Spanje: Angst voor strand-bloedbad

Screenshot_72

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De druk op de Spaanse kustwacht neemt toe. Bijna dagelijks landen er rubberboten met Afrikanen op de vakantiestranden, die vol zitten met zonnebadende toeristen. De een of ander wordt onrustig en vraagt zich af wat er zou gebeuren wanneer zo´n rubberboot bewapende islamitische strijders zou transporteren?

journalistenwatch

Spanje is voor de mensensmokkelaars en hun Afrikaanse klandizie opgeklommen tot populairste land. Zaterdag lukte het opnieuw een groep om met een rubberboot op het volgepakte strand van Zahora in Cadíz te landen. Het lijkt op een ritueel: toeristen zijn verbaasd, pakken hun mobiele telefoons, de illegalen springen uit de boot en rennen alle kanten uit onder het motto: Gelukt – we zijn binnen! Hetzelfde tafereel had zich enkele dagen daarvoor al in de buurt van Tarifa afgespeeld. Daar had de kustwacht tevergeefs geprobeerd de boot te stoppen, bericht “Breitbart”. Al lange tijd heeft het zuiden van Spanje te kampen met Marokkaans gedomineerde bendes, die verwikkeld zijn in wapenhandel, drugshandel en de handel in illegale sigaretten. “We verkeren in een oorlogstoestand en we verliezen”, aldus een medewerker van de autoriteiten tegenover het Spaanse dagblad “El País”.

De nieuwe Spaanse minderheidsregering onder de socialisten blijft, niet onder de indruk, openstaan voor de “politiek van open grenzen” à la Soros en Co. Alleen al in de afgelopen dagen bereikten duizenden illegale immigranten de Spaanse kust, waarvan niemand weet wie ze zijn. Een gevaarlijk spel, waarschuwen Europese veiligheidsdiensten. Ze vrezen nog een strand-bloedbad zoals in Tunesië in juli 2015. Destijds had de islamitische moordenaar Seifeddine Rezgui (23) 38 volledig weerloze toeristen op het strand van Sousse met een halfautomatisch geweer afgeslacht. Ook hij was met een rubberboot gekomen.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Spanje, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

51 reacties op Spanje: Angst voor strand-bloedbad

 1. Hovawart zegt:

  Sprinkhanen hebben geen wapens, maar vreten ook alles kaal, het gaat om de aantallen, en de euroweilanden een makkelijke prooi.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Op zich best wel knap dat ze dat halen met zo’n rubberboot, de engte bij Gibraltar is altijd nog zo’n 35 km breed en dat is met zo’n ding toch een behoorlijk stuk over open zee. Met enige regelmaat staat daar een flinke woei en daar wordt je met zo’n rubberboot niet vrolijk van, en al helemaal niet als die propvol mensen zit.

  Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Kan het ook zijn dat zo’n rubberboot halverwege of op driekwart van de afstand uitgezet wordt vanaf een vrachtboot die onder beheer staat van een mensensmokkelbende?

   Het zou zo maar kunnen, zeker als Soros sponsor is.

   Geliked door 6 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  De hele kust vol kleine boeien leggen. Daar tussen in nato prikkeldraad spannen. Een druppel op een gloeiende plaat. Maar de rubberboten worden van de onderkant helemaal opengereten. Niet al te duur, maar toch mooi meegenomen.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   “De hele kust vol kleine boeien met Nato-prikkeldraad.”?
   Ik heb gehoord dat de toeristen al wordt aangeraden om loopgraven en schuttersputjes te graven.
   Er is veel animo voor.
   ’n “Survival-vakantie in Spanje”!
   Is tegenwoordig heel populair bij de gemiddelde Spaanse kantoor-Jup en de doorsnee EU-toerist.

   Like

   • BertG. zegt:

    Is wel een gat in de markt natuurlijk.
    Van die uitvouwbare groene legerschepjes om een kuil te graven, en lege zakken om met zand te vullen.
    En dat als compleet pakket leveren, net zo iets als die fluoriderende veiligheidsvestjes die in sommige landen verplicht zijn.

