Zuid-Afrika: De moordenaar is altijd Julius

Screenshot_112

Julius Malema.

(Door: Max Erdinger – Vertaling: E.J. Bron)

Achter de racistisch gemotiveerde, zéér gruwelijke moorden op blanke Zuid-Afrikanen, meestal boeren, zit altijd een verwaarloosde kop. Puur toevallig is die ook altijd zwart. Sinds 1994, het jaar waarin de laatste blanke minister-president van Zuid-Afrika vrijwillig en vreedzaam de macht aan het ANC en de eerste zwarte president van het land, Nelson Mandela, overdroeg, werden er al meer dan 70.000 blanken op beestachtige wijze afgeslacht. Rusland en Australië bieden de in het nauw gebrachte en vervolgde Zuid-Afrikanen asiel en immigratie aan. De EU niet. Men mag de eurocraten met hun kwezelachtige, “antiracistische” gezwets over humaniteit dus net zo lang om de oren slaan tot ze er uit bloeden.

journalistenwatch

Nadat eerst een parlementsmeerderheid zich had uitgesproken voor de onteigening van blanke boeren zonder enige vorm van schadevergoeding, volgde deze dagen het Zuid-Afrikaanse constitutioneel gerechtshof en verklaarde zulke onteigeningen legaal. De nakomelingen van de Nederlandse kolonisten moeten op dit moment inzien dat ze geen toekomst meer hebben in het land van hun voorvaderen. Die hadden een voor Afrika eerder on-typische gemeenschap geschapen, waarin het bij aanzienlijke welvaart vreedzaam en beschaafd toeging. In het jaar 1967 telde men in het hele land 170 moorden. Nu zijn dat er 25.000, tendens verder stijgend.

Het ANC van Nelson Mandela is al een marxistische partij geweest, die in haar desastreuze effecten op het kapitalistische Zuid-Afrika alleen maar door de persoon Mandela werd afgeremd. Nelson Mandela, die in 1993 samen met Frederik Willem de Klerk de Nobelprijs voor de Vrede had gekregen, was als integratiefiguur sterk genoeg om de ergste gevolgen van de marxistische doctrine weg te houden van zijn land, altijd met het lot van Rhodesië (Zimbabwe) voor ogen. Daar deed een marxist, Robert Mugabe, namelijk voor hoe de toekomst van Zuid-Afrika er uit zou zien als men zich zo zou gedragen als hijzelf. Daarvan was voor Mandela geen sprake. Nelson Mandela is al enkele jaren dood – en de spoken, die hij heel goed kende, slaan nu ongeremd toe. Zuid-Afrika bewandelt de Rhodesische weg. Over enkele jaren zal het een “shithole-country” zijn, zoals Trump zou zeggen.

De onder Mandela gematigde marxisten van het ANC moesten zich al gedurende zijn leven bezighouden met het sterker worden van Mandela-kritische oppositiekrachten. De EFF werd groot. De “Economic Freedom Fighters” zijn geen gematigde marxisten, maar ultra hardcore marxisten. Ze worden aangevoerd door een gigantisch domme aartsmisdadiger, namelijk door Julius Malema. Om zich tegen de toenemende populariteit van de EFF te handhaven, moest het ANC na de dood van Mandela zelfs nog verder naar links opschuiven. Er bevond zich geen winnaar van de Nobelprijs meer in haar gelederen, die alleen al door zijn persoonlijkheid stemmen voor de partij gegarandeerd zou hebben. Dientengevolge kwam het tot een inhoudelijke toenadering van het ANC in richting EFF, waardoor haar aartsmisdadige aanvoerder Julius Malema zich uiteraard wel in zijn opvattingen bevestigd moest zien – en voortaan een grote bek had. De huidige president van het ANC, Cyril Ramaphosa, wordt door Julius Malema voor zich uit gejaagd.

