Brandenburg: AfD volgens nieuwste peiling met 24,5% de grootste partij

Screenshot_87

(Vertaling: E.J. Bron)

Bijna 25% zijn slechts een vierde deel en geen reden om te juichen als er geen coalitiepartner in zicht is. Desondanks is de voorzitter van de AfD-fractie in het deelstaatparlement van Brandenburg, Andreas Kalbitz, strijdlustig:

Freie Presse

“Ik ben heel blij dat de Brandenburgers ons oppositiewerk tot nu toe in het parlement in deze omvang honoreren. Meer dan 24% voor de AfD, dat is echter ook de rekening voor het meer dan duidelijke falen van de SPD/Die Linke op werkelijk alle politieke terreinen: gezondheid, infrastructuur, verkeer, landbouw, financiën, binnenlandse veiligheid, economie, onderwijs, de omgang met zogenaamde ´vluchtelingen´. De mensen in de deelstaat hebben elk vertrouwen in de SPD en Die Linke verloren.

Als de coalitie SPD/Die Linke een keer iets aanpakt, dan gaat het te voorzien mis en de mensen merken steeds vaker dat de ploeg rondom Woidke gewoon niet de belangen van de burgers vertegenwoordigt. Het kabinet van Die Linke en de SPD vecht alleen nog maar wanhopig om het eigen politieke overleven en heeft daarbij volledig uit het oog verloren wat zijn taak eigenlijk zou zijn: politiek bedrijven in het beste belang van de mensen die hier altijd al leven, die hier hun wortels hebben, die dit land thuis noemen. Voor de mensen die hier willen blijven, die hier een toekomst zoeken. Wij van de AfD weten wie ons in het deelstaatparlement heeft gekozen. Wij hebben de burger altijd al in het middelpunt van ons politieke handelen geplaatst en dat zal ook altijd zo blijven. Dat weten de mensen en daarom geniet de AfD het vertrouwen van de Brandenburgers. Daarom bedank in nu hartelijk al diegenen voor deze toenemende waardering.”

Screenshot_92

Bron:
https://freie-presse.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Brandenburg: AfD volgens nieuwste peiling met 24,5% de grootste partij

 1. T.Troubadour zegt:

  Dat er meer moge volgen

  Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Klaas

   Ja Klaas, West-Europa is gek.
   Knettergek.
   Na mij ……….

   Geliked door 2 people

  • Guus Velraeds zegt:

   Ongelooflijk, het land zogenaamd ontvlucht met grote ontberingen en omdat het er niet veilig zou zijn en dan toch in dat onveilige land begraven willen worden. Schop ze meteen allemaal terug zou ik zeggen. Want ze gaan natuurlijk allemaal terug om de begrafenis bij te wonen en tevens vakantie te houden en komen een maand later weer gewoon terug alsof het de normaalste zaak is.

   Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   Dit is het standaard patroon. Er wordt krachtige jongeman als vluchteling vooruit gestuurd. Deze 19-jarige vluchteling krijgt daarna het recht om zijn hele familie hierheen te halen. Ze weten van toeten nog blazen en stomme deugburgers draaien op voor de gevolgen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Guus Velraeds zegt:

  Als de coalitie SPD/Die Linke een keer iets aanpakt, dan gaat het te voorzien mis.

  Dat is logisch verklaarbaar.

  Overal in Europa slaan de linkse partijen de plank mis omdat ze ideologisch gedreven zijn en niet gedreven worden door de werkelijkheid.

  Kost wat kost wil het mentaal geretardeerd links volk de werkelijkheid buigen naar haar cultuur marxistische ideologie en ze zijn niet meer in staat oorzaak en gevolg te begrijpen.

  Hun ideologische redenatie is kost wat kost gericht op maatschappij verandering en niet op dat wat de samenleving vraagt. Kortom de samenleving moet zich buigen naar hun ideologie.

  In hun denkwijze is misdaad geen misdaad meer maar een vraag om hulp.

