Duitse minister van Milieu tegen miljardenhulp voor droogteschade, omdat de boeren geen asiel aanvragen?

Screenshot_80

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals we allemaal weten, bedroegen de kosten voor de “vluchtelingen” in Duitsland in het jaar 2017 € 20,8 miljard. Sinds het begin van de “vluchtelingen”crisis in het jaar 2015 heeft de Duitse regering, dus de belastingbetaler, minstens € 43,25 miljard voor asieldoelen uitgegeven. Zoals het er naar uitziet, zullen daar de komende vier jaar nog eens € 80 miljard bijkomen.

journalistenwatch

Allemaal goed en wel, maar nu dit: de Duitse minister van Milieu, Svenja Schulze (foto), heeft de eis van het Duitse Boerenverbond om miljardenhulp vanwege droogteschade afgewezen. Weliswaar zou ze “veel begrip hebben voor de actuele nood van veel boeren”, zei de SPD-politica, “maar we mogen het niet alleen maar hebben over financiële injecties op de korte termijn.”

“Het kan er niet alleen maar om gaan om op het laatste ogenblik oogstuitval te vergoeden – we hebben een consequente strategie over klimaataanpassing in de landbouw nodig, en die zou uiteraard van voldoende geld voorzien moeten zijn”, eiste de politica van de SPD. Schulze riep de boeren op tot een algemene andere manier van denken: “Want de landbouw in Duitsland moet zich fundamenteel op extreme weersituaties instellen – of het nu om droogte gaat zoals nu of om lang aanhoudende regenperiodes zoals vorig jaar, toen veel boeren het water letterlijk tot aan de hals stond.” Juist in het oosten van Duitsland zouden aanpassingsmaatregelen aan lange droogteperiodes steeds belangrijker worden, benadrukte de sociaaldemocrate.

Of van de Duitse regering ooit de spreuk komt: “We hebben weliswaar veel begrip voor de nood van de vluchtelingen, maar…” Misschien zouden de boeren naar de steden moeten trekken en daar asiel aanvragen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Krankzinnigheid, Overheid, politici, Rotzakken, sarcasme, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Duitse minister van Milieu tegen miljardenhulp voor droogteschade, omdat de boeren geen asiel aanvragen?

 1. Hovawart zegt:

  Mijn vraag is of het bedrag dat Brussel toelegt op de Duitse staatssteun voor de vluchtelingen in verhouding staat met de begroting of dat er een ongelimiteerd fonds bestaat om het succes van de opvang van illegalen coûte que coûte te kunnen bekostigen……

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  Ach hetzelfde gebeurt in Nederland.
  Eigen volk laatst!!

  Like

 3. BertG. zegt:

  Ik weet het niet hoor, maar boeren hebben nou eenmaal met droge en natte periodes te maken.
  Ik vind niet dat je dan een claim in kan dienen omdat het weer tegen valt.
  Beroeps risico, zou ik het noemen.
  Hier zouden de patatjes al duurder worden omdat aardappels klein waren bleven.
  Zij overdrijft het hele verhaal nogal en probeert er een draai aan te geven waarom het zo is.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Geld speelt geen enkele rol als het om die indringers gaat. En dat de Duitse economie binnenkort op instorten staat is geen probleem voor de Duitse politiek. Tegen die tijd zullen de belastingen met vele honderden procenten omhoog gaan, en zullen vele voorzieningen wegbezuinigd worden. En de Duitser reageert net als de Nederlander; De overheid weet wel wat goed voor ons is. Met zo’n instelling gaat Europa zeker naar de knoppen !

  Geliked door 1 persoon

 5. Guus Velraeds zegt:

  Nederlandse fietsers in Tadzjikistan zijn slachtoffer van terreur aanslag. Inclusief videobeelden die dit aantonen.

  https://tpo.nl/2018/07/30/video-beelden-aanval-op-fietsers-tadzjikistan-vastgelegd-op-camera/

  Like

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. Annie Hagen zegt:

  Droogte veroorzaakt door chemtrals waar de regeringen niets aan doen vanwege de klimaat lobby de zogenaamde opwarming van de aarde de leugens!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s