BRIEFJE VAN JAN – Aan snurkend Nederland

Screenshot_121

(Door: Jan Dijkgraaf)

Er is vooralsnog geen enkele reden om ongerust te zijn. Toch?

Beste slaapkoppen (m/v),

Er lekte gisteren een rapport van een Britse parlementaire commissie uit. De Volkskrant schreef er over: “Een van de aanbevelingen luidt dat een nieuw overheidsorgaan in het leven wordt geroepen dat toezicht houdt op de inhoud van sociale media. Misbruik moet zwaar bestraft worden.”

Tezelfdertijd schreeuwde Guy Verhofstadt, de fractievoorzitter van de moederfractie van VVD en D66 in het Europees Parlement, ALDE, uit: “I will push the European Parliament to measures to clean up our internet and social media.”

Post online

Je kunt natuurlijk denken: ach, die Britten gaan toch uit de EU, het Europees Parlement is een tandeloze tijger en zolang we van ónze minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren niets horen over Nederlandse censuurmaatregelen, is er vooralsnog geen enkele reden om ongerust te zijn en kunnen we rustig gaan slapen nadat we weer een dag van het mooie weer hebben genoten.

Je kunt ook wél je verstand gebruiken.

Dan snap je wat ‘ze’ aan het doen zijn, nu internet ons toegang heeft verschaft tot alle ongefilterde informatie,  dus ook de informatie die de overheid onwelgevallig is.

Doodeng.

Als je niet voor jezelf wakker wilt worden, doe het dan voor je (klein)kinderen.

Groet,

JanD

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Elite, establishment, EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Internet, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan snurkend Nederland

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik ben al wakker, Jan, maar de proof of the pudding zijn de komende verkiezingen. Mooie peilingen… and the winner is:…. GL, VVD, D66, CDA, SP. Zo gaat het elke keer. Op de (a)sociale media flinke woorden gebruiken en in het stemhokje toch weer het verkeerde vakje rood maken.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 6 people

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Weet u het nu nog steeds niet ???
  Zodra die Zweedse freule Ollekreng van zich laat horen, is het te laat. Dan is het al een voldoengen feit.
  We kennen die geïlluminederde exoot toch al langer dan vandaag. We weten toch hoe ze denkt en doet. Nou dan !!!

  Geliked door 3 people

 3. Flo zegt:

  De meerderheid wil nog steeds niet begrijpen dat ze met een stem op VVD CDA,D66,CU dezelfde puinzooi terugkrijgen wat we al hebben ,strategisch stemmen heeft voor dit soort partijen alleen maar voordelen ,Stem op je land, en wie daar voor staat ,Geert Wilders ,niks anders .

  Geliked door 1 persoon

 4. Janszn zegt:

  Het overgrote deel van de bevolking wil dommelen, vooral niet gestoord te worden door zaken die je dromen verpesten. We hebben geld, vakanties, huisjes, beestjes, drank en drugs. We gaan ons toch niet verlagen tot een werkelijkheid. Deze droom houdt nooit meer op.
  Wie heeft het slaapmiddel verschaft? Juist ja, die overheid die ons tijdens de droom een oor aan naait en een nachtmerrie veroorzaakt.
  Rijke mensen leven in een bewuste roes, waaruit zij niet wensen te ontwaken.
  In een democratie is dit jammer voor de “wakkeren”.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Straks hebben we op internet alleen nog maar toegang tot de sprookjes van Moeder de Gans.
  En natuurlijk tot de verrichtingen van het clubje van leugenbaron Mark von Münchhausen, ook wel bekend als Pinokkio.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Wat zei Verhoffstad? Our internet? Nou nee schreeuwlelijk internet is niet van jullie, was niet van jullie en zal ook nooit van jullie zijn. En al kopen jullie alle Zuckerbergs om, we vinden wel weer een andere manier om het net toch te gebruiken voor vrije nieuwsgaring.

   Like

 6. Geronimo zegt:

  De politieke maffia wordt het duidelijk te heet onder de voeten. Vandaar nog enkel ‘hun’ nieuws, al de rest wordt zonder meer geduid als “fake” en dient derhalve verwijderd. Ze zouden de verkiezingen eens kunnen verliezen. De onverwachte schok die de verkiezing van Trump door de rangen van de linkse idioten/misdadigers stuurde, is duidelijk nog altijd niet verteerd, integendeel. Omwille van de smeer, likt de kat de kandeleer, zo ook de almachtige sociale media, die deze opgelegde censuur blijkbaar maar al te graag uitvoeren.

