Nieuw rapport kaart “wijdverspreid” seksueel misbruik door medewerkers internationale hulporganisaties aan: “Daders hebben jaren hun gang kunnen gaan”

Screenshot_102

Seksueel misbruik van kwetsbare vrouwen en meisjes door hulpverleners van internationale organisaties is “structureel en wijdverspreid”. Dat staat in een rapport van de Britse parlementaire commissie Internationale Ontwikkeling. Het misbruik gebeurt al “vele jaren”, maar de daders kunnen jaren hun gang blijven gaan omdat ze binnen de sector dikwijls van job en regio veranderen.

Aanleiding van het onderzoek van de parlementaire commissie zijn de verschillende “vreselijke verhalen van begin dit jaar” van medewerkers die mensen misbruikt hebben die ze net zouden moeten helpen. In het rapport staat dat seksueel misbruik en uitbuiting “wijdverspreid is over de hele internationale hulpsector”. Het misbruik gaat van ongewenste seksueel getinte opmerkingen tot verkrachting. De slachtoffers blijven vaak achter met ongewilde zwangerschappen, de gevolgen van een gedwongen abortus of een seksueel overdraagbare aandoening (soa) zoals HIV/AIDS. De gevolgen voor de slachtoffers gaan ook verder dan dat, want vaak lopen ze daardoor een opleiding mis, raken ze moeilijk aan een job of worden ze uit hun gemeenschap gestoten.

Lees verder>>>
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Mensenrechten, moralisme, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Ontwikkelingshulp, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nieuw rapport kaart “wijdverspreid” seksueel misbruik door medewerkers internationale hulporganisaties aan: “Daders hebben jaren hun gang kunnen gaan”

 1. N.E. Derlander zegt:

  Er zijn een paar ” foute medewerkers” de laan uitgestuurd en voor de rest: plas, was……….
  Maar waren dat de echt foute griezels?

  Oh wat is linksliberaal (en zich wel of niet christen noemend) toch humaan, en ook zo goed in wegkijken. Prangende vraag is dus: waarom zijn onze linksliberale Deugmensen eigenlijk zo extreem goed in wegkijken?

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Omdat die clubs bestaan uit dat linkse nageboorte.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Eerst moest de Katholieke Kerk zo nodig gezuiverd worden.
   Slachtoffers van over de tachtig getuigden van hun vreselijke verkrachting van anderhalve eeuw geleden…
   Oh wat ’n kabaal was dat toendertijd,en zó vreselijk…!
   Nu zijn het de zogenaamde “Hulpverleners” in het vizier.
   Wat zijn we weer verontwaardigt!
   Zal allemaal best waar zijn…
   Maar wanneer pakken we die vervloekte islam eens aan, die alles slaat wat seksueel misbruik van onvolwassen kinderen betreft.
   Volgens mij zijn we nog steeds aan het wegkijken….

   Het is maar ’n gedachte.

   Like

 2. Thomasson zegt:

  Nu weten wij waar onze “barmhartigheidscenten” naar toe gaan. De “jankavonden vol krokodillentranen” tijdens massacollectes op de TV. De reclame-spotjes van “Orange Baby’s” de “Mamma’s” UNICEF “Artsen zonder Grenzen” en alle mogelijke goede doelen fondsen. Het internet geeft ons al een kijkje in de lelijke realiteit. Zie de pagina waar de salarissen van de directeuren staan vermeld : https://www.deondernemer.nl/nieuwsbericht/172619/dit-zijn-de-salarissen-van-directeurs-bij-goede-doelen-1
  Nu krijgen wij ook berichten dat NGO’s die in het buitenland opereren, zijn zeer gewilde werkplek voor verkrachters, pedofielen en ander seksverslaafd gespuis. Zij kunnen daar naar hartenlust aan hen trekken komen. Organisaties die zich bezighouden met de natuur, geven de directeur een flink deel van uw zuurverdiende donaties. Maar verder kunnen er weinig rottigheden plaatshebben. Niemand van WNF medewerkers gaat in het buitenland een zebra of een leeuw verkrachten. Ook hyena’s staan het niet toe dat hen welpjes door een NGO-medewerker of een VN-soldaat worden verkracht.
  DUS KIJK GOED UIT JE DOPPEN EN HOUD JE PORTEMONNEE GOED DICHT. Denk goed aan wie jij je poen geeft. .

  Geliked door 1 persoon

 3. freda110 zegt:

  Ik kreeg van de week nog zo’n grapjas aan de deur van save the children die een heel verhaal wilde af gaan steken over hoe zielig het allemaal wel niet was.
  Na mijn korte en duidelijke reactie “ïk doe niet aan die flauwekul” droop de arme jongen volkomen verbijsterd af.
  Toch jammer dat dit stuk niet een paar dagen eerder verschenen is, dan had ik hem met plezier gevraagd hoe met met de misbruikende directeur van hun organisatie ging.
  Die arme jongen kan er ook niets aan doen, maar informeer je dan van te voren beter voordat je voor dit soort derderangs clubjes de straat op gaat om te bedelen.

  Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Vaak zijn het goed bedoelende scholieren die via indoctrinatie op school misbruikt worden voor dit soort werk. Ik heb wel eens tegen zo’n jongen of meisje verteld dat ze beter bij de Appie vakken kunnen gaan vullen dan houden ze er tenminste zelf nog wat aan over. Inderdaad ze kijken je dan aan alsof ze het in Keulen horen donderen of je ziet ze denken daar heb je weer zo’n PVV’er.

   Like

 4. Guus Velraeds zegt:

  Nu alleen wachten op de avondvullende programma’s die dit schandaal gaan behandelen.

  Gelijk zoals de Katholieke Kerk (terecht) te kakken werd gezet moet nu ook het “super goedmens dom” aan de paal genageld worden.

  Want eerlijk is eerlijk en met twee maten meten moeten we niet willen.

  Uiteraard meteen na de programma’s de donatie bankrekeningnummers tonen zodat het goedvolk massaal kan doneren voor dit respect en prachtvol werk dat met zoveel engagement verricht wordt.

  Multicultureel de wereld rond neuken gaat niet in je koude kleren zitten. Respect, respect.

  Geliked door 2 people

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Seksueel misbruik van kwetsbare vrouwen en meisjes door hulpverleners van internationale organisaties is “structureel en wijdverspreid”.

  Hoe moet je die hardwerkende, goedbedoelende vrijwilligers dán compenseren? Die mogen toch op z’n minst wel een beetje alles wat voor hun voeten komt neuken?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. kampersrene zegt:

  en wij maar geld geven voor “””Het Goede Doel”” het doel was goed voor zichzelf !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s