Syrische vluchtelingen bouwen madrassa’s in .nl

Screenshot_96

(Door: “Van Rossem”)

Syrische statushouders richten door het hele land tientallen “informele weekendscholen” op waar hun kinderen Arabisch leren en koranles volgen. En dat laten we kennelijk weer gewoon gebeuren want het gaat toch prima met die immigratie, integratie & islam?

Zomervakantie & lekker weer, dus vroeger vulden we de picknickmand en trokken we er met de fiets op uit om van ANWB-paddenstoel naar ANWB-paddenstoel te peddelen tot we bij bos, plas of strand kwamen. Niet vandaag. Vandaag ontwaken we met dreigende berichten van religieuze regressie in de Azaanbode: er zijn duizenden Syrische vluchtelingenkinderen die Arabisch leren en koranles krijgen van hun volwassen landgenoten. Ja, vrij land en zo, maar de citaten zijn weer van een zorgfactor 50. Aldus een directeur van zo’n madrassa-club:

Lees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Syrische vluchtelingen bouwen madrassa’s in .nl

 1. Elisah zegt:

  Iets anders…
  Manchester bomber who killed 22 including Children was rescued by the Royal Navy in 2015

  Like

 2. Klaas zegt:

  Syrië was een relatief baken van verlichting. Maar dat was on Assad, die zijn best deed er een modern land van te maken. Dat mocht niet, en daarom financierde de VS ook daar een opstand. Want de grote gezalfde, nobelprijs voor de vrede winnende, Obama had nog niet voldoende oorlogen gestart in die omgeving.
  Maar goed. Wat er, nu Assad de touwtjes weer in handen krijgt, hierheen vlucht, is het islamitische puin dat daar een kalifaatje probeerde te stichten. De “verlichte” Syriër vluchtte naar regeringsgebied, en probeert daar dadelijk weer wat op te bouwen.

  TheEgg | 31-07-18 | 09:21

  Like

 3. Jean zegt:

  Die Syrische “vluchtelingen’ gaan jaarlijks op vakantie naar ….. Syrië….., wij voorzien ze van zakgeld en smartphone én vliegticket…
  Goed bezig huichelaars van dat EU gedrocht, payday volgt snel, zeker weten.

  Like

 4. Johan zegt:

  Syrië is inmiddels weer veilig. Dus alle Syriërs kunnen nu terug naar hun zandbak.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Syriërs die naar de buurlanden waren gevlucht, de échte vluchtelingen dus, keren terug, hoogste tijd dat we de economische nomaden die hier naartoe kwamen terugsturen.
  Niet door het vriendelijk te vragen maar door het dwingend op te leggen.
  Je moet eens zien als de uitkeringen worden stopgezet en de huur opgezegd hoe snel ze een vlucht boeken naar elders. Of dat Syrië is of een ander land waar gekke Henkies wonen die ze weer van alles gratis toewerpen dat maakt niet uit, zolang het maar niet meer hier is. Een bedankje zal er wel niet vanaf kunnen maar daar komen we vast wel overheen.
  Ik stel voor dat we uitzwaai groepen gaan organiseren, net zoiets als de ‘Wees Welkom’ types destijds deden maar dan tegenovergesteld. Bye bye, zwaai zwaai en tot nooit meer ziens. Koranscholen en Arabische scholen kunnen per direct opgeheven worden, die zijn in Syrië in ruime mate voor handen.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Wat een verrijking, wat een niveau. Zie die sneue gezichtjes nou toch eens. Ze worden volgens mij in slechts een paar weekenden opgeleid tot een westenhatende fokzeug.
  Het geeft aan dat de integratie van dit type “vluchteling” NOOIT maar dan ook NOOIT van de grond zal komen.

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Weer een bericht om van te huilen. Krijgt onze regering dit wel eens onder ogen en praten zij er dan in een gezamenlijke vergadering over, ik dacht van niet, van Koolmees D’66 hoeven we helemaal niets maar dan ook niets te verwachten.

  Like

 8. Williaan zegt:

  De eerste zes maanden van dit jaar zijn al 115 vluchtelingen betrapt die op reis gingen naar hun land van herkomst. Dat zijn er bijna evenveel als in heel 2017 en ruim dubbel zoveel als in 2016. Zij riskeren hun verblijfsvergunning in België te verliezen zie;
  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/al-115-vluchtelingen-betrapt-bij-reis-naar-gevaarlijk-thuisland~a4cea2b8/#comments

  Geliked door 1 persoon

  • Pietersen zegt:

   Onder ons gezegd, we weten wel dat die verblijfsvergunning niet wordt aangepakt. Ik begrijp ook niet (of eigenlijk wel) waarom journalisten dit opschrijven.

   Like

 9. koddebeier zegt:

  Trap dat islamtuig het land uit !

  Geliked door 1 persoon

 10. kampersrene zegt:

  Syrische statushouders richten door het hele land tientallen “informele weekendscholen” op waar hun kinderen Nederlands leren en een integratiecursus volgen ….dat trekt er al beter op nietwaar beste collega’s reactie-schrijvers ….Maar die Syrische Statushouders moeten nog geboren worden

  Like

 11. Gert Baken zegt:

  Inderdaad. De islam is fascistisch. Zij willen ons allen daar aan onderwerpen. Mooi niet. Stop de zelfislamisering en zie in dat de islam haat geweld onderwerping en liefdeloosheid is. Dodelijk voor Joden, christenen en niet moslims. Vrouwonderdrukking en homo ophangers (o.a. in Iran). Enkel omdat genoemden bij de islam onrein en beesten zijn. Of zoals een ex moslim die Christen werd zei. De islam is duisternis. Moet er eerst een burgeroorlog komen voor met name linkse politici en haar aanhangers dat inzien? Hopelijk is het dan niet te laat. Stem daarom PVV of FvD. als de vrijheid en ons erfgoed je lief is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s