“Mission Lifeline”: NGO-smokkelaars eisen verontschuldiging van de AfD

Screenshot_81

(Vertaling: E.J. Bron)

Kritische dialoog is bij de NGO “Mission Lifeline” niet gewenst. De vertegenwoordigers van de Duitse Middellandse Zee NGO´s zijn luid bij het voordragen van hun argumenten voor bereidwillig opgestelde camera´s van de massamedia. Maar een kritische discussie over hun activiteiten schuwen ze als de duivel het wijwater.

journalistenwatch

Toen de AfD-parlementariër Petr Bystron de openbare uitnodiging van kapitein Claus-Peter Reisch aannam om hem aan dek van het schip “Lifeline” te bezoeken, trok de leiding van Lifeline de uitnodiging snel weer in. De kapitein van het omstreden NGO-schip “Lifeline”, claus-Peter Reisch, staat in Malta wegens “varen onder valse vlag” voor de rechter.

Hier verzocht hij ontslag uit voorarrest, zogenaamd alleen maar om zijn 92-jarige moeder in Duitsland te mogen bezoeken. Maar Reisch gebruikte zijn verblijf in Duitsland voor Lifeline-propaganda. Nauwelijks geland in München of hij viel voor draaiende camera´s de tegenstanders van de NGO´s aan. Hij beschuldigde hen ervan doden in Middellandse Zee op de koop toe te nemen. Om zijn beweringen te onderbouwen, nodigde hij de politici via de media uit om de “Lifeline” in Malta te bezoeken. Hij zou hen zijn “kapiteinskajuit” ter beschikking stellen, aldus Reisch letterlijk.

Die gelegenheid wilde de leider van de AfD in de commissie Buitenlandse Zaken van het Duitse parlement zich niet laten ontlopen. Het kantoor van Bystron nam onmiddellijk contact op met de centrale van “Mission Lifeline” in Dresden en vroeg wanneer Bystron aan boord zou kunnen gaan. Steier wilde niets weten van het aanbod van Reisch. In plaats van Bystron aan boord te nemen, wilde hij dat Bystron zijn aangiftes tegen de Middellandse Zee NGO´s intrekt en zich ook nog openlijk verontschuldigt.

Bystron had begin juli aangifte tegen zeven Duitse zee-redding NGO´s gedaan op grond van overtreding van § 96 van de verblijfwet, “het binnensluizen van buitenlanders”. De aangifte werd door bijna alle AfD-parlementariërs ondertekend en zorgde voor een groot publiek effect.

De meerderheid van de Duitsers is tegen de NGO´s. Volgens een actuele peiling van het opinieonderzoeksbureau Civey beoordeelt 54,3% van de Duitsers het werk van de NGO´s als negatief. Slechts 31,7% positief. Zelfs in een EMNID-peiling, die in de “Bild am Sonntag” twee dagen na publicatie van de cijfers van Civey verscheen, sprak een meerderheid van de geënquêteerden zich er voor uit de migranten terug te brengen naar Afrika in plaats van naar Europa.

Bystron was niet verbaasd over de ontbrekende bereidheid tot dialoog: “De agenda van Mission Lifeline is het bevorderen van massa-immigratie en niet de redding van schipbreukelingen, zoals ze zelf beweert. Natuurlijk willen deze mensensmokkelaars er niet bij geobserveerd worden hoe ze Duitse wetten breken.”

Het werk van de NGO´s in de middellandse Zee is uitermate omstreden. Malta en Italië laten de schepen niet meer aanmeren. De bevolking in Oostenrijk, Hongarije, Polen, Tsjechië, Slowakije evenals andere Europese landen wijst de ongecontroleerde massa-immigratie naar Europa af. Duitse media evenals delen van het linkse politieke establishment in Duitsland behoren tot de laatste ondersteuners van NGO´s in heel Europa. Maar het louche optreden van de NGO´s roept bij steeds meer mensen, ook in Duitsland, twijfels op over hun beweegredenen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Globalisering, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Mission Lifeline”: NGO-smokkelaars eisen verontschuldiging van de AfD

 1. Ijzer67 zegt:

  Gewoon schip aan de ketting .of gewoon belachelijk veel haven geld laten betalen tonnetje of 3 .a 4 . . Die zwarten vragen om 10000 . Plus paspoort . Je hebt 4 dagen de tijd dat kost dus zeker 1.6 miljoen havengeld . Niet geregeld schip in beslag nemen . Zwarten terug brengen .. benaming voor de rechter slepen i.v.m schulden
  1 x .En ze komen nooit weer .

  Like

 2. Guus Velraeds zegt:

  Wat de NGO’s doen is allemaal zo doorzichtig.

  Ze coöpereren met de mensensmokkelbendes.

  Daarnaast zijn het de uithangborden van de Europese goedmensen en de aan hun gelieerde politieke partijen.

  Als het hun alleen om het redden van mensen gaat kunnen deze mensen na redding terug gezet worden op de Afrikaanse kust.

  Dat is niet de bedoeling.

