Europese Commissie start procedure tegen Hongarije – Orbán: “De dagen van de Commissie zijn geteld”

Screenshot_67

(Vertaling: E.J. Bron)

De Europese Commissie is midden juli een procedure wegens verdragsschending gestart tegen Hongarije. Reden daarvoor zijn de zogenaamde “Stop-Soros”-wetten en de wijziging van de Hongaarse grondwet. Beide werden op 20 juni met grote meerderheid aangenomen door het Hongaarse parlement. De “Stop-Soros”-wetten stelt de hulp bij illegale immigratie strafbaar. De grondwetswijziging verbiedt de vestiging van vreemde volksgroepen in Hongarije en plaatst de Hongaarse grondwet algemeen boven EU-recht.

ongecensureerd.at

Europese Commissie ziet de rechten van de illegalen geschonden

De Europese Commissie vindt dat in de nieuwe wetten en de grondwetswijziging de rechten van asielzoekers worden geschonden. Ook het criminaliseren van NGO´s, die de illegalen helpen, is volgens de Europese Commissie niet conform met EU-recht. Hongarije heeft nu twee maanden de tijd om zich te schikken naar de wil van Brussel, anders dreigt een proces voor het Europees Gerechtshof.

Hongarije gaat de confrontatie met Brussel aan

Hongarije denkt er niet aan om toe te geven aan de druk uit Brussel. Minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó zei dat Hongarije – in tegenstelling tot Brussel – de veiligheid van de Europeanen zou verdedigen. Hongarije beschouwt de migratiekwestie als een veiligheidskwestie. Szijjártó wees op 29 zware terreuraanslagen die sinds 2015 in Europa door migranten gepleegd zouden zijn. Hongarije zou de juridische confrontatie met Brussel aangaan, omdat de veiligheid van de Hongaren voor de Hongaarse regering op de eerste plaats zou staan.

Screenshot_69

Europese Commissie verdedigt opnieuw George Soros

De woordvoerder van de Fidesz-fractie, János Halász, zei dat de Europese Commissie opnieuw George Soros zou verdedigen en niet voor het eerst zou proberen om in de zin van diens netwerk druk op Hongarije uit te oefenen. Het Soros-netwerk en zijn Brusselse bondgenoten zouden nog steeds proberen Hongarije met migranten te overspoelen. Eerder al had een woordvoerder van Fidesz de Europese Commissie een marionet van George Soros genoemd.

Orbán: procedure is onbelangrijk, omdat de Commissie weldra wordt afgelost

Minister-president Viktor Orbán zei hier maar kort iets over. Hij zei in een radio-interview op 27 juli dat het goede nieuws zou zijn dat de dagen van de Europese Commissie geteld zouden zijn. Orbán verwees daarbij naar de nieuwe bezetting van de Commissie, die gelijktijdig met de Europese verkiezingen in mei 2019 plaatsvindt. De actuele procedure tegen Hongarije zou daarom voor hem geen betekenis hebben, omdat Hongarije daar tot mei wel tussendoor zou kunnen laveren.

Screenshot_68

Heinz-Christian Strache noemt procedure tegen Hongarije “absurd”

De Oostenrijkse vicekanselier Hein-Christian Strache (FPÖ) liet zich op Facebook uit over de procedure tegen Hongarije:

Absurd! Alleen omdat de Hongaarse regering niet de fatale welkomstpolitiek van de afgelopen jaren invoert, wil de Europese Commissie Hongarije nu aanklagen. Oostenrijk zal in ieder geval eveneens zijn striktere asielkoers voortzetten.

Andere procedure tegen Hongarije al bij het Europees Gerechtshof

Hongarije zal het met grote waarschijnlijkheid aan laten komen op een proces bij het Europees Gerechtshof. Dat blijkt ook uit het feit dat er op dit moment al een andere procedure wegens verdragsschending tegen Hongarije bij het Europees Gerechtshof ligt, omdat Hongarije niet toegaf. Ook in deze procedure, die sinds 2015 loopt, gaat het erom dat Brussel Hongaarse wetten ter bescherming tegen illegale immigratie niet wil accepteren.