  In hun denkwijze zijn illegale grensoverschrijdingen geen misdaad meer zoekenden naar recht op bescherming.

  In hun verwrongen wereldbeeld zijn terroristen mensen die geholpen moeten worden en slachtoffers van diezelfde terroristen zijn slechts niet te ontlopen nevenschade in het door hun gewenste maatschappelijke veranderingsproces.

  De moslim burgemeester van London zei het al. Terreur hoort bij een moderne stedelijke samenleving.

  Maar moeten we de linkse en neo liberale politici de schuld geven van dit alles.

  Nee dat moeten we niet, de grootste schulddragers zijn de burgers die op deze geestelijk achtergeblevenen blijven stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 3. King Arthur zegt:

  Zoooooooo maarrrrrrrrrrr ff uit de losse pols, waardoor woningnood helemaal uit de klauwen loopt voor autochtonen die alles zelf moeten betalen en het sociale systeem in elkaar gaat storten. In een half jaar een stad als Spijkenisse erbij met alleen maar uitkeringstrekkers:

  https://fenixx.org/2018/07/31/telegraaf-eerste-helft-2018-lieten-zich-ruim-100-000-immigranten-inschrijven-bij-gemeenten/

  Like

 4. Patriot 2.0 zegt:

  De Telegraaf:
  -Syriërs in Nederland krijgen Arabische les.

  Ik zou ze Nederlandse les geven en aan het werk zetten: schoonmaken, plantsoenendienst en meer maatschappelijk dienstbare klussen.

  Geliked door 2 people

 5. droevige mof zegt:

  Steve Bannon legt ons in een cultisch nieuwsuurinterview uit hoe en waarom de nationaal-populistische partijen exponentieel groeien. De nieuwsuur-acteurs proberen hem en Trump slecht te maken, maar laten alleen zien hoe propaganda-journalistiek werkt.
  Zeer de moeite waard om te zien. Een hedendaags historisch document

  Like

  • Taljaard zegt:

   Bannon kan straks asiel aanvragen in Rusland.
   Want Trump wordt binnenkort gewipt. Net als Nixon destijds, die de Vietnam oorlog beeindige en de relatie met China normaliseerde, is Trump nu aangeschoten wild.
   De deep state heeft hem nu via zijn voormalige campagnemanager Paul Manafort in de tang. Want Manafort heeft in 2005/6 $60 miljoen witgewassen via een Oekrainse, toen nog pro-Putin, connectie. En hij heeft tijdens de campagne van 2016 gesproken met Russen, die claimden belastend materiaal over Hillary Clinton te hebben.
   Dat is genoeg om de positie van Trump onhoudbaar te maken.
   En dat is alleen nog maar wat er tot nu toe bekend is.

   Maar Trump zal binnenkort hoe dan ook, net als Nixon, moeten aftreden.
   En wanneer dat gebeurt gaat de linkse wraakmachine los!
   Tegen Bannon zal vanuit Washington dan een internationaal arrestatiebevel worden uitgevaardigd. En dan kan hij nergens anders meer heen dan naar Rusland.
   Dat is het ergste nog lang niet.
   Want vice president Mike Pence is door Manafort aangezocht als running mate voor Trump. Dus hij zal nooit president kunnen worden na het aftreden van Trump.
   Dan komt er dus een marionet van de deep state, net als destijds Gerald Ford na Nixon, voor hem in de plaats.

   Het eerste wat die doet is vanuit Washington de Brexit ondermijnen en saboteren. En zich daarna vierkant achter de as Brussel/Berlijn/Parijs opstellen. Dan kan het ook zo maar gebeuren dat partijen als de AfD, de PVV, het FvD en het FN ”illegaal” worden verklaard.
   En er een definitieve clampdown en wurgcensuur zal worden toegepast op alle kritische media. Als onderdeel van die zelfde bovengenoemde linkse wraakmachine.
   Ik hoop van harte dat ik NIET gelijk krijg.
   Maar zie het zeer somber in…. 😦

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s