HOEREN . . .

Screenshot_101

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik schreef er twee jaar geleden al eens over en het gebeurt al jarenlang. Ook hier in Amsterdam. Sowieso in de grotere steden, omdat daar de moslimpopulatie veel groter is. Intimidatie door moslims t.a.v. onze vrije westerse vrouwen d.m.v. obscene gebaren, slangen-gesis, betasten alsof het markt-vee is, en nu zelfs openlijk geweld… Eindelijk (!) gaat er vanuit Frankrijk nu een filmpje rond (dit was klaarblijkelijk niet langer meer tegen te houden en heeft hier zelfs het journaal gehaald) van dit hier binnengehaalde, 1411 jaar achtergebleven moslimtuig en zijn ronduit achterlijke normen en waarden.

Het maakt niet uit waar ze vandaan komen. “Vluchtelingen” en “migranten” uit het oemma gebied hebben bijna allemaal dezelfde hersenspoeling ondergaan en leven qua denken en doen nog 14 eeuwen terug. Slechts op het gebied van de westerse gemakken als auto’s, computers en modern wapentuig zijn ze geëvolueerd.

Waarom nu pas? En wat gaan “we” er aan doen?

Het is jarenlang verzwegen, weg gelogen en ontkend en zelfs keiharde bewijzen en videobeelden raakten vakkundig zoek, omdat de stempel “racisme”, “fascistisch” en “extreemrechts” boven iedereen hing die daar iets van durfde te zeggen/laten zien. Dat is/was namelijk een regelrechte bedreiging voor de links/westerse Gutmenschen-ziekte, die als stekeblinde “humaniteit” verpakt is. Zelfs als u persoonlijk ervaring heeft met moslim-intimidatie, -dominantie en -agressie (wat dat betreft ben ook ik ervaringsdeskundige), wordt u publiekelijk weggehoond door deze wereldvreemde zogenaamd “humane” moslim”vrienden” die de multiculturele samenleving als “een verrijking” zien.

Multi cultureel kan best werken, maar niet zoals dat nu gebeurt. NIET in een land/continent waar iedereen (behalve ú!) zijn/haar eigen ‘cultuur’ en daarmee zijn/haar eigen, ver achtergebleven, ronduit achterlijke “normen, waarden en wetten” kan blijven naleven en zijn eigen taaltje kan blijven brabbelen. Multiculti werkt alleen als iedereen zich verplicht (!) aanpast aan het (gast)land/continent en iedereen (minimaal in het openbaar!) dezelfde taal spreekt op basis van wederzijds respect. Een gedachtegoed dat met de komst van het DENK-tuig overigens doel- en stelselmatig wordt ondermijnd en ontwricht. Ik begrijp sowieso al die sukkels niet die om een moskee heen gaan staan waar vervolgens de Turkse vlaggen op wapperen… Naar mijn idee staan deze “buurtgenoten” daar uit angst voor moslim-intimidatie en -represailles. Gelijk de sfeer zoals hier in Amsterdam en Rotterdam tijdens de zogenaamde “verkiezingen” voor Erdoğan. Dreigend en intimiderend!

Tijd voor politieke klimaatverandering

Nu komen er, na tientallen jaren (!) eindelijk beelden/bewijs naar buiten van wat klaarblijkelijk niet langer weggehouden kon worden, en ik zeg u; het is slechts het uiterste topje van de in stevig tempo groeiende ijsberg… Bij de zogenaamd “humane” insteek van het hier opvangen van de vele, vanuit het Midden-Oosten geregisseerde “vluchtlims” en de daarop terende vluchtelingenindustrie, wordt nu eindelijk zichtbaar wat “we” hier daadwérkelijk binnen hebben gehaald. Het is vergelijkbaar met het kopen van een (goedkoper model) Renault; de eerste 5 jaar lijkt er niets aan de hand en loopt (voor de buitenwereld) alles redelijk, maar daarna worden de talloze gebreken pijnlijk zichtbaar en krijgt de slogan “kies voor de kwaliteit van Renault” een geheel andere, geld slurpende betekenis. (Vraag de ANWB-monteur maar eens voor welk merk auto hij het meest moet uitrukken). De vluchtelingenindustrie is al vanaf dag 1 één grote geld slurpende ramp, en om dat te verdoezelen zijn er onderling afspraken gemaakt om daar niets van naar buiten te laten komen. Als dat onverhoopt tóch mocht gebeuren, doen we dat af als racistisch en fascistisch. Zó werken de huidige Europese “beleidsmakers”. Tijd voor een keiharde omslag! Na al die ellende aan uw Renault mag ik tenslotte aannemen dat u verstandig bent geworden en niet nóg een keer voor Franse “kwaliteit” kiest. En zo zal het hopelijk ook qua stemgedrag gaan.