  Geliked door 1 persoon

 7. Smerige huigelaars als Verhofstadt…….dwangbuis en opsluiten.

  Geliked door 2 people

 8. Zou zijn vrouw ook zo zijn of is die inmiddels nog met krulspelden in ….weggelopen?

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Let op mensen de linkse Bruinhemden slaan weer toe !!

  Geliked door 4 people

 10. ReaGluurder zegt:

  ‘Elk nadeel heb z’n voordeel’, aldus JC. Als Het Klootjesvolk de mond wordt gesnoerd, zoeken ze wel een andere uitweg om hun ongenoegen te uiten! En dat kan wel eens op een manier gebeuren die Gay VRHFSTD en Vrindjes zeker niet prettig zullen vinden! De door henzelf gecreëerde Puinzooi hebben het niet meer in de hand, de zaak ontspoort per dag verder! W-Europa is voor 20% in de klauwen van de mohammedanen! De grote steden staan op instorten. Kunnen alleen nog overeind gehouden worden met de centen van Jan Lul uit de provincie! Een flinke economiese crises en de Hele Tent ontploft! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!

  Like

 11. ruud beijer zegt:

  Helaas Jan de gemiddelde Nederlander houdt meer van de islam en van de asielparasieten
  Meer dan de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen. Dat interesseert de Nederlander niet.Leve de islam roepen de niet PVV en het Fvd stemmers. Die twee partijen zijn voor Nederland. De rest heult mee met de islam en de asielparasieten.

  Like

 12. Wim Vreeswijk zegt:

  Je kunt wel het volk wel armoediseren en onderdrukken. Maar deze regering is niet eens meer in staat de politiesterkte op peil te houden. Zij hebben dan ook geen recht van spreken meer. Zo is de hoeveelheid politie gerelateerd aan 800.000 inwoners, doch die klunzen realiseren zich niet dat er ook nog eens continu 1,2 miljoen toeristen in de gaten gehouden moeten worden. Dan lopen ze in Den Haag te klagen dat ze 500 agenten tekort komen, maar de gemeenteraadsleden zeggen er niet bij dat ze jaarlijks voor 1,2 miljard of 1200 miljoen aan subsidiesinterklazerij doen aan allerlei vage verenigingen en stichtingen. Ultra extreem links heeft totaal niks begrepen van fatsoenlijk bestuur ! Wordt tijd voor verkiezingen !

  Geliked door 1 persoon

  • Roeland zegt:

   Ik ben ook zeer voor verkiezingen, maar wie telt de stemmen? Er moeten dan veel meer onafhankelijke waarnemers komen. Hans Janmaat, had jaren geleden al een goed punt daarover.
   Daarom kreeg hij toen ook mijn stem!

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Beste Roeland ga net als ik op een stembureau zitten om de uitslag van het stemmen op te schrijven. Dat is je recht.

    Like

   • Bertus zegt:

    Precies dit! Men denkt in een demcratie te leven maar, wie verwerkt deze stemmen? Het is allemaal poppenkast. Daarom moest fortuyn ook sterven. Dan lees ik peilingem waarbij de vvd geen zetel verliest na wedererom twee jaar hoogverraad.

    Democratie is de grootste leugen ooit.
    Het is altijd ons kent ons en ouwejongens kremtebrood.

    Hoogste tijd voor een schavot op het binnenhof!!

    Like

 13. Elisah zegt:

  Over d666 gesproken…schandaaaalig!!!

  https://tpo.nl/2018/08/01/tpo-tijdmasjien-24-02-1970-d66-wil-met-gedwongen-sterilisatie-bevolkingsgroei-beperken/

  TPO Tijdmasjien – 24-02-1970: D66 wil met ‘gedwongen sterilisatie’ bevolkingsgroei beperken
  ‘Als het niet lukt bevolkingsgroei te beperken zou dwang wel eens bittere noodzaak kunnen worden’