De instemming van het constitutioneel gerechtshof met de onteigening van blanke landbezitters zonder enige vorm van compensatie zorgde echter niet alleen in Zuid-Afrika voor onrust, maar wereldwijd. In Duitsland zou men zeggen dat de toestemming “omstreden” zou zijn. Maar alleen dan, wanneer men in Duitsland überhaupt iets over Zuid-Afrika zou zeggen. Omdat echter een ieder die dat zou doen zich onmiddellijk de beschuldiging op zijn nek zou halen een racist te zijn, durft dat in het land van de stiekemerds natuurlijk niemand.

Om de internationale emotionele reacties en het gehuil over het Zuid-Afrikaanse constitutioneel gerechtshof wat te sussen, lijkt de aartsmisdadiger Julius Malema op een slim idee gekomen te zijn. Bij de feestelijkheden n.a.v. het vijfjarig bestaan van zijn moorddadige “partij” gaf hij het volgende ten beste: wel of geen onteigeningswet – de blanken zouden gewoon zomaar hun land moeten afstaan. Dan zouden namelijk alle moorden stoppen. Om geen angst meer te hoeven hebben, zou de toekomstige vrijheid van de blanken in Zuid-Afrika zijn, zei de moorddadige Julius. Dat het bij zo´n “belofte” heel automatisch om datgene van een man moet gaan die behalve de macht heeft om een einde te maken aan het moorden ook de macht heeft om hiertoe opdracht te geven, schijnt niet bij de idioot opgekomen te zijn.

In plaats van dat het “Je geld of je leven!” in Europa sinds oudsher als standaardzin van struikrovers, straatrovers, moordenaars en halsafsnijders geldt, legt de politieke klasse van Europa zichzelf een veelzeggend stilzwijgen op  als het gaat om de moorddadige Julius van de Zuid-Afrikaanse EFF. Dat zou ook compleet anders lopen wanneer het de eurocraten daadwerkelijk om datgene zou gaan wat ze altijd van zichzelf beweren. Dat het bestaan van zo´n aartsmisdadiger als Julius Malema noch in de media van Europa noch in de politiek een thema is, wat het eigenlijk met het oog op het alomtegenwoordige Europese gebazel over humaniteit zou moeten zijn, bewijst maar één ding: we worden zelf door praatjesmakers geregeerd en gedesinformeerd. Het begrip past ook uitstekend wanneer je daarbij denkt aan het beroemde plaatje van de drie apen: niets zien, niets horen, niets zeggen. Zij regeren echter en produceren daarbij zalvende toespraken. Dus zullen ze wel praatjesmakers zijn.

Ondertussen gaat het moorden in Zuid-Afrika monter verder. Vrijdag raakten een 81-jarige boer en zijn vrouw zwaargewond bij een aanval en woensdag werd de 26-jarige moeder van een vier weken oude baby in haar eigen woning door een inbreker doodgestoken. Als er voor de Duitse mainstream media ook maar een mogelijkheid zou bestaan om dit aan ons voor te schotelen als de misdaden van blanke en katholieke levensbeschermers, dan zouden ze geen seconde aarzelen om dit ook te doen. En zoiets doen ze immers ook. Bij het ZDF sturen ze bijvoorbeeld het “Droomschip” naar Kaapstad om de kijkers in slaap te wiegen met mooie beelden van landschappen en prachtig weer en hun brutale bladibla van de o zo vreedzame “Regenboognatie Zuid-Afrika”.

In principe is het Europese stilzwijgen in de politiek en de media niets anders dan medeplichtigheid aan de massamoord op blanke Zuid-Afrikanen.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Max Erdinger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "diversiteit", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, discriminatie, Elite, establishment, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

28 reacties op Zuid-Afrika: De moordenaar is altijd Julius

 1. delamontagne zegt:

  Toen hem op z’n “Twitteracount” gevraagd werd of hij achter de Farmmoorden zat, zei hij:'”Misschien wel, misschien niet “……..