Henriette Reker, burgemeester van het Duitse Keulen, lijkt het echter wel lekker te vinden, die “speciale aandacht” van de gemiddelde “oemma-vluchtlim”, en wil er zelfs nóg meer van gaan opvangen. Klaarblijkelijk gaat bij haar de zogenaamde “Gutmenschen humaniteit” boven de veiligheid van haar eigen volk en met name die van de westerse vrouw… Dat er speciale veilige gebieden en gelegenheden zijn gekomen voor de vrouw tijdens evenementen zegt toch genoeg lijkt mij… alhoewel, Gutmenschen zien zelfs nog “de lieve” en “goede kant” in een massamoordenaar… en velen van hen worden rechter…

Klaar ermee!

We kúnnen en mógen niet toestaan dat deze misstanden nóg langer door de overheid en de zogenaamde “Gutmensch” wordt verzwegen en weg gelogen. ZIJ gaan er NIETS aan doen! Daarom richt ik deze boodschap tot elke vrije man en vrouw in Europa:

Als u dit ziet gebeuren, treedt u dan op en sla ze voor mijn part helemaal lens. Dát is namelijk de enige boodschap die ze wél begrijpen. Treed op en grijp zelf in! Laat het niet meer aan politici of de politie over. Dat zijn slechts passieve, slappe, politiek correct zwetsende organen geworden. Zij doen NIETS! Genoeg is genoeg! Klaar met dat politiek correcte gelul, tijd voor keiharde (tegen)actie!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op HOEREN . . .

 1. alwine kerkhof zegt:

  Als men dit allemaal tegelijk doet, werkt het wel, maar men doet dit niet.
  Degenen die wel durven verdwijnen vaak gewoon, ja ook in onze landen.

  Like

 2. Nu kom ik dat rotvolk hier in t dorp niet zoveel tegen. Het worden er wel iedere keer meer…grrr. Ik treed zeker op als er iets niet in de haak is. Uw oproep sterkt mijn gedachte…..ik sta niet alleen (hopelijk).

  Geliked door 1 persoon

 3. VarAway zegt:

  Correct, maar het klootjes stemde
  CDA, of iets anders wat netjes en deugdelijk over komt….
  Want die Wilders zegt het wel wat erg grof….! Toch?
  Kijk eens naar die zalvende kletsmajoors voor de Kamer.
  Ik zeg Tribunaal!

  L.

  Geliked door 2 people

 4. bozeoudeman zegt:

  Ja maar mevrouw Reker heft duidelijk gezegd dat vrouwen aanranders, verkrachters et cetera gewoon op arm afstand moesten houden… Ja, ja, dat werkt echt, denkt deze hersengestoorde..
  Foei crimineel dat mag u niet doen, zou Donner hier aan toevoegen, driewerf foei!

  Geliked door 1 persoon

 5. Hendrik zegt:

  Dood aan de islam!

  Like

 6. Antoni Banderes zegt:

  Troosteloos knikkend heb ik uw betoog gelezen. Beste heer Schilder, je hebt (bijna) helemaal gelijk. Echter aan het slot moest ik toch even heftig “Nee” schudden…: “”Als u dit ziet gebeuren, treedt u dan op en sla ze voor mijn part helemaal lens. (…) Treed op en grijp zelf in! “”

  Ik weet niet hoe het met u is, maar ik ben al een flink stuks over de 70, draag geen wapens en moet mij helaas verplaatsen in een rolstoel. Voor dat “Zelf ingrijpen” is wat meer nodig dan de gemiddelde Bron lezer omvat. “Willen” is tenslotte iets heel anders dan “Kunnen”.

  Vaak zou ik willen een vlammenwerper bij me te hebben, of tenminste een Uzi, waarmee ik ruim 50 jaar geleden in militaire dienst zo goed heb leren omgaan…

  In plaats van Ingrijpen en Optreden, moet ik mij dus noodgedwongen onder omstandigheden afwenden en weggaan !

