De armoedesoldaten: Afrikaanse desperado´s bestormen Europese grensinstallaties

Screenshot_75

(Door: Ramin Peymani – Vertaling: E.J. Bron)

Al vijfentwintig jaar probeert de Europese Unie met twee grenshekken te voorkomen dat illegale Afrikaanse immigranten via de zuidelijke punt van Spanje Europa binnenkomen. Een van de hekken staat in de exclave Ceuta langs de Spaanse landgrens met Marokko, van waaruit het nog ongeveer 20 kilometer over de zee tot aan het Europese vasteland zijn. In het begin mislukte de poging om de grens te beveiligen, omdat het hek veel te laag was. Steeds opnieuw gingen gelukszoekers uit Afrika met succes op weg naar Europa.

Pas in 2005 lukte het Spanje om de illegale massa-immigratie met behulp van een tot zes meter verhoogd dubbel hekwerk over een lengte van meer dan 24 kilometer effectiever te verhinderen. Voorzien van prikkeldraad en streng bewaakt, hield het hekwerk er sindsdien Afrika´s desperado´s vanaf om in scharen illegaal Europa binnen te komen. Nu is de best beveiligde grensinstallatie van Europa gevallen. Afgelopen donderdag hebben 600 jonge Afrikaanse mannen het hekwerk bij Ceuta bestormd en zich zodoende toegang tot de Europese Unie verschaft. Met zelfgebouwde vlammenwerpers en gebluste kalk vielen ze de volledig overbelaste grensagenten aan, die _ Europees beschaafd – geen wapens mochten gebruiken en de tot alles in staat zijnde meute moesten laten passeren, die zich voor de camera´s met martiale gebaren als veroveraars van het Europese continent presenteerde.

Spaanse socialistische regeringschef Sánchez heeft al aangekondigd om het prikkeldraad van de grenshekken te laten verwijderen

Sinds enkele weken wordt Spanje na ongeveer zes en een half jaar onder conservatieve leiding weer socialistisch geregeerd. En dat blijft niet zonder gevolgen: in een adembenemend tempo werd de immigratiepolitiek van de vorige regering gewijzigd. Terwijl, door het Duitse publiek nauwelijks waargenomen, Spaanse patrouilles jarenlang vierentwintig uur per dag smokkelboten onderschepten en terugbrachten naar Afrika, bereiken inmiddels meer “migranten” de EU op de middellandse Zeeroute via Spanje dan via Italië. De voortekens zijn nu omgedraaid, want nu zijn het de Italianen die hun zuidelijke havens consequenter tegen illegale immigratie beschermen. Ondertussen heeft de Spaanse minister-president Pedro Sánchez al aangekondigd het prikkeldraad van de grenshekken te laten verwijderen. Dat zal tienduizenden jonge mannen motiveren om eveneens de grens proberen te overschrijden. In principe zou Spanje het hekwerk zodoende ook meteen helemaal kunnen afbreken. Want terwijl de gemiddelde Europeaan sport alleen maar van de tv kent, is een zes meter hoog hek zonder enig afweermiddel voor jonge Afrikanen kinderspel. Maar niet alleen daarin zijn de verschillen te zien, die veel fundamenteler zijn: hier de zatte Europeanen, week gespoeld en klagend, daar de strijdlustige Afrikanen, gehard. In de strijd om de royaal gevulde vleespotten van Europa staan er twee compleet verschillende culturen tegenover elkaar – met voorspelbare uitkomst.

Wij Europeanen, vooral wij Duitsers, moeten toegeven dat we niet kunnen voldoen aan het zogenaamde VN-migratiepakket

