PEILING 31-07-´18: PVV op 2!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

31 reacties op PEILING 31-07-´18: PVV op 2!

 1. boorzalf zegt:

  klasse!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 2. alwine kerkhof zegt:

  Geloof er geen moer van, dat de VVD nog zo hoog staat. als dat inderdaad zo is, verdiend Nederland niet beter.

  Geliked door 5 people

 3. Tistochwat zegt:

  Dat was toch al zo?
  Maar kijk die smerige club van Rutte eens?
  Door listig bedrog bijna twee keer zo groot als de PVV.

  Geliked door 3 people

 4. paulzwueste zegt:

  VVD 33 zetels…?
  Nee, dat zal nooit wat worden in NL.
  Ik weet niet hoe oud Rutte nu is, maar hij zal zeker van ouderdom in het politieke harnas sterven, terwijl hij dè islamitische leider van NL is.
  Die man laat zich net zo gemakkelijk besnijden.
  Trouwens zijn vriend heeft het “voorhuids-velletje” voor zijn verjaardag gevraagd om het ingelijst aan de muur van hun Scheveningse flat te kunnen hangen.
  Zo lief…

  En dat terwijl de zwarte IS-vlaggen op het Bnnenhof wapperen.

  Geliked door 5 people

 5. dutchess zegt:

  Zo jammer dat peilingen helemaal niks zeggen. Dat hebben we kunnen zien bij de verkiezingen in 2016.
  PVV stond op 28, maar eindigde op 19.

  Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   Dat zal wel pure manipulatie van de verkiezingen zijn geweest…of ze zijn massaal ineens in Pinokkio gaan geloven en toch maar op de weknijpenjehelemaalleegpartij gekozen.

   Like

 6. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Ik kan hier niet warm of koud van worden. Al die peilingen, het zegt niks.
  Als er gestemd moet worden stemt de meerderheid (helaas) toch weer op wat ‘hoort’. En als je toch wat over deze peiling wil zeggen, werkelijk onvoorstelbaar dat die Rutte met zijn kliekje nog steeds op 1 staat ondanks alle leugens en verraad. De PVV had toch al lang de grootste moeten zijn. Eigenlijk zegt deze peiling alleen maar iets over de intelligentie van de kiezers…

  Geliked door 6 people

 7. Steven zegt:

  en hoe bestaat het dat de VVD gewoon 33 zetels blijft houden? Zijn de meeste nog niet MOE genoeg van die Pinokkio? of worden ze nog niet genoeg uitgeknepen en op kosten gejaagd?
  Wat een debiel volk leeft hier. geen wonder dat het naar de afgrond gaat in amper 40 jaar…

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Ik heb me al heel vaak blij gemaakt over de peilingen .
   Het is nauwelijks relevant , tegenwoordig !
   We worden belogen , bedonderd of de stemming wordt gemanipuleerd .
   Het lijkt me meer een zoethoudertje dan realiteit .

   Geliked door 1 persoon

 8. bigljohn zegt:

  De VVD blijft volgens deze peiling torenhoog staan. Wie tussen de regels door kan lezen (Peiling)begrijpt allang dat iedere verkiezing gemanipuleerd word. Het gevolg is dat de PVV door dit gemanipuleer met stemmen telkens weer verwordt tot een politieke partij met maximaal 20 Kamerzetels. Ook werden en worden ze eeuwig gebasht. Overigens, Rutte 4 staat al in de steigers….Liet Rutte zich alweer ontvallen. Rutte 3 had hij ook al aangekondigd ! Dus de uitkomst van de volgende verkiezingen heeft men nu al bepaald !

  Like

 9. Jean zegt:

  Dat die levensgevaarlijke linkse rood groene troep nog mag meespelen is een ramp maar dat die islamitische zwijnerij getolereerd wordt zal dramatisch aflopen voor de autochtone Nederlanders.
  Waarom wordt het stemrecht voor vreemdelingen niet totaal verboden in Nederland, Vlaanderen, enz.? Is het omdat die EU huichelaars dat zo willen zodat zij decadent kunnen verder parasiteren?