  Een troosteloze lezer.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is voor mij niet te begrijpen. Je kiest een nieuw vaderland maar wil wel alles blijven doen zoals je in je geboorteland deed. Sterker nog, zelfs de tweede en derde ! generatie probeert vast te houden aan de gewoontes uit het geboorteland van vader of grootvader !
  Als je dat dan zo graag wilt ga dan terug !
  Dan heb je gewoon het verkeerde land gekozen, dan voel je je niet thuis en zou het meest voor de hand liggende te zijn om terug te gaan.
  Let wel, dat was oorspronkelijk ook de bedoeling voor ‘gastarbeiders’ maar doordat Joop den Uyl zo nodig onze sociale wetgeving toegankelijk moest maken voor nieuwkomers en gezinshereniging mogelijk maakte zijn ze massaal aan het overheidsinfuus gegaan. Een infuus dat overigens bekostigt wordt door de brave belasting betalende burger.

  Like

  • bozeoudeman zegt:

   Wereldwijd zie je hetzelfde beeld: annexatie door kolonisatie. Ze willen zich niet aanpassen, ze komen om ons te overheersen en indien wij ons niet gedienstig opstellen, uit te roeien.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   tijluilenspiegel.Iedere moslim verblijft hier illegaal,wij europeananen zijn al in 1975 gechanteerd door de olierijke islamitische landen.Wi konden alleen nog maar olie kopen als we moslims binnenlieten en islam vrij baan geven.Google resolutie van straatsburg.

   Like

  • Yvonne zegt:

   Tuurlijk willen ze hun eigen gewoontes houden het enige verschil is dat ze daar geen geld krijgen dus komen ze hier de boel voor ons verzieken

   Like

 8. Ronald zegt:

  De mensen op het terras in Parijs durfden deze tyfusmoslim niet om zijn bek te slaan of helemaal verrot te slaan…..jammer dat ik er niet was………mooi dat het filmpje veel wordt uitgezonden..idem fijn dat de geslagen mevrouw duidelijk uitlegt hoe het moslimtuig tekeer gaat!!! Er komen nu, hoop ik, wel mensen op voor hun eigen bevolking en slaan dit tyfusmoslimtuig helemaal kapot!!!!!!!

  Like

 9. Steven zegt:

  Nederlanders en optreden? hahaha..
  Weet je wanneer een Nederlander iets wil ondernemen..als de aanhang GROOT is..zo niet..dan kijkt 98% de andere kant op of loopt weg.
  Blanken zijn te zachtaardig en laten zich makkelijk door dit agressieve volk misbruiken. De enige die niet over zich heen laten lopen zijn zwarten en moslims. Niet omdat ze zo sterk zijn..maar die komen meteen met 8 man om je een lesje te leren. Een blanke staat op zich bijna altijd ALLEEN en moet problemen maar zelf zien op te lossen.
  Alleen als er een ramp of ongeluk gebeurt dan zijn we collectief bereidt elkaar te helpen..maar met problemen met allochtonen kijken we massaal de andere kant op of blijven wachten totdat de ander de eerste stap zet..
  Kijk maar eens naar conducteurs die in elkaar worden gemept..de meesten blijven gewoon naar buiten kijken….en dat weten al die allochtonen dat het lulletjes volk is hier!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   We zullen moeten wachten totdat massaal de pleuris uit breekt.
   Het is niet anders… maar zó zal het moeten gaan.
   Spijtig dat direct het hele financiële bestel uit elkaar zal vallen, zodat niets meer zal functioneren.
   Overal lijken en puinhopen.
   Bloed en honger.
   En het ergste zal zijn dat ons geliefd koningshuis tezamen met de voltallige regering in Argentinië zal zitten.
   En het àllerèrgste zal zijn dat ze na ’n aantal jaren opnieuw met gejuich en gezwaai met vlaggetjes zullen worden binnengehaald.
   Maxima en dochters in Boerka en Lex samen met Rutte met baard en jurk
   Fijn dat we al die jaren in ieder geval weer gesteund zullen worden door middel van “Radio Oranje.”
   Oh nee, dat heet tegenwoordig NTO of NOS of iets dergelijks.
   Maar goed, “Whats in a name…?”

   Tenminste, dat zei Shakespeare al.

   Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   En ze weten het allemaal, dat lulletjes volk hier.
   Ze helpen of grijpen niet in als ze iets zien, ze komen niet voor mekaar op hier.
   En daar kan je heel handig gebruik van maken, als je dit door heb.

   Geliked door 3 people

 10. koddebeier zegt:

  Islam = Vrede, elke debiel die daar nog intrapt of dat beweerd zouden ze levenslang in een inrichting moeten opsluiten !!

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Een indrukwekkend artikel van Drs. E.N. Schilder. Het heeft veel raakvlakten – al is het indirect – met een artikel die op 29 juli , genaamd: “Alle mensen worden Slaven-Globalisering of de Dood” Zie: https://ejbron.wordpress.com/2018/07/29/longread-alle-mensen-worden-slaven-globalisering-of-de-dood/
  Het vorige artikel geeft antwoord op de vraag: Waarom nu pas? De verschrikkelijke realiteit werd jarenlang verzwegen, weg gelogen en videobeelden werden vakkundig van het internet gehaald. Beeldmateriaal werd MET OPZET zoek geraakt. De links/liberale westerse Gutmenschen gebruiken (tot op heden) alle mogelijke Sovjet methoden om de waarheid/realiteit weg te moffelen. Waarom? Omdat zij de opdrachten van de NWO/Bilderberg-maffia gehoorzamen. De bevelen van de “Kapo di tutti Kapi” van de wereld. De geostrateeg Thomas P. Barnett illustreert in zijn boeken “The Pentagon’s New Map” (2004) en “Blueprint for Action” 2005 het gedachtegoed van de Bilderbergers/NWO. Men kan de ideeën van Barnett (was adviseur van Donald Rumsfeld) vergelijken met die van Reinhard Heydrich tijdens de Wannsee Conferentie van 20 januari 1942. Heydrich vond het noodzakelijk voorbereidingen te treffen voor de totale “oplossing van de Joodse kwestie binnen de invloedssfeer van Duitsland in Europa”. Barnett spreekt klip en klare taal over Europa: “Europa is dood en alleen weer tot leven te wekken door constante immigratie van mensen uit andere regio´s. Deze immigratie mag niet belemmerd worden, noch door de regering noch door de oorspronkelijke bevolking. Wie verzet biedt, behoort tot de “irrationele mensen”. Citaat: “Ja, ik ga in mijn kijk op de wereld ook op de irrationele spelers in. En als ze dreigen met geweld tegen de globale orden, dan zeg ik: dood ze.” Hun vernietiging zou echter ook al door de geschiedenis voorbestemd zijn”.
  Dat precies is wat de globalisten van plan zijn: het verdelgen van de oorspronkelijke Europese bevolking en die vervangen met leuke lichtbruine en zwarten uit andere delen van de wereld. Volgens Barnett ook Jezus was lichtbruin en geen blanke man. Dat is vanzelfsprekend. Jerzus was een Sand Nigger, net als de Joden uit de Romeinse tijd. Ze leken op de rest van de bevolking in het Midden Oosten. Behalve dun laagje van de elite waren ze net zo primitief. Josephus Flavius beschrijft ze in zijn boek “De Joodse Oorlogen”.
  DEEL 2