    Geliked door 1 persoon

 4. ruud beijer zegt:

  Je zou het bijna wensen!

  Like

 5. Peter zegt:

  Zou het mogelijk zijn om met een mitrailleur te gaan zonnebaden op het strand ?
  Als je dan een bootje aan de horizon ziet verschijnen kun je rustig het apparaat volladen om vervolgens te kunnen prijsschieten.

  Geliked door 2 people

 6. Cathja zegt:

  Ik ben momenteel WOEST op de Spaanse regering, die doodleuk zit te wachten op een herhaling van het drama in Sousse (Tunesië). Stuur het leger er op af en knal desnoods die boten lek. Zijn die zwarten belangrijker dan de Europeanen?
  Je zult als toerist maar net je vakantie vieren daar, en er komt zo’n boot recht op je af, met allemaal van die zwartkijkers aan boord!
  Spanje kán dit wel tegenhouden, maar wíl dit niet. Wat hebben we aan een EU-lid, een bondgenoot, die zich zo anti-Europees gedraagt?

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Cathja, je bent sowieso niet goed als je nog naar Spanje gaat, Griekenland , Egypte enz
   overal kan wat gebeuren, en het is niet waar het drama toen in Tunesie zich zal herhalen maar wanneer, Ik begrijp ook die houding van die badgasten niet om als een stel dwazen te gaan staan kijken, maar ja wat kan je doen, wild met je handdoek om je heen gaan slaan?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Da’s waar.
    Ik zou maar gewoon naar Scheveningen gaan.
    Je moet wel kunnen zwemmen, want je wordt daar als blanke door bendes Marokkanen groepsgewijs de zee in ingedreven…

    Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @paulzwueste op 30/7 om 16:23

    Een lekker ruim ‘opblaaszwembad’ in eigen tuin. Paul, is dat niet prettiger dan een dagje Scheveningen? In mijn achtertuin is geen Marokkaan te bekennen…

    😀

    Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Tegenwoordig is alles BELANGRIJKER dan een blanke Europeaan. Wij zijn alleen nog goed om voor dit tuig te werken, belasting te betalen, zodat zij na al hun criminele activiteiten aan het einde van de maand nog een leuk zakcentje toe krijgen van die LIJPE blanken! En als je zak weer vol zit dan kan je rustig een blonde meid van de straat trekken..niemand die het interesseert!

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Er zijn blonde meiden en een ander soort vrouwmensen die zich die gasten vrijwillig om de hals vliegen. Ik begrijp dat niet, maar zal wel aan mij liggen. Ik heb al als jonge meid een natuurlijke afneiging tegen een dergelijke relatie gehad. Waarschijlijk heb ik nog een stukje oerinstict dat me voor zoiets waarschuwt.

    Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Wat hebben we aan een ongekozen EU, die dit allemaal bevorderd?

   Like

 7. Elisah zegt:

  Persoonlijk vind ik het een wonder dat dit nog niet gebeurt is, waarschijnlijk wil men niet dat de stroom met bootjes stopt, want zodra er een aanslag is is het afgelopen met de ontvangst met open armen.
  Spanje is teveel afhankelijk van toerisme, dus ik ben benieuwd hoe men dit gaat oplossen, want bevorderlijk zijn deze taferelen niet…

  Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Vakantiefoto van Baudet….ik weet niet waar hij is, maar het zal wel lavendelland zijn…
   https://instagram.com/p/Bl3ZxXUAYCu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Elisah 30 juli 2018 om 22:57

    Is dat écht Baudet?
    Als dat zo is, is het een smerige, decadente viezerik.
    Straks ligt hij nog in zijn blote reet op zijn piano.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Baudet is tamelijk narcistisch, valt niet te ontkennen, maar wat is het verschil met alle andere politici…?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 31 juli 2018 om 16:37

    Ik heb nog nooit een foto gezien van andere ‘politici’ in hun blote reet, en ik hoop daarvan ook verschoond te blijven.
    Dat is het verschil.