  Like

 10. Heer M zegt:

  VVD Unilever vriendjes.

  Like

 11. Sabeltant zegt:

  De Provinciale Statenverkiezingen komen er aan.
  De VVD en andere elite partijen hebben miljoenen gespaard voor een weergaloze verkeizingsstunt om de kiezer weer eens te paaien met mooi woorden en beloftes die nooit worden waargemaakt.
  Deze peiling hoort gewoon bij het toneelstukje dat de politieke elite voor het volk gaat opvoeren.
  De media zullen straks dagelijkse propaganda gaan draaien dat er in ons land nu écht wat te kiezen valt en de valse niet bestaande succesverhalen komen uit de kast.
  Tegen de tijd dat “het volk” moet gaan stemmen zal er ongetwijfeld hard worden opgetreden tegen de migratie, de werkloosheid, de hoge ziektekosten, de hoge belasting etc. maar dat is enkel bedoeld om de kiezer te laten stemmen.
  Na de verkiezingen komt het échte programma uit de kast en heeft men het niet meer over eerdere voorstellen.
  Dan komen belastingverhoging, meer migratie, meer islam, meer inperking van vrijheden en wordt de burger weer vier jaar de mond gesnoerd.

  Er blijven maar twee partijen over als er écht iets moet veranderen.

  De PVV en het FvD, alle andere partijen zullen mooie verhalen beloven maar na de verkiezingen doorgaan met het uitvoeren van de plannen van de Europese Unie (elite)

  Wat dat voor de burger betekend ziet u dagelijks in uw supermarkt.
  De beste Europese producten worden verkocht aan het buitenland en U de burger kunt boontjes uit Madagaskar of Marokko eten. Tomaten die zo lang in de koeling hebben gelegen dat de pitjes al gaan kiemen. Fruit? sappige sinaasappels uit Spanje? de beste ter wereld, u krijgt ze uit Congo of Chili, ze kunnen zelf met de transportkosten tegen dumpprijzen op de wereldmarkt gekocht worden.
  Nederland de tweede grootste vleesexporteur van Europa maar u eet vlees van 20 jaar oud uit Brazilië en wie weet waar nog meer vandaan.
  Goed vlees en mooie groente, waar heeft u dat voor het laatst gegeten?
  De burgers worden door de Europese elite voorzien van het overschot op de wereldmarkt, zij de dikke winsten en u slecht eten voor veel te veel geld.

  Denkt u daar nog eens over na voordat u op een pro-Europese Unie partij stemt.

  Geliked door 3 people

 12. Pietersen zegt:

  Helaas, ben op m’n hoede. Het partijkartel staat er veel beter voor.

  Like

 13. ReaGluurder zegt:

  Ik heb nog een paar leuke mensen om mij heen, waarvan 1 ook sympathiseert met Geert. Maar met veel ander volk heb ik eigenlijk gehad. Ya’Allah, wat een stelletje Sufkutten in het kwadraat! Kost mij veel energie om er aandacht aan te besteden. Het merendeel is van D66 / GL. Nou zijn er wel standpunten van deze partijen waar ik ook wel achter kan staan, maar als het op stemmen aan komt, wordt het Geert Wilders. Ik steek dit ook niet onder stoelen of banken. Kan iemand daar niet mee leven, het zij zo! Ben een autonoom mens, ‘but is takes two to tango’! Lang Leve Geert Wilders!! En die Zooi van Rutte en Vrindjes mogen ze van mij vandaag nog in de leeuwenkuil dumpen!!