  Like

 12. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Waarom gehoorzamen Angela Merkel en de rest van Europa op slaafse wijze de Sorossen en andere NWO/Bilderbergers? Waarom komen ze niet op voor hen eigen volk en eigen land? Vroeger dacht ik dat het uitsluitend een resultaat is van massieve hersenspoeling die begon al eind jaren ’60. Maar er is nog meer dan dat. Duitsland en andere west Europese landen zijn nog steeds Amerikaans bezet gebied . . Vooral geldt het voor Duitsland. In tegenovergestelde tot de Oostbloklanden hebben wij relatief gezien veel vrijheid gekregen. Men kan het vergelijken met een hond die aan een heel lange lijn is vastgeketend. De lijn is lang, maar de hond is niet echt vrij. De EU is een soort controlerende instrument – een soort Opper Sovjet die moet ervoor zorgen dat alle Europese landen in het pas lopen. Via hersenspoeling die bedoeld is de mensen te misleiden en willoos te maken, werden ze tot proefkonijnen van de Bilderbergers/NWO . De theorieën van Barnett die gebaseerd zijn op de Kalergi-Plan worden fase na fase uitgevoerd; waaronder het overspoelen van Europa met een tsunami gevaarlijke moslims en negers. De bedoeling van de NWO/Bilderbergers is dat er ZOVEEL MOGELIJK EUROPESE VROUWEN EN MEISJES ZOUDEN WORDEN VERKRACHT of ze zouden een partner vinden bij de nieuwe Europeanen. Er moeten zoveel mogelijk halfbloedjes worden geboren die niet op de Europeanen lijken: niet qua uiterlijk en zeker niet qua verstand.
  Echter wij weten dat sinds de Tweede-Wereldoorlog hebben de Amerikanen geen goede strategen meer gehad. Ze bouwen: “Scheisse”. Iedere oorlog die ze beginnen eindigt in een fiasco. Van de Varkensbaai in Cuba, tot Vietnam, Irak, Afghanistan en ga zo maar door. De plannen van de geostrateeg Barnett en zijn NWO/Bilderbergers lopen in de soep. Ze dachten dat Oostbloklanden zouden in 1990 in de val worden gelokt. Ze zouden op het geld vliegen als vliegen op stront. Dat is niet gebeurd. Viktor Orban laat zijn ballen zien en zo ook de andere Visegrad landen. In west Europese landen wordt de bevolking steeds onrustiger. Massa’s in de bevolking worden vijandig tegenover hen eigen regering en politici. Nationalisme wordt steeds sterker en de boel staat eigen te wachten op “De Uur U”. Politici en Media in Europese landen weten dat ook, en ze proberen te schipperen; zolang ze nog tijd hebben.

  Like

 13. Peacepipe zegt:

  Europese Unie resolutie 1743 is de bron van alle islam ellende!

  Raad van Europa: Resolutie 1743 over Islam, Islamisme en Islamophobia in Europa.

  In juni 2010 nam de Raad van Europa Resolutie 1743 aan, waarin moslims alle ruimte en middelen kregen om hun religie, cultuur en tradities in Europa te belijden en om kritiek op de islam te bestrijden. Deze resolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken sindsdien daar beleid op.

  Enkele punten uit resolutie 1743 zijn:
  1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
  1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
  1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
  1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
  1743-11: De islam is een religie van vrede.
  1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
  1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
  1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
  1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
  1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
  1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
  1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten

  Like

 14. Ijzer67 zegt:

  Was dat in Keulen waar al die vrouwen zijn aangerand op nieuwjaarsdag . Deze burgemeester is toch geweldig zou ze nympho zijn . Ik zou zeggen elke echte Duitser uit Keulen en die halve gare lui er in muur erom heen en klaar .

  Like

 15. Jack Terrible zegt:

  Ik liep vanmiddag met mijn hond op de stenen brug over de vijver. Er was een bootje met drie jongeren die aandachtig naar mij keken. Een bruine, een lichtgetinte en een blanke jongen zaten in die boot. Eerst vroeg die bruine jongen aan mij; “meneer… u bent toch bij Pegida… heeft u een hekel aan alle zwarten… aan moslims?” Ik zei: “Pegida en ik zijn tegen de islamisering… tegen de islam… want als we niet oppassen worden we vermoord door moslims” “Ja”, zei die blanke jongen “hij heeft gelijk”. Die lichtgetinte zei een paar keer; “Allah Akbar” en toen ben ik weggelopen!!!

  Like

 16. Republikein zegt:

  Renault echt kut zei Max.
  JP beaamde het.
  Hoeren niet in Amsterdam, wel in Eindhoven.
  Ik blijf wel sportief, niet dan ,ja toch.