  Julius Sello Malema
  They say you organize farm murders.
  Maybe, Maybe not

  Like

 2. Peter Bontenius zegt:

  Er is in Zuid Afrika een organisatie die een noodplan voor de evacuatie van ca 800000 blanken in voorbereiding heeft. Op de site: http://www.suidlanders.co.za staat hierover veel informatie. Onder de kop: media van die site een aantal informatieve en deels schokkende video’ s over o.a. de vele plaasmoorde. We moeten ons het lot van deze verwanten aantrekken. Geef de informatie van Suidlanders door!

  Geliked door 2 people

 3. Peter zegt:

  Media?? Kan zo bij het ouwe vuil .hoe durft iemand zich nog Journalist te noemen .

  Geliked door 1 persoon

 4. Taljaard zegt:

  Zuid Afrika is verloren.
  Wat er nu nog aan blanken zit kan maar beter zo snel mogelijk vluchten.
  En hopelijk wordt er aan mensen die daar financieel niet (meer) toe in staat zijn hulp daartoe geboden, voordat deze kwetsbaarste en meest weerloze nog overblijvende groep zal worden afgeslacht.
  In West Europa (op termijn ook verloren als er niet snel iets verandert) zijn ze natuurlijk niet welkom. Want verkeerde kleurtje, verkeerde godsdienst en verkeerde mentaliteit,
  Maar in andere delen van de wereld gelukkig wel.

  Like

  • Elisah zegt:

   Misschien kunnen deze mensen naar Nederland komen en vervolgens asiel aanvragen, wanneer het afgewezen wordt dan kunnen ze toch gewoon weigeren te vertrekken en huizen gaan kraken totdat ze een verblijfsvergunning ktijgen?

   Geliked door 1 persoon

   • Guus Velraeds zegt:

    Dat is een mentaliteitskwestie die de blanken niet eigen is. Alleen socialisten volk en de door hun beschermde minderheidsgroepen hebben dit gedrag. Hard werkende en plichtsgetrouwe Zuid Afrikaanse Boeren zullen dit anarchistisch gedrag nooit vertonen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Onze beste MP die we ooit hebben gehad (volgens hemzelf) Rutte heeft al keihard NEE gezegd, we geven blanke afstammelingen van Nederlanders geen Asyl, we laten ze helemaal niet eens binnen en worden als ze het toch proberen direct terug gestuurd.

    Like

   • Harry zegt:

    Toch te dwaas voor woorden , onze voormalige “eigen” mensen mogen het land niet in ,
    maar het islamitische , zwarte en zwart-islamitische vreemde volk , dat hier TOTAAL NIET THUISHOORT wordt met open armen ontvangen .

    Nederland heeft die blanken daar ZELF gedropt !
    Maar terug kunnen ze niet meer .

    Die Boeren hebben waarschijnlijk wel zelf geld of kunnen hier wel een boerderij overnemen , die anderen zul je onderdak moeten geven , gratis zorg en verzekering , vreten en zakgeld .
    LEVENSLANG !

    STAPELGEK , DIE OVERHEID !

    Like

 5. Madhead. zegt:

  Zuid Afrika heeft een Terre’blanche nodig.

  Like

 6. andre zegt:

  Het stilzwijgen van de EU is heel raar en eigenlijk ook weer niet want dat er een giga verschil op de handels balans met de USA is is ook gecreeerd zodat de EU over de rug van de amerikaanse belasting betaler zich kan verreiken. Net als handel drijven met onze natuurlijke buurman Rusland uit den boze is of de onmogelijke inloop van afrikaners die uit een milieu komen waar moord roof plundering en verkrachting de standaard is in hun dagelijks leven. De EU zou moeten zorg dragen voor veiligheid, werkgelegeneid, wonen en gezondheid maar laat hier niets van zien. Wat Julius Malema laat zien is uitvoering van het beleid. Het geo politieke beleid van de EU. En iedereen nog een prettige dag.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘Handeldrijven’ met RUSLAND is uit den boze, ( gas uit RUSLAND betrekken …OOK? wordt daarom over div jaren het gasverbruik ( uit Rusland : geminimaliseerd, en ‘ gedwongen’ OVERGESTAPT op elektriciteit? via windmolens, en andere ‘attributen’? (zonnepanelen. …(de bewoners op enorme kosten jagend: hypotheek- of huurverhogend? …….of…….
   heeft men misschien in gedachten OOK krakkemikkige kerncentrales in ‘werking’te laten blijven? …met enorme risico’s?!

