Rechter: moslimschool mag intrekken bij openbare school

Screenshot_110

Penningmeester en woordvoerder van de stichting Islamitisch Onderwijs Utrecht, Farouk el Kodady, bij de Utrechtse basisschool De Klimroos in Leidsche Rijn. 

(Door: Charlotte Huisman)

De openbare basisschool De Klimroos in de Utrechtse Vinexwijk Leidsche Rijn moet de islamitische school Al Arqam toelaten in haar gebouw. De voorzieningenrechter heeft dit dinsdag besloten, in een kort geding dat de stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht (SPO) had aangespannen tegen de gemeente.

Het was de laatste poging van de openbare school de komst van de islamitische school tegen te houden. Nu is het definitief: de aannemer begint deze week nog met de bescheiden verbouwing, zodat eind deze maand beide scholen in het gebouw hun leerlingen kunnen verwelkomen.

Lees verder>>>
(h/t “Japio”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Rechter: moslimschool mag intrekken bij openbare school

 1. Mary zegt:

  Ja nou veel plezier ermee in Utrecht en eh als het niet bevalt gewoon de volgende keer PVV stemmen inplaats van VVD, D66, Groendom.

  Geliked door 3 people

 2. Neilven zegt:

  Nederland gaat de afgrond in ook de rechters zijn al op de hand van de moslims, nog even en jullie hebben ook geen werk meer want dan zijn jullie overbodig als de sharia zijn intrede doet. Stelletje idioten om Nederland helemaal kapot te maken.

  Geliked door 2 people

 3. Pietersen zegt:

  De zoveelste islamist die de passie preekt, ondertussen lacht ie in z’n vuistje. Het gaat maar door in dit land. De Klimroos wordt gewoon weggepest met behulp van het gemeentebestuur Utrecht, want je krijgt nu ’n onhoudbare situatie.

  Geliked door 2 people

 4. Bezorgde burger zegt:

  De d66 stemmende managers en de groenlinks bakfietstrutjes krijgen daar hun verdiende loon. Hopen dat Diederick, Liefje en Vlindertje flink worden getreiterd door Mohammed en Ali.

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Ik hoop niet dat iemand gepest word, kinderen zijn ook maar het slachtoffer van de ideologie van hun ouders (wiens brood men eet, diens woord men spreekt – gevolgd door schouderklopjes als een warm bad waardoor men die woorden zal blijven echoën in de hoop op meer ‘likes’, verslavend als ze zijn; heeft iets met dopamine aanmaken te maken).

   Like

 5. Cathja zegt:

  Als de leerlingen van beide scholen elkaar treffen, zouden er best wel eens vervelende situaties kunnen ontstaan. We weten dat moslimkinderen thuis wordt ingepeperd dat moslims ooit de baas van dit land worden, en dat die heidense kinderen gerust gepest mogen worden.

  Denkt er iemand hier dat alles gladjes zal verlopen en de kinderen leuk met elkaar om zullen gaan, zodra de beide scholen draaien?

  Geliked door 2 people

 6. Guus Velraeds zegt:

  De openbare basisschool De Klimroos in de Utrechtse Vinexwijk Leidsche Rijn

  Vinexwijk.

  Heerlijk!!

  Velen die daar wonen zullen progressief als ze zijn met hun midden en hogere inkomens D66, Groen links en Liberaal gestemd hebben.

  Geeft niet.

  Wrijf de diversiteit in hun neuzen.

  Geliked door 3 people

 7. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 8. Islamisering is als een Tsoenamie………..Niet te stoppen……dan alleen als een hele grote opstand.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jade zegt:

  Ik moet plotseling denken aan rupsje nooitgenoeg…
  Die lui lachen ons vierkant uit, en noemen ons
  al lafaards op diverse websites. Kut als je door de
  regering in die rol wordt gedrukt.

  Like

  • Steven zegt:

   Precies..zelfs de regering en de aanhang van allerlei instanties zijn al je vijand geworden.
   En het ergste is de verdeeldheid onder de autochtonen t.a.v. allochtonen, en dan met name het gros wat hier alleen de samenleving aan het verzieken en aan het ontwrichten is. Bijna iedere stad is in sneltreinvaart aan het vollopen met criminele allochtonen, en gemeentes en overheid doet net alsof er NIKS aan de hand is en stort de eigen bevolking gewoon zonder pardon de ellende in.