Screenshot_70

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Derde Wereld, dictatuur, Elite, establishment, EU-critici, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

29 reacties op Europese Commissie start procedure tegen Hongarije – Orbán: “De dagen van de Commissie zijn geteld”

 1. flo zegt:

  Hulde voor deze man en zijn land!
  Zelfs al zouden de nikkers die momenteel uitzwermen vanuit Spanje, de Brusselse elite in hun megalomane gebouwen belegeren (dat gebeurt niet want de bruintjes zijn lui) dan nog blijft het elite schuim achter het vernietigen van de europese beschaving staan…..

  Geliked door 2 people

 2. BertG. zegt:

  Hoe kan je nou rechten claimen als illegaal terwijl je nog helemaal niet bent aangekomen.
  Kunnen wij ook rechten claimen in een willekeurig land naar keuze.
  Dan zoek ik er alvast 1tje uit om allerlei eisen in te dienen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   De niet gewilde EU bedenkt dat nikkers die hier niets te zoeken hebben rechten hebben.
   Hoe kun je in Godsnaam deze waanzin bedenken!
   Juridisch is het niet mogelijk dat mensen die hier niets te zoeken hebben, omdat ze uitsluitend voor persoonlijk voordeel naar hier komen, zomaar en zonder enige voorwaarde en noodzaak alle mogelijke sociale rechten krijgen, die gefinancierd zouden moeten worden door volkeren die diezelfde EU niet hebben gekozen!

   Trouwens het bewijs dat het hier om echte politieke “vluchtelingen” gaat kan nooit geleverd worden… juist omdat de EU geen identificatieplicht heeft ingevoerd.
   Zonder enige controle rechten ter beschikking stellen die door anderen moeten worden gefinancierd die diezelfde EU niet democratisch hebben verkozen, is pure diefstal en discriminatie van de eigen Europese bevolking!

   Totaal criminele handelwijze die geen enkele rechtsgeldigheid heeft en onmiddellijk moet stoppen.
   De EU heeft geen enkele rechtsbevoegdheid!!!

   Like

 3. Cathja zegt:

  De Europese Commissie vindt dat in de nieuwe wetten en de grondwetswijziging de rechten van asielzoekers worden geschonden……

  HOE KROM KUN JE DENKEN ALS EU-COMMISSIE?

  Het heeft er alle schijn van dat in Brussel uitsluitend gekeken wordt naar de ‘rechten van asielzoekers’, maar dat men wegkijkt van de RECHTEN VAN DE AUTOCHTONE BEVOLKING VAN EUROPA!

  Hoe kan het bestaan dat wildvreemde lieden uit donker Afrika RECHTEN hebben in het land van een ander? Deze donkere lieden hebben dus ook het recht op moorden en verkrachten, op rooftocht gaan en zich als wilde dieren gedragen? Kennelijk omdat dit heel gewoon is in hun thuislanden?
  Maar waar staat het geschreven dat de asielzoekers in de eerste plaats VERPLICHTINGEN hebben jegens het gastland? Waar staat dat ze zich aan moeten passen aan het leven in het land waar ze tijdelijk mogen verblijven? Waar staat het dat ze zware straffen en uitzetting riskeren als ze zich misdragen?
  Als dit alles niet beschreven staat, zijn die flut-dreigementen van de EU-commissie van nul en generlei waarde! Je kunt niet een EU-land bestraffen die het eigen volk wil beschermen, maar tegelijkertijd al het kwaad van vreemdelingen met mildheid bedekken.

  Het wordt de hoogste tijd dat de Europese Commissie flink op de vingers getikt wordt. ZIJ bepalen tot nu toe wat wel en niet mag in soevereine landen, en daarmee overschrijden zij heel ver een grens!
  Orbán heeft begrepen waar het om draait, en trekt zich niets aan van het gekrakeel van deze minderwaardige groep in Brussel, die tegen een idioot hoog salaris wel even de dienst uit zal maken. Opzouten met die hele club.

  Hongaren, hou vol! Jullie staan niet alleen. De Oostenrijkers en Italianen laten ook niet met zich sollen. Dat is hopelijk een steun in de rug.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Cathja.
   Die hele EU moet in elkaar storten opflikkeren, en rottend uit elkaar vallen.
   Het zogenaamde “op de vingers tikken” is een gotspe!

   Hoe kan je dat bedenken…?
   Hoe kan je nog geloven in ’n “tik op de vingers”…?