   Like

 7. koddebeier zegt:

  De Europese Unie is smerige corrupte bende, die hun ongelijk niet willen inzien na jaren en jaren de terrorist Mandela op handen gedragen te hebben !

  Like

 8. hendrikush zegt:

  De linkse voorvechters van zelfbeschikking zijn medeschuldig aan het onrecht en de ellende die ze met hun verering van Mandela hebben veroorzaakt. Uiteraard zal niemand van hen zijn ongelijk bekennen. Zimbabwe revisited.

  Download en lees https://archive.org/details/GreatSouthAfricanLandscandal.

  Geliked door 1 persoon

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De PVV is de tweede grootste partij in de Tweede Kamer.
  De Tweede Kamer is de wetgevende macht en maakt dus de wetten..
  Heeft Geert Wilders al een initiatiefwet ingediend, om aan de Zuid-Afrikaanse boeren met Nederlandse roots, terugkeer naar Nederland mogelijk te maken en te verwelkomen met een Nederlands paspoort ???
  Of wordt er gewacht tot alle boeren afgemaakt zijn, eer het probleem op de politieke agenda wordt geplaatst ???

  Geliked door 1 persoon

 10. bozeoudeman zegt:

  Ach het is gewoon de nieuwe sociale wereld zoals de hypocriete socialisten deze voorstaat, alle blanken zijn slecht, alle zwarten goed. Een blanke discrimineert en is een racist als deze zich enkel door een blanke fotograaf wenst te laten fotograferen voor de cover van een blad, als een zwart rolmodel als Beyoncé zich enkel door een zwarte fotograaf wenst te laten fotograferen is er niets aan de hand Dit is waar dit hypocriet links vriendelijk gesteld sterk in is, schizofreen gedrag.

  Gevalletje discriminatie links? Neuh!
  Normaliter kiest hoofdredacteur Wintour van Vogue altijd voor gevestigde fotografen, maar ‘Queen Bey’ stond erop dat de foto’s gemaakt zouden worden door de 23-jarige zwarte fotograaf Tyler Mitchell.

  Like

 11. Guus Velraeds zegt:

  Ook Terre Blanche werd lafhartig vermoord.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Eigenlijk waren dat uitkijkposten, gericht op de zee.
  De kanonnen zijn niet bijtijds omgedraaid.

  Like

 13. jantjeuitnl zegt:

  Negers zijn smerige rasicten. Zulus helemaal en ze zijn ook nog eens brutaal als de beul.

  Geliked door 1 persoon

 14. Pingback: Zuid-Afrikaanse schrijver klaagt aan: “Kill the Boer” schuld aan farmmoorden | E.J. Bron

 15. VarAway zegt:

  Ook Suid Afrika zal binnen 1 generatie zijn verworden tot een tweede Zimbabwe.
  Kom maar op met die bakken vol ” ontwikkelingshulp ” van uw belastingcenten.
  Wederom,
  Noem mij EEN land in heel Afrika dat goed, netjes en democratische instellingheeft?
  We kunnnen daar gelijk ook heel latijns amerika bijtellen, plus het midden oosten,
  heel asië, muv Singapore, Taiwan, Japan, Z.Korea.
  En gelukkig Australië en N.Zeeland, als parels der democratie.
  Houden we over Europa en de VS & Canada.

  Wij hoeven ons dus niet te schamen,
  noch de Sing, Austr., N.Z en Jappen + Z.Kor.
  Wij bewijzen iedere dag weer dat ” our way of life ”
  nog steeds het beste is.
  Niet 100% ideaal, maar TOONAANGEVENDE voorsprong
  voor de HELE wereld.
  Jawel, dat mag best eens gezegd worden!

  Yep, I am white and PROUD!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s