  Hun bedoeling is Europa overstromen met Afrikanen met als ultiem doel de Europese samenleving te ondermijnen en rijp te maken voor overname door proglobalistische corporaties en hun vertegenwoordigers in de politiek waarbij de EU hun voornaamste vehikel is.

  Waarom heeft George Soros ontmoetingen met EU vertegenwoordigers?

  Bepaald niet omdat beiden zich zorgen maken om democratie.

  Like

 3. Elisah zegt:

  Off topic, tadzjikistan

  https://tpo.nl/2018/07/30/video-beelden-aanval-op-fietsers-tadzjikistan-vastgelegd-op-camera/

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180730_03640490
  ISIS eist aanslag op wielertoeristen in Tadzjikistan op

  Amaq, het persagentschap van ISIS, heeft maandagavond bekendgemaakt dat de aanval op wielertoeristen in het zuiden van Tadzjikistan het werk is van de tereurgroep. De fietsers werden eerst aangereden door een auto en vervolgens neergestoken met messen. “We hebben gehoor gegeven om burgers van coalitielanden aan te vallen”, klonk het in een mededeling.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Het zijn kostbare activiteiten om de arme sloebers uit zee te vissen en in Europa aan land te brengen. Daarom: Follow the money. Wedden, dat je dan bij Soros en consorten uitkomt?
  Cultuuralchemisten. Slavernijbevorderaars. Massamoordenaars, erger dan Stalin, PolPot, Mao en Mohammed bij elkaar.
  malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 5. Jules Vismale zegt:

  Het lijkt erop dat Italië het eerste land in Zuid-Europa is waar ze al die illegale “vluchtelingen en asielzoekers ‘ liever kwijt dan rijk zijn naar aanleiding wat de NGO met hen heeft geflikt:

  Aanpakken! Italië sleept bemanning van Duitse asielwatertaxi voor de rechter: ‘bevordering illegale migratie!’

  De bemanning van een Duitse boot die de afgelopen jaren duizenden Afrikaanse bootmigranten (hadden ze dat eventueel ook gedaan met de miljoenen Duitsers en Volksduitsers die in de periode 1944-1945 op de vlucht waren voor de Russen?) naar het Europese vasteland heeft gebracht, krijgt te maken met de Italiaanse justitie. Het land is helemaal klaar met de illegale immigratie en klaagt 22 lui van de Luventa (jammer dat die eigenlijk gewoon niet zelf voor die immigranten gaan zorgen!) nu aan voor hun aandeel in dit fenomeen. Als ze schuldig worden bevonden, kunnen ze in totaal vijftien jaar celstraf per persoon krijgen.

  Al sinds het begin van de uitbraak van de vluchtelingencrisis enkele jaren geleden is Italië de pineut en dat ze dat een keer goed zat zijn is erg begrijpelijk! De ene na de andere boot vol gesmokkelde migranten levert de cargo af aan een legaal opererende NGO uit West-Europa, die de Afrikaanse asielzoekers vervolgens veilig naar Europa brengt.

  Het is in feite een witwaspraktijk voor illegale migratie, en Italië is er nu helemaal klaar mee. Het land gaat bij de strafrechter straffen eisen tegen de Duitse bemanning (laat die anders maar gewoon een keertje gaan spelen voor vluchtelingen in Afrika!) van één zo’n schip – de Luventa. Het moest maar eens klaar zijn met dat schaamteloze gedoe:

  “De Italiaanse justitie heeft een strafrechtelijk onderzoek ingesteld naar tien bemanningsleden van het Duitse reddingsschip Iuventa. Dat zegt de Duitse hulporganisatie Jugend Rettet, eigenaar van het schip dat bootvluchtelingen probeerde te redden op de Middellandse Zee.
  Italië zou in totaal 22 mensen ervan verdenken illegale migratie naar Italië te hebben bevorderd door het uitvoeren van reddingsoperaties voor de Libische kust. De aanklacht komt bijna een jaar nadat de Iuventa door de Italiaanse autoriteiten aan de ketting werd gelegd. De verdachten kunnen bij veroordeling maximaal 15 jaar gevangenisstraf krijgen.”
  Het lijkt op het eerste gezicht misschien een draconische maatregel om al die mensen te vervolgen, maar de ernst en omvang van de migratiecrisis (de EU heeft namelijk ook schuld aan de mensensmokkel en het verdrinken van talloze “vluchtelingen, asielzoekers en moslims”!) met de open grenzen heeft dit soort acties helaas echt noodzakelijk gemaakt.
  En de bemanningen van vluchtelingenboten? Die kunnen hiervoor alleen maar zichzelf de schuld geven hoewel veel mensen niet eens meer schuldgevoelens kennen omdat ze al veel te goed zij in het verloochenen van anderen en zichzelf! Een ander tot zelfverloochening dwingen is alleen stukken moeilijker een de AfD hoeft dus helemaal geen verontschuldigingen aan te bieden!

  Geliked door 1 persoon

 6. Patriot 2.0 zegt:

  Moet ik me ook nog excuseren omdat ik een jongetje ben?

  Like

 7. Pingback: Massamoordenaar van Manchester was “geredde vluchteling” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s