    Je bent toch niet goed snik als je jezelf zo aan de wereld toont?
    Wie neemt je dan nog serieus?

    Like

   • Elisah zegt:

    Ik zou niet weten of het hem echt is, maar die hand in zijn wijdbeense kruis en de tekst “release ans reload” erbij maakt het nogal dubbelzinnig en schunnig?

    Like

   • Elisah zegt:

    https://tpo.nl/2018/08/01/facebook-verwijdert-naaktfoto-thierry-baudet-van-fb-pagina-wnl/

    In strijd met richtlijnen naaktbeelden of seksuele handelingen’

    De dag die je wist dat zou komen: Facebook heeft de naaktfoto van Thierry Baudet verwijderd. Althans, bij de collega’s van WNL. De redacteur die het verwijderde artikel over Baudets foto schreef mag tevens 24 uur geen berichten posten op het sociale netwerk. Dat meldt WNL. Bij verdere ‘overtredingen’ volgt verdere schorsing en uiteindelijk een totaalverbod.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Juist.
    Jullie weten het dus niet.
    Geeft niks hoor ik ben ook zo begonnen.
    Het goede antwoord op mijn vraag is: “Er is geen verschil.”
    Met die verstande natuurlijk dat Rutte zich niet zo openlijk naakt en met zijn hand in zijn kruis laat fotograferen door z’n vriendje.
    Baudet wel.
    Voor de rest zijn het allemaal dezelfde hypocriete narcisten.
    En Baudet…?
    Behalve Baudet.

    Niet in dit opzicht…

    Like

 8. Thom zegt:

  Die toeristen maken zich druk om niks. Zijn ze bang voor één bootje met gewapende terroristen? Ze moeten niet zo zielig doen. Ze lopen in Spanje dagelijks tussen honderdduizenden terroristen maar daarvan denken ze dat het moslims zijn.

  Like

 9. Elisah zegt:

  Ondertussen in de VS,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/trump-bereid-tot-government-shut-down-als-democrats-immigratiebeleid-blijven-tegenwerken/

  Trump bereid tot ‘Government shut down’ als Democrats immigratiebeleid blijven tegenwerken

  Het gaat weer eens los op Twitter en de Amerikaanse media, allemaal door Trump natuurlijk. Hij beweert dat hij bereid is om een ‘shut down’ van de federale overheid in het leven te roepen als de Democrats zijn plannen blijven blokkeren. Via Fox News.

  Like

 10. King Arthur zegt:

  Eigenschuld als men “slachtoffer” wordt. Moet je maar niet naar dit klote soros land op vakantie gaan stelletje zombies. De enige manier om die socialistische klootzakken te dwingen is een ineenstorting van hun inkomsten met liefst 95%. Maar ja, zolang domme NL zombies daar hun met hard werken verdiende pleurootjes uitgeven zal er niets veranderen.

  Geliked door 4 people

  • Jean zegt:

   King Arthur, heel Afrika heeft nog nooit één eurocent van mij gekregen en zal ook nooit één eurocent krijgen, vakantie beleef ik reeds meer dan 75 jaar in eigen land.

   Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Niemand is het zelf schuld, de schuldigen zijn altijd de aanslagplegers.
   Wij zitten in Catalonië, in een pittoresk plaatsje aan de kust waar vooral veel Spanjaarden zelf op vakantie zijn, dus geen vakantiefabriek aan de costa del “kruidvat”met hoogbouw en all you can eat vreethutten.

   Like

  • Elisah zegt:

   https://elpais.com/elpais/2018/07/30/inenglish/1532943554_805854.html

   Spain’s Popular Party stirs fear over the arrival of “millions” of migrants
   New PP president Pablo Casado joins other European right-wing leaders with anti-immigration rhetoric and a promise to defend national borders

   The recently-elected leader of Spain’s Popular Party (PP), Pablo Casado, has promised to “defend the borders” against the “millions” of undocumented migrants who want to enter Spain.