   Weet je eigenlijk wel hoe ongelofelijk fout en crimineel die hele kostenverslindende stelende stinkende Europese-landenverradende-bende daar in Brussel is…?

   Like

   • Cathja zegt:

    @paulzwueste

    Om met je laatste vraag te beginnen:

    ja, ik weet donders goed hoe ongelofelijk fout en crimineel die hele kostenverslindende stelende stinkende Europese-landenverradersbende daar in Brussel is!
    Dat ik schreef over een flinke tik op de vingers (geen: tik op de vingers) is in dit verband uiteraard niet letterlijk bedoeld. Vroeger op school kreeg je nog wel eens met de liniaal op je fikken als je wat had uitgevreten, maar zo bedoel ik het niet.
    Ik bedoel meer het ter verantwoording roepen (via het Europese Hof bijvoorbeeld) van de Europese Commissie, omdat ze m.b.t. Hongarije een duidelijke grens overgaan.

    Net als jij zou ik ook graag zien dat die hele EU gisteren ten onder zou zijn gegaan. De waarheid is echter dat wij hier met z’n allen allerlei boze dingen opschrijven, als blijk van gefrustreerdheid (zij doen toch wat ze zelf willen en hebben schijt aan alles en iedereen), maar dat de EU nog wel een tijdje door zal etteren.
    Intussen komen er honderdduizenden zwartgeblakerde kansenparels Europa binnen, die mettertijd in het huurlingenleger hun ‘kwaliteiten’ zullen tonen (eigenlijk doen ze dit nu al op hun eigen manier, maar oh wee als ze ooit echte wapens in handen krijgen!).

    Ik hoop dat Orbán zijn rug recht houdt en zich niets aantrekt van wat Brussel allemaal aan beschuldigingen uit. Orbán is net iets te beschaafd om zijn middelvinger op te steken naar Brussel, maar dat zou hij maar wat graag doen!

    Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Goed zo commissie bijt je tanden maar stuk op mensen die echt NIET willen!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  De Europese Commissie vindt dat in de nieuwe wetten en de grondwetswijziging de rechten van asielzoekers worden geschonden.

  O ja? Nou, dat is dan natuurlijk veel verschrikkelijker dan dat de rechten van de autochtone bevolking worden geschonden.
  Laat de bejaarden maar creperen in een volle luier en laat hen maar liggen als ze weer eens op de grond gevallen zijn. 😡

  Een mohammedaanse asielparasiet hééft geen rechten!

  Viktor, jongen, ik wens je alle succes van de wereld, maar het valt niet mee om te strijden tegen een meute Brusselse satansknechten.
  En wat dan nog, als ‘de dagen van de commissie zijn geteld’?
  Zijn we dan van die hele stinkende EU vol zakkenvullende dictators verlost?
  Ik heb er bar weinig hoop op.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De Sorosiaanse puppets in Brussel zullen er alles aan gelegen zijn om met draconische maatregelen en niet- rationele sancties het Hongaarse volk weer naar de pijpen van Soros te laten dansen, op naar de ondergang, op naar de zege van het pure kwaad.

  Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  Hongarije heeft natuurlijk volkomen gelijk.

  In Nederland werkt het zo: er zijn in een club een aantal mensen, die zich misdadig gedragen hebben en dan wordt de hele (motor)club verboden door de rechter.

  In het normale recht zou het zo moeten werken: gelijke monniken, gelijke kappen. In hoeverre de hiervoor geschetste situaties in Nederland en Hongarije vergelijkbaar zijn weet ik niet, maar ik denk dat daar zelfs niet over nagedacht is. Des te vreemder is het dat de EU wel Hongarije aanklaagt, maar Nederland niet

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De Europese commissie schend de vrijheid van de Hongaren !!!
  BAAS in eigen land, weg met de EU dictatuur !!