Geen mens kan er iets aan doen in welk economisch of sociaal milieu hij wordt geboren. En natuurlijk is het een humanitaire plicht om daar te helpen waar de nood groot is. Dit moet echter ter plaatse gebeuren, niet in het eigen land, omdat elke nog zo solide gevoerde welvaartsstaat op zeker moment zijn grenzen bereikt. In dit verband is het noch racistisch, noch buitenlander-vijandig om de overleden Peter Scholl-Latour te citeren, die ooit treffend vaststelde dat iemand die half Calcutta zou opnemen zelf Calcutta zou worden. Destijds ging het om de armoede in het inmiddels opkomende India. Nu zijn het vooral de regio´s van het Midden-Oosten en Afrika van waaruit de armoede miljoenen mensen naar ons toe drijft. Maar het moet voor iedereen duidelijk zijn dat Europa niet in staat is om Afrika te onderhouden. Duitsland kan dit al helemaal niet. Daartoe volstaat een blik op de demografische data. Wij Europeanen, vooral echter wij Duitsers, moeten toegeven dat wij niet kunnen voldoen aan het zogenaamde VN-migratiepakket. Om het even hoeveel NGO´s hun medewerkers laten demonstreren. Om het even hoeveel links-groene journalisten vochtige ogen krijgen. Om het even hoeveel politici ons het tegendeel wijsmaken. Ons maatschappijsysteem, onze democratische instellingen en onze rechtsorde zijn gebaseerd op overtuigingen en waarden die een gemakkelijk slachtoffer zijn voor mensen die afkomstig zijn uit regio´s, waarin het recht van de sterkste geldt. We zullen tegen hetgeen er op ons afkomt niet opgewassen zijn als we zo doorgaan als tot nu toe.

Bron:
http://peymani.de
Door: Ramin Peymani

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Globalisering, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, New World Order, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, politici, politie, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op De armoedesoldaten: Afrikaanse desperado´s bestormen Europese grensinstallaties

 1. dutchess zegt:

  zet dan goddorie stroom op die hekken !!

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Spaanse patrouilleboten die 24 uur er dag elke dag jarenlang Rubberboten met piknikkers aanhielden en terugbrachten naar Afrika…?
   Dat is nou ècht helemaal “Dweilen met de Kraan open,…! ”
   Wat ’n waanzin.

   Wie brengt die lui nou terug….?

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wilders verwijderd alles en iedereen uit zijn directe omgeving waarmee hij door links kan worden aangevallen.
   Zijn naaste getrouwen moeten precies doen wat hij wil, en exact zeggen wat hij wil dat ze zeggen, en geen letter meer of minder…
   Hij heeft ook zogenaamd niets tegen het koningshuis.
   Zegt hij…
   Wilders wacht af totdat de tijd rijp is om met precies hetzelfde naar voren te komen als waarvoor hij nu persoonlijk de Heer Hegedüs heeft verwijderd.
   Ook Sam Van Rooy, die ’n tijdje zijn persoonlijke assistent was, moest verwijderd worden toen hij een video op Facebook zetten met ’n paar hondsbrutale boerkawijven in Rotterdam.

   Het is zijn tactiek, Wilders is wel héél erg voorzichtig.

   Like

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ceuta telt 19 luizige vierkante kilometer, het is alleen in trek bij Spanjaarden omdat ze er belastingvrij kunnen winkelen, Marokko beschouwt het als bezet gebied.
  Ik zou zeggen maak die Marokkanen blij en geef het cadeau !
  Zij blij en Europa ook, een win-win situatie dus !
  Oh en die desperado’s krijgen ze er gratis bij….

  Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Op zich een logische gedachte, maar of het de neger die een “beter” leven wil (lees uitkering, blank wijf en gratis huis) laat afzien van de oversteek is maar de vraag. De negers zullen blijven komen tot het moment dat langs de gehele Europese zuidkust om de 500 meter mitrailleursnesten geplaatst zijn.

   Like

  • BertG. zegt:

   Ja Tijl, dat snap ik ook niet.
   Geef het lekker weg of terug (weet ik veel hoe ze er aan gekomen zijn) en je bent van alle ellende af.

   Like

 3. Sabeltant zegt:

  Het wordt tijd om er autonome bewakingsrobots neer te zetten.

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Het Spaanse graan kan die orkaan niet aan…!
  .

