Eurofiel Guy Verhofstadt wil Europees aanklager die ‘internet en social media gaat opschonen’

Screenshot_84

(Door: Bas Paternotte)

Is hij de EU vs DIsinfo-affaire vergeten?

Opmerkelijke tweet van Guy Verhofstadt, fractievoorzitter van de Europese ALDE-fractie waar VVD en D66 ook deel van uitmaken. Hij pleit voor een Europees aanklager die onderzoek gaat doen naar Russische inmenging. Hij neemt speciaal aanklager Robert Mueller, die in de Verenigde Staten onderzoek doet naar Russische inmenging tijdens de presidentsverkiezingen, als voorbeeld.

Post online

Screenshot_83

Dat is zorgwekkend nieuws voor Europese media. Eerder dit jaar bleek dat de Europese Unie niet te beroerd is om mediabedrijven aan te pakken die voor de EU onwelgevallige feiten brengen. Onder meer TPO werd beschuldigd van het verspreiden van nepnieuws, een beschuldiging die pas werd ingetrokken toen met een gang naar de rechter werd gedreigd.

Verhofstadt wil er nu dus ook nog eens een Europees aanklager tegenaan gooien. Die de boel moet gaan opschonen.

O internet, let op u saeck.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, Eurofielen, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, liberalen, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Eurofiel Guy Verhofstadt wil Europees aanklager die ‘internet en social media gaat opschonen’

 1. Flo zegt:

  De loopjongen van Soros ,krijgt voor nevendiensten ongeveer 1 miljoen per jaar , beter zouden ze zijn wandelgangen volgen ,deze maffiajongen is zeker niet bezig voor burgerzaken .

  Geliked door 2 people

 2. Ijzer67 zegt:

  Verhofstad de grootste dwaas van België en de wereld .eenheid toch achterlijke dwaas .je eigen land kent nog geen eens eenheid . 3 officiële talen en bijna niemand kent ze alle 3 .2 parlementen .Is er nou niet iemand die deze achterlijke dwaas een schop onder zijn stomme reet geeft .

  Geliked door 1 persoon

  • Benesha zegt:

   Nou, ik moet je teleurstellen. Velen kennen ze alle 3 die talen.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Ijzer 67. Sorry maar Guy Verhofstad is alles behalve een dwaas. Hij is eerder een de grootste schooier van België die handig misbruik maakt van het gebrek aan eenheid. Deze ‘Oom Dagobert’ loopt de hele dag met een hark om bergen pecunia in zijn richting te schuiven. Als ik aan Guy Verhofstad denk, dan komen fragmenten uit de film “Scarface” (met Al Pacino) voor mijn ogen. Vooral de scene waar Scarface en zijn mannen bij de telmachine bergen van geld sorteren. https://www.youtube.com/watch?v=SczRw4MG8Zg

   Like

 3. Harry zegt:

  Hee voddenbaal , wat dacht je van een onderzoek naar inmenging van die NWO/bende in de Europese zelfmoord politiek ?
  Daar is Putin helemaal niet aan te pas gekomen , maar wel een zwerm levensgevaarlijke socialistische waanzinnigen met een grootheidssyndroom !

  Ik stel voor Verhofstadt , dat je in verband met je rottige gebit , je smoel helemaal dichthoudt , totdat wij je een seintje geven .

  Geliked door 4 people

 4. bigljohn zegt:

  Als dat zo is, iedereen een degelijk VPN programma op zijn computer zoals Nord VPN of Express VPN. Alle twee hebben ze de mogelijkheid van een double VPN. De eerstgenoemde werkt met militaire techniek, heeft absoluut geen lekken, en claimt dat overheden 10 jaar nodig zullen hebben om hun codes te kraken. De tweede claimt de snelste te zijn en de meeste servers te hebben. Verhofstadt heeft niets te willen, want er zullen altijd NOG veel slimmere mensen zijn.

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Zeker Keetje; ‘It’s time to fight back!!!!’ Je zal het beleven, hoop ik!

  Geliked door 1 persoon

 6. Petra DeBoer zegt:

  Nee, niet doen want dan moeten we Thierry Baudet naakt missen 🙂 Lekker ding hoor!

  https://www.instagram.com/p/Bl3ZxXUAYCu/?taken-by=thierry_baudet

  Like

  • Yvonne zegt:

   Waarom ligt zoiets lekkers niet bij mij in het kinder zwembadje
   Ik zou er wel raad mee weten,jammie

   Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @Yvonne, ja lekker en hier kijk ik 100 keer liever naar dan naar de zogenaamde mooi boy Jesse Klaver in zijn eikeltjes pyjama. 😉

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Een politicus in zijn blote reet.
   Over narcisme gesproken!

   Maar de eerlijkheid gebied me te zeggen,hij is de zonde waard.