  Like

 9. Williaan zegt:

  Brussel overspeelt straks misschien zijn hand en veroorzaakt dan tweespalt in de EU met kwalijke gevolgen. De EU wil en zal oppermachtig worden ten koste van alles.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Linksch en Macht, de grootste bedreiging voor de mensheid……brr

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Interessant wel.
  De Hongaarse regering heeft in mijn ogen groot gelijk als ze immigranten proberen te stoppen maar de andere kant van het verhaal is wel dat bij toetreding tot de EU allerhande verdragen zijn getekend.
  Eerlijk gezegd heb ik geen idee hoever die verdragen gaan en wat de consequenties zouden kunnen zijn als een land zich daar niet aan wil houden. Financiële maatregelen/straffen liggen voor de hand maar wat nou als een regering daar gewoon peop aan heeft ?
  Vwb Nederland is dat allemaal niet van toepassing, alle naoorlogse kabinetten waren zo gericht op de EU dat als de Europese Commissie zei; “Spring” Nederland alleen vroeg; “Hoe hoog”?
  Niet alleen Rutte heeft slappe knieën, dat hadden Balkenende, Lubbers, Kok en alle andere voorgangers ook al.
  Voor de Europese Commissie is het ook een nieuw fenomeen dat een land tegen hun ingaat en de rug recht houd, dat zal wel wennen zijn !!

  Like

  • Oma zegt:

   Er wordt wel een cruciaal punt vergeten: de eu bende is maar een ADVIESORGAAN…allez zo laten ze uitschijnen om dan dictator te spelen via de (voorál economische!) ‘verdragen’ die eenzijdig en wurgend zijn door allerlei miljarden sancties…eu is ONVERKOZEN door de europese bevolking en dus zelf ILLEGAAL, NIET BEVOEGD om maar één wet of zelfs sanctie op te leggen – orban heeft dat begrepen en speelt hun spel niet mee.
   Een verzameling dieven, afgedankte politici die eerst van hun eigen land een puinhoop maakten voor ze de hele eu-lidstaten leegzuigen, hun soevereiniteit en zelfbeschikking ontnemen om in macht en rijkdom de corrupte potentaten te spelen.
   Dit geldverslindend, illegale wangedrocht heeft reeds geniepig alle macht naar zich toegetrokken door het ESM en zichzelf onaantastbaar verklaard en gemaakt.
   Verkiezingen in mei 2019? Dan toch niet rechtstreeks en door de europeanen maar onder elkaar de graaipostjes verdelen en dromen van oorlog door het verzet van de autochtone bevolking tegen islamisering om dan met dé oplossing te komen: nwo, decennia geleden uitgekiend…dát is de reden van overrompeling europa door kannonnenvoer uit het oosten en afrika en straffeloosheid door justitie van moslimmigranten voor het aanvallen van europeanen, die in het kader mag gezien worden van de (onderhuidse) oorlog, die nú reeds woedt, door onze eu en nationale ‘politieke (pést)l(ij)eiders’ tegen hun eigen, autochtone bevolking.
   De pést is terug en heet ‘politiek’.

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Er bestaat geen verdrag wat je niet kunt opzeggen.

   Like

 12. Janvandelden zegt:

  Orban weet natuurlijk van het Coudenhove-Alergi Plan. Soros en Juncker zijn daar grote voorstanders van en zullen het ook uitvoeren. Juncker verklaarde onlangs nog: De mensen hebben geen idee wat wij gaan uitvoeren.

  Like

 13. Cathja zegt:

  @Tijl Uylenspiegel

  Het mag dan zo zijn dat er allerlei verdragen zijn ondertekend, maar wat zegt dat eigenlijk? Als alle handtekeningen binnen zijn, dan komt de duvel uit zijn doos.

  Ooit was ons immers ook beloofd, dat wanneer onze binnengrenzen open zouden gaan en grenscontrole zou komen te vervallen, de buitengrenzen STRENG bewaakt zouden worden…..!!
  U en ik, en zeer velen met ons, weten inmiddels dat dit een leugen van formaat was, enkel en alleen om die grenzen open te krijgen.
  En ja…….er IS getekend…..!

  Zolang wij besodemieterd worden door die lui in Brussel, hebben wij daarom geen enkele verplichting ons aan onze handtekening te houden. Laten ze eerst AL hun gedane beloften aan ons maar eens waarmaken.

  Maar de wal zal uiteindelijk het schip keren. Steeds meer lidstaten zien nu pas waarvóór zij hebben getekend. De bekende adder onder het gras is zichtbaar geworden.
  Daarom zien we steeds meer verzet in de EU-landen, al gaat het me niet hard genoeg.