   Like

 10. zijlstra zegt:

  Een schrale troost, volgens Nostradamus haalt de Islam het eind van de eeuw niet.
  Maar je moet niet vragen wat het kost voor het zover is!

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Kan niet , onmogelijk , bestaat niet …een sprookje een vertelseke …”” In Iran mag een katholieke school intrekken in een moslimschool dat heeft een Islamrechter beslist ,in naam van verdraagzaamheid , multicultureel enz enz…… In Nederland kan alles ,rechters en regering zijn buitengewoon verdraagzaam en barsten van begrip en naastenliefde…Groenen met zin in de toekomst samen met de rode lappen juichen de rechterlijke beslissing toe en daarbij komen we weer een stapje dichter bij het onvermijdelijke

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Rechter ?????? Hebben we die dan nog ?? Althans die echt recht spreken ??

  Like

 13. Thoth zegt:

  De rechters leven nog in de vorige eeuw. Btw, de PVV wil dat’ie aangepast wordt.

  Like

 14. Cleo zegt:

  En maar doordrammen die islamieten, tot het moment waarop ze zovelen in de gewenste richting hebben gemanipuleerd, dan gaan ze nog meer eisen afdwingen! Gescheiden zwemmen, kopdoeken, gordijnen om in rond te wandelen, iftar-gedram, halal-voer, etc.
  In welk islamitisch land staan de autoriteiten ook zo bereidwillig tegenover de wensen/eisen van niet-islamieten!

  Like

 15. bedonderde burger zegt:

  Dit is weer een stap verder in de omvolking door vermoedelijk een debiel 66 ‘democraat’. Volgende stap, iedereen met aow en of huursubsidie die gezien de huishouding in een te ‘grote’ woning woont wordt gedwongen minimaal een omvolker in huis te nemen, anders geen aow en of huursubsidie meer. Hierop volgende stap eenzelfde verhaal voor de belastingaftrek voor eigen woning bezitters. En zo kwam het jongens en meisjes dat het grote dierenbos veranderde in een…..(vul in)

  Like

 16. bozeoudeman zegt:

  Zo begon het geloof ik ooit in Duitsland ook, nazi gezinde rechters stelden nazi’s in het gelijk, veel gewone Duitsers kozen eieren voor hun geld en werden maar massaal lid van de ‘goede’ partij waardoor de nazi’s nog meer macht kregen en uiteindelijk, ja wat hebben die nazi’s ook alweer aangericht?
  De geschiedenis herhaalt zich, ruggengraatloze wezens die zich rechter durven noemen, kiezen voor wat laffe politici stellen waar zij voor moeten kiezen, net als toen. De ‘heren’ van DENK kunnen in hun vuistje lachen.
  Laffe ‘democraten, ‘hypocriete’ socialisten, van ‘arena en circus’ dromende christenen werken al lange tijd slaafs voor hen. Zodat ze eens in de nieuwe staat Nedaria kunnen smeken voor hun miserabele leven met als argument ‘dat ze toch altijd in het belang van de islamstaat hebben gehandeld’, zoals dat soort toen in het belang van de nazistaat handelde.

  Like

 17. bozeoudeman zegt:

  Laffe ‘democraten’, hypocriete ‘socialisten’ bedoelde ik , sorry schreef het verkeerd.

  Like

 18. Republikein zegt:

  Ik zie dat zijn vrouw de boodschapjes alvast naar huis draagt.

  Like

 19. annah zegt:

  hij is al in de voorzorg voor dat product in die kinderwagen …..

  Like

 20. Ronald zegt:

  o.b.s. De Klimroos bestaat binnenkort niet meer, omdat de meeste moslimkinderen naar de moslimschool overlopen…..het heeft dan te weinig leerlingen om te kunnen bestaan……wat een grote fout van de gemeente en rechter!!!

  Like

 21. Jean zegt:

  Als creaturen in de rechtspraak beslissingen nemen die indruisen tegen de wil van het eigen volk dan moet die creatuur dadelijk verwijderd worden.
  In eigen land gaan altijd de belangen van de eigen bevolking voor en uktspraken van die creature zijn niet heilig of onschendbaar.
  In eigen land gelden onze normen en waarden en in ons land hoort islam NOOIT thuis, integendeel, die zwijnerij moet verboden en verdreven worden en politiekers die tegen de wil van het eigen volk beslissingen nemen (voor postjes en poen) die kwetsend zijn voor eigen volk moeten uitgeschakeld worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s