Ondernemer Ter Apel: ‘Schadefonds zou een uitkomst zijn’

Screenshot_109

‘Het zou voor ons financieel een uitkomst zijn.’ Dat zegt bedrijfsleider Michel van Goor van supermarkt Jumbo in Ter Apel over de oproep van burgemeester Leendert Klaassen voor een schadefonds voor ondernemers die last hebben van stelende asielzoekers.

Het gaat dan met name om stelende asielzoekers uit de zogenoemde veilige landen die in het AZC in het dorp verblijven. ‘Gemiddeld pakken we zo’n 20 tot 25 keer per maand iemand. De ene keer twee op een dag, dan drie dagen niks en dan weer één per dag.’

Lees verder>>>
(h/t “ReaGluurder”)
Dagblad van het Noorden

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, Multiculti, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ondernemer Ter Apel: ‘Schadefonds zou een uitkomst zijn’

 1. Yvonne zegt:

  Woeha, om je suf te lachen wie betaald die schadevergoeding? Wij dus, komt weer uit Jan met de pet zijn knip
  In het begin zag een boer dollartekens en begon een winkeltje voor die arme zielige asielzoekers ook in die regio
  De heren wilden niet door zijn vrouw geholpen worden tuurlijk wij zijn vies en onrein dus wat deed het idiote boertje die liet zijn vrouw niet meer in de winkel werken, ik mag hopen dat ze dat hele winkeltje leeg geroofd hebben,geen medelijden mee

  Geliked door 1 persoon

 2. Yvonne zegt:

  Wij betalen dat sukkels die schadevergoeding
  Kan zijn dat mijn reactie 2x staat hij was weg dus nette mensen kunnen betalen omdat die lui denken alles hier te kunnen flikken
  Die boer eerst ook zag dollartekens en begon een winkeltje voor die stumperts mocht zijn vrouw van die lui er niet werken ik hoop dat ze het winkeltje leeg geroofd hebben

  Like

 3. Mary zegt:

  De Jumbo?, die van die suikerfeest cadeautjes, die van de afschaffing van Kerst en Pasen, al die hoofddoeken achter de kassa heeft zitten, die in grote mate bijdraagt aan de Islamisering heeft last van die Islamieten uit AZC’s, prima!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Het gaat hier om een zelfstandige ondernemer (franchise), met de Jumbo als leverancier. Van de 100en M I L J O E N E N die de AZC’s ons kosten, kan best wel een miljoentje naar dit schadefonds. Dit jatten gaat al jaren en de Overheid laat het gewoon gebeuren! Moet je eens zien als je een week te laat bent met de betaling van je belasting!

   Like

 4. BertG. zegt:

  Laat ze maar een hok vrij maken ergens achter in de winkel om het zelf op te lossen.
  Als ze het een beetje goed aanpakt stelen ze nooit meer wat bij je.
  Dan lopen ze zelf met een grote boog om je winkel heen.
  Zolang ze daar, in de winkel, maar volhouden dat ie gestruikeld is bij zijn vluchtpoging, en een beetje vervelend terecht kwam.
  Kan gebeuren.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Het schadebedrag moet ingehouden worden van de uitkering van de immigrant. Telkens als hij weer jat, moet hij een groter bedrag inleveren. Net zolang tot hij geen cent meer ontvangt.
  Gaat het jatten door, dan gevangenisstraf. Daarna uitzetten naar het land van herkomst, want daar is niks aan de hand.

  Like

 6. Guus Velraeds zegt:

  Binnenkort moet de pot ontwikkelingshulp besteed worden in Nederland want dan zit heel Afrika hier. Is wel zo gemakkelijk hoeven de “ontwikkelingswerkers” ook geen verre reizen meer te maken om hun goede werken te verrichten.

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  De betere oplossing De getaande broeders de toegang tot de supermarkt verbieden en zeker de boerka-wijven want die kledij geeft meer plaats dan een winkelkarretje…..

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Voor bepaalde getaande broeders en broederinnen zal Ter Apel inderdaad de goedkoopste zijn maar dat kan nooit de bedoeling zijn van die tekst ..Welkom bij de allergoedkoopste van Ter Apel

  Like

 9. Cleo zegt:

  Uitzetten dat schorem! Parasieten hebben we in Nederland al genoeg!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s