Alice Weidel: Familiehereniging stoppen!

Screenshot_116

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Met het oog op de aanhoudende migratiecrisis in Europa geeft Duitsland met het hervatten van de familiehereniging voor mensen die tijdelijk recht op bescherming hebben een fataal signaal af.

politikstube

Want mensen die tijdelijk recht hebben op bescherming, hebben geen permanente verblijfstatus in Duitsland en mogen hier alleen maar blijven zolang er voor hen in het land van herkomst serieus gevaar dreigt. Daarna moeten ze onmiddellijk weer naar hun thuisland terugkeren. Maar wanneer deze personenkring nu ook nog de familie mag laten nakomen, wordt niet alleen bij hen de verkeerde indruk gewekt dat ze toch voorgoed in Duitsland zouden kunnen blijven.

Bovendien daalt de waarschijnlijkheid van terugkeer van migranten snel wanneer ook de familie eenmaal in Duitsland is. Voor de Duitse anti-uitzetting industrie wordt het daardoor gemakkelijker om redenen te vinden een mogelijke uitzetting te vertragen of zelfs te verhinderen. De familiehereniging voor personen die tijdelijk recht hebben op bescherming moet daarom onmiddellijk weer stopgezet en voorgoed afgeschaft worden.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Alice Weidel: Familiehereniging stoppen!

 1. Alice Weidel: Familiehereniging stoppen! Te laat je had ze er niet in moeten laten trut.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   FOUT! Als er één politicus in Duitsland is wiens bloed men wel kan drinken bij links en politiek correct, dan is het wel het bloed van Alice Weidel van de AfD. Fantastisch dappere vrouw, die opkomt voor de gewone Duitsers en fel gekant is tegen islamisering. Krijgt dagelijks bakken met stront over zich heen van de mainstream media, maar weet van geen opgeven! Ik weet 100% zeker dat zij de immigratie en asielwaanzin nooit heeft gewild!

   Webmaster

   Geliked door 4 people

   • Cathja zegt:

    @E.J. Bron

    Volledig eens met de reactie van de Webmaster. Alice Weidel is een vrouw die ons aller respect verdient! Kijk en luister eens naar haar bijdragen in het Europees Parlement. Ze is haarscherp en laat geen misverstand bestaan over waar de AfD voor staat.
    Hadden we maar veel meer ‘Alice Weidels’!

    Like

   • Peter zegt:

    The Webmaster is right !!
    100 % mee eens !
    Adriaan Jansens moet zijn woorden terugnemen,

    Like

   • Roni zegt:

    HADDEN WE MAAR MEER ALICE WEIDELS !!!

    Rutteprut, de mislukte hooggeschoolde zou toch eigenlijk onderhand eens mogen snappen dat problemen die in dit land al jaren gigantisch onopgelost blijven voorrang/topprioriteit verdienen, zou toch onderhand eens mogen snappen dat dit land, ons Nederland, een van de dichtstbevolkte landen ter wereld is en op barsten staat zo onderhand, zou toch kunnen snappen mits hij echt hooggeschoold is dat hij hierop afgerekend gaat worden hoe dan ook.

    Zou het zo kunnen zijn dat de duizenden kleine duivels van die ene grote Satan Rutteprut bevoorraden met dagelijks jong vers vlees immers in die landen zijn ze zogenaamd nooit homoseksueel. Neem Afghanistan maar als voorbeeld bijvoorbeeld.

    Like

  • Republikein zegt:

   Was waarschijnlijk ook haar opzet, maar gedane zaken enz.
   Goed comment en tevens van webmaster, wat is ie streng he!

   Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Alice Weidel is een zeer interessante vrouw/politica. U beoordeelt haar volkomen verkeerd.

   Like

  • ReaGluurder zegt:

   Alice Weidel een trut?? Hoe durft u!! Als er 1 geen trut is, dan is zij het wel! Kan het zijn dat u niet helemaal op de hoogte bent met Alice Weidel en de AfD? Maar even meer verdiepen in Alice Weidel en anderen van de AfD. Er is genoeg materiaal op You Tube!

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Adriaan Jansens, je bedoeld toch eigenlijk Angela Merkel want die zou nog het liefste tienmaal zoveel asielzoekers, vluchtelingen, moslims etc. toelaten in Duitsland om dat land finaal te slopen! En die Merkel is zelfs niet eens een trut meer maar een valse heks die hopelijk naar al die moslimlanden wordt verbannen waar ze beter op haar plaats is dan in Europa!

   Like

  • Ben het vertrouwen in binnen en buitenlandse politiek compleet verloren, en vertrouw daardoor op mijn eigen instinct.

   Like

   • Peter zegt:

    Beste Adriaan,
    Je moet toch je verstand blijven gebruiken !!
    Bezoek de site van de AFD en lees hun programma.
    Dan zie je dat je een verkeerd vonnis verstrekte over Alice.

    Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    Ik begrijp wat je bedoeld.@Adriaan
    Zo onderhand weet je ook niet meer wie te vertrouwen is,als je het hele masterplan snapt,wat daar achter zit.
    Is dat wat je hiermee bedoelt te zeggen?

    Alleen hebben we geen keus,dan achter de partijen staan,die zeggen het beste met ons land voor te hebben.

    Like

   • BertG. zegt:

    Als ik in deze tijd alleen nog maar mijn verstand zou gebruiken, dan was ik allang gek geworden, in deze achterlijke wereld waarin helemaal niets logisch en normaal meer is.