  Geliked door 4 people

 5. Pingback: De armoedesoldaten: Afrikaanse desperado´s bestormen Europese grensinstallaties! | eunmask

 6. Rob van Marle zegt:

  apies kijken goed het dat het mogelijk wordt gemaakt door de eu

  Like

 7. Elisah zegt:

  India zet mogelijk 4 miljoen moslims het land uit

  In de Indiase deelstaat Assam lopen zo’n vier miljoen moslims het risico om het land uit te worden gezet als zij niet kunnen aantonen dat zij daar al zeventien jaar wonen. Via de NOS.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Mooie plek ook om een reservaat met zoutwaterkrokodillen te maken, een soort Oostvaardersplassen maar dan anders zeg maar 🙂

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  Roei de NGO’s en hun sympathisanten uit !!

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Wat nou ‘desperado’s’ ? Het zijn helemaal geen desperado’s. Zijn gewoon jonge mannen op zoek naar avontuur, gratis geld,blonde vrouwen en een leven in de marge (rand van de samenleving) maar zeker niet op zoek naar werk (zij kunnen immers niets).

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Een beveiliging zoals toen destijds de DDR bezigde op de grens met (toen nog) West Duitsland zou geweldige diensten bewijzen. Maar ja, de Europese politiek heeft iets geheel anders voor ons in petto. Het streven van de Europese politiek is om zoveel mogelijk zwarte Pieten binnen te laten in Europa, ongeacht welke gevaarlijke consequenties dat met zich meebrengt. Voor dat je het weet zijn de complete Europese politiek en de koningshuizen opeens vertrokken naar veiligere oorden, ons in een Hel achterlatend !

  Like

  • Nemesis zegt:

   Krijgen we zeker weer een soort van radio Oranje, waarmee ze ons vanuit hun veiige schuilplek, bevelen geven. O.a. om heel goed voor de arme negertjes te zorgen, ze al je geld (als je dat nog hebt) en goed en huis te geven en je vrijwillig te laten afmaken.

   Nu begrijp ik ook, waarom ze zo’n haast hebben het cash geld af te schaffen. Zo kunnen ze het heel gemoedelijk inpikken de smeerlappen. Ook een teken, dat het binnen niet al te lange tijd flink hommeles wordt in Europa.

   Like

 12. hendrikush zegt:

  De Spaanse minister van buitenlandse zaken ziet dit heel anders.
  Er is nieuw bloed nodig om de krimpende bevolking van Europa aan te vullen.
  Zou het geen goed idee zijn om ook de pil te verbieden anders schieten we er nog niets mee op.

  https://www.dailysabah.com/europe/2018/07/30/spanish-fm-says-europe-needs-new-blood-denies-mass-migration

  Like

 13. Guus Velraeds zegt:

  De moslim is de storende factor in elke samenleving. Ook 100% moslimlanden zijn niet verschoond van islamitisch geweld. India kent als geen ander land het niet ophoudende gesodemieter en maatschappelijke ellende met moslims. Het voortdurende moslim geweld is ook de basis geweest voor de oprichting van Oost en West Pakistan. Pakistan letterlijk vertaald het land van hen die rein zijn. Maar in werkelijkheid is Pakistan letterlijk en ook moreel het meest vervuilde land ter wereld.
  Wil een land kans maken op haalbare vrede zal het zich eerst moeten ontdoen van de moslim populatie.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Pakistan

  Like

 14. Bob Fleumer zegt:

  Wij zijn getuigen van een “grenzeloze” lafheid van de regeringen van de EU met een paar uitzonderingen in Oost Europa, ik hoop dat ze daar stand houden tegen de bende van Juncker en consorten.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   En hoe is het met ons, de bevolking? Zijn wij dan zo dapper en ondernemen iets en waarom worden deze regeringen dan steeds weer gekozen door het grootste gedeelte van de bevolking?

   Like

  • Nemesis zegt:

   Ook al zou dit inderdaad waar zijn, betreft het grotendeels de islamitische kinderen. En weet je wat, het zei dan maar zo en kan me bovendien niks schelen.

   Like

 15. jeanette k zegt:

  @ nemesis: Túúrlijk kan het je niks schelen, waarom zou je ook, hè?
  Niet alleen jouw houding is er de oorzaak van dat niet alleen dit land naar de kloten gaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s