   Geliked door 2 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @tinekevanschagen, ach liever in zijn blote reet dan in een tanga 😉

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @tinekevanschagen (30 juli 2018 om 22:49)

    Dames en Heren.

    Hij zal denken: ” een politicus, die open en bloot is, heeft niets te verbergen”.

    Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Inderdaad Tineke, het is best wel een afknapper als een man zo ijdel en exhibitionistisch is.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Thierry moet vechten en niet studentikoze streken uithalen.
    Word volwassen Thierry, en de beuk erin.

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Patriot 2.0., het mooiste zou het zijn als het Thierry niet zelf is op de foto want je kunt het gezicht niet zien en hij iedereen bij de poot heeft.

   Like

 7. Mary zegt:

  Wat is het toch een zielige dropveter dit mannetje, hij heeft het over democratie………duidelijk dat meneer de graaier niet weet wat dat woord betekend, hij balblabla, zal wel even……., Verhofstadt en zijn machtsitem, zielig!!!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Ik kan er niks aan doen; als ik de naam van die gore smeerlap lees, móét ik deze links plaatsen:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/24/stripverhaal-guy-verhofstadt-deel-1/

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/25/stripverhaal-guy-verhofstadt-deel-2/

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Hij moet nog wel evn zijn tanden in puntjes laten slijpen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Nemesis 31 juli 2018 om 11:46

    Hij kan er qua uiterlijk alleen maar op vooruitgaan.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Zeker weten, bij de inlanders op Borneo is het een schoonheids ideaal. En bij enkele stammen diep in het oerwoud van Brasilie doen ze het ook.
    Zelfs mijn tandarts doet het, als hij een bepaald soort kronen wil plaatsen, echt waar. 😀

    Geliked door 1 persoon

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  “It’s time to fight back” zegt Verhofstadt. Zou hij niet begrijpen dat het juist de social media zijn die terugvechten?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Hoe zat het ook al weer met de “vrijheid van meningsuiting”? Hetzelfde als met referendum: als het niet uitkomt , schaf je het af.

   Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  De EUfiele blaaskaak Guy Verhofstadt, de stakker, weet nog steeds het verschil niet tussen Europa en de EU. Daarom Nexit, en z.s.m. s.v.p.

  Like

 11. Guus Velraeds zegt:

  Hij heeft geld genoeg zijn rotte bek te laten saneren maar hij zal een bezoek aan de gebitten smid wel niet zien zitten de lafaard. Had hij op het Maidanplein in Kief maar een verdwaalde kogel gekregen. Het zijn helaas de verkeerden die vaak de kogel krijgen.

  Geliked door 4 people

 12. Hovawart zegt:

  Er is niets te vinden in Brussel of te vrezen, als daar narcistische mensen rond lopen die in het Europese paleis van de democratie elke zin beginnen met het schreeuwen van “Ik wil” of “Ik vindt”, daar zitten de gekkenhuizen vol mee.

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Och Verhofstadt….ieder circus heeft zijn clown !!!

  Like

 14. Thomasson zegt:

  De Eurofiele graaier ,Guy Verhofstad, is doodsbang voor de dag van morgen. Hij heeft regelmatig last van nachtmerries waarin de “EU-kip”, die voor hem al jarenlang gouden eieren legt, zal worden afgeslacht. Daarom is hij zo drukbezig met het verzinnen van allerlei maatregelen om de “kip” voor de boze mensen te hoeden. De Europese aanklager die de EU tegen de Russen moet beschermen, is eigenlijk bedoeld voor de boze EU-burgers. Mensen die niet blij zijn met de handel en wandel van de Europese Unie in het algemeen en smeerlappen als Guy Verhofstads in het bijzonder. De EU-aanklager zal de moderne Internet-Stasi worden en de burgers op aangepast wijze straffen. Hij staat niet alleen in de strijd. Hij heeft zijn “Musketiers” die hem door dik en dun zouden steunen: Tante Angela Merkel, gigolo Emmanuel Macron, stinker Timmerfrans en … niet te vergeten ..het dartelende poedeltje van Tante Merkel genaamd Rutte. Het gezelschap hanteert de spreuk van de Drie Musketiers: ‘Allen voor één en één voor allen’.

  Like

 15. Jean zegt:

  Als wij Europeanen ons nu verzamelen en er voor zorgen dat die gluiperd uit Gent NERGENS nog aan de bak komt dan zijn wij van enorm veel misdaad verlost.
  Die huichelaar uit het Gentse die eerst Vlaanderen nadien België en nu bezig is Europa te vernietigen MOET uitgeschakeld worden, grenzen dicht en troep waaronder die huichelaar moeten eruit.

  Like

 16. Pingback: Eurofiel Guy Verhofstadt wil Europees aanklager die ‘internet en social media gaat opschonen’ dus: CENSUUR AD INFINITUM! Wanneer gaat die bastaard eens naar Kingdom Come? | toodlessss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s