    Like

   • Wil de mensen op dit prima blog niet expres op hun tenen trappen of deze nu lang zijn of niet, maar zoals gezegd ben klaar met alle politieke figuren zowel in Nederland en in het buitenland. Vooral de policor politici die lui streven een doel na (Nieuwe Wereld Orde) met hun mooie scherpe redenen, vol emotie en valse schijn opwekkende toespraken om het electoraat van hen tevreden te houden. Elk rationeel denkend mens kan dat zelf wel uitzoeken hoe dat nu in elkaar steekt, daar hebben ze mij niet voor nodig, daarom zette ik mij zo overbodig een tikje emotioneel te stevig af en verstoorde daardoor menig zoete illusie van mensen die denken dat bewuste islamisering van Europa een politiek hamerstuk is, die met een slag van de voorzittershamer als gedane zaak wordt afgedaan. Enfin veel zinniger woorden kan ik er niet meer aan vuil maken, voortaan zal ik proberen om mij a-politiek op te stellen wat opzichzelf een oxymoron zal blijken te zijn.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Hey vriend, je informatieknopje staat de verkeerde kant op. De rest heeft onze Bronmaster al gezegd.

   Like

 2. ruud beijer zegt:

  Duitsers?Het lijken wel Nederlanders. Ook allemaal meehuichelen met de islam en de vluchtelingen

  Like

 3. Patriot 2.0 zegt:

  Hoe kom je erachter waar die mensen vandaan komen, als ze geen papieren hebben, en de trucendoos open gaat met behulp van “gutmensch”- advocaten die ze van “ons” hebben toegezegd gekregen?!

  Like

 4. Peter zegt:

  She’s my lady !! ( Helaas lesbisch )
  Zeer welbespraakte en deskundige vrouw.

  Like

 5. ieznogoedh zegt:

  Daarna moeten ze onmiddellijk weer naar hun thuisland terugkeren.
  Niet een gaat er terug en als het al een keer lukt om er een terug te sturen, dan komen er minstens 1000 voor in de plaats.

  Like

 6. Ronald zegt:

  Knappe vrouw! Komt op voor de eigen cultuur en eigen bevolking!!! Alice is een echt politiek talent!!! Luister eens naar haar debatten……jammer dat wij hier geen hoogbegaafd en realistisch politiek talent hebben…..met uitzondering van dhr. Wilders……

  Like

  • Peter zegt:

   Ronald. De spijker op zijn kop !!

   Like

  • Nemesis zegt:

   Zo goed als iedereen in Nederland kan alle Duitse zenders ontvangen. Op de ARD, ZDF en nog enige anderen ie ieder politiek debat in de Bundestag te vervolgen, daar ze openbaar uitgezonden worden. Ook al versta je weinig Duits, aan de meer als onbeschofte reacties en tussenschreeuwen van de rood/groene, vooral de groenen kun je al horen vanwaar de wind waait als de dames en heren van de AfD aan het woord zijn. Als men zulke schofterige dingen zou roepen in de TK, zou die helemaal op z’n kop staan van afschuw.

   Like

 7. Wachteres zegt:

  `”Maar wanneer deze personenkring nu ook nog de familie mag laten nakomen, wordt niet alleen bij hen de verkeerde indruk gewekt dat ze toch voorgoed in Duitsland zouden kunnen blijven”.

  Dat is toch precies wat Duitsland en de EU willen, dat ze hier allemaal gezellig blijven?

  The more the merrier ….

  Wie dat nu nog niet ziet is een stom rund….

  Geliked door 2 people

 8. Kanaloa01 zegt:

  Migranten hebben recht op gezinshereniging wat dat dan ook moge zijn als er hele dorpen opeens familie zijn en de oudjes in Nederland worden gescheiden als ze een verpleeghuis in moeten, snapt u onze politici nog en dan zeker de christelijke farizeeërs?

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Heel West Europa wordt door IDIOTEN geregeerd!! Nog een paar jaar en De Hele Tent klapt!

  Geliked door 1 persoon

 10. Guus Velraeds zegt:

  Hoe geloofwaardig allemaal.

  Eerst loop je gevaar voor eigen leven in je thuisland.

  Gaat met gevaar voor eigen leven op pad naar Europa maar je familie laat je achter.

  Alsof zij geen gevaar lopen het leven te verliezen.

  Later als je gesetteld bent kan je familie overkomen.

  Een van de partijen is volledig geschift en dat zijn niet de “vluchtelingen”.

  Wat een aanfluiting.

  Dit is alleen te begrijpen als er inderdaad zoals beweerd wordt een plan achter zit.

  Dat plan is de homeopathische verdunning van de Europese volkeren.

  Verdunning om de natie staten weerloos te maken.

  De moslim heeft geen natiestaat nodig voor zijn identiteit.

  Zijn religie is zijn identiteit en tevens zijn natie.

  Er bestaat geen beter middel voor de verdunning en ontheemding van de Europese volkeren.

  Dat is het plan en dat is het doel.

  Like

 11. Cleo zegt:

  Hoelang moeten wij in Nederland het misplaatste gepamper van islamitische nep-vluchtelingen nog aanzien?!
  Grenzen dicht en ALLE nep-vluchtelingen uitzetten! Rutte en zijn kl*te-kabinet hebben de basis voor burgeroorlog in ons land gelegd met hun misdadige wegkijk-‘beleid’.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Herenig de families maar, als ze terugkeren naar hun thuisland dan zien ze de hele clan weer en is het probleem opgelost.

  Like

  • Steven zegt:

   Terug sturen? maar dan heet het ineens ‘mensenrechten’.
   Alles wat hier is gaat NOOIT meer terug en mag op wat voor manier dan ook gewoon blijven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s