  Die lui in Brussel moeten ALLEMAAL vervangen worden, of we besluiten een streep te zetten door de EU. Dat zou het mooiste zijn. Elk land weer baas in eigen land. Baas over onze eigen wetten en regels. Baas over onze pensioenen en……over wie we binnen laten!
  Nederland weer van en voor de Nederlanders…..

  Wat een prachtig (droom)beeld…!

  Like

  • Oma zegt:

   @Cathja, je vergist je wel degelijk…geen énkele politieke leider is onwetend van de plannen van eu voor de omvolking en vernietiging van hun autochtone bevolking.
   In ruil voor hun verraad en medewerking aan de europese genocide mogen ze zich immers persoonlijk verrijken en verzekeren van een levenslang, in opperste weelde, veilige toekomst op de kap van hun verarmde gepeupel, dat zal moeten vechten voor hun overleving.
   Niemand maakt mij wijs dat politici niet medeplichtig zijn, zij gebruiken immers telkens eu ‘wetten’ als voorwendsel om eigen bevolking te verarmen, als middel om ons klein te krijgen, verzet in de kiem te smoren en ál onze rechten te ontnemen, om ons onder totale machtscontrole te krijgen en willoze, straatarme loonslaven van ons te maken. Opzettelijk.

   Geliked door 1 persoon

 14. Mary zegt:

  Hongarije speelt het spel waartoe ze uitgenodigd worden door de EU en gaat dat spel winnen, de EU/VN is een ziek clubje machthebbers voor eigen gewin, Orban een voor het Hongaarse volk, vrede en vrijheid, hij heeft een heel volk achter zich staan net zoals de rest van de Oost Europese landen en nu Italie en het volk gaat het verschil maken, dat wordt keer op keer onderschat.

  Like

  • Oma zegt:

   Het Hongaarse volk kent goed genoeg de gesel van islamitische overheersing, dat is nog niet zo lang geleden en hebben ze nog niet vergeten en Orban ziet waar eu opaan stuurt en zal alles doen om een herhaling te voorkomen. Mag hij erin slagen, anders zijn al de europeanen verloren en komt er oorlog van.
   Dat natuurlijk ook in de kaart speelt van bankiers/soros en landen met gigantische schulden, schulden die telkens worden weggeveegd door een oorlog.
   Dát is ook de reden van het gebrekkige, opzettelijke wanbeleid van de staatshuishoudens in europa waarbij politici steeds méér schuldenputten bijmaken en weigeren de staatsschulden te verminderen met het oog op kwijtschelding door een oorlog.
   Graaien maar, na de oorlog beginnen we opnieuw!

   Like

 15. Piet Karbiet zegt:

  Simpel. Hongarije zegt gewoon het VN Vluchtelingenverdrag van 1953 op. Dat was ooit opgezet voor dissidenten en vluchtelingen uit Oost Europa. En wat grenswachten uit de DDR en later Cubanen en Vietnamezen. Uitzondering was er al voor ex-Nazi’s. Dit verdrag is nu onbetaalbaar, compleet onbeheersbaar en een schending van de mensenrechten van onze (klein-)kinderen. Grenzen dicht voor miljoenen moslimmannen in fighting age uit veilige oorden.

  Like

 16. Pingback: Europese Commissie start procedure tegen Hongarije – Orbán: “De dagen van de Commissie zijn geteld” | eunmask

 17. Jean zegt:

  Wanneer krijgt die EU troep Europaverraders nu eens eindelijk het definitieve nekschot? De ravage en schade die deze bende ons Europeanen reeds heeft toegebracht is al niet meer te herstellen.
  Nu die lafaards oppakken, opsluiten en ze alles afnemen wat ze bij mekaar gestolen hebben en teruggeven aan de rechtmatige eigenaars “de Europeanen”.

  Like

 18. fleckie zegt:

  Er is toch een of andere ‘clausule’ die het lidmaatschap van een land dat zich wil ‘terugtrekken’ uit de EU? ( enfin: schade zullen ze van die ‘uittreding ‘ niet hebben? ( als men leest hoeveel ‘narigheid’ ( bedreigingen) ze ondervinden, door de zichzelfgekozenen/ zelfverrijkenden!, uiten!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s