  We schrijven 24 februari 1970. De ‘werkgroep bevolkingspolitiek’ van de kersverse democratische vernieuwingspartij D’66 denkt serieus na over ‘gedwongen sterilisatie’ om zo de te verwachten mega-bevolkingsgroei in te kunnen tomen (‘de bevolking stationair te houden’, ook in 1970 was D’66 al goed in Nieuwspraak). Twee punt zoveel kinderen per gezin is prima maar meer dan drie kinderen moeten ze bij D’66 niet willen met z’n allen. Dus wil D’66 een ‘mentaliteitsverandering’. En als het echt niet lukt, als het domme volk echt niet wil luisteren, dan kan gedwongen sterilisatie zomaar een optie zijn

  Geliked door 1 persoon

 14. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Maakt u zich vooral geen zorgen. Er wordt voor u gedacht. Gaat u rustig slapen. Freule Oldekreng waakt over uw grondwettelijke vrijheden en rechten. Tegen de tijd, dat u bruut wordt gewekt, zult u nog slechts slaafse plichten hebben.
  Slaap zacht en droom lekker over uw toekomst.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Als de vrijheid van meningsuiting ons wordt afgenomen en ons de mond wordt gesnoerd dan wordt het tijd om de wapens op te nemen.

   Geliked door 2 people

   • Oeps zegt:

    @ scherpschutter1943 (1 augustus 2018 om 16:10)

    Dames en Heren.

    De tijd dringt !!! Als u blijft wachten tot uw vrijheden worden weggenomen, dan bent u te laat !!! Dan krijgt u de kans niet meer, om nog iets op touw te zetten. Ik zal u een geheimpje verraden; Ze zijn er al volop mee bezig om uw vrijheden in te dammen en weg te nemen. Maar het klootjesvolk heeft het nog niet in de gaten. Ze zijn toch zo goedgelovig. Ze slikken de valse argumenten als zoete koek. Ze beseffen niet, dat de leugen regeert.
    Zielig zijn de onnozelen van geest. Zij laten zich als makke schapen naar de slachtbank leiden.
    Schaapjes slaap zacht en droom lekker over uw toekomst.

    Like

   • Ruud zegt:

    De vrijheid van meningsuiting zijn in de EU al beperkt. Lieden als Nigel Farage zul je niet meer live zien omdat er gecensureerd wordt. Eerst zal alles bekeken worden en daarna evt uitzending.
    Lang leve de EUssr

    Like

 15. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Ik zeg ‘t maar wéér en doe het graag:
  Wantrouw dit Politiek den Haag
  Geloof geen Pers, negeer ’t gepeil…
  Benut uw tijd… en slijp de bijl !
  .
  Jasterke

  Geliked door 3 people

 16. Elisah zegt:

  Als je denkt dat het niet krankzinniger kan….

  https://fenixx.org/2018/08/01/asielkolonist-krijgt-villa-van-half-miljoen-steekt-hem-in-de-hens-met-hennepplantage-krijgt-nieuwe-villa/

  Asielkolonist krijgt villa van half miljoen, steekt hem in de hens met hennepplantage, krijgt nieuwe villa
  In 2016 schonken we ook al eens aandacht aan de jihadistenfokfabriek in kwestie en de liegende burgemeester van Waalre.
  Syrische statushouder:
  – kreeg villa van half miljoen toegewezen
  – startte daar hennepkwekerij
  -tapte illegaal stroom af
  – veroorzaakte daarmee brand
  – kreeg van gemeente tóch weer nieuwe woning.

  Like

 17. ReaGluurder zegt:

  Miljarden Miljarden Miljarden Miljarden Miljarden Miljarden Miljarden Miljarden Miljarden Miljarden..
  Afgejat van de spaarzame ONNOZELE Nederlander!! Wordt Wakker!!!

  Like

 18. flo zegt:

  Ben al jaren wakker en stem wilders, als je daar voor uit kwam werd er nog wel eens geopperd “nou dat gaat wel erg ver” ……. ook al eens tegenover 1 of andere gore getinte rat “gestaan” en ik word steeds bozer en verdrietiger als je ziet hoe snel het gaat, de gelatenheid en “het valt wel mee” is er nog steeds, gaat ook niet weg.
  Het wakker worden zal gebeuren als het te laat is, en dat is het denk ik al, vergelijkingen met dertiger jaren en het wegkijken toen zijn er zeker, alleen de vijand is al jaren binnen.

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Alleen met steun van de Nederlanders gooien we de zielige vluchtelingen inclusief het islamgeloof het land uit.U hoeft alleen maar op de PVV te stemmen
   Eigen volk eerst!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s