  Geliked door 1 persoon

 17. Bezorgde burger zegt:

  Heel mooi stuk maar, het enige waar ik het niet eens mee ben is het onvolledig beschrijven van het lukken van een multiculturele samenleving. Een multiculturele samenleving lukt alleen als deze uitsluitend bestaat uit Westerse culturen. Om te kunnen overleven hebben mensen uit het Westen, inclusief vele Aziatische landen, geleerd om respectvol met elkaar samen te leven. Alleen deze mensen zullen zich aanpassen aan een nieuw thuisland. De rest is tuig wat nog nooit een fatsoenlijk gebouw, kunstwerk of muziekstuk heeft kunnen fabriceren en wat 0.0 bijdraagt aan de wereldvrede, technologische vooruitgang of voedselproductie. Deze ‘samenlevingen’ mogen niet eens culturen genoemd worden.
  Een sprekend voorbeeld gebeurde een aantal jaren geleden. Na de kernramp in Fukoshima hebben de Japanners alleen hulp gevraagd bij het borgen van de slachtoffers. Binnen de kortste keren hadden ze de rommel opgeruimd en het betroffen gebied weer opgebouwd. Op het journaal zagen we ze al flink in de weer met bouwmachines om de schade te herstellen.
  Vrijwel tegelijkertijd was er in Haïti een aardbeving. Daar moesten natuurlijk de NGO giro’s voor worden opengesteld om de arme negertjes aldaar te helpen. Op journaal zag je mensen langs de weg in het zand prikken die wachtten op hulp. Hun corrupte regering ontving het hulpgeld en ging ermee aan de haal. Er is nooit een cent bij die arme negertjes aangekomen welke op hun beurt te lui waren om het land weer op te bouwen. Iedereen verneukte elkaar en het geld is verdwenen. Waarom? Omdat negers en arabieren geen ruk voor elkaar over hebben. Hoe warmer het klimaat, des te killer zijn de mensen.
  Ik weiger die aso’s als cultuur te beschouwen. Het enige wat ze kunnen is neuken en oorlog maken en dat kan de gemiddelde bavianenstam of wolvenroedel ook.

  Like

 18. kampersrene zegt:

  Steek al die groene Gutmenschen ter beschikking van hun Islam-oogappels in een hoerentent ,…dan blijven de normale meisjes misschien gespaard

  Like

 19. kampersrene zegt:

  “”Islam is peace ! “” wie daar aan durft te twijfelen moet zijn lidkaart van groen onmiddellijk inleveren en wordt op staande voet uit de partij ontslagen ! Want die heeft geen zin in de toekomst

  Like

 20. M.A.L. Sion zegt:

  Drs. Schilder maakt een zuivere analyse van wat er fout zit. Tot kort voor het einde is het een heel goed artikel. Maar dan komt die laatste alinea:
  =====
  Als u dit ziet gebeuren, treedt u dan op en sla ze voor mijn part helemaal lens. Dát is namelijk de enige boodschap die ze wél begrijpen. Treed op en grijp zelf in! Laat het niet meer aan politici of de politie over. Dat zijn slechts passieve, slappe, politiek correct zwetsende organen geworden. Zij doen NIETS! Genoeg is genoeg! Klaar met dat politiek correcte gelul, tijd voor keiharde (tegen)actie!
  =====
  Treed op en grijp zelf in. Nee, heer Schilder, in comments hiervoor kwamen mensen aan het woord die ZELF niets kunnen doen. Wat doe je vanuit de rolstoel?
  De kwestie moet nog een laag dieper gezocht worden. Er wordt verwezen naar 1975 en het verraad van een honderdvijftigtal (±) Europarlementariërs. Zij hebben de resolutie goedgekeurd.
  We moeten niet prikjes uitdelen door agressieve moslims in elkaar te slaan.
  Wie een echte oplossing wil moet de bron corrigeren. De fout van het aannemen van die resolutie moet hersteld worden. En… iedereen die de islam aanhangt moet Europa uitgezet worden. Als het land van herkomst niet mee wil werken de uitgezette vreemdeling naar een detentiekamp in Noord Afrika en daar onder straffe leiding werken aan een eigen bestaan. Niet langer teren op de uitkeringsmachine van de EU-landen. Handen uit de mouwen en zelf werken voor het bestaan.
  Er moet niet gedacht worden dat er aan de ‘islamitische indringers’ nog iets valt te verbeteren. Als we dat denken plegen we ook verraad aan onze ‘zwakke autochtone medemens’. Zonder pardon allemaal eruit. Moskeeën (haathutten / kazernes voor jihadisten in afwachting van het sein voor aanval) zonder uitzondering allemaal sluiten en vervolgens met de grond gelijk maken. Zetten we ons daarvoor in?
  malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 21. Er was een reden dat het Spanje van 1492 schoon schip maakte met de bezetters en hun helpertjes om daarna enkele eeuwen welvaart te hebben.
  http://hoeiboei.blogspot.com/2009/12/de-kracht-van-de-rede-2-oriana-fallaci.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s