   Like

 11. Jean zegt:

  Europa is verloren en de verantwoordelijken, de misdadigers, liggen in dat EU gedrocht maar ze zijn nu op vakantie….

  Geliked door 3 people

 12. Pietersen zegt:

  De Spaanse kutwacht laat ze gewoon door. Excusez le mot.

  Geliked door 2 people

 13. Hovawart zegt:

  Binnenkort worden de Europese stranden bewaakt door zwaar bewapende Frontex-mannetjes, die de boothoppers beschermen tegen zonaanbidders, en de taxpoetzuigers al zingende welkom heten met flesjes water en een gratis vrijreizenpas voor de gehele EU.

  Geliked door 2 people

 14. Sonnemans Freddy zegt:

  Alle kuststeden(dorpjes) worden overspoeld door negers. Vele toeristen EN spanjaarden worden dit gewoon beu. Indien Spanje zo verder gaat, en de toeristen wegjaagd wordt Spanje opnieuw een derde wereld land.

  Geliked door 1 persoon

 15. Hovawart zegt:

  Het is al een ramp dat er aan de Spaanse costa’s zoveel vakantiewoningen van pensionado’s worden gekraakt en geplunderd, residenties worden overlopen door hordes van Mrs.Merkel ‘aficionados’, waarbij grof geweld niet word geschuwd.
  De meeste Spanjaarden hebben hun stulpje al getransformeerd in een fortificación, en zorgen zij dat er altijd iemand aanwezig is, veel barrio’s hebben al 24-uurs beveiligers ingehuurd.
  Zoals Timmermans zijn privéwoning al voorzag van een (gesubsidieerd) hekwerkje, zullen er binnenkort veel hoveniers in de Pays-Bah een expert worden in het plaatsen van hekwerken en muren, het aanleggen van anti-inbraak-installaties en camera’s.

  Geliked door 3 people

 16. Elisah zegt:

  King Arthur, hier zie ik amper een moslim, is geen geweld en kan je rustig ’s avonds gaan wandelen, kan dat in Nederland in bijv de randstad?

  https://fenixx.org/2018/07/30/spaanse-partijleider-waarschuwt-voor-miljoenen-immigranten-die-via-spanje-naar-europa-komen/

  Spaanse partijleider waarschuwt voor miljoenen immigranten die via Spanje naar Europa komen

  De nieuwgekozen partijleider van de Spaanse Partido Popular, de 37-jarige Pablo Casado, waarschuwt dat miljoenen immigranten via Spanje naar Europa proberen te komen. Zijn partij heeft daarom een immigratie-kritisch beleid aangenomen en zegt dat hij de tsunami wil stoppen.

  Like

 17. Het kan inderdaad zomaar gebeuren……..een moment waar niemand op rekent…..nog rekening mee houdt……want je viert je vakantie……en dat wil zeggen…..zonder zorgen of problemen genieten van de zon..strand…eten…zwoele avonden enz.
  Dan komt er plots een rubber bootje met gewapenden gelukszoekers, zoals toen in Tunesië….die even hun automatische wapens op de massa willen legen.
  Trouwens bij Justitie gebouw hebben inbrekers probleemloos wapens kunnen buitmaken. Ze weten het, slecht beveiligd en meenemen wat je pakken kunt. Bij Justitie leren ze het nooit.

  Geliked door 2 people

 18. Rob Van den Hoven zegt:

  De regering moet dit helemaal niet toelaten dat er boten met gelukszoekers aan land komen waar toeristen lekker liggen te genieten van hun welverdiende vakantie ! Zijn we de aanslag door IS nog vergeten welke òòk uitgevoerd werd vanuit zee en via het strand naar de hotels toe verliep ?

  Like

 19. BertG. zegt:

  Je zal het toch maar op je af zien komen terwijl je lekker op het strand ligt.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Als fotograaf had ik toch eerst al die schoenen op laten ruimen die daar liggen.
   Daarna was het best ’n aardige foto geweest.
   Overigens is dit natuurlijk Photoshop.

   Like

 20. Jan zegt:

  Javier Ortega Smith

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s