  Geliked door 1 persoon

 14. Yvonne zegt:

  Geachte Steven, wilt u mij niet benoemen onder wat een debiel volk leeft hier de reuzenkwal Rutte heb ik NOOIT om gevraagd en ik weet niet of u in Nederland woont dan zou u dus ook bij het debiele volk horen? Dit kabinet dat alles van ons inpikt hoge belastingen, en gigantisch huizen te kort
  En die … Partij van de dieren,wanneer doen jullie eens wat aan al dat dierenleed? Weer 2500 varkens dood door brand,pas ook 8000= 10.500 dieren,maakt jullie niets uit hè? Lekker terrasje pakken, laat die stumperts maar verbranden die hebben geen pijn,angst,stress of verdriet,proost

  Geliked door 1 persoon

  • Pietersen zegt:

   Ja, heel erg, en straks hebben we megastallen van verdiepingen op elkaar en als dan de fik erin gaat (gebeurd wel vaak trouwens) dan gillen 10.000 varkens bij elkaar in hun vreselijke doodsangst.
   Niet vreten dat vlees. alleen biologisch.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    De sticker biologisch overal op vertrouw ik ook voor geen meter.

    Geliked door 1 persoon

   • Guus Velraeds zegt:

    Ik laat biologisch juist altijd liggen. Wat ik niet wil is dat ik besodemieterd wordt. Biologisch is een puur commerciële hype gedragen op massa’s propaganda precies als duurzaam en schone energie. Trap er niet in.

    Like

 15. Japio zegt:

  Kan nooit dat die oplichtersbende VVD zo hoog staan.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  En nog steeds stemmen de meesten op de afbraak van Nederland partij, die mede verantwoordelijk is voor de islamitische bezetting van ons land en de vele asielparasieten, onbegrijpelijk ! Zijn die volgevreten VVD stemmers dan echt helemaal de weg kwijt ??
  Of voelen ze zich wel thuis bij hun liegende en bedriegende Markje ?

  Geliked door 1 persoon

 17. Blaffertje zegt:

  Yesss.
  Maar er stinken nog veel te veel mensen in de leugens van Pinokkio Rutte.

  Like

 18. Guus Velraeds zegt:

  Wordt er niet koud en warm van.

  Hoe dichter bij de volgende verkiezingen hoe meer de PVV strategisch door de wolken gepeild wordt.

  Na de verkiezingen volgt de ontnuchtering.

  Rutte en consorten lachen in hun vuistje.

  Laat de gaskraan maar snel dichtgaan en de rekeningen van de onnodige windmolens en zonneparken in de brievenbussen glippen misschien dat ze dan een beetje wakker worden.

  Like

 19. D.nieuwstraten zegt:

  Onbegrijpelijk dat vvd de partij met de meeste leugenaars , corrupte poltici , de baantjes verdelers par excellence, belangenbehartigers van de rijken en multinationals beschermers van shell – AH en banken etc de grootste partij kan zijn
  onderwijs een zootje gezondheidszorg idem defensie al bij oefening moeten we pang pang zeggen milieu de slechste van europa en zo kunnen we nog wel even doorgaan mijnheer blok die het zelfde zegt als wilders maar niemand valt hem af halbe Zijlstra zullen maar niet noemen , hoe dom kunnen de z.g hoog opgeleiden zijn rutte hoor je weer niet net als na andere schandalen lekker liberaal zijn ik moet er van kotsen bij wilders weet je in ieder geval waar je aan toe bent

  Geliked door 1 persoon

 20. kampersrene zegt:

  Hoe is dat mogelijk dat de V V D partij ( Voor Vele Drama’s ) nog 33 halen in plaats van de PVV.Volgens mij heeft dat te maken met een Christelijke of protestantse opvoeding waar liefde , verdraagzaamheid en begrip centraal staan …..maar …..dan kan onze ondergang betekenen Jezus was de goedheid zelve….iedereen weet hoe hij gestorven is

  Geliked door 1 persoon

 21. Hendrik zegt:

  Geweldig! . en nu Door naar nummer 1 van Nederland om de echte oplossingen door te voeren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s