terug accepteerden ze met veel kabaal dat schip met kolonisten dat door de Italianen geweigerd was. Nu heel Afrika naar Spanje komt moeten de Spanjaarden het dus zelf maar oplossen!

  Like

 28. alwine kerkhof zegt:

  Kunnen mooi aan de bak als Zwarte Piet. O nee, mag ook al niet meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s